Mislim da nije uredu da tako pises, ako si roditelj (a vjerovatno nisi) ne vjerujem da bi ti bilo svejedno da se neko na tvom djetetu tako izivljava. Policija je tu da uvodi red a ne da svoje nacionalne frustracije iskaljiva na nekome.djoleprijedor je napisao/la:Šta su tražili to su dobili,i neka su dobili,trebali su i više.U Prijedor su dolazile mnoge navijačke grupe,jače,brojnije,poznatije i bitnije od Bišćana pa nikad nije bilo belaja ni sa kim.Kad dolaziš u goste kod nekoga,pazi kako se ponašaš.To roditelji djecu uče od kad prohodaju i progovore.VolimTz je napisao/la:Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
FK Rudar Prijedor
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ko traži po guzici,i dobije,uvijek bilo i biće.Normalni su svuda dobro došli.
Mens sana in corpore sano.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva ti je to capri bolan....znaci ti ako dodjes na gostovanje u tz recimo i poneses srpsku zastavu policija ne treba da ti je samo oduzme nego da ti je oduzme,tebe olesi od batina i jos da lijece svoje komlplekse na tebi jer ocigledno da politicarima koji su od nas napravili najvecu sirotinju balkana ne smiju da biju...jao price i razmisljanja,jbtdjoleprijedor je napisao/la:Ko traži po guzici,i dobije,uvijek bilo i biće.Normalni su svuda dobro došli.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nisu oni batine dobili zbog transparenta,večć zbog ponašanja,a da nisu dobili od policije,dobili bi od ljudi što su bili na stadionu,jer su došli sa namjerom da provociraju Domaćina a ne da podrže Jedinstvo.Ja gdje god da idem u posjetu,navijačku ili turističku,ponašam se normalno ,prema Domaćinu se odnosim sa poštovanjem,bez ozira da li mi je mio ili ne,te ne provociram i gledam da nekim gestom ne uradim nešto što bi povrjedilo domaćina.Tako isto zahtjevam u svojoj kući,avliji,gradu,državi.Ne opravdavam je iživljavanje bez potrebe,iz čista mira,ali ako si ti iz Bihaća poteg'o u Prijedor da provociraš i onda se žališ što si dobio po guzici,e pa neka si.Isto bih reagovao i da je bila obrnuta situacija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba kaznjavati i domacine i goste zbog parola i navijanja. Da je normalan savez vas bi kaznili zbog nacionalistickih povika isto..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Problem je u suštini kompleksan,i kreće od svakog pojedinca u ovoj zemlji,koja se zove BiH,al to nije tema za sportski forum jbg.
Teško je prihvatiti argument ono drugog,i kada znaš da je u pravu,zbog nekih "plemenskih kanona".E kad se ljudi toga oslobode u glavama biće svima lakše,a i Savez će biti normalan
Teško je prihvatiti argument ono drugog,i kada znaš da je u pravu,zbog nekih "plemenskih kanona".E kad se ljudi toga oslobode u glavama biće svima lakše,a i Savez će biti normalan

-
- Kontakt:
Ja nisam zadovoljan prelaznim rokom....dosli su nam sve bivsi igraci, poznati i mislim da nam je svima jasno sta nas ceka. Sa druge strane otisli su nam igraci koji su i onda kad je bilo najteze znali nesto izvuci. Sve u svemu meni se cini da smo mi povratnici u prvu ligu. Al ajde, ima tu utakmica da se igra pa ce se sve vidjeti. 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Ne treba očekivati čudo i plasman među prvih 10.Zaista je nerealno.RP se batrljao uvijek skoro do zadnjeg kola da izbjegne 15. i 16. mjesto,a kamoli 11.Vastecija_GSE je napisao/la:Ja nisam zadovoljan prelaznim rokom....dosli su nam sve bivsi igraci, poznati i mislim da nam je svima jasno sta nas ceka. Sa druge strane otisli su nam igraci koji su i onda kad je bilo najteze znali nesto izvuci. Sve u svemu meni se cini da smo mi povratnici u prvu ligu. Al ajde, ima tu utakmica da se igra pa ce se sve vidjeti.

Ali to ne znači da se ne treba truditi,i igrati od utakmice do utakmice i skupljati bodove.Pa šta bog da.Kako nama tako i drugima.

- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Rudar završio oko prelazaka,objavljen konačan bilans
grački kadar
GOLMANI: Dalibor Kozić, Željko Kuzmić, Nemanja Petrović
ODBRANA: Nebojša Šodić, Nemanja Marić, Boris Nišević, Armin Mešić, Aleksandar Jovičić, Čedomir Ćulum, Stipe Miloš, Nemanja Pekija, Edvin Hamzić
VEZNI RED: Bojan Burazor, Filip Arežina, Nebojša Pejić, Martej Nino Džasper, Mario Desnica, Stefan Gavranović, Vladimir Petković
NAPAD: Dejan Kojić, Siniša Radoja, Džorž Ovusu, Nebojša Mrkić, Njegoš Despotović, Petar Kunić, Mirza Džafić
DOŠLI: Željko Kuzmić (Karađorđe, Topola-Srbija), Armin Mešić (OFK Brdo, Hambarine), Aleksandar Jovičić (Krupa, Krupa na Vrbasu), Stipe Miloš (Vitez), Nebojša Pejić (Čelik, Zenica), Mario Desnica (Sloboda, Novi Grad), Martej Nino Džasper, Džordž Ovusu, Vladimir Petković (Župa Superpetrol, Milosavci), Petar Kunić (Sloboda, Mrkonjić Grad), Mirza Džafić (Njemačka).
OTIŠLI: Vedran Kantar (Vitez), Siniša Saničanin (Borac, Banjaluka), Dragan Ristić (Zvijezda Gradačac), Emir Kukavica (Podgrmeč, Sanski Most), Nikola Miličević (Sloboda, Novi Grad), Vanja Vranješ (?).
Poprilično mršavo,par povratnika,par neafirmisanih igrača,kao da je Piroćanac vodio prelzni rok
grački kadar
GOLMANI: Dalibor Kozić, Željko Kuzmić, Nemanja Petrović
ODBRANA: Nebojša Šodić, Nemanja Marić, Boris Nišević, Armin Mešić, Aleksandar Jovičić, Čedomir Ćulum, Stipe Miloš, Nemanja Pekija, Edvin Hamzić
VEZNI RED: Bojan Burazor, Filip Arežina, Nebojša Pejić, Martej Nino Džasper, Mario Desnica, Stefan Gavranović, Vladimir Petković
NAPAD: Dejan Kojić, Siniša Radoja, Džorž Ovusu, Nebojša Mrkić, Njegoš Despotović, Petar Kunić, Mirza Džafić
DOŠLI: Željko Kuzmić (Karađorđe, Topola-Srbija), Armin Mešić (OFK Brdo, Hambarine), Aleksandar Jovičić (Krupa, Krupa na Vrbasu), Stipe Miloš (Vitez), Nebojša Pejić (Čelik, Zenica), Mario Desnica (Sloboda, Novi Grad), Martej Nino Džasper, Džordž Ovusu, Vladimir Petković (Župa Superpetrol, Milosavci), Petar Kunić (Sloboda, Mrkonjić Grad), Mirza Džafić (Njemačka).
OTIŠLI: Vedran Kantar (Vitez), Siniša Saničanin (Borac, Banjaluka), Dragan Ristić (Zvijezda Gradačac), Emir Kukavica (Podgrmeč, Sanski Most), Nikola Miličević (Sloboda, Novi Grad), Vanja Vranješ (?).
Poprilično mršavo,par povratnika,par neafirmisanih igrača,kao da je Piroćanac vodio prelzni rok

Ulaz besplatan izlaz se plaća
Uvijek je tako i bilo sa pojačanjima . Ni jednu sezonu unazad u PL nismo dobili neka pojačanja pa smo se uvijek borili za opstanak . Nažalost ni ova sezona neće biti drugačija naprotiv biće jedna od najtežih u kojoj će opstanak biti ravan velikom uspehu . Raduje jedino činjenica da smo uspjeli Dzafica dovesti nazad jer nam je uvijek bio problem veliki sa napadačem .
Znaci to je veliki golman iz Srbije. Gdje reče da je branio ? Karađorđe haha ....
Ako ništa dati sve od sebe pa sta bude . Ja nekako verujem u Gavrana ako ne dobije nogu poslje par utakmica
Znaci to je veliki golman iz Srbije. Gdje reče da je branio ? Karađorđe haha ....
Ako ništa dati sve od sebe pa sta bude . Ja nekako verujem u Gavrana ako ne dobije nogu poslje par utakmica

"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
- djoleprijedor
- Kontakt:
Da,Karađorđe Topola,3.liga Srbije,tačnije Srpska Liga ZAPAD.U suštini to je kvalitet fudbala manje više ko u PL,vjeruj mi.Mislim na timove u donjem domu PL.A koliko je pojačanje,vidjećemo.
Napad,ovako izgleda solidno.Mislim da je odbrana tanka.
Napad,ovako izgleda solidno.Mislim da je odbrana tanka.
Haha navijaca i bruke,mudonje stavili transparent o "genocidu u Prijedoru" pa sad cvile na tvu,pa sta su ih cvijecem trebali ispratiti,ako si dosao provocirati budi spreman i na batine,naravno policija je stoka ali nisu oni ni prvi ni zadnji navijaci koji su dobili po nosu,sto trazis to i dobijes.
-
- Kontakt:
Pa to su ti "navijaci"....Papalukas je napisao/la:Haha navijaca i bruke,mudonje stavili transparent o "genocidu u Prijedoru" pa sad cvile na tvu,pa sta su ih cvijecem trebali ispratiti,ako si dosao provocirati budi spreman i na batine,naravno policija je stoka ali nisu oni ni prvi ni zadnji navijaci koji su dobili po nosu,sto trazis to i dobijes.
Navijaci koji su odradili vise gostovanja nego sto vi znate gradova u BiH...Vastecija_GSE je napisao/la:Pa to su ti "navijaci"....Papalukas je napisao/la:Haha navijaca i bruke,mudonje stavili transparent o "genocidu u Prijedoru" pa sad cvile na tvu,pa sta su ih cvijecem trebali ispratiti,ako si dosao provocirati budi spreman i na batine,naravno policija je stoka ali nisu oni ni prvi ni zadnji navijaci koji su dobili po nosu,sto trazis to i dobijes.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Kontakt:
Pa onda ste vi stvarno grupa za postovanje. Evo ja se izvinjavam. Svaka vam cast.Mirzoni89 je napisao/la:
Navijaci koji su odradili vise gostovanja nego sto vi znate gradova u BiH...
Ništa od Dzafica i crne braće za Subotu . Ko radi na sređivanju papira treba mu dati otkaz odmah . Ovako biće zajebano protiv Mladosti . Ali eto možda Radoja iskoristi šansu dok nema Dzafe da se pokaže ko je golgeter 

"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Kazu spremno docekujemo Mladost....haha, a nema pola igraca. Ma goni ih.skelar je napisao/la:Ništa od Dzafica i crne braće za Subotu . Ko radi na sređivanju papira treba mu dati otkaz odmah . Ovako biće zajebano protiv Mladosti . Ali eto možda Radoja iskoristi šansu dok nema Dzafe da se pokaže ko je golgeter

Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Sta to znaci? Nisu gotovi papiri ili sta? Kakva su vam ocekivanja, kakva je ekipa? Crvena legija nece doci organizivano na gostovanje, bice ljudi privatno ali nismo se pripremili kako treba. Krecemo s gostovanjima od naredne. Pozdrav vama iz Kaknja i neka sutra pobijedi bolji. Sretno, trebace i vama i nama...skelar je napisao/la:Ništa od Dzafica i crne braće za Subotu . Ko radi na sređivanju papira treba mu dati otkaz odmah . Ovako biće zajebano protiv Mladosti . Ali eto možda Radoja iskoristi šansu dok nema Dzafe da se pokaže ko je golgeter
Hehe momce ja ti garantujem da sam ja vise puta radio u tvom Bihacu nego sto si ti utakmica uzivo pogledaoNavijaci koji su odradili vise gostovanja nego sto vi znate gradova u BiH...

- djoleprijedor
- Kontakt:
Imali su SAMO 3 mjeseca da to sredeskelar je napisao/la:Ništa od Dzafica i crne braće za Subotu . Ko radi na sređivanju papira treba mu dati otkaz odmah . Ovako biće zajebano protiv Mladosti . Ali eto možda Radoja iskoristi šansu dok nema Dzafe da se pokaže ko je golgeter

Trenutno korisnika/ca: Amco46, aqarius, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Beduin, Benko123, bhfanatic14, boatenkk, Daduli, dark44, denimen99, GradKamena2, Grk1234, Hamagara, JimmyPage, mosarajvosa83, Necto, newton_heath_lyr, Oerde, Orjuna, PapakIzSa, Resolute, rodjeeni1922, siroki1991, StarmoCity, voltron30, xinxee, Zigazaga i 193 gosta.