Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 30 apr 2010, 16:39

ackeey je napisao/la:Sada sam vise nego siguran da Rafa namjerno povlaci najbolje igrace iz utakmice.
To se evo vec par puta ponavlja, i vise me niko ne moze ubijediti da je slucajno.
**** mu mater spansu, nek ide u juventus, neka i njih sroza...
Onakve zamjene ne radi ni Milomir Odovic, **** ga on u supak... :evil:
jesil slucajno pomislio, pa makar na sekund, da je aquman crko i da je morao biti izveden, kao i masch i benayoun
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 30 apr 2010, 17:08

jesil slucajno pomislio, pa makar na sekund, da je aquman crko i da je morao biti izveden, kao i masch i benayoun[/quote]

Jesi li ti ikada pomislio da ovaj covjek nema ****..h muda da stavi dva jeb..a napadaca???!
Taj covjek je upropastio ovaj klub i ovaj klub se nikada vise nece spominjati u kontekstu sa Barcom, Chelseaem, Interom, Unitedom i sl.
Liverpool ce ako se ovako nastavi postati novi Leeds United, koji tavori u trecoj ligi. Pa svaki tim na ovom svijetu mijenja trenere kad ne ide, samo kod nas se nista ne mijenja ko da je sve savrseno. Ovaj Liverpool postaje k'o Bosna i Hercegovina. Pare idu u sve, samo ne u ono sto treba. Mi trebamo da budemo institucija. Klub koji ce uvijek željeti world class igrace, koji se nece boriti za nekog turnera koji nas odbije i ode u sunderland i sl.
Pa njemu ko da je jedino u glavi da ovaj klub MORA upropastiti. A svaki put kada mu nesto ne ide, slijede izvlacenja kao neki ucenici u skoli kada ga prozovu da odgovara. Hem povrijedeni igraci, hem nema srece, hem nema igraca. Pa jbt, sam si kriv sto si prodao alonsa, keanea, arbelou... koji bi ti u ovoj situaciji 100% pomogli.
A jos kada cujem komentatore koji za Iana Rusha i Kennya Dalglisha kazu da su braca vlasnici Liverpoola, pa samoubistvo je jedina moguca solucija.
Proud to be a Red

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2010, 17:29

TheScouser je napisao/la:
fera je napisao/la: sta ti pricas ? KO SI TI NA OVOJ TEMI KAO PRVO ? JESI LI MODERATOR ? neces ti određivati ko ce sta pisati.
vi sami sebe lazete.
Fera smiri dozivljaj. Kao prvo, nisam tebe citirao, kao drugo ovo je forum i pisat cu ja sta ja hocu i sto mislim. Kad si ti, i ovi svi ostali tako dobri strucnjaci, molio bih vas lijepo da se prijavite na konkurs za upraznjeno mjesto managera Liverpoola, jer je ocigledno da ste zaista sposobni pa bi bilo steta da takav talenat propada.
Posebno to znam, jer je ocigledno da iskustvo iz svakodnevnog pracenja utakmica nizerazrednih klubova ili tzv. opcinske lige, gdje se uostalom igra veoma kvalitetan fudbal, moze donijeti jedino dosta uspjeha.

Zelim vam puno srece u vasoj novoj ulozi!

Vas gosp. Pametnjakovic!

P.S. Nisam znao da moram biti "neko" ili moderator na ovoj temi, da bih iznio svoje misljenje.
ok ako ti mislis da je u redu da nabijas na **** svakoga ko ne misli kao ti onda sam ja jako sretan zbog tebe i tvoje kulture. ja kao sto sam rekao tebi niko ne brani da mislis i pises sta hoces ali ne smijes i neces vrijeđati nikoga ko ne misli kao ti.
vi ste za rafu ja nisam i sta sada ja treba po toj tvojoj logici da vas sviju vrijeđam ?
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 apr 2010, 18:30

