NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

terabajt
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2015, 22:09

Pokrenite tuzbu tuzite policajce tako cete saznati imena svih njih ....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jul 2015, 23:06

terabajt je napisao/la:Pokrenite tuzbu tuzite policajce tako cete saznati imena svih njih ....
to je to...pokrenite tuzbu za prekomjernu upotrebu sile mada od toga nece biti nista,najvjerovatnije...mozda neke suspenzije na mjesec popuse al nista radikalno...al cisto da ih k a r a t e u mozak..opet :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 jul 2015, 01:52

Dovoljno smo ih karali u Prijedoru, i to muski, 15 ljudi ih je toliko ponizilo da im gora stvar ne treba uopste, kakvu god tuzbu podignemo od toga nece biti nista to svi znamo tako da je to samo bacanje para bezveze... Neka ih je zabolilo ovo nase gostovanje i drago mi je da smo pokazali da imamo muda ici i na ovako opasno gostovanje sa ovom parolom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 22 jul 2015, 02:25

Navijaci kao sto su SN zasluzuju da Jedinstvo bude clan Premier lige. Iako nisam u prilici kao nekada da budem prisutan na utakmicama Jedinstva, ponosan sam sto je nova generacija preuzela klub navijaca SN i sa velikim optimizmom podrzavaju NK Jedinstvo iako i sami znaju u kakvom se ruglu ovaj klub nalazi. Valjda ce doci bolji dani....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 jul 2015, 07:37

Svaka cast momci podrška iz gradačca :bih:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 jul 2015, 12:01

Da nam je Uprava i 50 % cita kao navijači, kao SN mi bi zasigurno bili u PL, ali pošto su to najveći lopovi i gamad, tu smo gdje jesmo. I nikad ih mi nećemo istjerati i napraviti nešto od kluba jer tu treba da bude grad čitav, a to nemamo..

Sada sve i jedan igrač mora ginuti svaku utakmicu, jer vidjeli su šta su navijači pretrpjeli zbog njih, da su mogli živote izgubiti, da su toliko pretučeni i moraju ginuti svi redom. Nema igrati ko ****, nego boriti se za klub.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 22 jul 2015, 16:44

Utakmica je u 18:30 protiv Vinogradara, dodjite i podrzite nase momke, kao i SN u istrajanju za prava i borbe za pravdu i da se na pozitivan nacin okonca situacija iz Prijedora, da se odgovorni sankcionisu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 jul 2015, 22:06

Igra katastrofa veceras, porazeni smo 0:1
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jul 2015, 22:54

ej krampe ovog @komt pa "druze" lako je zivjeti u lazi i sam sebe lagati, ja nemam potrebe (mogu ali ne zelim posto si teska krampa) da sad kopiram tebi linkove nekih presuda ili dokumenata najvecih ustanova koji potvrdjuju ove moje argumente, ako te zanima i ako si pametan ( a vidim da nisi pa cu ti pojasniti) ukucas za svkau moju cinjenicu i na netu imas sve:) da bi krenuo naprijed moras se pomiriti sa nekim stvarima a ne gurati pod tepih i sam sebe zvaravati, ali posto si ti krampa kao i mnogi drugi koji misle kao ti nemam ti sta reci osim hvala bogu da nisam zadojen mrznjom da nemam misljenje koje ti imas ;)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 23 jul 2015, 07:02

LloriS je napisao/la:Igra katastrofa veceras, porazeni smo 0:1
Ovo je bilo lose.. vjerujem da Janjos isprobava opcije,ali Mimi na zadnjem veznom ili Milenković kao polušpica nema veze s vezom,posebno Milenkovic koji od kreacije nema pojma,njegov je forte uzeti loptu i dati je prvom do sebe. Od novajlija,onaj u špicu se vidi da zna nesto, dok onaj koji igra krilo prema onom juče nema mjesta ni u Baksaisu. Vinogradar solidna ekipa,posebno igrač broj 10 koji komotno može igrati u našoj PL. Meni nije jasno kako Bihać koji je maltene predgrađe Zagreba uvijek dovodi igrače iz Paraćina, Tivta, Subotice itd.. Vjerujem da u Hrvatskoj ima puno boljih igrača koji bi koštali isto kao i ovi...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jul 2015, 16:07

A ma prijateljska utakmica, i da smo dobili 5 0 ne znači nam ništa, nemojte još početi sumnjati u Janjoša.. Vidjećete da je on to posložio sigurno, da su ovo samo bezveze utakmice

