FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
E ljudi da pitam.Vaze li za sutra karte od Hajduka:D:D:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Re: FK Željezničar
I to sa Bosancem na stoperu svih 90 minutaŽeljooooo je napisao/la:Astana izbaci Maribor, gdje je sad prepotentni Zahović da dijeli neke lekcije

Kakve 2000 do Standarda, akobogda, moramo napraviti izazov makar 5000 članova, a što se tiče ovih koji bi se učlanili a ne mogu dobiti odmah članske, pa ima pošta brate.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- storm_raider
- Kontakt:
Karta za Hajduka jos uvijek vaze.
Inace, danas uzeo 3 karte za Zapad. Bice dosta ljudi.
Inace, danas uzeo 3 karte za Zapad. Bice dosta ljudi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
izbaciću ga i ja s astaninim parama od plina i nafte. maribor je i dalje lekcija i uzor za nas, niko s manje para nije igrao ligu šampiona i još bio do zadnjeg kola u igri za prolaz dalje.
-
- Kontakt:
Do kada se može učlaniti ?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Meni nije sto ne pisu o nama od zadnjih 5-6 tekstova o sutrasnjoj utakmici ko da su madjarski portal sve nesto oni dolaze po osvetu i slicno tacno razmisljam da predjem na glupi k.lixDANDY je napisao/la:Dobro sad ko je veci manijak niko od nas nema pravo fa odredjuje.Dino je gonio kada malo ko nije.Davno je bila 2005Senad1921 je napisao/la:DANDY je napisao/la: Kako je Dino presao na faktor tako ni oni ne pisu o Zelji....
Pa ima Vuk koji je i veci Manijak od Dine, nesto drugo je po srijedi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
S obzirom da je danas u 18 sati 34 stepena, a sutra najavljeno 25 mislim da će se moći normalno gledati utakmica, još ako prije padne malo kiše idealno al i bez toga 25 nije previše s obzirom koliko smo svi mislili
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Do 30.6.2016. važi ovosezonska članarina. Učlaniti se možeš kada god to zaželiš.plavobijeli1987 je napisao/la:Do kada se može učlaniti ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- ultrassa1921
- Kontakt:
Odma poslije ferenca braco se ide u BL,bilo bi lijepo da se otvori sezona na fin nacin i bar da nas bude 300+
.......momci su zasluzuli kako god da se zavrsi sutra

Manijaci Zeljini
Ide jos jedno "janje". Nije ono isto, ovo je drugacije. Toliko.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Jel to sponzor ?????vrbanjusa je napisao/la:Ide jos jedno "janje". Nije ono isto, ovo je drugacije. Toliko.
Procitao sam da Ferencvarosu nece igrati lijevi bek Ramirez što je odlična stvar za nas, povrijedio se u tekmi protiv nas, povrijedio ga je Đelmić, nek im povrijedi i ovu zamjenu i onda ce ljudi bez lijevog beka igrati 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Sujeta je cudo mon Pilepile87 je napisao/la:Meni nije sto ne pisu o nama od zadnjih 5-6 tekstova o sutrasnjoj utakmici ko da su madjarski portal sve nesto oni dolaze po osvetu i slicno tacno razmisljam da predjem na glupi k.lixDANDY je napisao/la:Dobro sad ko je veci manijak niko od nas nema pravo fa odredjuje.Dino je gonio kada malo ko nije.Davno je bila 2005Senad1921 je napisao/la:
Pa ima Vuk koji je i veci Manijak od Dine, nesto drugo je po srijedi...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ovo bi pogolemo trebalo biti....vrbanjusa je napisao/la:Ide jos jedno "janje". Nije ono isto, ovo je drugacije. Toliko.
-
- Kontakt:
Hiljadaaaaaaa
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Prije sat vremena je učlanjen i 1000. član FK Željezničar 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@Dandy, znam te prijatelju jos odavno ne bas da smo dobri al te znam. Jeste gonio je on 2005, i tako par god i nista, sad se Zeljo prati na FB. Ne govorim samo za njega nego za vecinu. Eto recimo i ti si u to vrijeme bio aktivan, pa malo i poslije i kada je kriza bila bio si tu prvi stao na vruce i nezgodno mjesto, a vidi situacije i danas si tu uz Zelju. A da ne spominjem kada si poceo pratiti plave. O tome ti ja pricam. I Pileta znam onako iz vidjenja, to su neke stvari koje se postuju, po meni to je navijac... Stvarno je glupo ko sto kazes mjeriti neciju ljubav, ali je stvarno i glupo pricati o nekoj ljubavi koja traje 3-4 godine...
- plavanacija
- Kontakt:
Hocemo generalnog sponzora, pa makar morao jos jedan dres kupiti!!!!! Ide ova nasa prica odlicno, uclanio brata danas, druga isto,kupio 6 karti za istok, a jedini ja u ovoj ekipi standardnan na Grbavici, misija ispunjena!!!!!
Mogao bih se prijaviti kao marketing menager

Mogao bih se prijaviti kao marketing menager

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.