fizolof je napisao/la: Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijediti
Kapa dolje! Ali je stvarno tuzno, da covjek ponekad mora biti tako sarkastican da bi nekome nesto pokusao dokazati...
ali opet džaba, neki jos uvijek misle da smo prije rafe bili najjaci klub na svijetu, da je on dosao u liverpool samo da ga unisti
Spirit of Shankly je napisao/la: Jesi li ti ikada pomislio da ovaj covjek nema ****..h muda da stavi dva jeb..a napadaca???!
Taj covjek je upropastio ovaj klub i ovaj klub se nikada vise nece spominjati u kontekstu sa Barcom, Chelseaem, Interom, Unitedom i sl.
Liverpool ce ako se ovako nastavi postati novi Leeds United, koji tavori u trecoj ligi. Pa svaki tim na ovom svijetu mijenja trenere kad ne ide, samo kod nas se nista ne mijenja ko da je sve savrseno. Ovaj Liverpool postaje k'o Bosna i Hercegovina. Pare idu u sve, samo ne u ono sto treba. Mi trebamo da budemo institucija. Klub koji ce uvijek željeti world class igrace, koji se nece boriti za nekog turnera koji nas odbije i ode u sunderland i sl.
Pa njemu ko da je jedino u glavi da ovaj klub MORA upropastiti. A svaki put kada mu nesto ne ide, slijede izvlacenja kao neki ucenici u skoli kada ga prozovu da odgovara. Hem povrijedeni igraci, hem nema srece, hem nema igraca. Pa jbt, sam si kriv sto si prodao alonsa, keanea, arbelou... koji bi ti u ovoj situaciji 100% pomogli.
A jos kada cujem komentatore koji za Iana Rusha i Kennya Dalglisha kazu da su braca vlasnici Liverpoola, pa samoubistvo je jedina moguca solucija.
najmanji problem je igra sa jednim napadacem, 4231 je odlicna formacija, problem je sto nemamo srede, rafa je napravio gresku sa aqumanom i to je sam priznao
da, uskoro cemo igrati u trecoj ligi, napustit ce nas gerrard, torres, reina....daj ne pisite gluposti, znas li ti koliko treba love za wc igrace, shvatite da liverpool nije real, chelsea, man utd, barsa...pa da moze dovesti 3-4 igraca od 25-30 miliona funti, kod nas vrijedi pravilo prodaj da bi doveo, bar je vrijedilo dosad, sa novim vlasnicima nadam se da ce se i to promijeniti
nas turner nije odbio, nije imao ni priliku odbiti jer nismo imali lovu koju je trazio hull, pa koliko puta treba ponoviti da je alonso zelio otici, kao i arbeloa

rafa nije svetac, ima on mnogo gresaka, za rezultate ove godine je sigurno zasluzio otkaz i to ce svi reci, ja se nadam da ce ostati jos jednu godinu, dobiti pare koje vec nekoliko sedmica trazi za pojacanja, i ako ne bude rezultata 99% navijaca ce biti protiv njega i morati ce otici
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 apr 2010, 18:37

Razočaran sam...

Ali nema veze drago mi je da je Aquilani odigrao sjajan meč i sada se okrenuti prema Chelseau i razbiti ih !
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 apr 2010, 18:41

slika
Sarajevo i Liverpool

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 30 apr 2010, 18:44

YNWA je napisao/la: najmanji problem je igra sa jednim napadacem, 4231 je odlicna formacija, problem je sto nemamo srede, rafa je napravio gresku sa aqumanom i to je sam priznao
da, uskoro cemo igrati u trecoj ligi, napustit ce nas gerrard, torres, reina....daj ne pisite gluposti, znas li ti koliko treba love za wc igrace, shvatite da liverpool nije real, chelsea, man utd, barsa...pa da moze dovesti 3-4 igraca od 25-30 miliona funti, kod nas vrijedi pravilo prodaj da bi doveo, bar je vrijedilo dosad, sa novim vlasnicima nadam se da ce se i to promijeniti
nas turner nije odbio, nije imao ni priliku odbiti jer nismo imali lovu koju je trazio hull, pa koliko puta treba ponoviti da je alonso zelio otici, kao i arbeloa

rafa nije svetac, ima on mnogo gresaka, za rezultate ove godine je sigurno zasluzio otkaz i to ce svi reci, ja se nadam da ce ostati jos jednu godinu, dobiti pare koje vec nekoliko sedmica trazi za pojacanja, i ako ne bude rezultata 99% navijaca ce biti protiv njega i morati ce otici

Pa kako ti moze 4231 biti dobra formacija molim te??, Torres je bas zbog te formacije uvijek povrijeden jer da ima nekog da mu pomogne kao jos jedan napadac, garantujem ti da ne bi bilo ovoliko povreda. On jednostavno nece da igra 442 formaciju. Cilj mu je da upropasti ovaj klub i to je to. Mi cemo ovo morati trpiti i nista ne mozemo uraditi.
[/size]
Proud to be a Red

