FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
novo lijevo krilo Nk SplitFrancescoTotti je napisao/la:@jurisicduska svaka cast jarane, sve si rekao. uzivam citajuci ono sto ti napises!
A kad ga vec spomenu, zna li neko sta je sa Bilbijom? Nadjel on novi klub?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

a Banda će braniti po Iranu , Lugušić mu našao klub
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 21 jul 2015, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- egocentrik
- Kontakt:
On je u 5 deka s Delacem, sta vam je pitari, nije on jedini krivac, ni za startnu poziciju prvog golmana, ni za golove.FrancescoTotti je napisao/la:al' ne moze golman
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Zna li ko da se na satelitu moze 100000% gledati tekma?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da si izjavio da su njih dvojica u 5 dekaegocentrik je napisao/la:On je u 5 deka s Delacem, sta vam je pitari, nije on jedini krivac, ni za startnu poziciju prvog golmana, ni za golove.FrancescoTotti je napisao/la:al' ne moze golman

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam u toku. Delac i Ostrak u 5 deka?egocentrik je napisao/la:On je u 5 deka s Delacem, sta vam je pitari, nije on jedini krivac, ni za startnu poziciju prvog golmana, ni za golove.FrancescoTotti je napisao/la:al' ne moze golman
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- egocentrik
- Kontakt:
Uzvrat ce pokazati, ako bude imao neku krivicu u Poljskoj, castim picem u svom restoranu,a ako ne bude vi mene, posteno?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ne uvaljuj se buraz, Ostri je natovario na vrat sebi ljudi koliko hoces, sve i da odbrani perfektno, opet ce mu neki nac manu...egocentrik je napisao/la:Uzvrat ce pokazati, ako bude imao neku krivicu u Poljskoj, castim picem u svom restoranu,a ako ne bude vi mene, posteno?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Meni je skroz ok bio u prosloj, nisam od onih sto ga ne vade iz usta. Sramota je tSra po momku koji je branio 90 minuta u zadnjih 8 mjeseci. Samo, poredit ga s Delacom i govorit kako je u pet deka sa njim je krajnje neozbiljno. Zivioegocentrik je napisao/la:Uzvrat ce pokazati, ako bude imao neku krivicu u Poljskoj, castim picem u svom restoranu,a ako ne bude vi mene, posteno?
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997

Koji ti je restoran burazegocentrik je napisao/la:Uzvrat ce pokazati, ako bude imao neku krivicu u Poljskoj, castim picem u svom restoranu,a ako ne bude vi mene, posteno?

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eto nas sutra brate svi sa teme tebi u restoran da pratimo tekmu 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Sam sebi od srca zelim da Te pocastim...jos ako prodjemo...aaaaaaaaegocentrik je napisao/la:Uzvrat ce pokazati, ako bude imao neku krivicu u Poljskoj, castim picem u svom restoranu,a ako ne bude vi mene, posteno?
Ja sam za

Koja apatija. Kao da sutra igramo u Zvorniku, a ne kod ovih u Poljskoj, i to u LP. Preiskusni su i vjerovatno je sve riješeno, ali treba hrabro odigrati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta je sa infom?
Vidjeh na drugoj temi.
Travnik - Široki nedelja, 17:30
Zato mi moramo u faking pobedjeljak
, jer ipak u subotu je prerano, jer u cetvrtak tek dolazimo iz Poljske.
Vidjeh na drugoj temi.
Travnik - Široki nedelja, 17:30
Zato mi moramo u faking pobedjeljak

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Nekako mi previse napadamo i krivimo Ostrakovica. Dobro,mogao je kod oba gola bolje reagovati,ali ruku na srce nije DIREKTNI krivac ni za jedan gol. Druga je prica sto on objektivno nema kvalitet da bude prvi golman FKS i sto se doslo u poziciju da mu nema alternative u jednoj ovako teskoj i znacajnoj utakmici. Za to nije kriv Ostrakovic i sada ga ne treba napadati i prozivati,vec momku dati podrsku kao i Benki,Cimiju i ostalima. (Osim Stojceva
)

EdoBa je napisao/la:Zna li ko da se na satelitu moze 100000% gledati tekma?
Ja mislim da ti je @hilmo u dva-tri navrata napisao da ne može. Može ako imaš cardsharing. A taj cardsharing mora da probija poljski paket. Vjerovatno to nemaš tako da nađi stream na netu. Gledam evo na liveonsat ne piše da Face TV prenosi sad za sad nisu uzeli.
Evo ne znam..
Nevalja ni krenuti sa svim igracima odjednom u napad jer to ostavlja rupe pozadi. Bice dovoljno sansi za golove svakako a i Tatko zasluzuje svoju zadnju sansu na beku ako Stojcev vec dobiva tolike sanse i opet ce sutra. Svakako su sanse za prolaz minimalne a u prvenstvu bi trebao vecinu utakimica da odigra Hebibovic na beku. Neka pokaze jednom za sva vremena ima li ili nema kvalitet za tu poziciju sada kada su na stoperima sigurni Stepanov i Barbaric. A to se vidi protiv najtezih protivnika imali ili nema kvalitet jer utakmice u Premijer ligi mogu dobro da zavaraju. Druga dilema je ko poceti Velkoski ili Bekic2 na lijevom krilu. Drugih 9 igraca kao i taktiku je lako za pretpostavit.Sabinho je napisao/la:Tatko je bek tipa Tetovaza Vranjes, solidan defanzivno a ofanzivno sterilan. To bas i nije dobro obzirom da ganjas 2-0 u gostima.
Ja mislim da treba gurnuti Bekica2 na krilo, Krle se pokazao limitiranim na toj poziciji protiv jakih ekipa, a ne treba mu to uzeti za zlo jer mu nije prirodna pozicija. Iako nam je on najinteligentniji igrac u rosteru, mislim da nam treba skolovano krilo sutra.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
aHadzic u Olimpicu . Svi se napucavaju . Jedva cekam ligu 12 ,i poslije toga ligu 10 . Onda ce bit stvarno jakih tekmi, Slazem se za Bekica , Bolji u 20 minuta nego krste u 70
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Varijantas8 i 39 gostiju.