FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2015, 20:49

Bas me interesuje sutra stoperski par.
Ipak je Tatomirovic kapiten,jedan od najstandardnijih igraca u prosloj sezoni :hmmmmm: .I onda neko kaze nesto kao nije zadovoljan pojacanjima.
Tesko ce neki klub u ovoj ligi, ovom Sarajevu sa ovim stoperima Barbarić/Tatomirović-Stepanov dati vise od jednog gola.
A opet sumnjam i da jedan primimo, da sa ovakvim jakim ofanzivnim igracima, necemo utrpati najmanje dva komada.Najvise zbog ovako jake odbane,sam ubijeđen u duplu titulu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jul 2015, 20:54, ukupno mijenjano 3 puta.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jul 2015, 20:52

Ja sam nesto siguran da nece biti promjena u sastavu i time ce Dzeno iznenaditi protivnika :D

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 21 jul 2015, 20:53

uNbx je napisao/la:Ja mislim da treba gurnuti Bekica2 na krilo, Krle se pokazao limitiranim na toj poziciji protiv jakih ekipa, a ne treba mu to uzeti za zlo jer mu nije prirodna pozicija. Iako nam je on najinteligentniji igrac u rosteru, mislim da nam treba skolovano krilo sutra.
BRAVO! To ja govorim, za nasu ligu on je OK a za Europu ne.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jul 2015, 20:55

amypitar je napisao/la:Bas me intersuje sutra stoperski par.
Ipak je Tatomirovic kapiten,jedan od najstandardniji igraca u prosloj sezoni :hmmmmm: .I onda neko kaze nesto kao nije zadovoljan pojacanjima.
Tesko ce neki klub u ovoj ligi, ovom Sarajevu sa ovim stoperima Barbarić/Tatomirović-Stepanov dati vise od jednog gola.
A opet sumnjam i da jedan primimo, da sa ovakvim jakim ofanzivnim igracima, necemo utrpati najmanje dva komada.Najvise zbog ovako jake odbane,sam ubijeđen u duplu titulu.
Ako se bude igralo sa dvojicom stopera sto je skoro sigurno stoperski par ce biti 99% Stepanov-Barbaric. Tatko treba svoju sansu da trazi na beku jer je jaci defanzivno od Hebibovica posebno protiv ovako snaznih timova koji puno napadaju po krilima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jul 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jul 2015, 20:56

Iskreno ja mislim jedini nacin da prodjemo je da budemo klinicki precizni . Imacemo 3 4 sanse moramo zabit . Ako zabijemo prvi , voda u usima i nasa opustenos moze odigrat veliku ulogu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 20:58

Mene opet samo brine sredina terena, ako "šestar" bude igrao a ne bude na nivou džaba nam sve.
E pa Miloše molim te demantuj nas sve.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jul 2015, 21:00

zagorski je napisao/la:Ja sam nesto siguran da nece biti promjena u sastavu i time ce Dzeno iznenaditi protivnika :D
Realne su samo dvije promjene Tatomirovic-Hebibovic i Velkoski-Bekic2 sto ne znaci da ce se i desiti sigurno. Zavisi kako ce se trener odluciti. Sve ostalo ostaje isto mislim da i Mesa ostaje na klupi a toliko kritikovani Stojcev i Puzigaca krecu od pocetka.
paulus je napisao/la:Iskreno ja mislim jedini nacin da prodjemo je da budemo klinicki precizni . Imacemo 3 4 sanse moramo zabit . Ako zabijemo prvi , voda u usima i nasa opustenos moze odigrat veliku ulogu
Tako je prvi gol Sarajeva bi znacio jako mnogo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2015, 21:00

Što se ne bi pokusalo sa Dzemom na desnom beku.
Tu poziciju igra citav zivot.Mislim da bi mogao odraditi taj defanzivni dio dobro.Pa u repki je igrao na desnom boku.On bi na svjezinu mogao odigrati dobro.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jul 2015, 21:05

Hajde Mehmede uhvati molim te malo forme. Poyeba nam sestar zivce, radije bih vidio Radovca na mjestu desetke, a u sredini onda Rustema.
Bahati, bahati Željkan!
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jul 2015, 21:12

amypitar je napisao/la:Što se ne bi pokusalo sa Dzemom na desnom beku.
Tu poziciju igra citav zivot.Mislim da bi mogao odraditi taj defanzivni dio dobro.Pa u repki je igrao na desnom boku.On bi na svjezinu mogao odigrati dobro.
Na svjezinu,Dzemicu na beku,nemoj sviju ti.. :nene:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 21 jul 2015, 21:21

Je li Face sutra prenosi?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jul 2015, 21:21

Pozz braco. Samo da maestro ne bude u prvih 11, sve ostalo se moze trpiti, on vise ne !!! Nesto sam ubijedzen da prvi zabijamo, dalje je sve moguce...
#samo #jako
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jul 2015, 21:30

