U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: U-21, U-19, U-17
Sve su sanse da ce Halilovic u trecu ligu, sa Barcelona B, s obzirom da ni B tim nema pravo dovodjenja novih igraca. Enrique ga i ne spominje kao potencijalnog prvotimca, kao ni mogucnosti posudbe, a i gdje ce na posudbu, kada je proslu sezonu bio cisti prosjek, pola sezone je bio rezerva.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vecina izvikanih tinejdjera ne uspije u seniorskom fudbalu. Vidicemo hoce li biti nesto od tog malog, malo sam skeptican jer je on tipicni solo igrac. Podsjeca me na Pericu Ognjenovica, stilom igre, gradjom, visinom...
Onaj mali norvezanin iz Reala bi vec mogao uspjeti, gledao sam ga nedavno i vidi se da ima smisla za fudbal, proigravanja, pasovi... Ne zivi od soliranja vec razumije fudbal.
Onaj mali norvezanin iz Reala bi vec mogao uspjeti, gledao sam ga nedavno i vidi se da ima smisla za fudbal, proigravanja, pasovi... Ne zivi od soliranja vec razumije fudbal.
SjeverniVjetar je napisao/la:Sve su sanse da ce Halilovic u trecu ligu, sa Barcelona B, s obzirom da ni B tim nema pravo dovodjenja novih igraca. Enrique ga i ne spominje kao potencijalnog prvotimca, kao ni mogucnosti posudbe, a i gdje ce na posudbu, kada je proslu sezonu bio cisti prosjek, pola sezone je bio rezerva.
halilović je na turneji sa prvim timom a najvjerovatnije ide u sevillu jer ga hoće emery
Propuhao decko "ocekivano"... Mamic ga napuhao kroz medije i uvalio ga Barci kao novog Mesija kad na kraju rezerva u rezervama !!!
Evo po opklad da ce nas Prevljak biti top spic, momka nema nikad u medijima a kad pogledas kako covjek igra i kako se krece, strava, dok trepnes on je u odbrani opet trepnes covjek u vrhu napada...Gazela.....
Suti i trenira a po kretanju se sve vidi
Evo po opklad da ce nas Prevljak biti top spic, momka nema nikad u medijima a kad pogledas kako covjek igra i kako se krece, strava, dok trepnes on je u odbrani opet trepnes covjek u vrhu napada...Gazela.....

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
Mathew Ryan , golman Club Bruggea prešao u Valenciu . Evo prilike Piriću ako se pokaže , ako se ne varam on je gore na probi ili šta već ? 

Husika je napisao/la:Propuhao decko "ocekivano"... Mamic ga napuhao kroz medije i uvalio ga Barci kao novog Mesija kad na kraju rezerva u rezervama !!!
prevljak

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imam isto misljenje sto se tice Prevljaka. Suti i radi, nema ga po medijima (osim kada mu klosari ukradu auto) ali talenat je ocigledan. Njega iskopase u Igmanu a sve nema kod nas talenata, kazu neki...
Slažem se oko Prevljaka.
Mislim da ce napraviti mnogo bolju karijeru od ostalih napadača u mladoj repki ( Bajića, Hodžića).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da ce napraviti mnogo bolju karijeru od ostalih napadača u mladoj repki ( Bajića, Hodžića).
-
"Nisam zadovoljan učinkom niti jednog igrača Barcelone B, što je očito nakon onakve sezone. Znaju da se od njih očekuje puno više", rekao je Luis Enrique u utorak na novinskoj konferenciji u Barceloni, prvoj ove sezone.Zex je napisao/la:SjeverniVjetar je napisao/la:Sve su sanse da ce Halilovic u trecu ligu, sa Barcelona B, s obzirom da ni B tim nema pravo dovodjenja novih igraca. Enrique ga i ne spominje kao potencijalnog prvotimca, kao ni mogucnosti posudbe, a i gdje ce na posudbu, kada je proslu sezonu bio cisti prosjek, pola sezone je bio rezerva.
halilović je na turneji sa prvim timom a najvjerovatnije ide u sevillu jer ga hoće emery
Dvojica koja imaju neke sansu da se prikljuce prvom timu, su Haddadi i Ramirez. Treningu prvog tima prikljucen je zato sto su imali ukupno 16 igraca na raspolaganju, radi odmora. Imao je losu sezonu u B timu, za proboj u prvi tim, mora 300% bolje.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 21 jul 2015, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Klima je opasna stvar !!!Zex je napisao/la:prevljak
On je za Bajica, Hodzica(na spicu) Dzeko !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
Prevljak je jos jedan dokaz da se iz nase lige mora bjezati prije 19 godina. Stavise, sreca je da nije prikljucen nekom BHPL timu, to bi mu bio kraj.
Je li nas to ovaj @Zex, kao, nesto trolla? Ono kao velica Hrvate , nase podyebava?..vrlo orginalno
Je li nas to ovaj @Zex, kao, nesto trolla? Ono kao velica Hrvate , nase podyebava?..vrlo orginalno

