Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Maloprije procitah vijest da se Liverpool odlucio da vrati Xabia,zna li iko ista vise postoji li bar trunka sanse da 8ica dobije vlasnika za tekucu sezonu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- kumkalesic
- Kontakt:
Poslije male pauze da i ja nešto napišem...
Prvo; Sterlingu sve najbolje u novom klubu u kojem će, nadam se, postati još bolji i učinkovitiji...ovo pišem kao simpatizer selekcije Engleske
Prije sam već napisao zašto ga nismo mogli zadržati i zbog čega je i on želio da ode iz kluba kao što su i prije odlazili najbolji igrači. O toj temi ne bih više pisao...
Dalje; prva tri meča sam, onako, usputno odgledao i, iskreno, ne znam šta bih mogao napisati. Igralo se protiv momčadi koje ne mogu biti mjerilo našeg nekog napretka u igri, bez obzira što je za nas tek početak sezone. U biti, mi i nećemo imati neku jaku prijateljsku utakmicu u ovoj predsezoni tako da neka prva ocjena šta i koliko možemo se može napisati tek poslije odigranog meča na Britannia stadionu.
Mada, kada se sjetim naše zadnje predsezonske pobjede protiv Dortmunda negdje u ovom periodu prošle godine i one sezone koja je iza nas, možda je i bolje što nemamo nekog jačeg protivnika. Čak sam se i ja ponadao nečemu dobrom nakon te pobjede
No, da se vratim u malo bližu prošlost...meč protiv onih poluamatera iz Tajlanda ne bih komentarisao, jer je to bio jedan neozbiljan duel...drugi meč protiv ovog australskog kluba koji je, navodno, pred bankrotom je bio najbolje do sada...treći meč je bio nekako i najslabije odigran, ali se i igralo protiv, objektivno, najozbiljnije momčadi...
Nažalost, u toj utakmici se moglo vidjeti koliko veznom redu Liverpoola fali agresivnosti, kreativnosti..........hmmmm, i još ponešto
I za kraj.....Benteke
Ehhhh, šta napisati...da sam oduševljen nisam, ali ja nisam oduševljen sa kupovinom napadača još od Suareza...ali, onako, kada malo bolje promislim, pa možda i nismo doveli boljeg napadača od tog transfera Urugvajca i teško da će Belgijanac biti slab kao hrpa njegovih prethodnika...ako ništa, bar će protiv Ville biti lakše igrati
Prvo; Sterlingu sve najbolje u novom klubu u kojem će, nadam se, postati još bolji i učinkovitiji...ovo pišem kao simpatizer selekcije Engleske

Prije sam već napisao zašto ga nismo mogli zadržati i zbog čega je i on želio da ode iz kluba kao što su i prije odlazili najbolji igrači. O toj temi ne bih više pisao...
Dalje; prva tri meča sam, onako, usputno odgledao i, iskreno, ne znam šta bih mogao napisati. Igralo se protiv momčadi koje ne mogu biti mjerilo našeg nekog napretka u igri, bez obzira što je za nas tek početak sezone. U biti, mi i nećemo imati neku jaku prijateljsku utakmicu u ovoj predsezoni tako da neka prva ocjena šta i koliko možemo se može napisati tek poslije odigranog meča na Britannia stadionu.
Mada, kada se sjetim naše zadnje predsezonske pobjede protiv Dortmunda negdje u ovom periodu prošle godine i one sezone koja je iza nas, možda je i bolje što nemamo nekog jačeg protivnika. Čak sam se i ja ponadao nečemu dobrom nakon te pobjede

No, da se vratim u malo bližu prošlost...meč protiv onih poluamatera iz Tajlanda ne bih komentarisao, jer je to bio jedan neozbiljan duel...drugi meč protiv ovog australskog kluba koji je, navodno, pred bankrotom je bio najbolje do sada...treći meč je bio nekako i najslabije odigran, ali se i igralo protiv, objektivno, najozbiljnije momčadi...
Nažalost, u toj utakmici se moglo vidjeti koliko veznom redu Liverpoola fali agresivnosti, kreativnosti..........hmmmm, i još ponešto

I za kraj.....Benteke

Ehhhh, šta napisati...da sam oduševljen nisam, ali ja nisam oduševljen sa kupovinom napadača još od Suareza...ali, onako, kada malo bolje promislim, pa možda i nismo doveli boljeg napadača od tog transfera Urugvajca i teško da će Belgijanac biti slab kao hrpa njegovih prethodnika...ako ništa, bar će protiv Ville biti lakše igrati

Joint_fc
Re: RE: Re: Liverpool FC
Lako moguće, bit će neki Asia Tour Trophy u našim rukamamoj uzor-S.G je napisao/la:This time next year we'll be Champions!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
Tu je
Tu je

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo ti smijesno??? kakvoglupo poredjenje...MorenoATM je napisao/la:![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Benteke je prošao pregled al' je problem neki u administraciji.
Da se hoće više i to završiti.
Navodno sutra zvanična objava.
Da se hoće više i to završiti.
Navodno sutra zvanična objava.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Tu je Big Ben samo mali problemi oko papirologije. Nece tu biti vecih komplikacija, vjerovatno ce sutra zvanicno objaviti. Mozda cak i veceras.
Za Lamberta zainteresovani WBA, Norwich i Bournemouth. WBA zasad najblizi dovodjenju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Dobar ruksak brate.
Peeeeedeeeerski.gaston je napisao/la:Dobar ruksak brate.

