FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

plavimomak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:45

ma kakvi vi uvijek ste bili nizi rang i u bivsoj SFRJ ste bili u nizem rangu non stop tako da vam je izgleda sudbina da se svake godine borite za opstanak dok napokon ne ispadnete
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2010, 11:45

plavimomak jesi ti normalan?? dobro to je tvoje misljenje
ja bi iskreno volio da sloboda i celik ostanu u ligi a da ispadne modrica , laktasi , rudar i tako te ekipe ;)
momci sretno danas i da nam olaksate put do titule :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 11:48

Ima li neko da ce ici danas na utakmicu a da je raspolozen da sibne koju sms poruku o eventualnim promjenama rezultata?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:49

samir_tm87 je napisao/la:plavimomak jesi ti normalan?? dobro to je tvoje misljenje
ja bi iskreno volio da sloboda i celik ostanu u ligi a da ispadne modrica , laktasi , rudar i tako te ekipe ;)
normalno da sam normalan kakav je prijem kad odes igrat u tuzlu fuj bace te na naku tribinu koje ustvari i nema igrace ubiju moraju odma na intenzivnu nesportsko ponasanje bilo kako samo da im je da dodu do boda nemaju trunku onog sportskog u sebi. Ostalim klubovima kojima gostujemo normalan je i sportski prijem a u Tuzli je fuuj

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2010, 11:51

plavimomak je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:plavimomak jesi ti normalan?? dobro to je tvoje misljenje
normalno da sam normalan kakav je prijem kad odes igrat u tuzlu fuj bace te na naku tribinu koje ustvari i nema igrace ubiju moraju odma na intenzivnu nesportsko ponasanje bilo kako samo da im je da dodu do boda nemaju trunku onog sportskog u sebi. Ostalim klubovima kojima gostujemo normalan je i sportski prijem a u Tuzli je fuuj
Pa ti nisi nigdje vise i otisao na tekmu Zelje,osim kad igra u Tuzli,zasto ne kazes odakle si,samo nemoj reci Sarajevo,jer 100% nisi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:55

harry_90 je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:
Pa ti nisi nigdje vise i otisao na tekmu Zelje,osim kad igra u Tuzli,zasto ne kazes odakle si,samo nemoj reci Sarajevo,jer 100% nisi.
Bgm sam iz Sarajeva i navijam za Zelju nemam razloga da lazem bio sam na vise od pola gostovanja al ono sto je u Tuzli nide nema

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2010, 11:56

hary pusti ga ba ;)

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:58

ma boli me qu... sta se imam kome pravdat pisat cu ja sta ja hocu forum je takav pisem sta mislim i sta znam kome se ne svida nek ne cita
Pozivam sve fukare da gledaju proslavu titule sampiona BiH i Kupa posto to nisu nikad osvojili nek dodu i vide kako se to radi :) :) :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2010, 11:59

samir_tm87 je napisao/la:hary pusti ga ba ;)
Vidim da nije sav svoj,pise nesto beze,znam i ja da uvjeti za navijace ne valjaju,al nisam ja kriv za to,vec neko drugi,vidi te da se pravi tribina,valjda bude gotova do pocetka nove sezone.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 12:00

harry_90 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:hary pusti ga ba ;)
Vidim da nije sav svoj,pise nesto beze,znam i ja da uvjeti za navijace ne valjaju,al nisam ja kriv za to,vec neko drugi,vidi te da se pravi tribina,valjda bude gotova do pocetka nove sezone.
Nisam rekao da si ti kriv ccc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 apr 2010, 12:04

pa sta se lozis na plavogmomka :)... pa prepoznali smo ga lik je sa naseg kantona i oni uglavnom nama to zele iz nekih svojih razloga :)....nema potrebe da ga komentarisemo, jer ima pravo da kaze sta misli, a samim tim kada je napisao da smo uvjek bili u nizem rangu onda se vidi da je neki balavac.Pa Sloboda uz Velez jedini od ovih 6 ekipa poslije 1967 godine nije ispadala iz lige i bila standardan prvoligas,a uz to mogli su dobiti koga su htjeli i kad su htjeli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 12:12

SaltCityAttack je napisao/la:pa sta se lozis na plavogmomka :)... pa prepoznali smo ga lik je sa naseg kantona i oni uglavnom nama to zele iz nekih svojih razloga :)....nema potrebe da ga komentarisemo, jer ima pravo da kaze sta misli, a samim tim kada je napisao da smo uvjek bili u nizem rangu onda se vidi da je neki balavac.Pa Sloboda uz Velez jedini od ovih 6 ekipa poslije 1967 godine nije ispadala iz lige i bila standardan prvoligas,a uz to mogli su dobiti koga su htjeli i kad su htjeli :)
Ma smijesno