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 apr 2010, 19:17

YNWA je napisao/la:slika
najbolja akcija u citavoj sezoni

YNWA je napisao/la:

najmanji problem je igra sa jednim napadacem, 4231 je odlicna formacija, problem je sto nemamo srede, rafa je napravio gresku sa aqumanom i to je sam priznao
da, uskoro cemo igrati u trecoj ligi, napustit ce nas gerrard, torres, reina....daj ne pisite gluposti, znas li ti koliko treba love za wc igrace, shvatite da liverpool nije real, chelsea, man utd, barsa...pa da moze dovesti 3-4 igraca od 25-30 miliona funti, kod nas vrijedi pravilo prodaj da bi doveo, bar je vrijedilo dosad, sa novim vlasnicima nadam se da ce se i to promijenitinas turner nije odbio, nije imao ni priliku odbiti jer nismo imali lovu koju je trazio hull, pa koliko puta treba ponoviti da je alonso zelio otici, kao i arbeloa

Ono sto mene najvise frustrira je cinjenica da mi nemamo skoro nimalo borbenog duha...Da,kvalitetni igraci su nam potrebni,al gdje je ona nasa srcanost na terenu,borbenost,privrzenost navijacima,zahvalnost navijacima za bezgranicnu podrsku,cast koja dolazi sa samim imenom kluba :?: Kunem se Bogom da mi ne bi palo na pamet da kazem sta protiv rafe da je,prvo on,covjek koji ce sam zeljeti da uzdigne ovu ekipu do slave,da obraduje navijace,da stalno napada,ne odustaje,a onda da to isto igraci na terenu cine....Ali ja to ne vidim,da je ova ekipa sad u finalu LP,u onom iz istanbula,,ne bi dosla do trofeja....zato sto igramo kretenasto kukavicki,zato sto bi se sam benitez radije trudio da poraz ne bude previsok umjesto da igracima podigne moral i zato sto bi se igraci pomirili sa cinjenicom da je osvajanje trofeja nemoguce....Na terenu nema jedinstva igraca,da podrzavaju jedan drugog,stavise,jako cesto zna doci do malih prepirki....

To meni nedostaje kad gledam liverpool,igraci izgledaju kao neznanci,puno je nesporazuma u igri,jednostavno,sve ono sto je krasilo liverpool se gubi i benitez vise nije u stanju da to zadrzi,jer se i on sam gubi u mislima koje njegov mozak izvede....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 apr 2010, 19:59

YNWA je napisao/la:slika
Fascinantno ! 8-)
FK Pjetlovi

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2010, 21:25

Dirk je napisao/la:Houliere :

* 2000-01 League Cup
* 2000-01 FA Cup
* 2000-01 UEFA Cup
* 2001-02 FA Charity Shield
* 2001 UEFA Super Cup
* 2002-03 League Cup

Pokusaj od trenera :

* UEFA Champions League 2004–05
* FA Cup 2005–06
* UEFA Super Cup 2005
* FA Community Shield 2006

Pametnom dosta , a ovim koji pricaju o sarkazmu neka argumenti budu dokaz a ne lupanje u prazno i pricanje kako je prije Rafe sve bilo lose , a tek smo poslije njegovog dolaska postali ekipa :mrgreen:
Statistika ti je za 5, ali samo da te napomenem da smo sa Houlierom igrali kvalifikacije za kup UEFA, i nazalost cini mi se i ove godine nakon dosta, dosta vremena.
Spirit of Shankly je napisao/la:jesil slucajno pomislio, pa makar na sekund, da je aquman crko i da je morao biti izveden, kao i masch i benayoun
Kao i Kuyt i Gerrard, pogotovo ovaj drugi, koji je glat sa Aquamanom mogao biti zamijenjen.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 23:13

Samo da te napomenem da smo sa Houlierom osvojili vise trofeja pa makar svake godine igrali Kup Uefa ali smo bar kupove uspjeli osvajati , sa tim da je to sada nemoguca misija jer je Carling kup za nas nesto nevjerovatno sa ovim idiotom na klupi.

Dakle boldirao sam ti ovaj dio i kada budes imao arguemat ili slicno onda nastavi te suplje me ne zanimaju cudo je statistika a ona je sve rekla , Rafic je jos ispod ... ;)

Takodjer Liverpool nije Barca da dovodi igrace od 25 miliona , ali isto tako nijedan klub ne baca po 20 miliona na istrosene igrace kojih se odrekao i maticni klub radi povreda , a jos gore od toga da smo klub koji ima luksuz da nam takvi skupocjeni igraci sjede na klupi a para se nema :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2010, 23:26

Dirk je napisao/la:Samo da te napomenem da smo sa Houlierom osvojili vise trofeja pa makar svake godine igrali Kup Uefa ali smo bar kupove uspjeli osvajati , sa tim da je to sada nemoguca misija jer je Carling kup za nas nesto nevjerovatno sa ovim idiotom na klupi.

