FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 15:17

PitarBordo je napisao/la:
Zašto niko nije rekao "Nažalost moramo igrati u Travniku zbog tog i tog, obzirom na to da smo najmasovniji klub po pitanju navijača, radimo na tome da nađemo rješenje za sve one koji su kupili sezonske", pa makar ništa ne u radili - ali ignorisanje ne mogu.
Opći stav uprave je da se ide utakmicu po utakmicu, prva na redu je utakmica protiv poljaka, da tu pokušamo nešto napraviti pa ćemo kasnije sigurno dobiti potrebne odgovore. Ova utakmica će se iskoristiti kao dio projekta turneje Šampiona kao što su bile one u Jelahu i u Kaknju samo što je ova još bitnija i pretpostavlja se da će doći mnogo naših navijača što ćemo iskoristiti u promociji kluba i članstva.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jul 2015, 15:21

Nije tacno da upravu boli neka stvar za navijacima. Navest cu samo jedan prost primjer u prilog tome a upravo se tice te diskusije oko karti za CL. Ako si clan,mogao si kupiti dvije karte za zeljenu tribinu,naravno po cijeni za clanove,prema tome nemojte pojedini kenjati i plakati svako malo,koji vam je vise..

Pojedini izgleda jos nisu svjesni da je nasa uprava ulaskom Tana, izvrsna,ali ne i tijelo koje samostalno donosi odluke :!:

I nemojte postavljati Boga vam ovu formaciju sa tri pozadi,proteci ce jos mnogo Miljacke dok vidimo na terenu tako nesto..Imali smo priliku u ovoj tekmi zadnjih 25 min za tako nesto,kad je trebalo zaganjati koji gol po cijenu i da fasujes jos neki,pa nikom nije palo na pamet da to uradi,bar sto se tice ove garniture SŠ od toga nema nista..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jul 2015, 15:27

.. i zato Boga vam nemojte postavljat nikakve formacije jer ISKRENO Dzenu zaboli za nase misljenje i nimalo ne uticete na njegov izbor sa polemisanjem na forumu.
Ima masu drugih tema o kojima se moze razglabat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jul 2015, 15:36

..kao evo npr. ovaj Nurkovic sto se provlaci lagano kroz usi prica da bi mogao doci.....Reci cu samo, gluho bilo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2015, 15:38

FrancescoTotti je napisao/la:.. i zato Boga vam nemojte postavljat nikakve formacije jer ISKRENO Dzenu zaboli za nase misljenje i nimalo ne uticete na njegov izbor sa polemisanjem na forumu.
Ima masu drugih tema o kojima se moze razglabat.
Pa za sta je forum nego za razglabanje,a lika koga briga hoceli ili nece Dzenu zaboliti neka stvar za nasim misljenjem,za to forum i sluzi..znamo mi dobro da ne uticemo,al o cemu cu pricati o AFH areni jel,pa nece se ona napraviti zato sto mi o tome razglabamo,al ipak cemo razglabati ,kontas..za sta sluzi forum drugo... :roll: :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 jul 2015, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 jul 2015, 15:40

Meni prvom nisu dali 2 karte na clansku.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2015, 15:42

Desole je napisao/la:Meni prvom nisu dali 2 karte na clansku.
Dijelili su se iftari i voda/sok kontra Leha.. :thumbup: :thumbup:
FK SARAJEVO.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jul 2015, 15:51

Mora da su te zamijenili s nekim od stand up komicara sa ukislim smislom za humor... ;)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 21 jul 2015, 15:53

PROLAZ PROLAZ PROLAZ PROLAZ ABD !!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2015, 15:59

hilmo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Zašto niko nije rekao "Nažalost moramo igrati u Travniku zbog tog i tog, obzirom na to da smo najmasovniji klub po pitanju navijača, radimo na tome da nađemo rješenje za sve one koji su kupili sezonske", pa makar ništa ne u radili - ali ignorisanje ne mogu.
Opći stav uprave je da se ide utakmicu po utakmicu, prva na redu je utakmica protiv poljaka, da tu pokušamo nešto napraviti pa ćemo kasnije sigurno dobiti potrebne odgovore. Ova utakmica će se iskoristiti kao dio projekta turneje Šampiona kao što su bile one u Jelahu i u Kaknju samo što je ova još bitnija i pretpostavlja se da će doći mnogo naših navijača što ćemo iskoristiti u promociji kluba i članstva.
Ništa od toga što si ti napisao nije zvanično. Ne kažem da nisi u pravu ili da to nije stvar, a to da idu utakmicu po utakmicu možda bih shvatio i za tačno da nije sam Ibraković dao izjavu zašto se igra u Travniku, a nigdje tu nije spomenuo problem koji se javio (oko sezonskih).

Utakmica je za nekoliko dana, šta čekat do sat prije utakmice da mi neko kaže "da, prvu utakmicu ne možeš gledati iako si platio".

