FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smije li se iko pomarisat'?
Smije ona mala iz Krakowa što je bila na utakmiciobiteljskicovjek je napisao/la:Smije li se iko pomarisat'?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vidim ova naša četvorica su na posudbi u vezirskom gradu.
Za Plakala je to dobra stvar, mislim da uprava na njega i ne računa baš nego se samo čeka istek ugovora, a ovako ga šalješ na posudbe i živiš u nadi da ćeš ga nekom talnuti. Ali ja opet ne gubim nadu da bi on ove sezone mogao pokazati da ipak ima u njemu hljeba za FKS
Koaudio, ma sa njim je davno uvogor trebao biti raskinut.
Kobiljar je nepoznanica svima, i ovo je dobro da se on navikne na naš nogomet a i da struka vidi može li na njega računati. Mali samo mora biti ozbiljan u ovom poslu.
Ali po meni je greška bila poslati Anđušića na posudbu, pošto ga svi hvale on je morao kod nas dobiti priliku. On je trebao biti Samir broj 2. Ne znam kako će ovo uticati na njega, ali se nadam da će ovu posudbu iskoristiti da ne nametne i našem stručnom štabu, jer ja gorim od želje da ga vidim na djelu u prvom timu. Nadao sam se da će to ove sezone biti u kup ili nekim malo slabijim utakmicama.
Za Plakala je to dobra stvar, mislim da uprava na njega i ne računa baš nego se samo čeka istek ugovora, a ovako ga šalješ na posudbe i živiš u nadi da ćeš ga nekom talnuti. Ali ja opet ne gubim nadu da bi on ove sezone mogao pokazati da ipak ima u njemu hljeba za FKS
Koaudio, ma sa njim je davno uvogor trebao biti raskinut.
Kobiljar je nepoznanica svima, i ovo je dobro da se on navikne na naš nogomet a i da struka vidi može li na njega računati. Mali samo mora biti ozbiljan u ovom poslu.
Ali po meni je greška bila poslati Anđušića na posudbu, pošto ga svi hvale on je morao kod nas dobiti priliku. On je trebao biti Samir broj 2. Ne znam kako će ovo uticati na njega, ali se nadam da će ovu posudbu iskoristiti da ne nametne i našem stručnom štabu, jer ja gorim od želje da ga vidim na djelu u prvom timu. Nadao sam se da će to ove sezone biti u kup ili nekim malo slabijim utakmicama.
malo realnosti ne bih škodilo ibrakoviću traži za Cimirota 1 500 000 eura a puno mu za Subića dati 150 000 eura.Je li stvarno misliš da je Cimirot 10 puta bolji igrač.On bi j... a da mu ne uđejurisicduska je napisao/la:Ja ne ulazim u to samo kažem koliko Delač ima i to je mnogo para, čak i pola od tog je mnogo para, Chelsea ga je bogato platio, njima je to sića, hazard za sedmicu i po to zaradi ali nama je to bogatstvo . Ja ti kažem što se ne dovede Delač, ostalo je sve ok.arena je napisao/la:Zato imaš oštrakovića za 2000 KM ,uslov da napraviš dobru ekipu je dobar trener a on se ne nalazi za 5000 eura mjesečno. Uzmi primjer trenera rijeke koji im godišnju platu oko 200 000 eura i potpiše na tri godine i želiš ga otpustiti za jednu godinu a ostanu ti obaveze još dvije godine a već plačaš novog trenera ili uzmeš igrača koji košta 150 000-200 000 eura i pokida ligamente na priprema ostaju obaveze a nemaš igrača.Tan je prije svega biznismen a ne fanatik poput Abramovića ili ovih arapa i vrlo teško će preuzeti neki veći rizik.jurisicduska je napisao/la:Delač ima sedmično 7,5 hiljada funti, to je 30 hiljada funti mjesečno, ili 40 hiljada eura ili 80 hiljada maraka, možeš godinu plaćat dobrog igrača, i nije nikom to žao, nego je puno para i njega ne može niko platiti pa ni zvezda i ne lupajte gluposti.
Delač bi te koštao 480 000 eura godinu, milion KM. Pa reci opet žao nekom, i meni je žao.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta ce ona danas sam cetiri skleka napravio sam. Niko mi nije pomag'oDerdiyok je napisao/la:Smije ona mala iz Krakowa što je bila na utakmiciobiteljskicovjek je napisao/la:Smije li se iko pomarisat'?![]()
I to ženskaobiteljskicovjek je napisao/la:Sta ce ona danas sam cetiri skleka napravio sam. Niko mi nije pomag'oDerdiyok je napisao/la:Smije ona mala iz Krakowa što je bila na utakmiciobiteljskicovjek je napisao/la:Smije li se iko pomarisat'?![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za sve te kanale treba card-sharing. Znači nemoguće da gledaš ako nemaš to.hilmo je napisao/la:TVP 1 (sd)EdoBa je napisao/la:Moze li neko ako zna napisati gdje se na satelitu nalazi ta poljska drzavna televizija?
Hot Bird 13C 13° istočno
10 892 H
S rate 27 500
fec 3/4
TVP 1 (hd)
Hot bird 13C 13° istočno
11 449 H
s rate 27 500
fec 3/4
TVP Sport (sd)
Hot bird 13C 13° istočno
10 796 V
S rate 27 500
fec 5/6
TVP Sport (HD)
Hot bird 13C 13° istočno
10 834 V
s rate 27 500
fec 3/4
Evo ne znam..
- LegendKiller
- Kontakt:
smije Ibro Hodžićobiteljskicovjek je napisao/la:Smije li se iko pomarisat'?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Smije ona mala iz Krakowa što je bila na utakmici
[/quote]
Sta ce ona danas sam cetiri skleka napravio sam. Niko mi nije pomag'o[/quote]
I to ženska
[/quote]
Pa tezi sam tri kile od nje pojeo, bih je na ulici.

