Sport i TV
Re: Sport i TV
Prenosi li ko od naših Gold Cup?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Valjda SK radi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Arena Sport- Champions Cup
SK- Barclays Trophy
To je sto znam od prijateljskih za sad. Vjerovatno ce Arena raditi Liverpool u kompletu no znat ce se sve tacno kad Arena izbaci raspored za narednu sedmicu a SK za SK3
Poljaci na Eurosportu, za sad koliko vidim tekma petkom i ponedjeljkom
SK- Barclays Trophy
To je sto znam od prijateljskih za sad. Vjerovatno ce Arena raditi Liverpool u kompletu no znat ce se sve tacno kad Arena izbaci raspored za narednu sedmicu a SK za SK3

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
SK ce sigurno raditi Audi Cup, a Arena bi trebalo Emirates Cup.
Don't believe the hype.
Ima li nesto novo o kosarci tko ce nesto novo prenositi u sljedecoj sezoni
I da li neko prenosi Francuze (Kosarka ) ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ja sam se nadao da će Poljake neko uzeti komplet da radi. Derbi utakmice su obično vikendom, a osrednje ekipe igraju radnim danom.Otelo je napisao/la:Arena Sport- Champions Cup
SK- Barclays Trophy

SK će vjerovatno kao i svake godine raditi čitavu azijsku turneju Engleza.
Ni Arena ni SK nemaju mjesta za komplet Poljake. Bilo bi isto kao za Dancima, Nizozemcima i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bassha je napisao/la:Ima li nesto novo o kosarci tko ce nesto novo prenositi u sljedecoj sezoni
daleko je oktobar i pocetak sezone
Mogao je Eurosport bar. Ionako oni često u onom terminu od 18,00 nemaju šta da prenose na kecu, al jbg. Biće bar 3-4 puta prenos Leha i Legije.Otelo je napisao/la:Ni Arena ni SK nemaju mjesta za komplet Poljake. Bilo bi isto kao za Dancima, Nizozemcima i sl.
Mozda i budu radili vise tekmi po kolu. Ovako sam sad vidio u shemi ali moze se to i promjeniti.
Edit: Sve utakmice Serie A na Areni
Edit: Sve utakmice Serie A na Areni

Taman čovjek da pogleda utakmicu na BHT, nadaš se nekom napredovanju u kvaliteti prenosa. Jest', al' kad' bi bili normalna država. Ajd' što je kvalitet slike k'o sa ZOI '84, al' grafika je haos ljudi moji. Sam kvalitet grafike, k'o da su je u Paintu pravili i onda jedan korišten efekat (bilo mi mrsko pokretati After Effects, ali ovo je rezultat desetominutnog rada u Photoshopu). A onda još i ovi pravopisni gafovi. Gasite "televiziju", brukate državu amateri.

Neviđen gaf...

Neviđen gaf...

Prava za Primera ligu jos uvijek nisu otkupljena,ima nekih sansi da je gledamo na Areni mi koji smo uskraceni za SK.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
sta mi od sporta trenutno imamo na arenisport i eurosport ? :Omadridist je napisao/la:Prava za Primera ligu jos uvijek nisu otkupljena,ima nekih sansi da je gledamo na Areni mi koji smo uskraceni za SK.
Ma dobro Eurosport ima bundesku,FA kup i MLS te more sporta od vrhunskog tenisa do bocanja.
Arena nije za bacit pogotovu jer su u igri za Primeru i ABA ligu ili kako ce se vec zvati koje bi je lansirale opet prema vrhu.
Ma sacekati da se pokrene Beinsports Balkan i onda se odjavit i sa SK i sa Arene.
Arena nije za bacit pogotovu jer su u igri za Primeru i ABA ligu ili kako ce se vec zvati koje bi je lansirale opet prema vrhu.
Ma sacekati da se pokrene Beinsports Balkan i onda se odjavit i sa SK i sa Arene.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ima ES i Poljsku ligu 

SK 2015/16 (ovo su do sada potvrdjena prava, za Spance se jos nista ne zna)
Fudbal:
1. Engleska: Premijeršip, Čempionšip, Liga 1, Liga 2, FA Kup (i finale kupa)
2. Italija: Kup (i finale)
3. Nemačka: Kup (i finale)
4. Rusija: Liga i Kup
5. Portugalija: Liga
6. Holandija: Liga i Kup
7. Ukrajina: Liga i Kup
8. Škotska: Liga (valjda)
9. Švajcarska: Liga
10. Danska: Liga
11. Kvalifikacije za EP 2016 u Francuskoj i SP 2018 u Rusiji
Košarka:
1. NBA
2. Evroliga
3. Regionalni cirkus
Tenis:
a) Muškarci
1. Grend Slemovi:
- Vimbldon
2. Kategorija 1000 (mastersi):
- Svi
3. Kategorija 500:
- Svi
4. Kategorija 250:
- Većina turnira
b) Žene
1. Sve živo i mrtvo iz WTA
v) Premijer liga
Formula 1:
1. Trke
2. Kvalifikacije
3. Treninzi
Naskar:
1. Trke
Moto GP:
1. Trke
2. Kvalifikacije
3. Treninzi
Moto 2:
1. Trke
2. Kvalifikacije
3. Treninzi
Moto 3:
1. Trke
2. Kvalifikacije
3. Treninzi
Plus oni klinci sa motorčićima, videh da ima i to pre neki dan.
Odbojka:
1. Italija
Američki fudbal:
1. Domaća liga
2. Regionalna liga
3. Liga šampiona
Hokej:
1. KHL
2. EBEL
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li nova sifra za ovaj tvviet 

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 25 jul 2015, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: RE: Re: Sport i TV
Ima li ikakvih novosti po pitanju pravamadridist je napisao/la:Prava za Primera ligu jos uvijek nisu otkupljena,ima nekih sansi da je gledamo na Areni mi koji smo uskraceni za SK.
Sent from my ST26i using Tapatalk
kako sam ja skontao za primeru se vodi velika borba izmedju arene i sk,i slobodno se moze reci ako bi uzela arena primeru da bi sk bio preslab jer sve sto valja je na areni sem engleza,zato mislim da to sk nece i nesmije sebi dozvoliti.
Samo Sarajevo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta to valja na Areni? Seria A i Ligue 1 se po polularnosti ne mogu mjeriti sa Primerom, a Premiership da ne spominjem. Mislim da je El Clasico gledaniji od svih utakmica francuske i italijanske lige zajedno (izuzimajuci poneki derbi). I argument LP se ne moze uzeti doslovno, jer se u 90% slucajeva najjaca utakmica emituje na drzavnim kanalima.kanarinac je napisao/la:kako sam ja skontao za primeru se vodi velika borba izmedju arene i sk,i slobodno se moze reci ako bi uzela arena primeru da bi sk bio preslab jer sve sto valja je na areni sem engleza,zato mislim da to sk nece i nesmije sebi dozvoliti.
Arena je TV Vogosca za SK.
Oo sve napisano se odnosi za fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.