Inače ne kudim upravu jer rade strašan posao zadnje dvije godine, ali ovo zadnjih mjeseci sa cijenama i ignorisanjem nekih stvari... malo iritira.

Ni taj projekat nije prezentiran, u Kaknju utakmicu igrao drugi tim - koji je ponajmanje Šampionski u toj priči - u Jelahu eto jedino se može reći da je igralo se "tako nešto", ali sad ti meni kažeš da je prvo kolo Premijer lige u sklopu slavljeničke turneje, poštujem tvoje stavove i to što braniš poteze uprave i pokušavaš (vjerujem prije svega sebi) da racionalizuješ, ali i dalje ostaje pitanje.

Al' nejse, zadržat' ću dalje mišljenje o ovoj temi za sebe, jer kao da gledam slijedeća replika nekog od sagovornika će vjerovatno sadržavati "šta ti prićaš jučer se registrovao na forum".

SUTRA DO POBJEDE!!!
Samo Saraj'vo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2015, 16:00

socrates je napisao/la:Mora da su te zamijenili s nekim od stand up komicara sa ukislim smislom za humor... ;)
Ako si nesto na mene mislio ja ti ozb kazem ,pohvala za upravu..na istoku su dijelili..a to nisam vidjeo da je iko igdje spomenuo.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jul 2015, 16:04

Zbog Abdulahovog zezanja oko golmana i ganjanja Delaca kao da je jedini golman na svijetu koji je dobar, ispasti cemo protiv Leha, jer svi znaju da je golman uvijek pola tima.

Hvala za Stepanova i Barbarica, prava pojacanja.

Sve dok imamo igrace u prvoj postavi kao sto su Puzigaca i Stojcev nemamo se cemu puno nadati u LP.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 jul 2015, 16:13

Bosniacum Lilium je napisao/la:Zbog Abdulahovog zezanja oko golmana i ganjanja Delaca kao da je jedini golman na svijetu koji je dobar, ispasti cemo protiv Leha, jer svi znaju da je golman uvijek pola tima.

Hvala za Stepanova i Barbarica, prava pojacanja.

Sve dok imamo igrace u prvoj postavi kao sto su Puzigaca i Stojcev nemamo se cemu puno nadati u LP.
Nema tu nikakvog zezanja...kvalitetan golman kosta..jako ouno kosta..a mi jos nismo spremni za to... sto kostaa...golman ce doci...mozda ne onda kad je najpotrebniji i kad bi mi voljeli da dodje..ali ce doci...bitno je da bude neko tipa delaca...i vjerujem da ce takav i biti novi golman...pozz

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 16:16

@pitarbordo
Naravno da nije sluzbeno, to je neko moje razmisljanje uz cinjenicu koju sam pomenuo u prvoj recenici.

Probajmo se staviti u njihov polozaj, mnogo oni imaju posla u ovom periodu, ali sacekajmo cetvrtak sigurno ce mnogo stvari biti jasnije. 100% sam siguran da ce oni naci rjesenje kojim ce svi biti zadovoljni, mislim da ni njima nije cilj da tek tako "odbace" navijace. Mnogo puta su u svojim intervijuima su istakli koliko je bitno da imaju dobru saradnju sa navijacima, a i mnogim djelima pokazali.

Pa @ljiljane gdje ti bi ovo vrijeme?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2015, 16:17

Uprava se ne osjeca kriva (ni za moj pojam nisu krivi) sto Dino merlin zakuplju je stadion kad on hoce i koliko on hoce. Krivicu snosi Alaim i ostali y opstini.

Ovde se pise ko da smo minimu 50% koseva rasprodali kroz godisnje, a nevjerujem da je i 1k ljudi uzeli godisnje.
To je samo jedna utakmica
Drugo mozda je travnik dzaba nam ustupio stadion(radi igraca koje smo dali na posudbu), a komsije trazile 3_5k km (sto me nebi zacudilo). Plus sto sa vezirima igramo 2 kolo znaci naviknucemo koliko toliko na livadu njihovu.

Uprava do sad nije napravila ni jednu velku masivnu gresku od kad je amidza doso, manjih ima ne dovodenja golmana, kasnjenje ekonoma da donese dres, MOZDA previsoke cjene za igrac

Najveca greska i koja je ogromna je treneri u omladinskim pogonima.

Sb se smatro dosad da je naj organizovani klub u bih, ponekad se znalo napisat da je zrinjski.

U zadnje 2.5 godine. Sb, poceli se markerom brisat sponzori po dresovima, prosle god ispiskani u el nakon prvog predkola, ove godine nisu ni evropu izborili igracki kadar 0 bodova nemaju pojacanja , kamp im nije nasem ni 2% blizu.
Zrinjski, prosle godine osvoili prvenstvo ispali odma, ove godine jedva izborili evropu, ispali od amatera pojacanja ni na vidjelu, kamp nemaju sponzora nemaju, najbolji igraci idu bez ostete, naj bolji igraci im igraci koji nisu mogli kodnas ni medu 30 igraca da se izbore.itd
Skretnicari o ni su u rasulu, jos vecem. Nemaju navijace nemaju igrace nemaju sponzore, igracima se duguje igraci odlaze dzaba nemogu ni jednom igracu da produze ugovora,stadion i kamp su im ko sokolje 1993 godine.

