Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Bravo Mire, lijep gol 

Pjanic alfa i omega Rome. Sve akcije i slobodni udarci sve krece od njega. Sto je nekada bio Totti to je sada Pjanic u Romi. Tesko ce Roma uspjeti da ga zadrzi jos koju godinu. Mozda jedino ako Dzeko zaigra za Romu pa Pjanic odigra jos koju sezonu. Poslje ovakve partije jos vise ce stizati ponude za Pjanica od 10 najboljih svijetskih klubova. A Roma ne moze da ponudi istu platu kao ti klubovi sto mogu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jul 2015, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ajax je napisao/la:Pjanic alfa i omega Rome. Sve akcije i slobodni udarci sve krece od njega. Sto je nekada bio Totti to je sada Pjanic u Romi. Tesko ce Roma uspjeti da ga zadrzi jos koju godinu. Mozda jedino ako Dzeko zaigra za Romu pa Pjanic produzi jos koju sezonu. Poslje ovakve partije jos vise ce stizati ponude za Pjanica od 10 najboljih svijetskih klubova.

Svi izasli samo Pjanic ostao u igriZex je napisao/la:Ajax je napisao/la:Pjanic alfa i omega Rome. Sve akcije i slobodni udarci sve krece od njega. Sto je nekada bio Totti to je sada Pjanic u Romi. Tesko ce Roma uspjeti da ga zadrzi jos koju godinu. Mozda jedino ako Dzeko zaigra za Romu pa Pjanic produzi jos koju sezonu. Poslje ovakve partije jos vise ce stizati ponude za Pjanica od 10 najboljih svijetskih klubova.

Samo se ti smij tako ti je to. Pjanica se najvise pita u ovoj Romi a Totti ima 38 godina i nije vise to to. Ponuda nikad nije falilo za Pjanica a bice ih sve vise i vise.
Ne obazirite se na trolla, vjerovatno je u pitanju onaj pacijent jacky.
Pjanić je naravno zreo za napuštanje Rome, iako ne pod svaku cijenu. Presporo je ovo za njega, igrači ga ne mogu podržati u njegovim zamislima, tako da je vrlo malo igrača s kojima može odigrati akcije koje isplanira. Primera je idealna liga za našeg majstora, šteta što je situacija u Barceloni takva kakva jeste, a Real nikada nije pokazao pravo interesovanje za njega.
Pjanić je naravno zreo za napuštanje Rome, iako ne pod svaku cijenu. Presporo je ovo za njega, igrači ga ne mogu podržati u njegovim zamislima, tako da je vrlo malo igrača s kojima može odigrati akcije koje isplanira. Primera je idealna liga za našeg majstora, šteta što je situacija u Barceloni takva kakva jeste, a Real nikada nije pokazao pravo interesovanje za njega.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zex--------Husika

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Zex--------Husika![]()
![]()
ja sam prija bio na forumu al od kada su nepravedno otjerali ibričića ne pratim ni forum ni teve
Ah ta stara dobra vremena, kad si internet imao čak i u kokošinjcu.Zex je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Zex--------Husika![]()
![]()
ja sam prija bio na forumu al od kada su nepravedno otjerali ibričića ne pratim ni forum ni teve

ne pretjeruj i ne spamaj temu
Ma Miretu treba dobar napadač i neko dobro krilo, da ima kome gurnut' loptu. Ljajić, Gervinho, Destro i slični, jesu onako solidni igrači realno, al' po meni to nisu igrači sa kojim možeš napadat' titulu, bolji plasman u LP itd.Claus je napisao/la:Ne obazirite se na trolla, vjerovatno je u pitanju onaj pacijent jacky.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ova Roma fakat nema nikakvog napadaca
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Lijep gol Mire

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slažem se da bi situacija s Džekom i Salahom izgledala mnogo bolje, ali mislim da glavni problem leži u činjenici da je Miralem prerastao fudbal na Apeninima i zastarjelu filozofiju Rudija Garcije. On je pod broj jedan timski igrač, koji mnogo zavisi od kompletne ekipe, brzo razmišlja i oslobađa se lopte, igra u oba pravca i dosta se troši, a takvih je vrlo malo u Seriji A (većina je skoncentrisana u Juventusu). Kada bi otišao u Španiju/Englesku/Njemačku (samo Bayern dolazi u obzir), on bi se preporodio, pogotovo na Pirinejima, jer bi konačno mogao igrati svoju igru i imao bi saigrače s kojima se u potpunosti razumije na terenu.mandraX je napisao/la:Ma Miretu treba dobar napadač i neko dobro krilo, da ima kome gurnut' loptu. Ljajić, Gervinho, Destro i slični, jesu onako solidni igrači realno, al' po meni to nisu igrači sa kojim možeš napadat' titulu, bolji plasman u LP itd.Claus je napisao/la:Ne obazirite se na trolla, vjerovatno je u pitanju onaj pacijent jacky.
Doceko Ljajic svojih 5 minuta dok nema Pjanica. Mozda City ipak pristane da Ljajic bude dio transfera.
Bem ti obaveze,tek dodjoh kuci i vidim da sam propustio magiju
Bravo Mire,kakva golcina
To je ono sto je par nas ovdje pisalo konstantno tokom sezone,treba uzimati vise suteva sa distance
Nadam se da mu je i igra u polju bila na nivou
Sto se Rome tice njima trebaju pojacanja i u odbrani i u napadu.Kakve su samo glupe golove vidim primili,da Bog sacuva..U ofanzivi sebiicni Ljajic,Zervinjo,ne konkretni Destro..Nadam se da ce upravo tu uskociti Dzeko aBd
Doumbia i panenka

Bravo Mire,kakva golcina

Nadam se da mu je i igra u polju bila na nivou

Sto se Rome tice njima trebaju pojacanja i u odbrani i u napadu.Kakve su samo glupe golove vidim primili,da Bog sacuva..U ofanzivi sebiicni Ljajic,Zervinjo,ne konkretni Destro..Nadam se da ce upravo tu uskociti Dzeko aBd

Doumbia i panenka

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- akisarajevo92
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakav gol, kakvi potezi, kakva tehnika, zaista nevjerovatno o kakvom se majstoru ovde radi. Pa dok nasi igraci griju klupe po osrednjim klubovima ili ne mogu uopste naci konkretan angazman, mali princ postavlja nove standarde
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jel to dobro odigr'o, hebiga ja pravio auto a ovaj mes'cini igra dobro samo kad ja ne gledam...hm
Ili mi mozete prodati suplju zato sto nisam gledao, nesto je od to dvoje !!!
A gol je lijep, nema sta ali mene zanima jeli opet igrao alibi-habibi, hebes gol igra je bitna !!!
Ili mi mozete prodati suplju zato sto nisam gledao, nesto je od to dvoje !!!
A gol je lijep, nema sta ali mene zanima jeli opet igrao alibi-habibi, hebes gol igra je bitna !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY