Iz kojeg razloga se oni moraju spominjati? Sutrašnja utakmica nema nikakve veze sa njima i ne vidim razlog zbog kojeg bi se uopšte spominjali na ovoj temi u toku narednih dana. Imamo utakmicu sa Ferencom koju trebamo pametno odigrati, dati sve od sebe da prođemo a mi kao navijači da im budemo vjetar u leđa i neko ko će ih svih 90 minuta nositi ka tom cilju.bojamora je napisao/la:Zamislite bude nas 30000 . Pitari bi potonuli u totalnu depresiju i još prođemo daljeNeke se stvari ne mogu kupiti novcem.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ima plavih dresova M i L. Bijelih mozda bude za desetak dana al upitno. Bruku raje na Grbavici. Stalno neko dolazi, sto karte, fan shop i plavi salon. Zaradio je klub fino od pobjede u Budi, zaradit ce jos vise nakon prolaza a mogu mislit kako ce bit pred Standard. Lijepo je biti dio plave porodice.

Ovdje ovako stoji, vidjecemo...
EDIT:
http://www.bhrt.ba/bht1-najavljujemo/bo ... 6-07-2015/
Evo i potvrda da je snimak u pitanju.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 22 jul 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sad sa Ferhadije, dizajn karata dobar, a obradovase me pristupnice za clanstvo na standu, vjerovatno se po clansku mora u Plavi salon (nisam pitao, ipak sam prvi dan obnovio clansku
), ali je i ovo solidan nacin da se navuku raja na clanstvo... Samo kupujte karte i asortiman iz shopa, uclanjujte se i pokazimo da nas ima 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljudi hoceli biti dresova sutra u shopu, ili je to vec sve rasprodato??? Moracu krenuti rano na sabah da bi kupio karte za mec... Uh kakva je ovo euforija bracooo :O
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ljudi kupuju al' su realni po pitanju utakmice. e to nama treba, svake godine, cijele godine ako hoćemo da budemo stvarno veliki.
-
- Kontakt:
Ovo koliko i valja,toliko i ne valja.Lijepo je vidjeti neku stariju raju koju dugo nismo vidjeli sutra,ali u slucaju ne daj Boze loseg rezultata,pu pu pu,kakav bi haos bio.Euforija je najgora stvar.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- ultrassa1921
- Kontakt:
KAZE:NISI LIJEPA I NIKAD NECES BITI LIJEPA KAO GO U 90 MINUTI!!!
Da sutra bude 1 0 za njih i onda u 90min za 1 1 Diatta i da se srusi lavor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sutra bude 1 0 za njih i onda u 90min za 1 1 Diatta i da se srusi lavor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Iskreno ovo je fansop mogao mnogo spremnije docekati.ChWilla je napisao/la:ljudi kupuju al' su realni po pitanju utakmice. e to nama treba, svake godine, cijele godine ako hoćemo da budemo stvarno veliki.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Iz 20.000 grla sutra ABD.
Iz 20.000 grla sutra ABD.

Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 22 jul 2015, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
sumnjam da ovu euforiju može tako lahko srušiti 1 porazBlueFamily je napisao/la:Ovo koliko i valja,toliko i ne valja.Lijepo je vidjeti neku stariju raju koju dugo nismo vidjeli sutra,ali u slucaju ne daj Boze loseg rezultata,pu pu pu,kakav bi haos bio.Euforija je najgora stvar.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- slavko njegus
- Kontakt:
sad sam bio dole - presli smo cetverocifrenu brojku... I karte idu super.
Popunite aplikaciju ranije i u red. Danas je bila bas guzva i prevruce. Jedan momak je radio. Sutra ce raditi do 13-14 sati.
Drago mi je da smo se ovako dobro organizirali i ukljucili u akciju.
VOLIM TE ZELJO
Popunite aplikaciju ranije i u red. Danas je bila bas guzva i prevruce. Jedan momak je radio. Sutra ce raditi do 13-14 sati.
Drago mi je da smo se ovako dobro organizirali i ukljucili u akciju.
VOLIM TE ZELJO
Ljudi trebaju mi karte, bil mogo neko da kupi pa da se nadjemo sutra?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pa sve su se kalkulacije radile po prethodnim godinama. za koje znamo da su bile zavala mnogo više nego što nisu. lijepo je sve ovo, al' da se ne lažemo, ništa ovo ne bi bilo da tamo nije bio dobar rezultat.pile87 je napisao/la:Iskreno ovo je fansop mogao mnogo spremnije docekati.ChWilla je napisao/la:ljudi kupuju al' su realni po pitanju utakmice. e to nama treba, svake godine, cijele godine ako hoćemo da budemo stvarno veliki.
-
- Kontakt:
Kome sve zove da idem na tekmu tačno mi se ne ide.
Zovu ba ljudi za koje nisam siguran da su ikad bili.
Pa čovječe šta ti bi. Kaže idem s onim i onim i nabroja 5 nam zajedničkih jarana. Psihologija mase je ćudo.

Zovu ba ljudi za koje nisam siguran da su ikad bili.
Pa čovječe šta ti bi. Kaže idem s onim i onim i nabroja 5 nam zajedničkih jarana. Psihologija mase je ćudo.
- slavko njegus
- Kontakt:
pa neka nas...
mene zovu i za koje jesam siguran - da nisu bili.
Mene niko ne zove, valjda ih stid
što nisu bili godinama. A i da me zovu ne bih ih vodio 
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
Ma ok je to, ali to je balon koji se napuše i kad pukne bude ti par milja na slijedećoj tekmi. Klasična furka.