FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 23 jul 2015, 00:40

arena je napisao/la:Dženo obukao odijelo i misli da je murinjo
:lol:

Boli njih djon sto mi odosmo na zivcima. kuknjava

Hilmo, brate, kakav si ti? :)
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 00:47

uschtipak je napisao/la: Hilmo, brate, kakav si ti? :)
Relativno dobar, žao mi je svaki put kada moj klub izgubi, ali sve kad saberem, izgubili smo od boljih. Nisam mnogo očekivao pa nisam razočaran neprolaskom ali sam kao većina nezadovoljan borbom, moglo je to bar malo više, bar da mi vidimo da se trude, ovako je u nekad izgledalo kao da su gore otišli na izlet.
Ali šta je tu je, jedva čekam ponedjeljak i naravno prvu domaću tekmu.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 23 jul 2015, 00:53

BelminM23 je napisao/la:Ajmo po Duplu.

Yebat Želju, Slobodu, Velež, Zrinjski, Borac, Široki...

Halalite ako sam koga zaboravio. :P
Zaboravio si svoju ma mu
Anti Nakarada

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 00:59

Upoređujem Stepanova i Barbarića, iskreno ne može čovjek odlučiti ko je bolji. Mada Stepanov zbog pada u formi stvari rješava na iskustvo, a u Barbi se u ove dvije utakmice vidjelo da ima kvaliteta, nadam se da će tako nastaviti. Tatko na beku mi nije djelovao najbolje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 01:00

Barbaric i Stepanov su bili odlicni,za svaku pohvalu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 01:01

hilmo je napisao/la:Upoređujem Stepanova i Barbarića, iskreno ne može čovjek odlučiti ko je bolji. Mada Stepanov zbog pada u formi stvari rješava na iskustvo, a u Barbi se u ove dvije utakmice vidjelo da ima kvaliteta, nadam se da će tako nastaviti. Tatko na beku mi nije djelovao najbolje.
Nismo bolji stoperski par imali odavno. Jos dok se uigraju i dok stepanov podigne formu i kondiciju!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jul 2015, 01:11

Ma doci ce to na svoje u ligi, malo me brine lijeva strana i golman, ali za nasu ligu je ok. Ali Barba :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jul 2015, 01:15

Ma moze ovaj Ostrakovic ostat hladno na golu u ligi, pored ovakve odbrane i ja bi mogao braniti. Zato ne zuriti i dovoditi bilo koga i preplacivati ga nego dobro istraziti do proljetnog dijela pa dovesti nekog pravog golmana.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 01:16

Vidjelo se i u prvoj utakmici i večeras da su se pravile neke sitne greške koje su rezultat neuigranosti stoper-stoper i stoperi-golman.
Iz utakmice u utakmicu će biti bolje.

@ljiljane
Znaš ko je sa juniorima u Pragu?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jul 2015, 01:20

@Hilmo

Slabo sam ovih dana na netu tako da rijetko sta pratim. Da nije neko od nasih kadetskih pulena ? :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 01:20

mirzatele je napisao/la:Ma moze ovaj Ostrakovic ostat hladno na golu u ligi, pored ovakve odbrane i ja bi mogao braniti. Zato ne zuriti i dovoditi bilo koga i preplacivati ga nego dobro istraziti do proljetnog dijela pa dovesti nekog pravog golmana.
ma goni ga nazad u vrapčiće otoku bilo gdje samo da ga ne gledam više... i ja sam tako razmišljao poslije prve tekme al' frajer u 180 minuta nije odbrane imao. hitno golman, ofanzivni vezni i trener u pravom smislu te riječi
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 jul 2015, 01:21

Nisam previse razocaran. Generalna ocjena je da je ova ekipa za ligu vrh, za Evrope freba jos puno i to je to... Barba i Stepanov moraju biti prvi izbor na stoperu, Tatko nije za d.beka, tu forsirati Anija i Ahmu, Puza i Bekic l.bekovi, Samke, Ikande, Rustem z.vezni, 10tka skripu, jbg tanki i Mesa i onaj ubkehas, krila Dulja, Krle, Bekic 1, Okic, naoad Benko... za nasu ligu prejako. Ocekujem golmana i odlazak Cimija....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 01:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo

