Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Dok igracima koje ste vi rukama i nogama (mozda i nekim drugim udovima, ko zna) gurali u reprezentaciju cvjetaju ruze...
I svi ti igrači igraju u boljim klubovima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trolu imas lijevog beka koji igra u ligi petica a ovaj mu uzima mjesto. Po koji ti put se mora govoriti.calcio je napisao/la:Dok igracima koje ste vi rukama i nogama (mozda i nekim drugim udovima, ko zna) gurali u reprezentaciju cvjetaju ruze...
Lijeva strana je mogla biti Zuka-Lula.. liga petica
A ne Hadzic i Tino
- calcio
- Kontakt:
Kako me odmah unistise argumentima. Prvi rece "igraju u jacim ekipama", drugi tvrdi "igraju u jacim ligama".
Odmah se vidi da ste strucniji od mene i zbog toga nema svrhe da nastavljam diskusiju. Svakom ko ista zna o fudbalu je jasno da jaci klub automatski znaci bolji igrac. Necemo dozvoliti da nam menadzeri sastavljaju ekipu, sastavljacemo je po jacini klubova i liga u kojima igraju, a u koje su ih, malo ironicno priznajem, doveli menadzeri. Tako se to radi svugdje u svijetu, tako to rade svi vrhunski treneri. Cuj gledati igraca, skautirati, gledati jace i slabije strane, to je samo za amatere...
Odmah se vidi da ste strucniji od mene i zbog toga nema svrhe da nastavljam diskusiju. Svakom ko ista zna o fudbalu je jasno da jaci klub automatski znaci bolji igrac. Necemo dozvoliti da nam menadzeri sastavljaju ekipu, sastavljacemo je po jacini klubova i liga u kojima igraju, a u koje su ih, malo ironicno priznajem, doveli menadzeri. Tako se to radi svugdje u svijetu, tako to rade svi vrhunski treneri. Cuj gledati igraca, skautirati, gledati jace i slabije strane, to je samo za amatere...
Ti da imas pojma o fudbalu, ne bi bio srebrna kanta. Bar da si je zaradio na diskusijama il necim drugim al ti si uspio svojim neznanjem o fudbalu i lupanjem gluposti privuci raju 

- calcio
- Kontakt:
Jah... strasni su ti vasi izbori za zlatnu i srebrenu kantu. Senegalac sa svojih 30-40 nickova moze sam odluciti pobjednika, vjerovatno je to i uradio.
Da ne spominjem ostale trolove i duple, troduple itd. nickove.
Legitimniji su izbori u sjevernoj Koreji

Pa ti nisi normalan. Znaci bolje staviti igraca, Tinu aka lazno lijevo krilo da pokriva lijevu stranu neg Lulica. A Zukanovica koji igra lijevog beka u Italiji treba izbaciti iz tima jer je los igrac a losiji covjek. Ili Salihovica ostavaljati na klupi rad Tina, ili Medunjanina.calcio je napisao/la:Kako me odmah unistise argumentima. Prvi rece "igraju u jacim ekipama", drugi tvrdi "igraju u jacim ligama".
Eto ti argumenti neznalico..
Ti nemas pojma o fudbalu, nula.
Tako i poslije izbora, gubitnicke stranke govore da su izbori namjesteni, al hajde kako ono kazu, ko gubi ima pravo da se ljuti...calcio je napisao/la:Jah... strasni su ti vasi izbori za zlatnu i srebrenu kantu. Senegalac sa svojih 30-40 nickova moze sam odluciti pobjednika, vjerovatno je to i uradio.Da ne spominjem ostale trolove i duple, troduple itd. nickove.
- calcio
- Kontakt:
Kada je to Tino pokrivao lijevu stranu? Hoces da kazes igrao beka umjesto Zukanovica, ili sta? Evo jednog primjera koliko pratite reprezentaciju i koliko se objektivno razumijete u fudbal. Kada smo izgubili protiv Egipta, bacali ste drvlje i kamenje na Susica jer kao on je kriv, bio je njegov debi, unistio nas je. Mada je on bio sasvim ok na toj utakmici, definitivno nije bila njegova greska sto smo izgubili, solidan debi. S druge strane Zukanovic je imao uzasan debi, ako se sjecate utakmice protiv SAD i njegovih mlakih reakcija kod najmanje dva gola amerikanaca. No sve na stranu, hvalospjevi se pisu na njegov racun. Znaci od pocetka ste zauzeli taj pogresan i nakaradan stav i ne popustate.
Vidis da nemas pojma. Hoces da ti crtam? Lulic je morao igrati lijevog beka a Susic je igrao ispred njega.calcio je napisao/la:Kada je to Tino pokrivao lijevu stranu? Hoces da kazes igrao beka umjesto Zukanovica, ili sta? Evo jednog primjera koliko pratite reprezentaciju i koliko se objektivno razumijete u fudbal. Kada smo izgubili protiv Egipta, bacali ste drvlje i kamenje na Susica jer kao on je kriv, bio je njegov debi, unistio nas je. Mada je on bio sasvim ok na toj utakmici, definitivno nije bila njegova greska sto smo izgubili, solidan debi. S druge strane Zukanovic je imao uzasan debi, ako se sjecate utakmice protiv SAD i njegovih mlakih reakcija kod najmanje dva gola amerikanaca. No sve na stranu, hvalospjevi se pisu na njegov racun. Znaci od pocetka ste zauzeli taj pogresan i nakaradan stav i ne popustate.
Da Zuka nije tako los igrac i covjek. Zuka na beka, a onda bi Lulic fino mogao da igra krilo. Kapish?
Zukanovic se sam prodao u Sampdoriu. Tino se sam smjestio na klupu u Hajduku...
- calcio
- Kontakt:
O kojoj utakmici govoris covjece?
Nisam siguran da je Zukanovic bolji na beku od Lulica. Uostalom sve su to mali detalji za koje ste se zakacili, kao na primjer ona legendarna da je Pape kriv za losu partiju Pjanica jer ga je postavio 10 metara ispred njegove standardne pozicije. Wtf.......

