FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 23 jul 2015, 00:07

Bez puno sranja,samo cu napisati svako od nas nek pogleda Stepanova i Barbarica,koji su dosli kao slobodni igraci,a nama su svemirski brod u odnosu na ostatak ekipe,svima treba biti jasno da jos nemamo kvalitet,uz to ni voljni momenat nije bio na vrhunskom nivuo i to je to.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2015, 00:09

Ma vala Aco ni ovaj Lech ništa specijalno nije,neko če reči igrali koliko im treba ja mislim da mi nismo bili pravi i to je to. No u pravu si igraš toliko koliko ti protivnik dozvoli jači u duel igri taktički dobri ali bez prave šanse su bili u obje utakmice a dali su 3
goola opet na iskustvo i majstorluk ovaj večerašnji a to je sve a mi opet mi.... morali i mogli više sigurno ali jbg ide se dalje šta češ!Pa ispali su Ludogoretz,Maribor,Trencin pa što ne bi i mi ali moglo se igrati bolje samo za tim ostaje žal.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 jul 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 jul 2015, 00:09

dr.van nostrand je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:Ovo je poraz pojedinaca u ekipi koje ne zasluzuju da nose sveti dres a ko je kriv za to je opste poznato gospodin Ibrakovic...i opet ponavljam necemo mi zadugo napraviti uspjeh u evropi dok se pare ne iskesiraju i kad se budu dovodili kvaliteti koji su pod ugovorom! Pare braco samo pare danas prave rezultate u fudbalu!
:mrgreen:

Eto dok su jos u tom Poznanu gore, neka se informisu od njih (od klupskih struktura) sta i kako treniraju njihovi fudbaleri, cime se hrane, sta im je dozvoljeno a sta zabranjeno... daj majku mu da vidimo kako to dohvatise ljudi, obicni sportisti, ljudi koji se bave prof. fudbalom u Poljskoj kao i kod nas, talentom nista bolji i napredniji od nas, kako i cime oni dosegnuse toliku fizicku spremu, igraju defanzivno a ne igraju bunker, trce i rade, pokrivaju i izbijaju, dosadno i ne bas gledljivo ali efikasno, protiv nas njima nije trebao neki kvalitet nit ideja vec samo snaga i na snagu su nas uzeli kao i uz par nasih nekih propusta, ali u biti na snagu, kondiciju i trku...
Naravno i za to trebaju pare, ja bih ih prije u taj segment trosio jer ko razliku nije vidio, ne znam sta je vidio.
može tebe trenirati murinjo ako ti poslije treninga pojedeš sjecani burek,dudlaš onaj kabal i spucaš 5-6 hajnekena

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2015, 00:10

arena je napisao/la:Sarajevo nije mjerilo jeli druga ekipa dobra pa taj lech je prije 3-4 dana izgubio kući od evropskog velikana polonije koja je ušla iz druge lige poljske. bazel -lech u dvije utakmice 4 razlike za bazel živi bili pa vidjeli
Lech se je cuvao protiv Polonije za ovu utakmicu. Oni su znali koje su mane Sarajeva sto su i iskoristili u prvoj utakmici. U drugoj utakmici gdje su realno trebali da budu jos bolji nego u gostima tih mana je bilo manje ( odnosno zadnja linija je odigrala bolje ) i eto postigli su taj jedan gol iz prekida. Znali su da je jedan od njihovih aduta bolja fizicka sprema i trka i zato su odigrali sa pola snage protiv Polonije cuvajuci se za Sarajevo. Basel igra ravnopravno vec godinama u grupama lige prvaka protiv najboljih klubova i ovaj dvomec ce stvarno pokazati pravu snagu Lecha. 4 razlike je previse.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 00:10

slika

;)
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 00:11

Smatram da su Stepanov i Barbaric odlicna pojacanja na deficitarnim pozicijama i sigurno je da cemo uci jos jaci i spremniji u sezonu sa njima,samo treba jos malo vremena proci da se uigraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 23 jul 2015, 00:13

ISPALI..OK,IDEMO DALJE :)
salu na stranu, Delac nam je na proljece bio pola ekipe, bez takvog golmana, nema ozbiljnih rezultata.
iako sam vjeciti optimista, odmah nakon izvlacenja parova bio sam svjestan daje gotovo, posebno jer je saga oko <golmana trajala i traje jos uvijek.

sada u travnik po pobjedu i onda..sta drugo, nego odbrana titule,aBd

marshj05
Kontakt:

Post Postao/la marshj05 » 23 jul 2015, 00:14

Zna li iko šta je infom?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2015, 00:14

Hz-Sa je napisao/la:Ovo je poraz pojedinaca u ekipi koje ne zasluzuju da nose sveti dres a ko je kriv za to je opste poznato gospodin Ibrakovic...i opet ponavljam necemo mi zadugo napraviti uspjeh u evropi dok se pare ne iskesiraju i kad se budu dovodili kvaliteti koji su pod ugovorom! Pare braco samo pare danas prave rezultate u fudbalu!