Dakle boldirao sam ti ovaj dio i kada budes imao arguemat ili slicno onda nastavi te suplje me ne zanimaju cudo je statistika a ona je sve rekla , Rafic je jos ispod ... ;)

Takodjer Liverpool nije Barca da dovodi igrace od 25 miliona , ali isto tako nijedan klub ne baca po 20 miliona na istrosene igrace kojih se odrekao i maticni klub radi povreda , a jos gore od toga da smo klub koji ima luksuz da nam takvi skupocjeni igraci sjede na klupi a para se nema :D
Ma neka si ti lutko boldirao sta si htio, cinjenica je ta da je Liverpool bio prosjecna ekipa sa Houlierom, dok je to sasvim druga prica u zadnjih par godina otkako je Rafa tu. Ne kazem da Rafic nije imao gresaka, jeste, jer svi grijesimo. Posao Rafica je bio da se rijesi tog prosjecnog tima i da gradi ekipu koja ce biti konkurent u EPL/LP. Prosle godine smo bili jedan korak od toga, a ove smo jako daleko, na nasu zalost zbog mnogo cinjenica, koje ne bih ponavljao kao papagaj.

Koliko mogu vidjeti, referiras na Aquilanija, koji je po tebi istrosen igrac i kojeg se Roma odrekla?! :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 23:32

Pa normalno da tipujem na Aquilanija , to je najbolji posao Rome u historiji kluba , uvaliti hendikepiranog igraca za tolike pare je zaista fascinantno ... Igrac kojeg su smatrali nasljednikom Tottija je prodat iz razloga sto nije sastavio dvije tri tekme za Romu tako da su se ljudi odrekli govana na vrijeme !

Dakle rafa gradi dobar tim zato je i otjerao sve sto je valjalo , a dovodio nam igrace tipa Dossena, kao zamjenu za Riisea ,i slicne polovnjake i to ih placao po 8 miliona a prodavao za 5 .... toliko o tom jakom Liverpoolu kojeg pravi Benitez a sezona je propala da gore ne moze biti a ti vidis nesto pozitivno u svemu i divim ti se !

Takodjer cu te zamoliti da me vise ne citiras jer nemas argumenata lupas mi u prazno , ebo Houliera nije ni on zlatan ali za sada je jos zuvijek ispred Rafica , a da te napomenem da je i Houliera uspio biti drugi u prvenstvu kao Rafa , sve je to u par deka samo sto je Francuz ipak osvojio teofeja vise a radi toga se valjda i igra fudbal ali sta je tu je neko se raduje trofejima a neko uziva kada Liverpool propada sa Rafom na celu i ne moze Carling kup godinama da osvoji !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 01 maj 2010, 00:38

Dirk je napisao/la:Pa normalno da tipujem na Aquilanija , to je najbolji posao Rome u historiji kluba , uvaliti hendikepiranog igraca za tolike pare je zaista fascinantno ... Igrac kojeg su smatrali nasljednikom Tottija je prodat iz razloga sto nije sastavio dvije tri tekme za Romu tako da su se ljudi odrekli govana na vrijeme !

Dakle rafa gradi dobar tim zato je i otjerao sve sto je valjalo , a dovodio nam igrace tipa Dossena, kao zamjenu za Riisea ,i slicne polovnjake i to ih placao po 8 miliona a prodavao za 5 .... toliko o tom jakom Liverpoolu kojeg pravi Benitez a sezona je propala da gore ne moze biti a ti vidis nesto pozitivno u svemu i divim ti se !

