To se evo vec par puta ponavlja, i vise me niko ne moze ubijediti da je slucajno.
**** mu mater spansu, nek ide u juventus, neka i njih sroza...
Onakve zamjene ne radi ni Milomir Odovic, **** ga on u supak...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
NezasluzenoTheScouser je napisao/la:
Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...
Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha.
bravo cestitam za ovaj dio posta. ali ocigledno da neki ne znaju ni ko je Dalglish ovdje pa u svojoj nemoci valjaju gluposti i vrijeđaju jer ne znaju bolje.reds_forever je napisao/la:NezasluzenoTheScouser je napisao/la:
Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...
Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha.igraci atletica su u obje utakmice igrali fantasticno,dok je liverpool izgledao katastrofalno u prvoj utakmici i solidno u drugoj...
Za kojeg djavola ce nam mourinhoZivio dalglish
![]()
Ja iskreno ne vjerujem da je rafa jedini covjek na svijetu koji moze voditi liverpool sa ovakvim igracima i vlasnicima,al vjerujem da je liverpool jedini klub koji istom za za male uspjehe i jos vece neuspjehe daje godisnju platu od 4.5 miliona koliku i imaju oni koji iz svojih ekipa izvlace maksimume i koji imaju ambicije dostojne tih klubova
to im je neznanje od proslog puta + kako se prosuo za ligu prvaka 2007. i 2005.Dirk je napisao/la:Nikako ne mogu da shvatim i ovo , a to je da se gospodin Vugdalic predstavlja kao veliki navijac LFC , sinoc nije uspio da prepozna legende tog kluba Rasa i Dalglisa , nego ih je povezao sa Amerima i jos rekao da su braca![]()
I sada ce uzeti sebi oduska jedno 4 -5 sedmica , i onda opet zaigrati za LiverpoolQUARESMA 18<<< je napisao/la:al ipak u svemu tome ima nesto pozitivno, Aquilani zabio gol
Pa nije ni uredu da se produzeci igraju kod jednog tima, on tu ima prednost domaceg terena dodatnih pola sata... ne znam, ovdje vidim poprilicno kritika na racun Liverpoola sinoc, a ja ne mislim bas tako... u regularnom toku Liverpool je bio puno bolji i pravo je cudo kako nije dao jos makar jedan gol... u produzecima se nakon 2-0 bespotrebno povukao i primo gol, za sta cu okriviti iskljucivo Beniteza... dalje, njegove mi izmjene nisu nikako jasne, ali sta se moze sad... nadao sam se engleskom finalu, ovako se nadam da ce to osvojiti Fulham... ponavljam, Atletico je sinoc bio zreo za ispadanja, a Liverpool je ispao radi prve utakmice...Thunder93 je napisao/la:Ma glupo je pravilo da gol u gostima vrijedi i kad je postignut u produzecima...nije ekipa kriva ako igra na domacem terenu...al jbg
Liverpool je ispao zato jer Rafa nema muda.Isnar je napisao/la:a Liverpool je ispao radi prve utakmice...
Sto se najbolje vidjelo u prvoj utakmici i sinoc nakon 2-0...Virtu4l je napisao/la:Liverpool je ispao zato jer Rafa nema muda.Isnar je napisao/la:a Liverpool je ispao radi prve utakmice...
Fera smiri dozivljaj. Kao prvo, nisam tebe citirao, kao drugo ovo je forum i pisat cu ja sta ja hocu i sto mislim. Kad si ti, i ovi svi ostali tako dobri strucnjaci, molio bih vas lijepo da se prijavite na konkurs za upraznjeno mjesto managera Liverpoola, jer je ocigledno da ste zaista sposobni pa bi bilo steta da takav talenat propada.fera je napisao/la: sta ti pricas ? KO SI TI NA OVOJ TEMI KAO PRVO ? JESI LI MODERATOR ? neces ti određivati ko ce sta pisati.
vi sami sebe lazete.
Tako je, i dao Bog da nikad ne prismrdi Anfieldu, cak ni kao gost u obilasku stadiona.YNWA je napisao/la: potpis i nadam se da nikad nece biti, to smece ne zelim vidjeti ni blizu anfielda
Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijeditiDirk je napisao/la:Ja samo jedno ne mogu da shvatim , a to je da je neko sinoc vidio nesto pozitivno u igri Liverpoola !