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 23 jul 2015, 20:34

Zašto se nije kontaktirao Zele Balic. Dokazan je napadač i naše dijete.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 jul 2015, 00:04

bihac343 je napisao/la:Zašto se nije kontaktirao Zele Balic. Dokazan je napadač i naše dijete.
Da ti nije brat :urnebes:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 24 jul 2015, 00:42

bihac343 je napisao/la:Zašto se nije kontaktirao Zele Balic. Dokazan je napadač i naše dijete.
Zele ima svoje razloge zasto nece u Jedinstvo...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 24 jul 2015, 11:11

Rafael30 je napisao/la:
Nije drug, malo sam veći od Romana i Tofke.. :lol: ali ako si gledao utakmicu, onda ti je jasno da bi sigurno imao mjesta... A ponavljam naš je..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 jul 2015, 12:55

bihac343 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
Nije drug, malo sam veći od Romana i Tofke.. :lol: ali ako si gledao utakmicu, onda ti je jasno da bi sigurno imao mjesta... A ponavljam naš je..
Uh pa Roman je 30+ :D Zele nije neki veliki kvalitet, solidan igrač. Dođu neki igrači sa strane i onda on nema mjesta. A tako mu je bilo i u Jajcu, cim su poceli dolaziti malo bolji igraci ili isti kao on, izgubio je mjesto. Ali mozda ga i pozovu iz Jedinstva, ne dolazi dzaba na utakmice :). Cijela familija mu je SDA-a, tako da mu je to ulazna karta u klub dok je vladavina Emdže :)

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 24 jul 2015, 18:57

Nikad vi necete na zelenu granu,nazalost. Dok god vam ciljana "pojacanja" budu iz nekih kukuruz liga iz Srbije,igraci koji cijelu Srbiju prodju uzduz i poprijeko da dodju do Bihaca,dok god budete zivjeli u zabludi da jedino se u Bihacu igra nogomet i dok god budete tepali svojima lokalnim igracima koji nigdje nikakav trag nisu ostavili vi cete i dalje tapkati tu gdje jeste,a opet kazem nazalost.Bez jakog Jedinstva nema ni jakih drugih klubova sa USK-a a i obrnuto.Podcjenjujete citav kanton i to je vasa najveca greska.Evo jedan od primjera samo:Hamza Catakovic,momak iz Krajine koji je dosao na zimske pripreme kod vas i niste ga zadrzali,momak.koji je sa 17,5 god proglasen najboljim igracem vaseg Bihackog Novogodisnjeg turnira,momak koji je sam pobijedio u Bihacu vase do tada nepobjedive juniore,koji je za seniore Krajine dao 10 golova i 6 asistencija-bez obzira koja je liga-on vam nije interesantan.E zato je juce taj momak na turniru u Pragu usao za ekipu Sarajeva protiv Wisle Krakow kod rezultatata 3-1 za Wislu i postigao 4 gola,iznudio penal i asistirao za konacnih 3-7 i plasman u polufinale.I nazalost,nije on jedini,tako se desio i Ibricic i Sisic i Jakupovic i mnogi drugi,

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2015, 20:18

Ne možemo od domaćih igrača ući u PL, i nećemo nikad ni moći. Janjoš je rekao prije 2 godine evo hajmo sad sklopiti domaću ekipu, dajte mi sve najbolje domaće igrače, pokušaćemo ih dovesti, ali jeste li vi sigurni da možemo, svi pričaju to su neki igrači jer svi igraju u manjim ligama, dodju u ovu krkansku ne može ni jedan ništa. Možda tu imaju 2 3 igrača koji bi mogli odigrati dobru sezonu, ali da ih imamo 11 nemamo sigurno i moraćemo uvijek dovoditi igrače sa strane, a ti igrači će igrati onako kako znaju kad budemo dobro plaćali.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 24 jul 2015, 23:20