Takodjer cu te zamoliti da me vise ne citiras jer nemas argumenata lupas mi u prazno , ebo Houliera nije ni on zlatan ali za sada je jos zuvijek ispred Rafica , a da te napomenem da je i Houliera uspio biti drugi u prvenstvu kao Rafa , sve je to u par deka samo sto je Francuz ipak osvojio teofeja vise a radi toga se valjda i igra fudbal ali sta je tu je neko se raduje trofejima a neko uziva kada Liverpool propada sa Rafom na celu i ne moze Carling kup godinama da osvoji !
Prvo Carling kup je sponzorsko takmicenje i svaka ekipa koja igra u evropi gleda da sto prije ispadne pa Wenger djecurliju salje da igraju utakmice carling kupa eto koliko je vazan samo se igraci beze trose.
Drugo kako se mozes nazivati navijacem Liverpoola a igraca koji igra u klubu nazvati **** bio on lucas il beayoun il u tvom slucaju Aquilani da imalo postujes klub to ti ne bi palo na pamet uostalom totti je rekao da je Liverpool napravio sjajan posao dovodjem Aquilanija i na kraju krajeva on ima jos 4 godine ugovora nije kupljen na jednu sezonu Ferguson je platio onog Tosica oko 15 miliona pa gdje je sad na posudbi u Kelnu koliko je dobar a masno je placen 15 miliona nije malo o Berbatovu da ne pricam ti koliki si idiot kad bi Ferguson napao Rafu reda radi pred derbi ti bi stao na Fergusonovu stranu
Trece je da je Houlier imao prosjecnu ekipu koja je najvise igrala kup uefa LP je bila san sad nakon nekoliko godina igranja u LP ispali i odmah nas je rafa srozao na samo dno u historiji naseg kluba nismo bili nize pa covjek je iz LP izbacivao Barcu Mourinhev celzi nije mu Jose bio do koljena real je napravio smjesnim onda je vodio ekipu do jednog od navecih preokreta u historiji fudbala ti pricas o nekom carling kupu u kojemglavna nagrada za osvojen kup doslovno ne prelazi Gerrardova mjesecna primanja
I cetvrto i zadnje odi na Arsenalovu temu i pregledaj blate li oni trenera a ni on ko rafa nije nista osvajao zadnjih 5 godina
Pazza Inter amala!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 maj 2010, 03:59

Dirk je napisao/la:Samo da te napomenem da smo sa Houlierom osvojili vise trofeja pa makar svake godine igrali Kup Uefa ali smo bar kupove uspjeli osvajati , sa tim da je to sada nemoguca misija jer je Carling kup za nas nesto nevjerovatno sa ovim idiotom na klupi.

Ma neka si ti lutko boldirao sta si htio, cinjenica je ta da je Liverpool bio prosjecna ekipa sa Houlierom, dok je to sasvim druga prica u zadnjih par godina otkako je Rafa tu. Ne kazem da Rafic nije imao gresaka, jeste, jer svi grijesimo. Posao Rafica je bio da se rijesi tog prosjecnog tima i da gradi ekipu koja ce biti konkurent u EPL/LP. Prosle godine smo bili jedan korak od toga, a ove smo jako daleko, na nasu zalost zbog mnogo cinjenica, koje ne bih ponavljao kao papagaj.

Koliko mogu vidjeti, referiras na Aquilanija, koji je po tebi istrosen igrac i kojeg se Roma odrekla?! :lol: :lol:

Slažem se, ali sve dok imaš bilo kakve valjane argumente, "nemaš pojma", bar na ovoj temi.

p.s.

Zanima me samo odgovor na jedno pitanje pa nek odgovori ko hoće. Kako to da jedan "pokušaj od trenera" ima osvojenu Ligu šampiona, Kup UEFA i dvije titule prvaka Španije? :? Nešto tu ne štima. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 maj 2010, 07:16

ma meni je aquilani zvijer. sa jednom nogom je bolji od lucasa i xabija. i torres je sklon povredama... samo sto je aquilani jako dugo cekao da mu se rafa smiluje i dok nije bio povrijeđen
You are someone else I am still right here

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 01 maj 2010, 08:58

fera je napisao/la:ma meni je aquilani zvijer. sa jednom nogom je bolji od lucasa i xabija. i torres je sklon povredama... samo sto je aquilani jako dugo cekao da mu se rafa smiluje i dok nije bio povrijeđen
Slazem se sa tobom fera. Nije Aqua kriv sto mu retardirani takticar ne daje sansu, nego daje ''boljem'' lucasu, a sve se vidi kada vidis kako igramo kada je Aqua ne terenu. Skoro sve pobjede a igra je lijepa i nije losa kao ova odbrambena. Ako takticar hoce da samo igra odbranu, imaju lige i zato pa nek tamo zavoli navijace i sl. Kupio je nas sa ****... pobjedom nad Milanom nakon preokreta i cistom Bozijom srecom. Pa kad bi mogao, odmah bi mijenjao tu pobjedu za otkaz ovog kloca. Vole ga radi jedne pobjede i to sretne nakon sto su nas rasturili u prvom poluvremenu.
Proud to be a Red

