Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 30 apr 2010, 11:45

Sada sam vise nego siguran da Rafa namjerno povlaci najbolje igrace iz utakmice.
To se evo vec par puta ponavlja, i vise me niko ne moze ubijediti da je slucajno.
**** mu mater spansu, nek ide u juventus, neka i njih sroza...
Onakve zamjene ne radi ni Milomir Odovic, **** ga on u supak... :evil:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 11:57

Ja samo jedno ne mogu da shvatim , a to je da je neko sinoc vidio nesto pozitivno u igri Liverpoola !

Ljudi dragi kako objasniti da Rafa u 90 ubacuje El Zhara i cuva se za produzetke a mogla se ova utakmica rijesiti prije , ali sa taktikom gdje se LFC branio pred Atleticom dobrih sat vremena u cijeloj utakmici daje nam za pravo da se zapitamo dali doticni namjerno zeli otkaz i pare , a to je izgleda jedino ispravno u ovom slucaju tu je zbog para a da ima imalo obraza platio bi svu stetu koju je nacinio LFC ovih godina i otisao bez traga.

Ovo je katastrofa i ako trener nije odgovoran za ovakvu sezonu onda zaista svi koji podrzavaju doticnog ne zele dobro Liverpoolu , nije valjda da i Atletico Madrid trosi vise od nas , samo jos to treba da cujem i da opet skontam da se Rafa igra sa retardiranim mozgovima vecine navijaca koja ne vide dalje od 2005 i osvajanja LP , koliko nam je dobro donio taj pehar , duplo vise i loseg jer je takozvane navijace od 2005 doticni kupio za sva vremena , a sta reci ta takve ljude koji se zadovoljavaju sitnicama , pobjedama protiv Uniteda , Chelsea i slicno a svejedno im je kada njihov tim buse nekakvi Bolton , Blackburn i slicni ... :!:

Katastrofa nadam se da Rafa mirno spava dok mu pojedinci lizu dupe smrdljivo ,popisano , da Bog da mu ovo bilo zadnji put kad je krocio na Anfield i unistavao voljeni klub!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 apr 2010, 12:03

Davno napisah da je Benitez počeo "eksperimentisati"(upotrijebio bih drugu riječ, ali nema smisla), čim je potpisao novi, unosniji ugovor sa Liverpoolom u kome je klauzula da će dobiti puno novca ukoliko redsi odluče da ga otjeraju. No, koliko god tu Rafa ispao loš, toliko su i čelnici Liverpoola bili glupi kada je ovaj ugovor u pitanju. No, ko sam ja da se miješam u njihove odluke. Realno, ako sa ovakvom ekipom ne mogu izboriti mjesto u LP, onda ne znam sa kakvom može. Da, jeste Torres pola sezone povrijeđen, ali imao je para da dovede neku zamjenu, a ne da onog N'Goga forsira. Što se tiče polufinalnog okršaja sa Madriđanima, rekao bih da je i ovdje glavni dio posla završen kukavičlukom u prvoj utakmici. Sinoć se moglo ranije završiti i puno bolje po Liverpool, no nije i tačka. Interesantno je da Atletico igra u finalu, a da je samo pobijedio na jednom meču(ok, možda na 2).
Vrijeme je za promjene, ne tolike u igračkom kadru(barem ne kada je prvih 11 u pitanju), ali jeste za trenerski kadar. Sad, ko će biti nasljednik Beniteza, ne znam, samo se molim da to ne bude Klinsman. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 apr 2010, 12:36

TheScouser je napisao/la:
Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...

Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha. ;)
Nezasluzeno :?: igraci atletica su u obje utakmice igrali fantasticno,dok je liverpool izgledao katastrofalno u prvoj utakmici i solidno u drugoj...

Za kojeg djavola ce nam mourinho :?: Zivio dalglish :!:

Ja iskreno ne vjerujem da je rafa jedini covjek na svijetu koji moze voditi liverpool sa ovakvim igracima i vlasnicima,al vjerujem da je liverpool jedini klub koji istom za za male uspjehe i jos vece neuspjehe daje godisnju platu od 4.5 miliona koliku i imaju oni koji iz svojih ekipa izvlace maksimume i koji imaju ambicije dostojne tih klubova
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2010, 12:42

reds_forever je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:
Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...

Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha. ;)
Nezasluzeno :?: igraci atletica su u obje utakmice igrali fantasticno,dok je liverpool izgledao katastrofalno u prvoj utakmici i solidno u drugoj...

