Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sissoko » 23 jul 2015, 16:46

jelle je napisao/la:A ovaj kufur je licemjer najveci...na bayernovoj temi vredja klub non stop ,a onda ovdje dodje i prosipa ko je objektivan...nek si ti eto objektivan
to ti je onaj troll, pep/gal. Stipu se njega :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 16:47

Sissoko je napisao/la: Kompleks nize vrijednosti zapravo jeste kad su ti drugi bolji, a tvoje nevalja ili je manje dobro iako to nije fakt.
Ti si totalno profulo. :kafa:
pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili

ali odosmo mi daleko...da se vratimo na temu:

-ti smatras da je Juve u ovom momentu jaci, organizovaniji i tim u boljoj igrackoj i finansijskoj poziciji nego Bajern??
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 jul 2015, 16:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Sissoko je napisao/la: Kompleks nize vrijednosti zapravo jeste kad su ti drugi bolji, a tvoje nevalja ili je manje dobro iako to nije fakt.
Ti si totalno profulo. :kafa:
pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili

ali odosmo mi daleko...da se vratimo na temu:

-ti smatras da je Juve u ovom momentu jaci, organizovaniji i tim u boljoj igrackoj i finansijskoj poziciji nego Bajern??
Boldano nije ni bio predmet rasprave, bespotrebno siris temu jer sam vidis da i kod Juventusa kad su transferi u pitanju ima se cime bit "fasciniran".
Transfer politika je bila predmet pisanja, i ona kod Juventusa nista nije losija od Bayernove, jedino Bayern ima vise para pa lakse moze da dovede igrace, sto zapravo Juventusovu politku transfera cini vise vrijednom.Al eto imas svoje misljenje a mi drugi ga ne djelimo.

ultrasstyle_tz je napisao/la: pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili
:hmmmmm: ti hvalis dovodjenje dva igraca za 70 miliona eura a ne hvalis cinjenicu da je Juventus za 70 miliona formirao cijeli tim. :kafa:

Plus, malo je cudno kad navijac Juventusa hvali dovodjenje dva igraca medju kojima je Vidal za odredjene pare, a tog istog Vidala je Juventus ispred nosa Bayernu uzeo za 12 miliona, ne znam al meni to djeluje kao cisti kompleks nize vrijednosti.
Kad Juve dovodi... al zato kad Bayern dovede za 3 puta vecu cijenu onda je ekstra :bow:
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 23 jul 2015, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2015, 16:56

Al si ti smjesan...ti s jedne izjave na desetu skaces...normalno da nije...al idemo polako prema tim visinama...da nismo prezivili sto jesmo normalno da bi bilI u svim parametrima s njima ,kosto smo i bili...al to nije bila tema ...ti si reko da su ova dvojica odlicna pojacanja a placeni 70 mil...juve za 70 mil citav tim sastavi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 jul 2015, 17:08

ultrasstyle_tz

Sad si se pošteno prosuo sa ovim 70M za Vidala i Daglasa :mrgreen:

Pa skontaj koliko je Marota platio ekipu koja je 4 godine za redom osvojila skudeto i igrala finale LP, dobro Bayern radi, ali njihova prednost što su u Bundesligi jedini oni brend, nema tamo klubova kao Milan, Inter. Pored toga mnogo su jeftiniji igrači u Bundeski, pa vidi koliko su oni platili Gotzea BvBu (već formiranog igrača) a nije jedini primjer, a koliko smo mi Dybalu Palermu, ali pazi Palermu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 jul 2015, 17:18

Zamisli Kovacic dodje u Juve besplatno ili Nainggolan, nakon isteka ugovora ko sto je Lewandowski dosao direktno iz Dortmunda,najjaceg konkurenta...

Ili prije, Batistuta u Juve iz Fiorentine besplatno :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 17:25

.nije ni cudo sto vam se forum citav smije..

samo sam konstatovao da su ljudi doveli dva odlicna igraca za male pare na ovom vaktu i odradili odlican posao...uopste nisam dovodio ni u kakav kontekst sa Juventusom..hocec rec na ovom vaktu kad Sterling kosta 70 mil da je ovo los posao od strane Bajerna

ispade da niko na svijetu ne moze napraviti dobar transfer jer je Juve sastavio tim za 70 mil..vodeci se vasom logikom, sutra nek neko Mesija dovede za 70 mil, taj transfer qrcu ne valja jer je Juve sastavio tim za 70 mil...

poenta je da ste jednostavno previse zatupljeni i zaslijepljeni Juventusom za normalnu diskusiju..prevelik fanatizam je stetan za racionalno razmisljanje..zato velike firme i klubove uglavnom i vode ljudi koji nisu emotivno kompromitovani

i ko sto rekoh sve sto neko drugi uradi je ko q, drugi tim ne moze napraviti dobar potez

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 jul 2015, 17:28

Al izvrces pricu :bow:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 jul 2015, 17:34

Čitaj malo bolje što se piše, ti ako ne možeš skontati odnos Bayerna u Bundeski i Juventusa u Seriji A onda svaki dalji vid diskusije je suvišan.

Imaju oni dobri transfera, ali i oni plaćaju fine cifre za igrače, ili love igrače koji su pred kraj ugovora, klauzule i tako dalje. Ti sad svršavaš na Douglasa Costu, a da ga je Marotta doveo bio bi kloc, rođen da pljuješ.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2015, 17:44

Kao prvo, za Costu se nista nije znalo, mnogi navijaci Bayerna su negodovali kad je tek potpisao.