Slabo sam ovih dana na netu tako da rijetko sta pratim. Da nije neko od nasih kadetskih pulena ? :D
Čuvena "sedmica" :kafa:

Mislim da je i zbog godina prekomandovan u juniore!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jul 2015, 01:24

Ajax je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.
Ekipa je jaca 20% nego lani samo sto Stojcev **** a lani je bio odlican u evropi i na pocetku sezone i to nam fali u ofanzivnom dijelu sredine terena. Almir Bekic ce biti veliko pojacanje. A o stoperskom paru Stepanov-Barbaric da ne govorim. I da jako fali Delac. Ako se izuzme golman ekipa je 20% jaca a golman ni nece biti toliko bitan u Premijer ligi i nije ni Ostrakovic bas toliko los za ligu kao sto nije bio ni Bandovic.
Sefe neki dan san napisao da ekipe sa ovih podrucja mogu samo slucajno upasti u LP. Sve to je bilo moja reakcija na prepotentnu pricu sefa Maribora na temu BiH lige. Mnogi su ga tada podrzavali a sada se vidi sav jad i bijeda EX Jugoslovenskog klupskog nogometa. Ovaj osrednji Lech je jaci od bilo koje ekipe iz regije i to duplo. Gdje su sada Mariborcani a boga mi i Rijecani. Sada bih jos nadodao nesto sto sam neki dan napisao na temi Sarajeva. Znam da nije uputno pisati o tome ali Sarajevo mi je drag klub uostalom kao i svi nasi klubovi pa cu se osvrnuti samo sa par rijeci na tu temu. Kuca se pravi od temelja a temelj zdrave nogometne sredine je struka. Bez ozbiljnog trenera u Evropi nece ici. Niste se osramotili i to je ok. Dajte podrsku vasoj upravi posjetom stadionu i ne kvarite ovu lijepu pricu. Korak po korak i jedan dan cete postati stalni stanovnici EL a to je iz perspektive regije maximum a boga mi i proizvodjaci igraca za reprezentaciju gdje ja osobno vidim svoj interes. Naprijed Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 01:32

Nek se malo ovo jos slegne, pa lagano traziti prevoz prema Travniku kad klub vec nije nista obezbjedio. Za nasu ligu je ovo odlicno, jedino ako se jos neko proda, to zakrpiti igracima slicne kvalitete i ja vjerujem u tu duplu krunu kao nikad. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jul 2015, 01:35

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo

Čuvena "sedmica" :kafa:

Mislim da je i zbog godina prekomandovan u juniore!
Mjera ! Ima on ugovor s prvim timom, sad ne znam kakvi su planovi, po meni dosta zreo igrac da ulazi protiv manjih ekipa i solidnog vodstva, alk eto imamo ljude za to :think:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 01:35

joker90 je napisao/la:Nek se malo ovo jos slegne, pa lagano traziti prevoz prema Travniku kad klub vec nije nista obezbjedio. Za nasu ligu je ovo odlicno, jedino ako se jos neko proda, to zakrpiti igracima slicne kvalitete i ja vjerujem u tu duplu krunu kao nikad. ;)
ako sta nađeš bio bih ti zahvalan da proslijediš na pp, neki drugi način odlaska dole a da nije organizovano, mada ne vjerujem i da će biti uopšte... mada teško da ću moći jer je ponedeljak al' probat u svakom slučaju, al eto ionako vjerovatno necu imati prevoz ni sa kim od raje zbog radnog dana... uprava :evil: :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 23 jul 2015, 01:37, ukupno mijenjano 3 puta.
1946