Sta ce ona danas sam cetiri skleka napravio sam. Niko mi nije pomag'o[/quote]
I to ženska

Pa tezi sam tri kile od nje pojeo, bih je na ulici.
Jedini covjek sa one strane miljacke koji nije kompleksas je Ivica Osim (nikad necu zaboravit njegov interviju 1992
) sin mu je **** od covjeka ivici nije ni do kurca dorasto ni kao covjek ni kao strucnjak.
Sto se tice tana, covjek gleda profit FAST money. Posto je on relativno brzo i lahko posto milioner, kasnije i milijarder on nema toliko strpljenja da nesto ceka dugo da bi mu to vratilo ulozeno x10. Druga stvar je sto on nedozivljava fudbal ko evropljani vec u fudbalu je samo radi £££.
Tan moze napravit FCS, da bude naj jaci klub u e east evropa ako on hoce. Cinjenica da je u kardif ulozijo 200 m £ i nije ni osjetio. Sa tim parama on moze sa nama dogurat u 1/4 finale el minimu cak mozda i ls(mozda cak sa 100m €). Sto trenutno niko nemoze u istocnoj evropi. Nekazem da ce on to ulozit al moze ako hoce.
Al ja bi bio prezadovoljan da on nama napravi stadion bar od 20000 mjesta sa A LICENCOM. I ubacaj u grupnu fazu el svake god plus svake 10 u grupu ls meni dosta.
Delac je exstra golman al ne vrijedi on vise od 300k km godisnje
Jeste cimirot bolji 10 x od subica.

Sto se tice tana, covjek gleda profit FAST money. Posto je on relativno brzo i lahko posto milioner, kasnije i milijarder on nema toliko strpljenja da nesto ceka dugo da bi mu to vratilo ulozeno x10. Druga stvar je sto on nedozivljava fudbal ko evropljani vec u fudbalu je samo radi £££.
Tan moze napravit FCS, da bude naj jaci klub u e east evropa ako on hoce. Cinjenica da je u kardif ulozijo 200 m £ i nije ni osjetio. Sa tim parama on moze sa nama dogurat u 1/4 finale el minimu cak mozda i ls(mozda cak sa 100m €). Sto trenutno niko nemoze u istocnoj evropi. Nekazem da ce on to ulozit al moze ako hoce.
Al ja bi bio prezadovoljan da on nama napravi stadion bar od 20000 mjesta sa A LICENCOM. I ubacaj u grupnu fazu el svake god plus svake 10 u grupu ls meni dosta.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ivica je obični šatrolog. Prvi igrač u historiji bivše Jugoslavije koji je suspendovan zbog korupcije još kao igrač. Nije u njega mali tek tako postao ovo što je postao (čitaj: gnjida). It runs in the family.Pitar6785 je napisao/la:Jedini covjek sa one strane miljacke koji nije kompleksas je Ivica Osim (nikad necu zaboravit njegov interviju 1992) sin mu je **** od covjeka ivici nije ni do kurca dorasto ni kao covjek ni kao strucnjak.
Kako bi dobro bilo da ga niko ne citira
Afera tresnjevka
Ljudi moji jucer cujem informaciju da nasi hoce da dovedu golmanaa Nurkovica, nadam se da je to zajebancija i da nije istina, jer ti je prava kanta od golmana
Mosa RajvoSa
Protiv Lecha ocekujem:
------------------------ Ostrakovic ------------------
Tatomirovic -- Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
------------------ Cimirot -- Radovac --------------
Duljevic ------------- Stojcev ---- Velkoski/Bekic
------------------------- Benko ----------------------
Mislim da ce ovo biti jedna od zadnjih sansi Stojcevu u prvih 11 a ni Puzigaca vise nije toliko siguran u prvih 11. Znaci istih 11 kao u prvoj utakmici a jedina promjena Tatomirovic-Hebibovic.
Protiv Drine ocekujem:
----------------------- Ostrakovic --------------------
Hebibovic ------- Stepanov -- Barbaric ------ Bekic
-------------------- Cimirot -- Radovac --------------
Duljevic ----------------- Mesa ------------- Velkoski
--------------------------- Benko ----------------------
Ovdje mislim da ce dobiti svoju sansu u prvih 11 Bekic2 i Mesa. Ocekujem po 30-tak minuta Amera Bekica i Okica u drugom poluvremenu koji bi trebali da odluce utakmicu ako vec nebude do tada. Mislim da Dzemo ostaje kod 4-5-1 formacije mada se nadam kao puno nas ovdje formaciji 3-5-2. Mozda ako stekne neku vecu prednost u prvenstvu pa onda i to isproba, nadam se.
Sto se tice novog golmana ocigledno se misli da od evrope nema nista i dovodi se golman slicnog "kvaliteta" kao Ostrakovic da se takmice za to mjesto prvog golmana. A ovaj "skuplji" golman nadam se da se dovodi najkasnije za godinu dana ako ne vec i za pola godine. Sretno momcima protiv Lecha.