Kao drugo, niko nije rekao da samo Juventus radi dobar posao ili da je ovo los posao Bayerna samo jer Juventus nije to uradio. Ti si poceo sa pricom "jao kako dobar posao, sta ljudi rade" u smislu kako Juventus ne moze ovako, inace to ne bi pisao na nasoj temi. Ali ono, kad dolazi od covjeka koji je svako ljeto dosad isto radio, pa na kraju bio uvjeren u suprotno, ne cudi me.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 jul 2015, 17:45

Ulazim da procitam nesto konkretno, a vec 3 stranice iz supljeg u prazno.
Don't believe the hype.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 jul 2015, 17:53

akisarajevo92 je napisao/la:Ulazim da procitam nesto konkretno, a vec 3 stranice iz supljeg u prazno.
:thumbup: ne vjerujem o cemu pojedinci raspravljaju???!
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 jul 2015, 17:56

Umjesto da hejtuju Trollotu što nam još desetku nije doveo (trolla Draxlera čekajući Goetzea koji neće nikad' doći pa ćemo prvog izgubiti), beka i da ne spominjem, oni se između sebe prepucavaju. :facepalm: :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2015, 17:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:.nije ni cudo sto vam se forum citav smije..

samo sam konstatovao da su ljudi doveli dva odlicna igraca za male pare na ovom vaktu i odradili odlican posao...uopste nisam dovodio ni u kakav kontekst sa Juventusom..hocec rec na ovom vaktu kad Sterling kosta 70 mil da je ovo los posao od strane Bajerna

ispade da niko na svijetu ne moze napraviti dobar transfer jer je Juve sastavio tim za 70 mil..vodeci se vasom logikom, sutra nek neko Mesija dovede za 70 mil, taj transfer qrcu ne valja jer je Juve sastavio tim za 70 mil...

poenta je da ste jednostavno previse zatupljeni i zaslijepljeni Juventusom za normalnu diskusiju..prevelik fanatizam je stetan za racionalno razmisljanje..zato velike firme i klubove uglavnom i vode ljudi koji nisu emotivno kompromitovani

i ko sto rekoh sve sto neko drugi uradi je ko q, drugi tim ne moze napraviti dobar potez
slika

:lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 18:05

IlCapitano je napisao/la:Kao prvo, za Costu se nista nije znalo, mnogi navijaci Bayerna su negodovali kad je tek potpisao.

Kao drugo, niko nije rekao da samo Juventus radi dobar posao ili da je ovo los posao Bayerna samo jer Juventus nije to uradio. Ti si poceo sa pricom "jao kako dobar posao, sta ljudi rade" u smislu kako Juventus ne moze ovako, inace to ne bi pisao na nasoj temi. Ali ono, kad dolazi od covjeka koji je svako ljeto dosad isto radio, pa na kraju bio uvjeren u suprotno, ne cudi me.
to si ti zelio da procitas iz mog posta, i da bude smisao mog posta..ja sam samo napisao da je dobar posao i tako se radi...

ja nas dosadasnji prelazni rok nisam pretjerano ni komentirao..rekao sam samo da mi se pretjerano ne svidja Zaza i prodaja Vidala i da cu konacan sud dati kad zavrsi prelazni rok..cak kad ste ovdje histerisali protiv dovodjenja Mandzukica, nisam nista protiv rekao..tako da nemoj tumacit moje postove , nego po Vuku- citaj kako pise, a ne sta bi zelio da pise

a sto se tice Sacirija..da smo sudili Salahu i De Bruinu po jednom angazmanu...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2015, 18:18

Imat ce drugu priliku u Stoke Cityu :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2015, 18:20

Nemam ja sta cekati tvoj konacni sud i citati kako pise kad dobro znamo sta si htio reci, svi ovdje znaju sta si pisao i sta ces pisati na svaki mali znak "neuspjeha".

Kad dodjes na temu Juventusa i bukvalno napises "tako se radi posao jbt hahahaha", kao da Juventus ne zna i ne bi znao da radi takav posao da ima ista sredstva, ne treba puno analiziranja. Pogotovo kad je Juventus pola tog posla odradio prije 4 godine za 3 puta manje novca.

To sto sad nemas pokrica za sranja koja si pricao o upravi proteklih godina pa bi stavljao nekom drugom rijeci u usta nije moj problem. Ako se svi "nama" smiju, ne znam sta ces ovdje onda, pocet ce i tebe stavljati u isti kos sa nama. A dok ne naucis postovati sta je Juventus uradio za ove 4 godine i racionalno gledati na stvari, svi ovdje ce se tebi smijati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2015, 19:03

Boze sacuvaj....uzmemo prosle god sve sto se moglo uzet osim lp i tu izgubimo mozda od najaceg tima od kak se lopte igra i opet ljudi pljuju po upravi, igracima , klubu...svrsavaju na tudje transfere...al nea veze opet ce se svi sakrit u misije rupe kad krene prvenstvo molit boga da Juve kiksa da mogu doci pljuvat i govorit kako su bili upravu...takvi su mi navijaci najdrazi

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 jul 2015, 20:14

-181 :mrgreen:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 jul 2015, 20:27

Jos mladosti u Juventusu

:mrgreen:
slika
Gianluca Di Marzio
23-07-2015 18:56

Maxi operazione per arrivare a Donsah, l'ultimo nome in entrate del mercato della Juventus. Ve lo stiamo raccontando da due giorni: bianconeri che ci provano con il Cagliari, per assicurarsi un talento per il futuro. In questi minuti è in corso un incontro proprio tra i due club, per parlare proprio di Donsah e delle contropartite nell'operazione, con l'intenzione di chiudere l'affare. Al Cagliari dovrebbero andare Tello, Cerri (prestito) e Arras, attaccante classe 1998, più un contributo economico di circa 8 milioni. Juventus pronta alla maxi operazione con il Cagliari, Donsah si avvicina.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.