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 jul 2015, 01:36

kupus army je napisao/la:Bez puno sranja,samo cu napisati svako od nas nek pogleda Stepanova i Barbarica,koji su dosli kao slobodni igraci,a nama su svemirski brod u odnosu na ostatak ekipe,svima treba biti jasno da jos nemamo kvalitet,uz to ni voljni momenat nije bio na vrhunskom nivuo i to je to.
E to ja baš kontam kad sam gledao tekmu, znači njih dvojica isto ko da su s druge planete naspram svih ostalih igrača. A Stepanov već dvije godine ne može naći ozbiljan evropski angažman, dok je Barbariću Split dao slobodne papire zimus, znači realno igrači koji ozbiljan evropski fudbal ne mogu igrati. I ta dva igrača su ubjedljivo, al baš ubjedljivo najbolji, i bit će najbolji u čitavoj našoj ligi vjerovatno.

Poenta je da imaš ekipu koja će vjerovatno biti najveći kandidat za osvajanje titule, ali koja u Evropi neće moći ništa. Ne kontam šta je smisao toga, pa Tan je milijarder mogao je dovesti pet igrača uvalit se par miliona i komotno se borit za grupu u Evropi i vratit sve te pare. Valjda je to logika, biznis, uložiš da bi još više dobio. A ovako, za nijednog igrača nije plaćeno obeštećenje, jak si za naše lige, i to si jak jer se svi ostali raspadaju od dugova, niko nema za kifle pa opet do zadnjeg kola strepiš hoćeš li bit prvak u takvoj smiješnoj konkurenciji i sigurno nikad u istoriji lošijoj Premijer ligi.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jul 2015, 01:39

loshiji smo nego shto sam mislio,neche biti nimalo lako da odbranimo titulu,sve su prilike da chu opet furati uzharenu krunu matije gupca na glavi ove sezone

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 23 jul 2015, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jul 2015, 01:46

blavor je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Bez puno sranja,samo cu napisati svako od nas nek pogleda Stepanova i Barbarica,koji su dosli kao slobodni igraci,a nama su svemirski brod u odnosu na ostatak ekipe,svima treba biti jasno da jos nemamo kvalitet,uz to ni voljni momenat nije bio na vrhunskom nivuo i to je to.
E to ja baš kontam kad sam gledao tekmu, znači njih dvojica isto ko da su s druge planete naspram svih ostalih igrača. A Stepanov već dvije godine ne može naći ozbiljan evropski angažman, dok je Barbariću Split dao slobodne papire zimus, znači realno igrači koji ozbiljan evropski fudbal ne mogu igrati. I ta dva igrača su ubjedljivo, al baš ubjedljivo najbolji, i bit će najbolji u čitavoj našoj ligi vjerovatno.

Poenta je da imaš ekipu koja će vjerovatno biti najveći kandidat za osvajanje titule, ali koja u Evropi neće moći ništa. Ne kontam šta je smisao toga, pa Tan je milijarder mogao je dovesti pet igrača uvalit se par miliona i komotno se borit za grupu u Evropi i vratit sve te pare. Valjda je to logika, biznis, uložiš da bi još više dobio. A ovako, za nijednog igrača nije plaćeno obeštećenje, jak si za naše lige, i to si jak jer se svi ostali raspadaju od dugova, niko nema za kifle pa opet do zadnjeg kola strepiš hoćeš li bit prvak u takvoj smiješnoj konkurenciji i sigurno nikad u istoriji lošijoj Premijer ligi.
Poanta je da kao i Dinamo kroz par godina i nekoliko osvojenih titula postanes nosilac u kvalifikacijama. Pa onda umjesto Lecha igrac protiv Luksemburske Fole. U medjuvremenu proizvedes par igraca i vratis Tanu ulozeno. Kakav bi inace njegov interes bio i zasto bi ulagao u BiH ligu da nije toga. Sarajevo mora podebljati struku i graditi akademiju. Ako je sve bazirano na legiji stranaca ulagaci ce izaci iz tog posla. To je valjda svakom jasno. Tan ce uvijek dovesti par igraca da vam omoguci osvajanje lige a ostatak je na vama ili na akademiji bolje je reci. Zato se vise radujte igracima kao sto je onaj malac iz Celika ili Amerikanac nego Alispahicu i slicnima. Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.