Eto dok su jos u tom Poznanu gore, neka se informisu od njih (od klupskih struktura) sta i kako treniraju njihovi fudbaleri, cime se hrane, sta im je dozvoljeno a sta zabranjeno... daj majku mu da vidimo kako to dohvatise ljudi, obicni sportisti, ljudi koji se bave prof. fudbalom u Poljskoj kao i kod nas, talentom nista bolji i napredniji od nas, kako i cime oni dosegnuse toliku fizicku spremu, igraju defanzivno a ne igraju bunker, trce i rade, pokrivaju i izbijaju, dosadno i ne bas gledljivo ali efikasno, protiv nas njima nije trebao neki kvalitet nit ideja vec samo snaga i na snagu su nas uzeli kao i uz par nasih nekih propusta, ali u biti na snagu, kondiciju i trku...
Naravno i za to trebaju pare, ja bih ih prije u taj segment trosio jer ko razliku nije vidio, ne znam sta je vidio.
ja mislim da je to nacin treniranja i to ne jedne pripreme nego nekoliko godina takvog rada ,bojim se da mi lutamo u tim stvarima i da Dzeno nije taj kapacitet da izvuce maksimum na svakom treningu iz svakog igraca .Dzeno je meni sroz ok donio je puno radosti ali nekako nije mi on taj koji moze komandovati ovom ekipom ,svaka cast za posljedni 7 kola u ligi ali tad je trebo bas on da skine pitisak s igraca da bude opuštena atmosfera ali nije to dugog vijeka mi moramo imati trenera koji je autoritet i da kroz trening imamo agresivnost ,snagu ,trku a mislim da sad trteniramo u nekom opustenom ritmu i tako smo i igrali .nista korecemo se premijer ligi a vidjecemo kako ce se to sve odvijati

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 jul 2015, 00:14

Lech jacI I to je to, Stepanov I Barbaric su velika pojacanja za nasu ligu!

Idemo se okrenuti ligi i odbraniti titulu!

Volim te Sarajevo!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 23 jul 2015, 00:15

Evo me nazad sa tekme u Poznanu, koja vrucina/sparina ja se istopio gledajuci tekmu, mogu mislit kako je igracima bilo. HZ i Ultras Dynamo tek unisli na stadion u 42-43 min, zna li neko sto? (I poslje tekme morali ostat 40 min) Btw, kada nije orilo sa lechove tribine HZ se dobro cuo, imam video koji cu negdje da postavim ako mi nebude mrsko. Ali Poznanovi navijaci :o :tokralju: 90 minuta se orilo kako nigdje nisam cuo, najblize mozda BHF u Parizu ali ni to nije do koljena.
Ja fino avionom u civilu stigo prije 2-3 dana setko starim gradom i na zapad da gledam tekmu, svaka cast momcima sto su busom iz BiH i sigurno dozivili maltretiranja na sve strane. Za tekmu neznam sta da kazem, svaka cast momcima ali mi trebamo jos pure pojest da bi mogli igrati lopte sa vakvim timovima. Nista lose za rec borili se koliko su mogli ali ipak je Lech kvalitetniji tim, sljedece godine ABD nosioci i bit ce sve lakse. Evo par slika ova prva nemam pojma sta su napisali, samo vidim logo HZ skroz desno na banneru. Ako ima nesto slicno kao postimg ili dodaj za video mogu i to postaviti...
slika
slika
Slika losa skroz, sjedili ispod reflektora, na videu se bolje vidi
slika
Sad ako moze neko reci kako je FKS izgledao na TV :)
Zadnja izmjena: Moscardelli, dana/u 23 jul 2015, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 23 jul 2015, 00:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Kazu mnogo nisu se borili. Ljudi dragi, ali ozbiljno, je li ko od vas ikada sutnuo loptu, izasao na teren i igrao protiv bolje ekipe. Sasvim solidne dvije utakmice Sarajeva protiv u ovom trenutku za par klasa bolje ekipe. Nije se Sarajevo osramotilo, no vidjeli ste i vi, a siguran sam i ljudi iz kluba kolika je razlika igrati u pretkolu Lige Evropa i Lige prvaka. Da li je trener mogao bolje postaviti igru, da li je ovaj ili onaj igrac mogao dati vise, moze se raspravljati, no ako susret pogledate bez emocija vidjet cete da su se vasi ljubimci borili i igrali onoliko koliko im je protivnik dozvolio. Danas je meni liccno Sarajevo bilo zrelije, nego na Kosevu. Istina, trebao se ganjati rezultat, ali sta bi dobili od toga. Popili bi pet sest komada i mirna Bosna, zbog toga naglasavam zreliji. Stvoriti nesto iz nicega je dug proces, ne ide to preko noci. Realno, za bh. klubove je evropska sredina, sto Lech jeste, jos uvijek miljama daleko, ali ne treba gubiti nadu, padati nakon poraza...
Pa eto upravo si rekao i potvrdio u cemu je problem i zasto vecina raje pizdi na taktiku.. Ovako, sto ti kazes "zrelo" a dosta raje to naziva bezmudo, se trebalo odigrat prvo na Kosevu. Zatvorit sve, igrat jako cvrsto, unistavat igru kao jedinim ciljem i ici na neku nulu ili docekat jednu kontru za eventualni go. To bi te podpuno stavilo u drugu poziciju za revans. Jbg, valjda i ovo bude skola,