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 01 maj 2010, 09:02

Spirit of Shankly je napisao/la:
fera je napisao/la:ma meni je aquilani zvijer. sa jednom nogom je bolji od lucasa i xabija. i torres je sklon povredama... samo sto je aquilani jako dugo cekao da mu se rafa smiluje i dok nije bio povrijeđen
Slazem se sa tobom fera. Nije Aqua kriv sto mu retardirani takticar ne daje sansu, nego daje ''boljem'' lucasu, a sve se vidi kada vidis kako igramo kada je Aqua ne terenu. Skoro sve pobjede a igra je lijepa i nije losa kao ova odbrambena. Ako takticar hoce da samo igra odbranu, imaju lige i zato pa nek tamo zavoli navijace i sl. Kupio je nas sa ****... pobjedom nad Milanom nakon preokreta i cistom Bozijom srecom. Pa kad bi mogao, odmah bi mijenjao tu pobjedu za otkaz ovog kloca. Vole ga radi jedne pobjede i to sretne nakon sto su nas rasturili u prvom poluvremenu.
Debilu ako iko zna taktiku to su mourinho i benitez malo se raspitaj ne mlati beze za tebe je najveci takticar onaj Martin O' neill
Pazza Inter amala!!

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 01 maj 2010, 09:18

fizolof je napisao/la: Debilu ako iko zna taktiku to su mourinho i benitez malo se raspitaj ne mlati beze za tebe je najveci takticar onaj Martin O' neill
Klocu glupi, Martin O'Neil je Bog za ovog retarda. Izmislio je fudbal za njega. Sto onda ne postavi taktiku kako treba nego se pravi kao da zna biti takticar. Ubij se ako mislis da ovaj ista zna. Jeb... glupu LP I FA Cup za 6 godina.
Proud to be a Red

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 01 maj 2010, 09:22

alan_kardec je napisao/la:Slažem se, ali sve dok imaš bilo kakve valjane argumente, "nemaš pojma", bar na ovoj temi.
p.s.

Zanima me samo odgovor na jedno pitanje pa nek odgovori ko hoće. Kako to da jedan "pokušaj od trenera" ima osvojenu Ligu šampiona, Kup UEFA i dvije titule prvaka Španije? :? Nešto tu ne štima. :lol:
Mislim da je Kardec jedini ovdje koji me razumije, hvala. :D Fera, nadam se da necemo morati amputirati Aquilaniju jednu nogu?! :lol:
fizolof je napisao/la: Prvo Carling kup je sponzorsko takmicenje i svaka ekipa koja igra u evropi gleda da sto prije ispadne pa Wenger djecurliju salje da igraju utakmice carling kupa eto koliko je vazan samo se igraci beze trose.
Drugo kako se mozes nazivati navijacem Liverpoola a igraca koji igra u klubu nazvati **** bio on lucas il beayoun il u tvom slucaju Aquilani da imalo postujes klub to ti ne bi palo na pamet uostalom totti je rekao da je Liverpool napravio sjajan posao dovodjem Aquilanija i na kraju krajeva on ima jos 4 godine ugovora nije kupljen na jednu sezonu Ferguson je platio onog Tosica oko 15 miliona pa gdje je sad na posudbi u Kelnu koliko je dobar a masno je placen 15 miliona nije malo o Berbatovu da ne pricam ti koliki si idiot kad bi Ferguson napao Rafu reda radi pred derbi ti bi stao na Fergusonovu stranu
Trece je da je Houlier imao prosjecnu ekipu koja je najvise igrala kup uefa LP je bila san sad nakon nekoliko godina igranja u LP ispali i odmah nas je rafa srozao na samo dno u historiji naseg kluba nismo bili nize pa covjek je iz LP izbacivao Barcu Mourinhev celzi nije mu Jose bio do koljena real je napravio smjesnim onda je vodio ekipu do jednog od navecih preokreta u historiji fudbala ti pricas o nekom carling kupu u kojemglavna nagrada za osvojen kup doslovno ne prelazi Gerrardova mjesecna primanja
I cetvrto i zadnje odi na Arsenalovu temu i pregledaj blate li oni trenera a ni on ko rafa nije nista osvajao zadnjih 5 godina
Filozofe, svaka cast. Mislim da mi u posljednje vrijeme citas misli, sve si rekao. Je l' to ono tele pati i ja? :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.