Nadam se da će Lambert otići prije nego Benteke uzme broj, da mu preuzme 9-ku.
@Bela znaš da to volim

Eh nek se i to zavrsilo. Sad treba pocet prodaju kloceva i podkloceva.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Eto i zvanicno je. Najvjerovatnije ce cekat da prodaju Lamberta i Benu dat 9-ku. Villi ce odmah biti uplaceno 16mil, a ostatak kroz narednih 5 godina koliko traje ugovor. Ahilova tetiva mu je podvrgnuta maximalnim naporima na ljekarskom pregledu, tako da to ne bi trebalo predstavljati problem. Ovim je FSG pokazao podrsku Rodgersu, ali isto tako on zna da sada nema izgovora za neuspjeh.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pa Rodgers opet nema ekipu za top 4.
Naravno,gledajući papir i ostale konkurente. Pa je sad vrlo diskutabilno šta se očekuje od Rodgersa. . .
Naravno,gledajući papir i ostale konkurente. Pa je sad vrlo diskutabilno šta se očekuje od Rodgersa. . .
A.F.C. Bournemouth!
S obzirom na ulaganja, top4 je najmanje sto se ocekuje. To sto je bilo promasaja sa transferima ne moze biti opravdanje. Ipak, kad pogledamo prosle sezone vidimo da imamo dobre rezultate u drugom dijelu sezone. Problem je taj prvi dio gdje gubimo dosta bodova. Cak i prosle sezone koja je bila najgora u Rodgersovom vremenu, da smo imali malo bolje rezultate u prvom dijelu, prije svega protiv klubova iz donjeg dijela plasirali bi se u top4. Ima sanse, iako realno Manchesteri, Chelsea i Arsenal imaju vece sanse, nije nemoguce. Najvecu sansu da ispadne ima po meni United. Ni prosle godine nisu bili nista posebno, ali su se odlicno pojacali i ocekuje se jos jedno veliko pojacanje. Nasa prednost je sto svi derbiji na Anfieldu dolaze u drugom dijelu kad tradicionalno igramo dobro.
Imamo i veliki tim tako da mozemo imati jedan tim za ligu i drugi za kupove i EL. Opet ponavljam, najvazniji je dobar start.
Imamo i veliki tim tako da mozemo imati jedan tim za ligu i drugi za kupove i EL. Opet ponavljam, najvazniji je dobar start.
- kumkalesic
- Kontakt:
Pa nek' onda osvoji Europa Ligu i tako obezbijedi Ligu Prvaka.rambo16 je napisao/la:Pa Rodgers opet nema ekipu za top 4.
On u novoj sezoni mora razmišljati da konačno nešto i osvoji, a ne samo bude nijemi posmatrač koji i nakon četiri sezone nije osvojio niti jedan pehar...
Joint_fc
Ma od Rodgersa se očekuje top 4, nema tu rasprave. Ako nije dorastao zadatku, ima ko jeste. Dovesti Ancelottija ili Kloppa. Te priče su za malu djecu. Ulaže se u ekipu, čak više nego npr. Arsenal koji je ispred nas. Zato neka se Rodgers prihvati posla, evo svalio je sve na svoje pomoćnike i ljudi dobili otkaz. Na koga će svaliti sljedeći put kada bude tim u krizi baš me interesuje.rambo16 je napisao/la:Pa Rodgers opet nema ekipu za top 4.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Čovjek nema nijednog top class igrača.
Mislim,daleko od toga da ja mislim da je Rodgers neki stručnjak,ali ekipa u kojoj je Coutinho najbolji pojedinac, u Premiershipu nema šta da traži. Barem kad je vrh u pitanju!
Poređenja s nama nisu na mjestu. Wenger je i ekipu kojoj su Đuru i Skilači bili štoperi a Lord CF,vodio do 4tog mjesta
Rodgers ipak nema to znanje i njemu trebaju top class igrači. A Liverpool takve teško može privući. Začarani krug. . .
Mislim,daleko od toga da ja mislim da je Rodgers neki stručnjak,ali ekipa u kojoj je Coutinho najbolji pojedinac, u Premiershipu nema šta da traži. Barem kad je vrh u pitanju!
Poređenja s nama nisu na mjestu. Wenger je i ekipu kojoj su Đuru i Skilači bili štoperi a Lord CF,vodio do 4tog mjesta
Rodgers ipak nema to znanje i njemu trebaju top class igrači. A Liverpool takve teško može privući. Začarani krug. . .
A.F.C. Bournemouth!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Odlican post, to je to.rambo16 je napisao/la:Čovjek nema nijednog top class igrača.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.