Za kojeg djavola ce nam mourinho :?: Zivio dalglish :!:

Ja iskreno ne vjerujem da je rafa jedini covjek na svijetu koji moze voditi liverpool sa ovakvim igracima i vlasnicima,al vjerujem da je liverpool jedini klub koji istom za za male uspjehe i jos vece neuspjehe daje godisnju platu od 4.5 miliona koliku i imaju oni koji iz svojih ekipa izvlace maksimume i koji imaju ambicije dostojne tih klubova
bravo cestitam za ovaj dio posta. ali ocigledno da neki ne znaju ni ko je Dalglish ovdje pa u svojoj nemoci valjaju gluposti i vrijeđaju jer ne znaju bolje.
ne znaju koliko i sta je King Kenny uradio za nas klub. a koja je njegova uloga trenutno u klubu... recimo nesto malo vise od maskote a takav covjek zasluzuje mnogo vise.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 12:49

Nikako ne mogu da shvatim i ovo , a to je da se gospodin Vugdalic predstavlja kao veliki navijac LFC , sinoc nije uspio da prepozna legende tog kluba Rasa i Dalglisa , nego ih je povezao sa Amerima i jos rekao da su braca :mrgreen:

Ma dajte ljudi idemo malo opusteno , Liverpool je odlicno odigrao ove dvije tekme , pogotovo u prvoj utakmici je pokazao da se odlicno brani i da je uspjela taktika Beniteza da centra ne predjemo a kamoli priliku da napravimo za gol... :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 apr 2010, 12:53

Dirk je napisao/la:Nikako ne mogu da shvatim i ovo , a to je da se gospodin Vugdalic predstavlja kao veliki navijac LFC , sinoc nije uspio da prepozna legende tog kluba Rasa i Dalglisa , nego ih je povezao sa Amerima i jos rekao da su braca :mrgreen:
to im je neznanje od proslog puta + kako se prosuo za ligu prvaka 2007. i 2005. :lol:
Ja fakat ne znam jel ono on i onaj adis provaljuju iz zabave il' iz ciste neinformiranosti koju pokazuje vecina sa te televizije
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 apr 2010, 13:12

al ipak u svemu tome ima nesto pozitivno, Aquilani zabio gol :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 13:16

QUARESMA 18<<< je napisao/la:al ipak u svemu tome ima nesto pozitivno, Aquilani zabio gol :lol:
I sada ce uzeti sebi oduska jedno 4 -5 sedmica , i onda opet zaigrati za Liverpool :D

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 30 apr 2010, 13:17

Ma glupo je pravilo da gol u gostima vrijedi i kad je postignut u produzecima...nije ekipa kriva ako igra na domacem terenu...al jbg
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 apr 2010, 13:34

znaci neznam ko je od vas ocekivao da mozemo proci u finale znao sam cijelu utakmicu dok sam gledao da cemo ispasti sad nam slijede teske 2 3 godine barem po mom misljenu dok se situacija u klubu nesmiri, prvi korak je odlazak onog **** na klupi pa i tako dalje sigurno ce barem 3 4 igraca otici .

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 apr 2010, 13:43

Thunder93 je napisao/la:Ma glupo je pravilo da gol u gostima vrijedi i kad je postignut u produzecima...nije ekipa kriva ako igra na domacem terenu...al jbg
Pa nije ni uredu da se produzeci igraju kod jednog tima, on tu ima prednost domaceg terena dodatnih pola sata... ne znam, ovdje vidim poprilicno kritika na racun Liverpoola sinoc, a ja ne mislim bas tako... u regularnom toku Liverpool je bio puno bolji i pravo je cudo kako nije dao jos makar jedan gol... u produzecima se nakon 2-0 bespotrebno povukao i primo gol, za sta cu okriviti iskljucivo Beniteza... dalje, njegove mi izmjene nisu nikako jasne, ali sta se moze sad... nadao sam se engleskom finalu, ovako se nadam da ce to osvojiti Fulham... ponavljam, Atletico je sinoc bio zreo za ispadanja, a Liverpool je ispao radi prve utakmice... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2010, 13:44

Isnar je napisao/la:a Liverpool je ispao radi prve utakmice... ;)
Liverpool je ispao zato jer Rafa nema muda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 apr 2010, 13:46

Virtu4l je napisao/la:
Isnar je napisao/la:a Liverpool je ispao radi prve utakmice... ;)
Liverpool je ispao zato jer Rafa nema muda.
Sto se najbolje vidjelo u prvoj utakmici i sinoc nakon 2-0... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2010, 14:01

fera je napisao/la: sta ti pricas ? KO SI TI NA OVOJ TEMI KAO PRVO ? JESI LI MODERATOR ? neces ti određivati ko ce sta pisati.
vi sami sebe lazete.
Fera smiri dozivljaj. Kao prvo, nisam tebe citirao, kao drugo ovo je forum i pisat cu ja sta ja hocu i sto mislim. Kad si ti, i ovi svi ostali tako dobri strucnjaci, molio bih vas lijepo da se prijavite na konkurs za upraznjeno mjesto managera Liverpoola, jer je ocigledno da ste zaista sposobni pa bi bilo steta da takav talenat propada.
Posebno to znam, jer je ocigledno da iskustvo iz svakodnevnog pracenja utakmica nizerazrednih klubova ili tzv. opcinske lige, gdje se uostalom igra veoma kvalitetan fudbal, moze donijeti jedino dosta uspjeha.