Nisam siguran da je Zukanovic bolji na beku od Lulica. Uostalom sve su to mali detalji za koje ste se zakacili, kao na primjer ona legendarna da je Pape kriv za losu partiju Pjanica jer ga je postavio 10 metara ispred njegove standardne pozicije. Wtf.......

Ma jasta, kakve veze ima pozicija, Pjanic da je kvalitetan i na gol da ga je stavio trebao se pokazati.
- calcio
- Kontakt:
Mozda nisam bio dovoljno jasan. Rijec je o utakmici protiv Kipra, Pape ga je stavio na poziciju centralnog veznog sto i jeste njegova prirodna pozicija. Uostalom on igra sve centralne pozicije, zar nije do nedavno trebao biti naslijednik Misimovica na desetci? A sada ga odjednom ne smijes pomjeriti sa DM.
Calcio koga ti branis care na ovoj temi TSS ili SS. Tino trenutno nema mjesta u reprezentaciji i vjerujem da si toga i ti svjestan. Momak se sam zakopao i mora spasavat karijeru ako ne zeli da propadne do kraja. Znas i sam da sam mu ja bio podrska i sada sam. Cak i u najboljoj formi Tinocalcio je napisao/la:O kojoj utakmici govoris covjece?![]()
moze u repki igrati AM ili u rombu desnu stranu jer samo tada njegov sut moze doci do izrazaja. Ono sto je SS radio od repke da bi otvorio mjesto Tinu da igra je silovanje zdravog razuma. Znam da se ti neces sloziti sa ovim ali eto ne mogu a da ne napisem. Tino jos ima vremena i siguran sam ako se prizove pameti od njega moze postati dobar igrac od kojega ce i reprezentacija imati koristi. Sada to na zalost nije slucaj a jos je gore to sto Hajduk i Vucevic imaju debelo umijesane prste u to. Ali ajde ...
Na sve i jednoj sto je igrao. Lijevi bek je Kolasinac, zamjena Zukanovic. Lulic, Sejo i Visca mogu igrati lijevo krilo. Sredina, Besic, Pjanic, Medo, Sejo a mogao se Vrancic pozvati. Znaci nema mjesta da Tino bude u prvih 11, pa cak ni na klupi.. Pjanic je bio los protiv Kipra a i tad daleko bolji od Tina..calcio je napisao/la:O kojoj utakmici govoris covjece?![]()
Ono sto je poručeno Vranješu, vrijedi i za Tinčeka: Tino tvoj sat je otkucao!! Nema vise nepotizma!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- calcio
- Kontakt:
Samo sam primjetio da je licemjerno od strane pojedinaca da se nasladjuju nad Tinovom situaciom, jer isti su gurali neke druge igrace slicnog ili cak i slabijeg kvaliteta od TSS-a, koji takodje imaju problem da se izbore za minutazu. Pa se onda ubacise ovi sa klasicnim kvaziargumentima o "boljim klubovima i jacim ligama" i ode diskusija u tom pravcu.dubrovnik je napisao/la:Calcio koga ti branis care na ovoj temi TSS ili SS. Tino trenutno nema mjesta u reprezentaciji i vjerujem da si toga i ti svjestan. Momak se sam zakopao i mora spasavat karijeru ako ne zeli da propadne do kraja. Znas i sam da sam mu ja bio podrska i sada sam. Cak i u najboljoj formi Tinocalcio je napisao/la:O kojoj utakmici govoris covjece?![]()
moze u repki igrati AM ili u rombu desnu stranu jer samo tada njegov sut moze doci do izrazaja. Ono sto je SS radio od repke da bi otvorio mjesto Tinu da igra je silovanje zdravog razuma. Znam da se ti neces sloziti sa ovim ali eto ne mogu a da ne napisem. Tino jos ima vremena i siguran sam ako se prizove pameti od njega moze postati dobar igrac od kojega ce i reprezentacija imati koristi. Sada to na zalost nije slucaj a jos je gore to sto Hajduk i Vucevic imaju debelo umijesane prste u to. Ali ajde ...
Sa ovim se i vise nego slazem ali moramo priznati da je dio bijesa nekih forumasa proizveden odlukama iz proslosti koje su i doveli odnos prema TSS na ovaj nivo. Iako je primjetna i zluradost ali nje ima i na temi Dzeka, Pjanica i Spahica a gdje nece biti na ovoj. Tino je lose igrao drugi dio sezone i sa tim se valja pomiriti i pokriti se po usima sto evo i ja radim. Puno sam puta bio u pravu ovdje izgleda nisam ali vrijeme ce dodatno pokazati sve. Za sada mi ne ide na ruku sto se igre TSS tice i mojih procjena u proslosti. I to je nazalost realnost. A o drugim igracima na njihovim temama. I vrijeme je care da izadjemo iz ovih posvadjenih grupa po pitanju SS. Sada je doba Mese Bazdarevica i pleti po njemu ako imas sta. Bit ce konstruktivnije. Zivio.calcio je napisao/la:Samo sam primjetio da je licemjerno od strane pojedinaca da se nasladjuju nad Tinovom situaciom, jer isti su gurali neke druge igrace slicnog ili cak i slabijeg kvaliteta od TSS-a, koji takodje imaju problem da se izbore za minutazu. Pa se onda ubacise ovi sa klasicnim kvaziargumentima o "boljim klubovima i jacim ligama" i ode diskusija u tom pravcu.dubrovnik je napisao/la:Calcio koga ti branis care na ovoj temi TSS ili SS. Tino trenutno nema mjesta u reprezentaciji i vjerujem da si toga i ti svjestan. Momak se sam zakopao i mora spasavat karijeru ako ne zeli da propadne do kraja. Znas i sam da sam mu ja bio podrska i sada sam. Cak i u najboljoj formi Tinocalcio je napisao/la:O kojoj utakmici govoris covjece?![]()