FK SARAJEVO

DVA generalna sponzora koji su u svijetu jedni od naj poznati.
Kamp naj bolji u BIH, i jedan Od 4-5kampova u ex yugi
Prosle godine KUP i drugo mjesto u ligi, u el do play offa
Ove godine prvaci
Igracki kadar sve jaci i jaci
Podpisuju se najbolji mladi igraci, niko nemoze ponudit ni 50 % sto mi mozemo u bih
Doveli;
Benka,stepanova,barbarica,bekica,duljevica,hebibovica,ookic,bekic2 itd svi klubovi zajedno da skupe pare nebi ih mogli priustit.
I sto je naj vaznije poslujemo u debelom PLUSU, i za 4 mjeseca bez i jednog feninga duga.

AL PROBLEM JE JEDNA UTAKMICA KOJA CE SE ODIGRAT U travniku,RADI PROPUSTA DRUGI LLJUDI

VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jul 2015, 16:21

@Hilmo

udarnik u Banovicima :thumbup:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 16:22

Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo

Jesu li te to skandinavci navukli na tanak led ili si sa @legendom i njegovim komsijom pao :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2015, 16:23

Pitar6785 je napisao/la:Uprava se ne osjeca kriva (ni za moj pojam nisu krivi) sto Dino merlin zakuplju je stadion kad on hoce i koliko on hoce. Krivicu snosi Alaim i ostali y opstini.

Ovde se pise ko da smo minimu 50% koseva rasprodali kroz godisnje, a nevjerujem da je i 1k ljudi uzeli godisnje.
To je samo jedna utakmica
Drugo mozda je travnik dzaba nam ustupio stadion(radi igraca koje smo dali na posudbu), a komsije trazile 3_5k km (sto me nebi zacudilo). Plus sto sa vezirima igramo 2 kolo znaci naviknucemo koliko toliko na livadu njihovu.

Uprava do sad nije napravila ni jednu velku masivnu gresku od kad je amidza doso, manjih ima ne dovodenja golmana, kasnjenje ekonoma da donese dres, MOZDA previsoke cjene za igrac

Najveca greska i koja je ogromna je treneri u omladinskim pogonima.

Sb se smatro dosad da je naj organizovani klub u bih, ponekad se znalo napisat da je zrinjski.

U zadnje 2.5 godine. Sb, poceli se markerom brisat sponzori po dresovima, prosle god ispiskani u el nakon prvog predkola, ove godine nisu ni evropu izborili igracki kadar 0 bodova nemaju pojacanja , kamp im nije nasem ni 2% blizu.
Zrinjski, prosle godine osvoili prvenstvo ispali odma, ove godine jedva izborili evropu, ispali od amatera pojacanja ni na vidjelu, kamp nemaju sponzora nemaju, najbolji igraci idu bez ostete, naj bolji igraci im igraci koji nisu mogli kodnas ni medu 30 igraca da se izbore.itd
Skretnicari o ni su u rasulu, jos vecem. Nemaju navijace nemaju igrace nemaju sponzore, igracima se duguje igraci odlaze dzaba nemogu ni jednom igracu da produze ugovora,stadion i kamp su im ko sokolje 1993 godine.

FK SARAJEVO

DVA generalna sponzora koji su u svijetu jedni od naj poznati.
Kamp naj bolji u BIH, i jedan Od 4-5kampova u ex yugi
Prosle godine KUP i drugo mjesto u ligi, u el do play offa
Ove godine prvaci
Igracki kadar sve jaci i jaci
Podpisuju se najbolji mladi igraci, niko nemoze ponudit ni 50 % sto mi mozemo u bih
Doveli;
Benka,stepanova,barbarica,bekica,duljevica,hebibovica,ookic,bekic2 itd svi klubovi zajedno da skupe pare nebi ih mogli priustit.
I sto je naj vaznije poslujemo u debelom PLUSU, i za 4 mjeseca bez i jednog feninga duga.

AL PROBLEM JE JEDNA UTAKMICA KOJA CE SE ODIGRAT U travniku,RADI PROPUSTA DRUGI LLJUDI

VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jul 2015, 16:28

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo

Jesu li te to skandinavci navukli na tanak led ili si sa @legendom i njegovim komsijom pao :D
ma jok, sa ovim nasim komsijama pao :rol:

Prvo poluvrijeme 0-1 44' Stepanov.

Drugo poluvrijeme krvi do koljena i prolazak na penale :wave:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 21 jul 2015, 16:30

U travniku..bas fino. taman da popunimo onu tribinicu i zakucamo jednu petardu u prvom kolu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 34 gosta.