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jul 2015, 00:17

I šta ćemo sad, okej okrecemo se prvenstvu i kupu, i odgulimo svaku prosjecnu ekipu sa 2 razlike, sa ovim malo boljim se napatimo osvojimo duplu i sve bude u stilu, dodjemo u Evropu i ljudi nas izdominiraju najvise zbog Dzene i mi se opet okrenemo kupu i ligi i opet to sve bude u stilu, dodjemo u Evropu i ljudi nas izdmoniraju i dokle cemo tako, pojedini trebaju shvatit da da niko ovdje Dzenu ne mrzi, to je naš čovjek i doneo nam je sve u zadnje dvije godine, ali shvatiite da covjek nema autoritet i ne moze da motivise igrace, ova ekipa se treba poslozit dok je vec u procesu stvaranja, podrazumjeva se da bi svaki prosjecni trener mogao da donese titulu ili kup sa ovim igracima i uvjetima ali nama treba taj iskorak u Evropi kojeg svi jedva cekaju i najavljuju...nemojte me pogresno shvatiti, opet kazem, ne mrzim Dzenu i on ne moze iznad svojih mogucnosti, realno nisam ni ocekivao prolaz ali nam treba jak trener dok smo u procesu stvaranja...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2015, 00:18

marshj05 je napisao/la:Zna li iko šta je infom?
I ja sam pitao niko ništa ne govori
Sarajevo ljubavi moja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2015, 00:18

dr.van nostrand je napisao/la::mrgreen:

Poljaci posto nisu toliko tehnicki talentovani kao balkanski igraci ( osim nekih izuzetaka ) svoje tehnicke nedostatke nadoknade sa vecom trkom, fizickom spremom i agresivnom odbranom. Znaci oni ciljano dovode igrace koji su trkacki iznadprosjecni i jos ih dodatno usavrsavaju kasnije. Prave tim trkaca i slamaju protivnika tempom svih 90 minuta. A onda tim trkacima dodaju dva,tri tehnicki jako kvalitetna stranca u napadu. A balkanski timovi dovode igrace koji su "znalci" i koji trebaj nekog drugog igraca da za njih trci i igra odbranu. A vjerovatno imaju jos i svog vrhunskog kondicionog trenera koji se bavi samo sa fizickom pripremom igraca i regenracijom poslje utakmice kao i prehranom. Eto zato tolika razlika u trci i Sarajevo ne treba da kopira Lecha nego ove velikane iz regije.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jul 2015, 00:24

arena je napisao/la:

može tebe trenirati murinjo ako ti poslije treninga pojedeš sjecani burek,dudlaš onaj kabal i spucaš 5-6 hajnekena
@dr.
Zakasnio si sa prijedlogom
bili u ac milan mislim dva puta

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2015, 00:26

sekac je napisao/la:
ne znamo :D..
Pyro is not a crime !

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 23 jul 2015, 00:27

sekac je napisao/la:
Hosting nije plaćen. Biće u funkciji za 5-7 dana kada se plati.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 00:31

Taman i da se odmori malo od infa, 90% je sve udure al' bude i totalnih promašaja, kad se sjetim frajera što je Dinu nazivao ološem i hebavao mu od do jer su skuplje karte protiv Lecha :roll: Kritika je uredu ali nazivanje Dine ološem i hebavanje od do zbog koje marke više za likove koji nisu članovi :nene:
1946

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 jul 2015, 00:35

Dženo obukao odijelo i misli da je murinjo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.