Lik koji sjedi na klupi raspalog Hajduka se ne smije spominjati u kontekstu reprezentacije.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Dok igracima koje ste vi rukama i nogama (mozda i nekim drugim udovima, ko zna) gurali u reprezentaciju cvjetaju ruze...
@Calcio, mislim da na prste jedne ruke možemo da nabrojimo naše igrače kojima trenutno na sportskom planu "cvjetaju ruže". Fora je u tome da se Tina na silu guralo pa se izbacilo i Rahimica i Zahirovica koji su bili medju glavnim igracima u kvalifikacijama pa su preko noci postali visak jer eto Tino i Anel mogu da pokriju poziciju zadnjeg veznog da bi pred SP ispao Besic kao jedina opcija za zadnjeg veznog a Rahimic i Zahirovic ostali bez SP.calcio je napisao/la:..Kada smo izgubili protiv Egipta, bacali ste drvlje i kamenje na Susica jer kao on je kriv, bio je njegov debi, unistio nas je...
Upravo zbog toga su Susici krivi za poraz od Egipta (Tino najmanje jer su ga tata i striko na silu ugurali u reprezentaciju).
Njegova trenutna situacija nije smijesna, ona je jadna. Tino opet ispasta zbog oca mada mi se cini da ni on ne zeli da se bori za mjesto u ekipi. Zele ga prodati ali ga niko ne zeli platiti pa sad otac prica price o agencijama (sto mu bas i nije pametno da on o tome prica) te nefer odnosu prema Tinu samo da bi dobio slobodne papire pa da mu lakse nadje klub.
Ja se nadam da ce uspjeti da spasi karijeru ali dok ima oca za vratom - to mu nece biti lako.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: aqarius, bhfanatic14, Blackwargreymon, HariTz, invincible1921, kakarut, Kaunas, Proximic, s4mke, sagitarius, sombrero i 76 gostiju.