FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dijete od 13. godina može bacit kamen na autobus i razbiti ga.
To je previše pi*kasto.

To je previše pi*kasto.
Evo ne znam..
To ti znas sta je bilo u Ceskoj sada-.ZaLe98 je napisao/la:Dijete od 13. godina može bacit kamen na autobus i razbiti ga.![]()
To je previše pi*kasto.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne.mma_hz je napisao/la:To ti znas sta je bilo u Ceskoj sada-.ZaLe98 je napisao/la:Dijete od 13. godina može bacit kamen na autobus i razbiti ga.![]()
To je previše pi*kasto.
Evo ne znam..
Vidim pricas o nekoj djeci,autobusima,pickama...
FK SARAJEVO.
Horde Zla otobüsü Prag'da Sparta Prag taraftarlarının saldırısına uğradı.
https://twitter.com/hashtag/Falanga?src=hash
Kažem lahko je baciti kamen na autobus

Evo ne znam..
ZaLe98 je napisao/la:Horde Zla otobüsü Prag'da Sparta Prag taraftarlarının saldırısına uğradı.

FK SARAJEVO.
Najrealnije sanse da prodjemo dalje su ako opet poljaci ne zabrljaju s nekim igracem, pa izgubi 0:3 
Ili da im navijaci naprave belaj na stadionu, pa utakmicu proglase sluzbenim rezultatom

Ili da im navijaci naprave belaj na stadionu, pa utakmicu proglase sluzbenim rezultatom

Cudi me da su nasi stavili ponedjeljak za tekmu protiv drine, a ako bi kojim slucajem aBd prosli vcrs kako bi to sve izveli naredne sedmice 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma pisao je vec neko o tome..na kraju krajeva drugi nas tim moze dobiti Drinu Zvornik hladno..esprit24 je napisao/la:Cudi me da su nasi stavili ponedjeljak za tekmu protiv drine, a ako bi kojim slucajem aBd prosli vcrs kako bi to sve izveli naredne sedmice

FK SARAJEVO.
- PitarBordo
- Kontakt:
U tom slučaju bi Savez nametnuo odgađanje utakmice sa Drinom za na 10tak dana vjerovatno.mma_hz je napisao/la:Ma pisao je vec neko o tome..na kraju krajeva drugi nas tim moze dobiti Drinu Zvornik hladno..esprit24 je napisao/la:Cudi me da su nasi stavili ponedjeljak za tekmu protiv drine, a ako bi kojim slucajem aBd prosli vcrs kako bi to sve izveli naredne sedmice
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Odgodila bi se utakmica, to je svugdje u svijetu normalno.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kako se sa twittera vako slika postavi na forumu? ne kontam probao sam malo prije hahahz033 je napisao/la:
Ma kara.mo ih vecerasZip je napisao/la:Najrealnije sanse da prodjemo dalje su ako opet poljaci ne zabrljaju s nekim igracem, pa izgubi 0:3

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Opališ printscreen, naravno samo aktivni prozor (ALT+PRINTSCRN), baciš ga na lightshoot na netu, i link sa lightshoota postaviš kao slikuSanjo je napisao/la:Kako se sa twittera vako slika postavi na forumu? ne kontam probao sam malo prije hahahz033 je napisao/la:

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 22 jul 2015, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Dulja zabija za prolaz,skida dres i dobija drugi zuti,te ga tako nema protiv Basela...hjooooooj.... 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nakon 0:2 i produžetaka gledamo penale. Nakon četvrte serije rezultat je 3:3. U petoj seriji odbrambeni igrač Lecha ispucava loptu visoko preko gola i Sarajevo ima veliku šansu.
Loptu namješta Oštraković
, udarac, lopta od stativu udara u drugu stativu i prelazi gol crtu
P.S. Iskreno sam sebi sebi sam uzeo 5 godina života samo dok sam napisao , loptu uzima Oštraković
Loptu namješta Oštraković

P.S. Iskreno sam sebi sebi sam uzeo 5 godina života samo dok sam napisao , loptu uzima Oštraković

U novi boj ...
realnost mi govori ako se Dzeno postavi kao protiv Beorusije , da nemamo sanse. Ova ekipa se mora namamit da napadne svom silom ,Njihov rener je nazalost miljama ispred Dzene u pripremi utakmice i autoritetu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Ljudi sanjao sam 1:3 majke mi
samo što sam sanjao da ga je Bilbija zabio a nema ga večeras

Braćo ako mi vjerujete ja preksinoć sanjao da ga Protić zabija. Onako pofina golčina, trči i onom kosicom zabacuje hahahahaha. Šta li bi to moglo da znaći
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.