Ljudi dragi kako objasniti da Rafa u 90 ubacuje El Zhara i cuva se za produzetke a mogla se ova utakmica rijesiti prije , ali sa taktikom gdje se LFC branio pred Atleticom dobrih sat vremena u cijeloj utakmici daje nam za pravo da se zapitamo dali doticni namjerno zeli otkaz i pare , a to je izgleda jedino ispravno u ovom slucaju tu je zbog para a da ima imalo obraza platio bi svu stetu koju je nacinio LFC ovih godina i otisao bez traga.
Ovo je katastrofa i ako trener nije odgovoran za ovakvu sezonu onda zaista svi koji podrzavaju doticnog ne zele dobro Liverpoolu , nije valjda da i Atletico Madrid trosi vise od nas , samo jos to treba da cujem i da opet skontam da se Rafa igra sa retardiranim mozgovima vecine navijaca koja ne vide dalje od 2005 i osvajanja LP , koliko nam je dobro donio taj pehar , duplo vise i loseg jer je takozvane navijace od 2005 doticni kupio za sva vremena , a sta reci ta takve ljude koji se zadovoljavaju sitnicama , pobjedama protiv Uniteda , Chelsea i slicno a svejedno im je kada njihov tim buse nekakvi Bolton , Blackburn i slicni ...![]()
Katastrofa nadam se da Rafa mirno spava dok mu pojedinci lizu dupe smrdljivo ,popisano , da Bog da mu ovo bilo zadnji put kad je krocio na Anfield i unistavao voljeni klub!
Kapa dolje! Ali je stvarno tuzno, da covjek ponekad mora biti tako sarkastican da bi nekome nesto pokusao dokazati...fizolof je napisao/la: Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijediti
Prije Rafe smo na terenu imali ratnike i osvajali smo i po 5 trofeja u jednoj sezoni , a pod Rafinim vodstvom godinama ni Carling Kup ne mozemo da osvojimo ... pricaj ti meni tim sarkazmom ali argumenti pobijaju tvoje rijeci , borbeni Liverpool prije Rafe je daleko bolji od danasnjeg , ali razumijem tada se nisu placali igraci po 20 miliona da bi sjedili na klupi , a Rafa ima taj stimung za bacanje novca na hendikepirane igrace.fizolof je napisao/la:Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijeditiDirk je napisao/la:Ja samo jedno ne mogu da shvatim , a to je da je neko sinoc vidio nesto pozitivno u igri Liverpoola !
Ljudi dragi kako objasniti da Rafa u 90 ubacuje El Zhara i cuva se za produzetke a mogla se ova utakmica rijesiti prije , ali sa taktikom gdje se LFC branio pred Atleticom dobrih sat vremena u cijeloj utakmici daje nam za pravo da se zapitamo dali doticni namjerno zeli otkaz i pare , a to je izgleda jedino ispravno u ovom slucaju tu je zbog para a da ima imalo obraza platio bi svu stetu koju je nacinio LFC ovih godina i otisao bez traga.
Ovo je katastrofa i ako trener nije odgovoran za ovakvu sezonu onda zaista svi koji podrzavaju doticnog ne zele dobro Liverpoolu , nije valjda da i Atletico Madrid trosi vise od nas , samo jos to treba da cujem i da opet skontam da se Rafa igra sa retardiranim mozgovima vecine navijaca koja ne vide dalje od 2005 i osvajanja LP , koliko nam je dobro donio taj pehar , duplo vise i loseg jer je takozvane navijace od 2005 doticni kupio za sva vremena , a sta reci ta takve ljude koji se zadovoljavaju sitnicama , pobjedama protiv Uniteda , Chelsea i slicno a svejedno im je kada njihov tim buse nekakvi Bolton , Blackburn i slicni ...![]()
Katastrofa nadam se da Rafa mirno spava dok mu pojedinci lizu dupe smrdljivo ,popisano , da Bog da mu ovo bilo zadnji put kad je krocio na Anfield i unistavao voljeni klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.