Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Ruzno je nasladjivati se tudjim neuspjehom ili nesrecom. Osim kada su clanovi Susic fEmEly u pitanju, stoga nastavite 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
O kako rade aparati, Calcio sa infuzije pise i opet spinuje pominje igrače koji su u timu sezone serije A ili koji su svojim trudom i radom stigli do repke a ne guranjem od strane strike.
Belgijanac nek istruhne svakako je to zaslužio. Ovo spominjanje agencija je presmijesno.
Belgijanac nek istruhne svakako je to zaslužio. Ovo spominjanje agencija je presmijesno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ono sto je poručeno Vranješu, vrijedi i za Tinčeka: Tino tvoj sat je otkucao!! Nema vise nepotizma!

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Karma je **** stvar 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Al, najbolje je to sto bi vjerovatno bio u boljoj situaciji, vjerovatno do sada i u jacem klub i ligi da nije bilo ovog forsiranja sa reprezentacijom i loseg publiciteta... Tino, zahvali se amidzi 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Calcio izgleda posvetio zivot svoj branjenju familije Susic na forumu sportsport.ba od mnogobrojnih napadace na to sveto ime Susic.
Winter (transfer window) is coming 

Ne, da nije bilo amidze, Seada i germansko-hajduckog klana mali tino uopste nebi bio fudbaler. Sjetimo se da ga u Belgiji ni jedan klub nije htjeo, i da je ga nikad losiji Hajduk odbio s probe.SlevinKelevra je napisao/la:Al, najbolje je to sto bi vjerovatno bio u boljoj situaciji, vjerovatno do sada i u jacem klub i ligi da nije bilo ovog forsiranja sa reprezentacijom i loseg publiciteta... Tino, zahvali se amidzi
Kasnije je dosao Avdija kojeg je safet gurao u reprezentaciji, kao uslugu hajduk je tini ponudio profi ugovor. Sada kada je germanija izgubila uticaj u reprezentaciji, hajduk je ih svihu pustio niz vodu i ako je vjerovati onom necovjeku Seadu sada su nasli nove menadzere
- Principatus
- Kontakt:
Calcio brani li brani. Covjece da me Susici placaju nebih ih toliko branio. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A ko garantuje da bi npr Lulic i Zukanovic bili u prvih 11 Hajduka..jasmin10 je napisao/la:Lik koji sjedi na klupi raspalog Hajduka se ne smije spominjati u kontekstu reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
soko je napisao/la:A ko garantuje da bi npr Lulic i Zukanovic bili u prvih 11 Hajduka..jasmin10 je napisao/la:Lik koji sjedi na klupi raspalog Hajduka se ne smije spominjati u kontekstu reprezentacije.
Dobar

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Sumnjam da bi Zukanovic bio u prvih 11, jer je nikakav čovjek.
- Centre forward
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Sumnjam da bi Zukanovic bio u prvih 11, jer je nikakav čovjek.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
Ili ce biti kriterija u reprezentaciji ili ih nece biti. Ako ce se pozivati Prcic, Stilic onda ce se pozivati i Tino, a ako bude protekcije, bice srusen i Bazdarevic.
Ili ce biti kriterija u reprezentaciji ili ih nece biti. Ako ce se pozivati Prcic, Stilic onda ce se pozivati i Tino, a ako bude protekcije, bice srusen i Bazdarevic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
Mali Tino nije los igrac i sigurno je ako bude pametan da moze napraviti solidnu karijeru,medjutim prosla sezona je stvarno bila za zaborav sto se njega tice, dosta nervoze, prepiranje sa navijacima...vjerovatno je tome svemu kumovala i ona epizoda sa Interom.
Ja mislim da su svi oni tu negdje (Semir, Tino, Sanjin) samo sto nazalost raja generalno Tina posmatra kroz prizmu Safeta Susica pa odatle i ovolika averzija prema momku od strane navijaca reprezentacije.Nijedan od njih trenutno nije za prvih jedanaest reprezentacije, vidjet cemo sta ce donijet pocetak ove sezone ali svi oni se mogu naci u rosteru od nekih 30-tak igraca.Ko ce od njih igrati, koliko ce igrati i da li ce poceti ili uci sa klupe ovisi od mnogo faktora (od formacije, taktike,protivnika, njihove i forme onh koji su im konkurenti na njihovim pozicijama...)
Male su sanse da bilo koji od njih izbaci dosadasnji trio u sredini ali mislim i da je pretjerivanje da se momak naziva antitalentom jer to nije.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
NIje.emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
edoo3 je napisao/la:
Mali Tino nije los igrac i sigurno je ako bude pametan da moze napraviti solidnu karijeru,medjutim prosla sezona je stvarno bila za zaborav sto se njega tice, dosta nervoze, prepiranje sa navijacima...vjerovatno je tome svemu kumovala i ona epizoda sa Interom.
Ja mislim da su svi oni tu negdje (Semir, Tino, Sanjin) samo sto nazalost raja generalno Tina posmatra kroz prizmu Safeta Susica pa odatle i ovolika averzija prema momku od strane navijaca reprezentacije.Nijedan od njih trenutno nije za prvih jedanaest reprezentacije, vidjet cemo sta ce donijet pocetak ove sezone ali svi oni se mogu naci u rosteru od nekih 30-tak igraca.Ko ce od njih igrati, koliko ce igrati i da li ce poceti ili uci sa klupe ovisi od mnogo faktora (od formacije, taktike,protivnika, njihove i forme onh koji su im konkurenti na njihovim pozicijama...)
Male su sanse da bilo koji od njih izbaci dosadasnji trio u sredini ali mislim i da je pretjerivanje da se momak naziva antitalentom jer to nije.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Tino nece napraviti karijeru kakvu ima/je imao Stilic.soko je napisao/la:NIje.emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
DD
Re: Odg: RE: Re: Tino-Sven Sušić
Neće,imat će daleko boljuBurundi je napisao/la:Tino nece napraviti karijeru kakvu ima/je imao Stilic.soko je napisao/la:NIje.emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
- crvenocrni
- Kontakt:
Ušao uz zvižduke a 'dobar' čovjek...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja bih i Vrancica dodao medju tu trojicu, ni po cemu ga ne vidim ispred njih, iako ga neki vec stavljaju i u prvih 11.edoo3 je napisao/la:emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
Da mi je samo znati na osnovu cega...
Morat ce se izboriti da bi dobio poziv.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, zastitaIdentiteta i 32 gosta.