Ajax je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Bas me intersuje sutra stoperski par.
Ipak je Tatomirovic kapiten,jedan od najstandardniji igraca u prosloj sezoni :hmmmmm: .I onda neko kaze nesto kao nije zadovoljan pojacanjima.
Ako se bude igralo sa dvojicom stopera sto je skoro sigurno stoperski par ce biti 99% Stepanov-Barbaric. Tatko treba svoju sansu da trazi na beku jer je jaci defanzivno od Hebibovica posebno protiv ovako snaznih timova koji puno napadaju po krilima.
Ovako ce i biti,s tim da bi Anela logicno gurnuo gore,Dulju uvukao unutra jest da onda ne bi imali onog njegovog karakteristicnog prodora ali to bi popunjavao Anel a Dulja bi valjo Leonu pravo,lijevo Bekica 2 u liniji s krilima Samir,iza Cimi..4-1-4-1
Ali vjerovatno ulazi na desnog Tatko,ispred Dulja..i u istoj formaciji kao ovdje...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jul 2015, 21:31

head88 je napisao/la:Je li Face sutra prenosi?
Prenosi a imaš od 20:00 specijalnu emisiju pred utakmicu, pa eto da ubiješ vrijeme do tekme dobro dođe.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 jul 2015, 21:33

Kako se blizi utakmica kad sve saberem i oduzmem imam osjecaj da cemo sutra odigrat jednu od onih utakmica za pamcenje. Jednostavno ono prosle sedmice je toliko na oko bilo sterilno i a i po izjavama igraca, trenera i svih relevantnih ljudi u i oko kluba i u nasem fudbalu zakljucak je da nismo pokazali pravo lice. Znaci sutra ili cemo pokazat svu snagu i napredak koji su donijela pojacanja izmedju dvije sezone i ako ne budemo slavili prolaz biti ponosni na momke, ili pak dobit dobru porciju po usima (a la Gladbach) sto ce otvorit ponovo al ovaj put realno, dosta diskusija pocev od trenera preko nekih igraca, dometa ove ekipe i samog odnosa ulozeno - vraceno..Uglavnom imat cemo dosta odgovora i tema o cemu pricati.. Meni sve nekako osjecaj vuce na ovaj prvi scenario..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jul 2015, 21:38

Treba sto pametnije odigrati defanzivno,a naprijed ako se sta mogne u tu svrhu tatko bi trebao desno,a dzemo lijevo,rustem umjesto samira i samir umjesto milosa. Mada od ovoga nema nista,onako kontam.
Bojim se samo da ponovo ne dozivimo katastrofu.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 jul 2015, 21:42

Garantovano sutra il bos il hadzija.. Sredine i nekog neutralnog osjecaja i rasprave u stilu da smo vako ili onako, da je bilo ili ono, da je igrao ovaj umjesto onoga..... nece biti poslije utakmice...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jul 2015, 21:48

socrates je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ako se bude igralo sa dvojicom stopera sto je skoro sigurno stoperski par ce biti 99% Stepanov-Barbaric. Tatko treba svoju sansu da trazi na beku jer je jaci defanzivno od Hebibovica posebno protiv ovako snaznih timova koji puno napadaju po krilima.
Ovako ce i biti,s tim da bi Anela logicno gurnuo gore,Dulju uvukao unutra jest da onda ne bi imali onog njegovog karakteristicnog prodora ali to bi popunjavao Anel a Dulja bi valjo Leonu pravo,lijevo Bekica 2 u liniji s krilima Samir,iza Cimi..4-1-4-1
Ali vjerovatno ulazi na desnog Tatko,ispred Dulja..i u istoj formaciji kao ovdje...
Znaci Dulja umjesto Stojceva onda na njegovu poziciju pa nije ni to lose. U svakom slucaju jako teska odlucka ako Dzeno ostavi Stojceva na klupi jer on ce uvijek tvrditi da je imao losu prvu utakmicu protiv Lecha. A ovako ako opet zakaze u revansu onda bi imao opravdanje da ga vise nestavlja u prvih 11. Drugo je pitanje kako bi se Dulja snasao na desetki u jednoj takvoj utakmici. Trece dali je Hebibovic dovoljno kvalitetan i iskusan da sam probija po krilu bez pomoci Duljevica i pravi razliku na terenu trenutno. Ne znaci da nece biti kasnije. Mada na papiru to super izgleda sve i trebalo bi da bude dobro i na terenu. Sretno sutra moze se ovog Lecha pobjediti nisu oni nepobjedivi :salut: :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jul 2015, 23:24

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Tatko je bek tipa Tetovaza Vranjes, solidan defanzivno a ofanzivno sterilan. To bas i nije dobro obzirom da ganjas 2-0 u gostima.
Nevalja ni krenuti sa svim igracima odjednom u napad jer to ostavlja rupe pozadi. Bice dovoljno sansi za golove svakako a i Tatko zasluzuje svoju zadnju sansu na beku ako Stojcev vec dobiva tolike sanse i opet ce sutra. Svakako su sanse za prolaz minimalne a u prvenstvu bi trebao vecinu utakimica da odigra Hebibovic na beku. Neka pokaze jednom za sva vremena ima li ili nema kvalitet za tu poziciju sada kada su na stoperima sigurni Stepanov i Barbaric. A to se vidi protiv najtezih protivnika imali ili nema kvalitet jer utakmice u Premijer ligi mogu dobro da zavaraju. Druga dilema je ko poceti Velkoski ili Bekic2 na lijevom krilu. Drugih 9 igraca kao i taktiku je lako za pretpostavit.
Bude li Dzeno forsirao Almira prije Amera prvi cu mu okrenuti ledja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 21 jul 2015, 23:27

Lechu treba prepustiti incijativu, i šanse iz kontri i polukontri tražiti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pena i 33 gosta.