FKKRAJINACAZIN je napisao/la:Nikad vi necete na zelenu granu,nazalost. Dok god vam ciljana "pojacanja" budu iz nekih kukuruz liga iz Srbije,igraci koji cijelu Srbiju prodju uzduz i poprijeko da dodju do Bihaca,dok god budete zivjeli u zabludi da jedino se u Bihacu igra nogomet i dok god budete tepali svojima lokalnim igracima koji nigdje nikakav trag nisu ostavili vi cete i dalje tapkati tu gdje jeste,a opet kazem nazalost.Bez jakog Jedinstva nema ni jakih drugih klubova sa USK-a a i obrnuto.Podcjenjujete citav kanton i to je vasa najveca greska.Evo jedan od primjera samo:Hamza Catakovic,momak iz Krajine koji je dosao na zimske pripreme kod vas i niste ga zadrzali,momak.koji je sa 17,5 god proglasen najboljim igracem vaseg Bihackog Novogodisnjeg turnira,momak koji je sam pobijedio u Bihacu vase do tada nepobjedive juniore,koji je za seniore Krajine dao 10 golova i 6 asistencija-bez obzira koja je liga-on vam nije interesantan.E zato je juce taj momak na turniru u Pragu usao za ekipu Sarajeva protiv Wisle Krakow kod rezultatata 3-1 za Wislu i postigao 4 gola,iznudio penal i asistirao za konacnih 3-7 i plasman u polufinale.I nazalost,nije on jedini,tako se desio i Ibricic i Sisic i Jakupovic i mnogi drugi,
Sve je to prijatelju politika. Znamo mi svi kakvim talentima raspolaze ovaj kanton, ne dolazi dzabe sarajevska akademija svako malo igrati kao prijateljske i krasti igrace (neka i kradu, ako nista zbog djece te, kad mi ne znamo) Nije tu samo problem u Jedinstvu, ista je prica i u Krajini, Podgrmecu, Krajisniku itd. U Bihacu je bila nedavno inicijativa pokretanja nekog oblika akademije za igrace sa USK, bilo je tu i potencijalnih sponzora ali jednostavno ne postoji interes, da ne kazem pamet za takvo nesto.
Kolektivno smo i zasluzili da igramo u ovoj rupi, znaju upuceniji koliko je djece sa USK trenutno u sarajevskoj akademiji...nama ocigledno nisu potrebni talenti, nama je potreban neko sa strane da uzme malo parica, da se ne zali ako ne dobije koju platu tako da se uprave naplate i svima dobro.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 25 jul 2015, 01:27

abnorme123 je napisao/la:
FKKRAJINACAZIN je napisao/la:Nikad vi necete na zelenu granu,nazalost. Dok god vam ciljana "pojacanja" budu iz nekih kukuruz liga iz Srbije,igraci koji cijelu Srbiju prodju uzduz i poprijeko da dodju do Bihaca,dok god budete zivjeli u zabludi da jedino se u Bihacu igra nogomet i dok god budete tepali svojima lokalnim igracima koji nigdje nikakav trag nisu ostavili vi cete i dalje tapkati tu gdje jeste,a opet kazem nazalost.Bez jakog Jedinstva nema ni jakih drugih klubova sa USK-a a i obrnuto.Podcjenjujete citav kanton i to je vasa najveca greska.Evo jedan od primjera samo:Hamza Catakovic,momak iz Krajine koji je dosao na zimske pripreme kod vas i niste ga zadrzali,momak.koji je sa 17,5 god proglasen najboljim igracem vaseg Bihackog Novogodisnjeg turnira,momak koji je sam pobijedio u Bihacu vase do tada nepobjedive juniore,koji je za seniore Krajine dao 10 golova i 6 asistencija-bez obzira koja je liga-on vam nije interesantan.E zato je juce taj momak na turniru u Pragu usao za ekipu Sarajeva protiv Wisle Krakow kod rezultatata 3-1 za Wislu i postigao 4 gola,iznudio penal i asistirao za konacnih 3-7 i plasman u polufinale.I nazalost,nije on jedini,tako se desio i Ibricic i Sisic i Jakupovic i mnogi drugi,
Sve je to prijatelju politika. Znamo mi svi kakvim talentima raspolaze ovaj kanton, ne dolazi dzabe sarajevska akademija svako malo igrati kao prijateljske i krasti igrace (neka i kradu, ako nista zbog djece te, kad mi ne znamo) Nije tu samo problem u Jedinstvu, ista je prica i u Krajini, Podgrmecu, Krajisniku itd. U Bihacu je bila nedavno inicijativa pokretanja nekog oblika akademije za igrace sa USK, bilo je tu i potencijalnih sponzora ali jednostavno ne postoji interes, da ne kazem pamet za takvo nesto.
Kolektivno smo i zasluzili da igramo u ovoj rupi, znaju upuceniji koliko je djece sa USK trenutno u sarajevskoj akademiji...nama ocigledno nisu potrebni talenti, nama je potreban neko sa strane da uzme malo parica, da se ne zali ako ne dobije koju platu tako da se uprave naplate i svima dobro.
To je to,o tome i pričam.Kao da nas Sarajevo i oni vole dole i gotive toliko pa eto vode djecu.Oni dodju,pojave se,organiziraju neke utakmice,vide i ono malo sto ima i odvedu dole a sta klubovi sa nasih prostora imaju od toga-nista.Ok je to,neka idu djeca i treba da idu da se razvijaju ali niko ovdje ne stiti interese klubova.Sto se tice Jedinstva,unazad 4-5 god ja cu sad sloziti ekipu sa kantona i uz 2-3 vrhunska ali stvarno vrhunska imena to je ekipa za PL,nije bas da nema i da nije bilo kako se govori.Ali mi se ibretimo i dizemo u nebesa neke igrace koji ruku na srce da su mogli ne bi prosli 500-600 km da igraju za 300 eura mjesecno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.