DANTES je napisao/la:e a duša?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la:e a duša?
Zanimljivo, otkrili su znači novu planetu novog "Keplera" eh sad ako uzmemo u obzir da je do sada najsličnija planeta zemlji bila Kepler-438b koja ima ESI Indeks 0.88 znači da ova ima veći, moda čak i 0.99-1.01 to znači da je ta planeta koja je otkrivena zapravo "nova zemlja" i da tamo postoji velika vjerovatnoća za postojanje života !Today, and thousands of discoveries later, astronomers are on the cusp of finding something people have dreamed about for thousands of years -- another Earth.
X-Files nova sezona, nova zemlja
Ima sve preduslove da podrzi zivot kakav je poznat na Zemlji.
Teleportacija.bavarian_bk je napisao/la:Da ali je oko 1400 svjetlosnih godina udaljena od Zemlje 1.0tako da u ovom trenutku ne igra neku ulogu sve da su našli kopiranu Zemlju 1.0
crna rupa ne, crvotočina Da.bavarian_bk je napisao/la:Ili crna rupa ? Ko je gledao film Interstellar zna o čemu pričam , možda je u filmu samo SF , ali zašto ne probati
Ma da , u pravu si , na to sam mislio ... Iako , ulaz i izlaz iz crvotočine su zapravo crne rupe .DANTES je napisao/la:crna rupa ne, crvotočina Da.bavarian_bk je napisao/la:Ili crna rupa ? Ko je gledao film Interstellar zna o čemu pričam , možda je u filmu samo SF , ali zašto ne probati
Tesko je to da cemo mi preziviti do 2500, do 2050 ce se iscrpiti helium u nasoj atomsferi tako kazu naucnici, al kad smo mi glupi i samo trazimo neobnovlijvu vrstu energije (ulje, gorivo itd.) tesko da ce ova nasa rasa prezivjeti, srecom pa kinezi planiraju kopati Helium-3 na mjesecu koji bi mogao da nam pruza vece sanse za prezivljavanje ove rase.SlevinKelevra je napisao/la:Ljudi nemaju tako dugu buducnost da bi docekali teleportaciju. Mislim da cemo se do neke 2500 syebati na neki nacin: klima, AI, nuklerani rat...
Crvotocine se ne mogu same kreirati, to je konekcija izmedju Pozitivne i Negativne energije koje ne mogu same doci u susret.bavarian_bk je napisao/la:Ma da , u pravu si , na to sam mislio ... Iako , ulaz i izlaz iz crvotočine su zapravo crne rupe .DANTES je napisao/la:crna rupa ne, crvotočina Da.bavarian_bk je napisao/la:Ili crna rupa ? Ko je gledao film Interstellar zna o čemu pričam , možda je u filmu samo SF , ali zašto ne probatiEh sad , koliko je to moguće / ostvarivo/realno u ovom trenutku , pitanje je .
Prije cu pjeske doci tamo nego sto se formira crvotocina i to uspijemo iskontrolisari i iskoristiti. Priroda nam samo malo da da mastamo i da se tjesimo zabludama i mastarijama. Neminovnost je da cemo skoncati na ovoj planeti.bavarian_bk je napisao/la:Ma da , u pravu si , na to sam mislio ... Iako , ulaz i izlaz iz crvotočine su zapravo crne rupe .DANTES je napisao/la:crna rupa ne, crvotočina Da.bavarian_bk je napisao/la:Ili crna rupa ? Ko je gledao film Interstellar zna o čemu pričam , možda je u filmu samo SF , ali zašto ne probatiEh sad , koliko je to moguće / ostvarivo/realno u ovom trenutku , pitanje je .
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, napoleon72, Sheyi i 30 gostiju.