Čupo Stevanović.jasmin10 je napisao/la:Ne seljaka ga, zapravo moguće je da on i ne ode ove sezone na posudbu.
A i ako ode, otići će vjerovatno u Sevillu, a koji to naš talenat ima kvalitet za Sevillu?

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nam je četvrti Ibrahimović, imamo nekoliko Messija, ponekog Robbena, Casillasa, mislim da smo uskoro prvaci Svijeta 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
nekad će se i potrefit' dijete koje će biti klasa, novi Edin Džeko, tako da, samo tu djecu treba dovodit' pod našu zastavu, čisto da kroz nekoliko godina ne bi govorili šta bi bilo, kad bi biloEthel je napisao/la:Ovo nam je četvrti Ibrahimović, imamo nekoliko Messija, ponekog Robbena, Casillasa, mislim da smo uskoro prvaci Svijeta

Ma ne sumnjam ja, ali smijesno mi koliko je do sada bilo ovih "Ibrahimovica" novih po inostranstvu i clanaka, a ne sjecam se ni jednog da je zaigrao profesionalni fudbal, a da ne pricam o reprezentaciji..Chinaglia je napisao/la:nekad će se i potrefit' dijete koje će biti klasa, novi Edin Džeko, tako da, samo tu djecu treba dovodit' pod našu zastavu, čisto da kroz nekoliko godina ne bi govorili šta bi bilo, kad bi biloEthel je napisao/la:Ovo nam je četvrti Ibrahimović, imamo nekoliko Messija, ponekog Robbena, Casillasa, mislim da smo uskoro prvaci Svijeta
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
slažem se, jeste degutantno, al' nažalost, nemamo taj luskuz da ih se možemo tako lako odrećiEthel je napisao/la:Ma ne sumnjam ja, ali smijesno mi koliko je do sada bilo ovih "Ibrahimovica" novih po inostranstvu i clanaka, a ne sjecam se ni jednog da je zaigrao profesionalni fudbal, a da ne pricam o reprezentaciji..Chinaglia je napisao/la:nekad će se i potrefit' dijete koje će biti klasa, novi Edin Džeko, tako da, samo tu djecu treba dovodit' pod našu zastavu, čisto da kroz nekoliko godina ne bi govorili šta bi bilo, kad bi biloEthel je napisao/la:Ovo nam je četvrti Ibrahimović, imamo nekoliko Messija, ponekog Robbena, Casillasa, mislim da smo uskoro prvaci Svijeta
Taj Ibrahimovic ima 17 godina, igra u juniorskom timu. I to klub koji je jedan od slabiji u losijoj ligi neg nasoj.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
ako Meša brzo ne raguje, momak će zaigrat' za Fince, već je dobio poziv u A repku, a nije se odazvao zbog povrede, ako se ne varam
just sayin', Hambo bi mogao bit' jedan od onih za kojima ćemo žalit'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.