Zelim vam puno srece u vasoj novoj ulozi!

Vas gosp. Pametnjakovic!

P.S. Nisam znao da moram biti "neko" ili moderator na ovoj temi, da bih iznio svoje misljenje.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2010, 14:04

YNWA je napisao/la: potpis i nadam se da nikad nece biti, to smece ne zelim vidjeti ni blizu anfielda
Tako je, i dao Bog da nikad ne prismrdi Anfieldu, cak ni kao gost u obilasku stadiona.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 30 apr 2010, 15:26

Dirk je napisao/la:Ja samo jedno ne mogu da shvatim , a to je da je neko sinoc vidio nesto pozitivno u igri Liverpoola !

Ljudi dragi kako objasniti da Rafa u 90 ubacuje El Zhara i cuva se za produzetke a mogla se ova utakmica rijesiti prije , ali sa taktikom gdje se LFC branio pred Atleticom dobrih sat vremena u cijeloj utakmici daje nam za pravo da se zapitamo dali doticni namjerno zeli otkaz i pare , a to je izgleda jedino ispravno u ovom slucaju tu je zbog para a da ima imalo obraza platio bi svu stetu koju je nacinio LFC ovih godina i otisao bez traga.

Ovo je katastrofa i ako trener nije odgovoran za ovakvu sezonu onda zaista svi koji podrzavaju doticnog ne zele dobro Liverpoolu , nije valjda da i Atletico Madrid trosi vise od nas , samo jos to treba da cujem i da opet skontam da se Rafa igra sa retardiranim mozgovima vecine navijaca koja ne vide dalje od 2005 i osvajanja LP , koliko nam je dobro donio taj pehar , duplo vise i loseg jer je takozvane navijace od 2005 doticni kupio za sva vremena , a sta reci ta takve ljude koji se zadovoljavaju sitnicama , pobjedama protiv Uniteda , Chelsea i slicno a svejedno im je kada njihov tim buse nekakvi Bolton , Blackburn i slicni ... :!:

Katastrofa nadam se da Rafa mirno spava dok mu pojedinci lizu dupe smrdljivo ,popisano , da Bog da mu ovo bilo zadnji put kad je krocio na Anfield i unistavao voljeni klub!
Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijediti
Pazza Inter amala!!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2010, 15:51

fizolof je napisao/la: Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijediti
Kapa dolje! Ali je stvarno tuzno, da covjek ponekad mora biti tako sarkastican da bi nekome nesto pokusao dokazati...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 16:30

fizolof je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ja samo jedno ne mogu da shvatim , a to je da je neko sinoc vidio nesto pozitivno u igri Liverpoola !

Prije rafe smo bili najjaci u svijetu man udt je redovno prolazio sa 4-5 komada na old traffordu imali smo gol razliku +50 liga prvaka je za nas bila maciji kasalj a otkad dodje rafa ne mozemo vise nikoga pobijediti
Prije Rafe smo na terenu imali ratnike i osvajali smo i po 5 trofeja u jednoj sezoni , a pod Rafinim vodstvom godinama ni Carling Kup ne mozemo da osvojimo ... pricaj ti meni tim sarkazmom ali argumenti pobijaju tvoje rijeci , borbeni Liverpool prije Rafe je daleko bolji od danasnjeg , ali razumijem tada se nisu placali igraci po 20 miliona da bi sjedili na klupi , a Rafa ima taj stimung za bacanje novca na hendikepirane igrace.

Prije Rafe smo jedno vrijeme bili i ekipa koja je igrala najljepsi fudbal i samo nesreca i promasaju Owena protiv Leverkusena u LP su zaustavili LFC ... ali nebitno je to sada smo u realnosti a to je sudbina Liverpoola da sa ovim amaterom ne mozemo ni kup uzeti a o ostalim trofejima da ne pricamo ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2010, 16:34

Houliere :

* 2000-01 League Cup
* 2000-01 FA Cup
* 2000-01 UEFA Cup
* 2001-02 FA Charity Shield
* 2001 UEFA Super Cup
* 2002-03 League Cup

Pokusaj od trenera :

* UEFA Champions League 2004–05
* FA Cup 2005–06
* UEFA Super Cup 2005
* FA Community Shield 2006

Pametnom dosta , a ovim koji pricaju o sarkazmu neka argumenti budu dokaz a ne lupanje u prazno i pricanje kako je prije Rafe sve bilo lose , a tek smo poslije njegovog dolaska postali ekipa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.