Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Ma imam org na steamu i na zadnjem updateu je namjesteno da nakon prve sezone on ode, kao sto i zapravo odlazi 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2015
Instaliraj DirectX updateMouse je napisao/la:moze li neki link za fm15 da sigurno radi ili pomoc kako da rijesim ovaj problem? skinuo sam maloprije igricu ali mi se pojavljuje neki crash dump kada je pokrenem. gledao sam neka rjesenja po googleu, ali nista ne pomaze, i nemam uopste instaliran antivirus tako da nije moguce da je onaj file obrisan.

Inače instalacija sva ima fibo objašnjenja na fmbosbia.tk
- LuisGarcia
- Kontakt:
Evo i mog pregleda druge sezone u Liverpoolu,prezadovoljan sam,premašio sam očekivanja
Premiership :
Capital one cup:
Liga prvaka :
Igrački kadar :
Igrač sezone u Premiershipu:
Najdraža utakmica,odnosno utakmica koja je odlučila prvaka Engleske,predzadnje kolo:
Najviše me yebe što nikako ne mogu produziti ugovor Sterlingu,valja mu sad zamjernu naci...

Premiership :
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Danas oko ponoći ću ja završiti svoju prvu s Liverpoolom pa stavim sve ovdje. Pogledajte si Sista, u prvoj ga se može dovesti za 6,75M. Sad ne znam jel otišao gdje i je ima još tu klauzulu. Depay? Konopljanka?
- LuisGarcia
- Kontakt:
Sisto u Evertonu,Depay u Unitedu,Konop mi nije dovoljno dobar
Vidjet cu,mozda pokusam Alexisa dovesti.
Nego,ovaj Gabriel Barbosa iz Santosa,ponudio ja 16 miliona,pristali oni kad moram doplatiti jos 26 miliona njegovom agentu,i logično odustanem,mozel se to kako zaobici majku mu

Nego,ovaj Gabriel Barbosa iz Santosa,ponudio ja 16 miliona,pristali oni kad moram doplatiti jos 26 miliona njegovom agentu,i logično odustanem,mozel se to kako zaobici majku mu

hvala murinjo, sad radi
nego, moze li mi sad neko poslat link za nasu ligu?
Koliko znam ne možešLuisGarcia je napisao/la:Sisto u Evertonu,Depay u Unitedu,Konop mi nije dovoljno dobarVidjet cu,mozda pokusam Alexisa dovesti.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2015
Opet imaš na fmbosnia.tk a ako sta zapnes pitaj na fmbosnia.netMouse je napisao/la:hvala murinjo, sad radi
ne mogu da loadujem editor data file, pise da ima 0 enabled editor data files
- JoseMourinho
- Kontakt:
nisi stavio onda gdje treba, mora radit samo stavis tamo gdje ide 

Kakvi igraci postanu Luka Jovic i Ante Coric? 

Jucer sam bio preumoran da zavrsim zadnjih nekoliko tekmi i evo sad sam ih odigrao. Prvenstvo osvojeno, liga prvaka ispadanje od Bayerna u polufinalu, a u kupovima smo ispali nesto ranije. Evo dolje nekoliko slika:
Prvenstvo
Liga prvaka
Transferi
Sturridge ubojica
Balotelli
Jovic
Coric
Prvenstvo
Naletio na slikeMElloo je napisao/la:Kakvi igraci postanu Luka Jovic i Ante Coric?
Jovic
na FM-u su mi previsoke cijene, ono baš retardirane, 99% nešto ne valja, kako sredit' taj problem?
prije je bilo sve ok, pa sam formatirao računar, ponovo instal FM i sad mi je tako
prije je bilo sve ok, pa sam formatirao računar, ponovo instal FM i sad mi je tako

izvinite momci, ako ima neko da mi posalje link za download FM i patch za ovu BH ligu ako nije problem, i da mi napise u pp kako sta i gdje, nisam igr'o nista evo 4 godine, pa se zaboravilo.. hvala
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
evo imas na ovoj stranici zadnju verziju patcha, a link za igricu nemamBeSha1992 je napisao/la:izvinite momci, ako ima neko da mi posalje link za download FM i patch za ovu BH ligu ako nije problem, i da mi napise u pp kako sta i gdje, nisam igr'o nista evo 4 godine, pa se zaboravilo.. hvala
https://serbian-fm.net/sve-bosanske-lig ... 11,120.htm
jose, de pogledaj ovo
ovdje sam ubacio .fmf http://prntscr.com/7vc10n
ovdje grafika : http://prntscr.com/7vc1f7
obrisao cache, ss interfacea : http://prntscr.com/7vc1q2
i opet 0 editor data
- LuisGarcia
- Kontakt:
Bravo @jopa lave.
YNWA
YNWA
- alan_kardec
- Kontakt:
10.07.2018 Bosnia & Herzegovina joins European Union.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji je maksimum ove igrice, odnosno koliko sezona se maksimalno moze odigrati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- LuisGarcia
- Kontakt:
@Omerbavarac dok ne umreš ko menadzer
Evo i mojih transfera za trecu sezonu na klupi Liverpoola,mnogo se profitiralo odlaskom Raheema
Također se preuzela i reprezentacija Francuske. 

Evo i mojih transfera za trecu sezonu na klupi Liverpoola,mnogo se profitiralo odlaskom Raheema

Nakon 2. sezone smo zavrsili na 2. mjestu iza Uniteda koji se opasno pojacao, doveli su Isca i Rodrigueza iz Wolfsburga, sad na pocetku 3. sezone su doveli Kovacica, ukrali ga od mene kuknjava
Treba mi kvalitetan i jako dobar igrac za MC, ganjao sam Kokea za 60M kolika je klauzula, i na kraju potpisao novi ugovor, Kovacic odbije mene i ode u United, Real vecinom prodaje Isca (
) ali nisam vidio i on takoder ode u United
Sad u pocetku 3. sezone sam doveo L.Romera za 6,25M, i evo upravo dok ovo pisem potpisan je Pogba za 84M
Dolje su slike od 2. sezone
Utopio sam ono sto se moglo za poprilicno dobre novce
Prvenstvo
Capital kup OSVOJILI
Liga prvaka - opet Bayern
Najbolji strijelac lige yebeni DIVOCK
Treba mi kvalitetan i jako dobar igrac za MC, ganjao sam Kokea za 60M kolika je klauzula, i na kraju potpisao novi ugovor, Kovacic odbije mene i ode u United, Real vecinom prodaje Isca (

Sad u pocetku 3. sezone sam doveo L.Romera za 6,25M, i evo upravo dok ovo pisem potpisan je Pogba za 84M
Dolje su slike od 2. sezone
Utopio sam ono sto se moglo za poprilicno dobre novce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.