FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav za info 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma vala ni na Kosevu ti nebi bila veca nsita haman..AdiFKS je napisao/la:I to u Travniku. Ocajan dan i sve. Bice posjeta mizerna.Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Iz loseg u gore..Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Delac 800.000 na 750.000 € na transfermarktu.je.. englesi. 

Zamjeram jednu stvar Upravi, kad prodjemo Lecha mi sljedece pretkolo igramo utorak/srijedu 28/29 jula. Jos ako bude u Svicarskoj kako cemo biti spremni ako u ponedjeljak igramo u Travniku.
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i smell sarcasm. al dobarHead je napisao/la:Zamjeram jednu stvar Upravi, kad prodjemo Lecha mi sljedece pretkolo igramo utorak/srijedu 28/29 jula. Jos ako bude u Svicarskoj kako cemo biti spremni ako u ponedjeljak igramo u Travniku.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Citiracu se sutra poslije utakmice.FrancescoTotti je napisao/la:i smell sarcasm. al dobarHead je napisao/la:Zamjeram jednu stvar Upravi, kad prodjemo Lecha mi sljedece pretkolo igramo utorak/srijedu 28/29 jula. Jos ako bude u Svicarskoj kako cemo biti spremni ako u ponedjeljak igramo u Travniku.

1946
DaBogda se citirao ..etHead je napisao/la:Citiracu se sutra poslije utakmice.FrancescoTotti je napisao/la:i smell sarcasm. al dobarHead je napisao/la:Zamjeram jednu stvar Upravi, kad prodjemo Lecha mi sljedece pretkolo igramo utorak/srijedu 28/29 jula. Jos ako bude u Svicarskoj kako cemo biti spremni ako u ponedjeljak igramo u Travniku.
FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo sam rekao i prije nego smo saznali protivnika u LP!
"Što prije se pomirimo da ove godine u ligi prvaka ne možemo ništa lakše će nam bit."
A ne da bude kao prošle godine, da poslije Gladbacha ne možemo doć sebi pa nam travnik i drina uzimaju bodove.
iako bi i ja volio da se citiraš sutra
"Što prije se pomirimo da ove godine u ligi prvaka ne možemo ništa lakše će nam bit."
A ne da bude kao prošle godine, da poslije Gladbacha ne možemo doć sebi pa nam travnik i drina uzimaju bodove.
iako bi i ja volio da se citiraš sutra

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
U ponedjeljak sa drugim timomHead je napisao/la:Zamjeram jednu stvar Upravi, kad prodjemo Lecha mi sljedece pretkolo igramo utorak/srijedu 28/29 jula. Jos ako bude u Svicarskoj kako cemo biti spremni ako u ponedjeljak igramo u Travniku.
-
- Kontakt:
Ako prođeš logično da će ti odgoditi utakmicu. Dobri moj Head. Ma idemo im **** majku kroz majku.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo da ne pobjedimo 0-1, 1-2 ili ovako neki sugav rezultat sa kojim ispadamo!
Radije bih da primimo 5 nego ovako. A sad realno sanse za prolazak su nam 5%, sve ostalo je nasa zajebancija..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kakvi debili, jebote kakvi debili...Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.

1946
-
- Kontakt:
ti se baš naoštrio na upravuBitiSrcemVezan je napisao/la:kakvi debili, jebote kakvi debili...Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.još kad i prenosa ne bude

kako se ne bi naostrio prvo odluce da se tekma igra u travniku ne obazirujuci se na ljude koji si dali pozamasne novce za sezonsku, drugo sada sto se tekma igra u ponedjeljakbordobijeli je napisao/la:ti se baš naoštrio na upravuBitiSrcemVezan je napisao/la:kakvi debili, jebote kakvi debili...Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.još kad i prenosa ne bude
- trunks1946
- Kontakt:
Zasto komplikuju nije mi jasno, i niko da se izjasni iz kluba jbt,, taman se nalozio da idem s rajom u nedjelju i gledaj sad ovo .... 

orde del male
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma nisam se naoštrio al' krivo mi je nenormalno zbog ove vrste bahatosti i razloga koje ti je @kikk napisao već...bordobijeli je napisao/la:ti se baš naoštrio na upravuBitiSrcemVezan je napisao/la:kakvi debili, jebote kakvi debili...Head je napisao/la:Protiv Drine u ponedjeljak.još kad i prenosa ne bude
1946
-
- Kontakt:
u travniku se igra zato sto je kosevo zauzeto ,otoka ne ispunjava uslove ,mozemo jedino na grbavicu da malo komsije poguramo . a bolje je bilo da je u nedjelju utakmica al et , sto se tice cllanski i sezonski to kupuje ko iskreno voli klub i ako ima finansiske mogucnosti kupi godisnju a mislim dace ko ima sezonsku moci uci u Travniku besplatno . svaki iole loš potez uprave odma ide psovanje negodovanje itd a kad se stavi na vagu dobro i loše sto je ova uprava uradila debelo bi prevagnulo ovo dobro sto su uradili ,ali mi smo takva sredina gdje ne mozemo nekog dugo gledati na jednoj funkciji samo mjenjaj nije bitno da li dobro ili lose radi samo kritikuj to je najbitnije
Sve je to ok, znamo razlog. Al je morala biti nedjelja. Ovako nas nece otici par stotina.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.