Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
@_dreamer_ sve si fino rekao. Meni stvarno nije jasan ovaj Đedović
Svaka mu čast za pomoć reprezentaciji i za dosadašnji trud i zalaganje u istoj, ali odreći se svoje države u 25 godini mi nije jasan potez nikako. Koliko naših fudbalera je igralo u toj istoj Njemačkoj pa nikome nije palo na pamet da uzme njemačko državljanstvo (čak su se ovi mlađi, tipa Kolašinac, Vrančić godinama borili da dobiju naše papire). Da mu ovisi egzistencija od toga, pa da čovjek nekako i shvati.. Rijetko glup potez, i ukoliko ne bude mogao igrati na EP, za mene taj lik više ne postoji.

neko drugi bi na nihadovom mjestu,da su mu u klubu trazili da uzme njihovo drzavljanstvo zbog broja stranaca ili bilo cega vec lijepo nasao drugi klub,nihad bi svojim kvalitetom mogao naci bilo koji euroligaski klub,ali on je izabrao,bitnije mu je igrati u klubu nego u reprezentaciji,hvala na dosad odigranom,takvi nam vise ne trebaju
Mirza zvanično ne igra na eurobasketu 
Pri tome dodati da i Nihad neće najvjerovatnije... tuga

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Vedad87 je napisao/la:Mirza zvanično ne igra na eurobasketu
šta je razlog mirzinom neigranju?
-
- Kontakt:
NE igra mu se kad nema ove dvojice 

-
- Kontakt:
Djedovic **** ti svoju mater!
Phoenix Suns su tražili od njega da ne igra na Eurobasketu kako bi bili sigurni da se potpuno oporavifilip13 je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Mirza zvanično ne igra na eurobasketu

Klub (phoenix) tražili da ne igra da se može potpuno oporaviti jer je ipak potpisao na jednu godinu.filip13 je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Mirza zvanično ne igra na eurobasketu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Žao mi je što nema Mirze, ostale dvojice manje više... ali sada ovo i nema nekog smisla,ko će sada biti lider, Kikanović ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Idemo Na EP da se slikamo i budemo kanta za napucavanje razlike.Jedino mi zao Duska,mozda se ujedinimo i odigramo timski,ali tesko.
na iducem eurobasketu mirza ce vec imati 32 godine,ako se plasiramo,na ovom cemo biti samo prolaznici
Sad je i jasnije zasto djedovica nema. Mi idemo sad bez ikakvih ambicija, jos ce dobiti djete u septembru. Sigurno je i prije znao za mirzu.
-
Ukoliko Nihad nebude mogao igrati na EB, umjesto njega mora da ide Atic.
Mnogi su se gurali kroz repku kao klinci pa sto nebi mogao i Atic
Mnogi su se gurali kroz repku kao klinci pa sto nebi mogao i Atic
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ma neka njih nema, šta da se radi svako ima svoj lični izbor u koji niko ne treba da ulazi. Treba iz postojeće situacije izvući najbolje, mada situacija je očigledno takva da KSBIH nema jedne marke na računu i da su i same pripreme u pitanju. Istjeruju ih iz hotela. Teško je reći. Činjenica je da nam je grupa relativno laka, ali opet teško da se može eventualno uhvatiti koja pobjeda protiv Poljske, Izraela ili Finske.Nisu to ništa posebno jake ekipe, ali svakako jači od nas. Otići odigrati rasterećeno, forsirati djecu, pa šta bude....ako iko udijeli uopšte jednu marku za reprezentaciju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako bih volio da se plasiramo na OI pa ovu trojicu ne zvat, Mirza može proći jer je uvijek tu bio. A ovu dvojicu Juku i Nihada ne bih zvao, kad niste htjeli pomoći e sad nećete ni OI igrat. Povest Musu, Atića...
Mirzi neću ništa reći, ne mogu ništa, čovjek nas je zadužio i uvijek je srcem igrao, mislim da nemamo pravo da mu bilo šta kažemo. Samo hvala Juki i Nihadu. Jest da je Juka operisan ali u prošlosti je trebao biti pametniji i bolje odigrat pa da sad ni njemu niko ništa ne može reći a ovako je sve sumnjivo.
Mirzi neću ništa reći, ne mogu ništa, čovjek nas je zadužio i uvijek je srcem igrao, mislim da nemamo pravo da mu bilo šta kažemo. Samo hvala Juki i Nihadu. Jest da je Juka operisan ali u prošlosti je trebao biti pametniji i bolje odigrat pa da sad ni njemu niko ništa ne može reći a ovako je sve sumnjivo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Jel prva dva idu direktno, 4 idu u kvalifikacije za OI ili kako vec?
Tesko..
Tesko..
LARSSONCHE je napisao/la:Jel prva dva idu direktno, 4 idu u kvalifikacije za OI ili kako vec?
Tesko..
nemoguce sa ovim sastavom
-
- Kontakt:
sve same patriote nema sta ...
Ma nemoguće je sa ne znam kakvim sastavom. Nikako da shvatimo da smo posve prosječna ekipa čak i sa najjačim timom, a ovako smo pri dnu negdje bez dvojice-trojice najboljih.
Osim toga, mislim da bi vaš gnjev trebao biti prije svega usmjeren na ljude iz košarkaškog saveza koji su isti privatizirali,a koliko su sposobni, govori to da ne mogu **** pripreme da organizuju na Ilidži. Puno toga tu smrdi i ne znam koga uopšte može da čudi što momci neće sebi da stvaraju komplikacije u životu, a i razlozi su im posve na mjestu. Mirza zamalo umro i sada treba da nastavi da igra u nba, Nihadu se rađa dijete i promijenio pasoš (i to podržavam), Juka neće da ima posla sa kriminalcima iz saveza. Ja podržavam sve i svačiju odluku da s tim ljudima više nema ništa, jer ne bih ni ja na njivohom mjestu. Šta je taj savez i ta država generalno iakda za njih uradila? jedno veliko ništa i ništa ni manje ni više od toga...
Osim toga, mislim da bi vaš gnjev trebao biti prije svega usmjeren na ljude iz košarkaškog saveza koji su isti privatizirali,a koliko su sposobni, govori to da ne mogu **** pripreme da organizuju na Ilidži. Puno toga tu smrdi i ne znam koga uopšte može da čudi što momci neće sebi da stvaraju komplikacije u životu, a i razlozi su im posve na mjestu. Mirza zamalo umro i sada treba da nastavi da igra u nba, Nihadu se rađa dijete i promijenio pasoš (i to podržavam), Juka neće da ima posla sa kriminalcima iz saveza. Ja podržavam sve i svačiju odluku da s tim ljudima više nema ništa, jer ne bih ni ja na njivohom mjestu. Šta je taj savez i ta država generalno iakda za njih uradila? jedno veliko ništa i ništa ni manje ni više od toga...