Da te pitam bkl me poveo na utakmicuvrbanjusa je napisao/la:Mene niko ne zove, valjda ih stidšto nisu bili godinama. A i da me zovu ne bih ih vodio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da te pitam bkl me poveo na utakmicuvrbanjusa je napisao/la:Mene niko ne zove, valjda ih stidšto nisu bili godinama. A i da me zovu ne bih ih vodio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ovo se odnosi na ove koji godinama "nemaju šta vidjeti", "strah ih huligana", "skupe im karte" itd. Ti i takvi kao ti ste dobrodošlipile87 je napisao/la:Da te pitam bkl me poveo na utakmicuvrbanjusa je napisao/la:Mene niko ne zove, valjda ih stidšto nisu bili godinama. A i da me zovu ne bih ih vodio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Istina, ni ja ih nešto ne gotivim jer ih nema kad se igra liga, dođu samo na derbi (ako i tad) i u Evropu, al' neka ih, kupiće makar karte i pomoći će klubu, a dok je tako i dok klub ima ikakvu korist od njih, ne možemo se žalitirodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ok je to, ali to je balon koji se napuše i kad pukne bude ti par milja na slijedećoj tekmi. Klasična furka.
Jučer kolegica s posla pred liftom: "idemo li na utakmicu" Raja je blijedo gledaju. Ode sa čerkom. Pa ti budi pametan.bojamora je napisao/la:Žene, djeca svi idu
Sve ti je to rođeno 21.TMmanija2012 je napisao/la:Stare mi moje , maloprije sretnem komsiju..dedo ..ima praunuke.. nezna ni on kad je rodjen .. ide na tekmu i mase mi kartama .. il me fura
Nisu Mađari najveći dušmanidimitrijevic je napisao/la:Ne pamtim ovoliko interesovanje za tekmu cak je i zesce nego protiv Plzena. Clansku sam cekao sat, kartu pola sata da zamijenim, a nekih dvadesetak minuta majicu crnu jer su plave sve rasprodane. Crne ostale samo xxl i s...znaci dvije glave majica za dva sata kako kaze ona cura iz fanshopa. 176 ljudi se uclanilo do pola tri i tamo je najveci red. Nespremno smo docekali ovo jer u fanshopu se skoro sve uzelo od majica i raja bi kupila i da ih je milja bilo. Moglo se svasta uzeti mislim da ni nasi nisu ocekivali ovakvu navaludefinitvno sam siguran u brojku preko 20 000 ljudi.
Sad tek citam da smo u ovom nekom kupu 1963. ispali od MTK dakle Madjari su nasi najveci dusmani kroz historiju. Pravi presedan ce biti ako izbacimo Ferenca. Definitvno su prokleti za Kolejorz sa Grbaviceskini Zeljo prokletstvo Ugara i Koseva
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, elSaik i 61 gost.