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 30 apr 2010, 12:37

Volio bi da nama oduzmu 10 bodova zbog uprave i slicnih debila,ali i vama da oduzmu ta 3 boda i da ispadnete,jer stadion uzas,navijaci uzas bolje malo u 2 ligu pa se vratite kad se popravite!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 apr 2010, 12:51

samo rajvosa je napisao/la:Volio bi da nama oduzmu 10 bodova zbog uprave i slicnih debila,ali i vama da oduzmu ta 3 boda i da ispadnete,jer stadion uzas,navijaci uzas bolje malo u 2 ligu pa se vratite kad se popravite!

stadion se gradi kosto si i vidio neznam sto si naporan :)...da si bio na stadionu onda nebi ni pricao tako nesto ebiga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 apr 2010, 13:25

ako ste uzeli Zelju mozete i Borac...Zeljo je jaci od Borca to je sigurno nadam se da nece biti neke mucke :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2010, 14:42

U slučaju oduzimanja tri boda Slobodi, klubovi iz TK-a napušaju takmičenja!

Po prvi puta od kako se igra nogomet u poslijeratnoj BiH, svi članovi Nogometnog saveza TK-a su stali iza jednog svog kluba. Na jučerašnjoj sjednici Skupštine NSTK je odlučeno da ukoliko Izvršni odbor NSBIH-a, izglasa sramnu odluku kojom se Slobodi mimo odluka svih Komisija unutar saveza, oduzima tri boda osvojena u ponovljenoj utakmici sa Sarajevom, klubovi iz TK-a koji nastupaju u Premijer ligi BIH, Prvoj ligi FBiH i Drugoj ligi FBiH, zamrzavaju svoj status.

- Odluka je bila jednoglasna i svi članovi koji su diskutovali na ovu temu su bili izričiti da se bude dosljedno u njenom provođenju. Skupština je dala ovlasti Izvršnom odboru NSTK-a, da ukoliko dođe do te sramne odluke, odmah reagujemo na taj način. FK Sloboda je ispoštovala sve zakonske procedure, odigrala ponovljenu utakmicu i osvojila bodove. Neko naknadno oduzimanje bi bilo čista krađa, na koju moramo reagovati i zaštititi ovaj put Slobodu, a kasnije i svaki drugi naš klub – rekao nam je Salih Delić, od sinoć predsjednik NSTK-a.

Danas je u prostorijama FK Sloboda održan i sastanak kome su prisustvovali predstavnici Upravnog odbora FK Sloboda, Nogometnog saveza TK-a, Općinskog fudbalskog saveza Tuzla, Općine Tuzla, SD Sloboda, Sportskog saveza Općine Tuzla i JU „Stadion Tušanj“, koji su dali punu podršku FK Sloboda i odlukama NSTK-a. U otvorenom pismu koje su potpisali učesnici današnjeg sastanka pored toga da bi moglo doći do istupanja klubova iz TK-a iz spomenutih takmičenja, u pismu je navedeno da će u slučaju oduzimanja tri boda, biti pokrenut proces pred redovnim sudovima BiH protiv Predsjedništva i članova Izvršnog odbora, te da se traži hitno sazivanje Skupštine NFSBiH, na kojoj će se tražiti smjena Predsjedništva državnog saveza, koji je očito zloupotrebljava svoje ovlasti.

Napokon, konkretni potezi i jedinstvo u svim gradskim i sportskim strukturama okupljenim oko Slobode ponosa grada i ove regije, koje će nadamo se barem malo uticati na one koji su definitvno naumili skrojiti tabelu Premijer lige po njihovim željama.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 30 apr 2010, 14:48

Stole iz Bora je napisao/la:Ima li neko da ce ici danas na utakmicu a da je raspolozen da sibne koju sms poruku o eventualnim promjenama rezultata?
Taman sam planirao ici na utakmicu ali iskrsli problemi... Mislim da bi neko od momaka ovdje mogao javiti rezultat Manijacima da ako mi budemo vodili nafuraju Zeljine igrace da igraju sto jace ;)
Zadnja izmjena: HeavensWonder, dana/u 30 apr 2010, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2010, 14:51

Samo ovako treba,kad nas ovoliko kradu,istupit iz lige,i cao.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 apr 2010, 14:52

Bravo Tuzlaci, nek je konacno neko ustao protiv ove mafije u NSBiH, godinama kradu i varaju kako je njima cejf.
I ako su trebala 3 boda ici Sarajevu, trebali su ih dati u martu a ne u maju i tako direktno uticati na tabelu.
Da je Bogdo vise klubova koji slijede vas primjer, prvo su vam ukrali europu sada ovo pa dokle...
Sjetimo se samo one sezone kada su Zeljo i Sarajevo ostali bez licence a otisli Zepce i Orasje
Cuva Bog Zelju svog!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2010, 14:56

Oduzeli nam Evropu,hoce da nam sad uzmu 3 boda,nek je se izaslo sa ovakvim stavom,nek vide da nemoze se vise zezat,da se sarajevu navlaci zasluzeno izgubljena 3 boda,sve traze na guzove,jos dobili preblagu kaznu za nerede na kosevu itd.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.