------------------------ Ostrakovic ------------------
Tatomirovic -- Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
------------------ Cimirot -- Radovac --------------
Duljevic ------------- Stojcev ---- Velkoski/Bekic
------------------------- Benko ----------------------
Mislim da ce ovo biti jedna od zadnjih sansi Stojcevu u prvih 11 a ni Puzigaca vise nije toliko siguran u prvih 11. Znaci istih 11 kao u prvoj utakmici a jedina promjena Tatomirovic-Hebibovic.
Protiv Drine ocekujem:
----------------------- Ostrakovic --------------------
Hebibovic ------- Stepanov -- Barbaric ------ Bekic
-------------------- Cimirot -- Radovac --------------
Duljevic ----------------- Mesa ------------- Velkoski
--------------------------- Benko ----------------------
Ovdje mislim da ce dobiti svoju sansu u prvih 11 Bekic2 i Mesa. Ocekujem po 30-tak minuta Amera Bekica i Okica u drugom poluvremenu koji bi trebali da odluce utakmicu ako vec nebude do tada. Mislim da Dzemo ostaje kod 4-5-1 formacije mada se nadam kao puno nas ovdje formaciji 3-5-2. Mozda ako stekne neku vecu prednost u prvenstvu pa onda i to isproba, nadam se.
Sto se tice novog golmana ocigledno se misli da od evrope nema nista i dovodi se golman slicnog "kvaliteta" kao Ostrakovic da se takmice za to mjesto prvog golmana. A ovaj "skuplji" golman nadam se da se dovodi najkasnije za godinu dana ako ne vec i za pola godine. Sretno momcima protiv Lecha.

-
- Kontakt:
Ekipa je putovala čitav dan, sa dva presjedanja i na kraju autobusom. Čudno u najmanju ruku, ali eto. Pitanje je u kakvom stanju su igrači i s toga ne treba očekivati čuda.
Ama da su se teleportirali tamo kako ne možete biti realni da ova ekipa sarajeva ne može ništa u evropi pogotovo pored ovakvi fizički spremni ekipa ako se otvore tu će im petica sjevnut i Cao nasa realnost
Mozda probat ovako jer nam treba visak igraca u sredini..u prvom utakmici je izgledalo kao da ih ima vise na sredini..
---------------------------Ostrakovic
-----------------Tatko----Stepanov---Barbaric
Hebibovic------Cimi----------Radovac---------AL.Bekic
--------------------Duljevic----------Krste
---------------------------Benko-------------
Dulji bi dao potpunu slobodu u igri al bas ono,sa minimalnim def zadatcima,njegovo bi bilo samo da bude spreman da istrci kontru,dok bi Krsti dao malo vise def zadataka..
---------------------------Ostrakovic
-----------------Tatko----Stepanov---Barbaric
Hebibovic------Cimi----------Radovac---------AL.Bekic
--------------------Duljevic----------Krste
---------------------------Benko-------------
Dulji bi dao potpunu slobodu u igri al bas ono,sa minimalnim def zadatcima,njegovo bi bilo samo da bude spreman da istrci kontru,dok bi Krsti dao malo vise def zadataka..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fkt mi ne ide u glavu zbog cega neki misle da bi mi bolje igrali s 352?
Gubis poziiju duljevica gdje jako dominira, da bi igrala 3 CB?
Uredu je diskutovati o svemu, al sa 100% sigurnoscu mogu reci da se nece igrati ovako...
Po meni bi trebalo Berberovica staviti umjesto Hebibovica. Hebib je jako tanak u duelima, odbija se ko balon od onih igraca...
Morao je Dzeno biti pametniji, vidi se da nije zreo jos uvijek.. Al evo mu skole, druga godina zaredom...
Mi nismo svjesni kakvu smo priliku propustili
da napravimo korak naprijed..
Gubis poziiju duljevica gdje jako dominira, da bi igrala 3 CB?
Uredu je diskutovati o svemu, al sa 100% sigurnoscu mogu reci da se nece igrati ovako...
Po meni bi trebalo Berberovica staviti umjesto Hebibovica. Hebib je jako tanak u duelima, odbija se ko balon od onih igraca...
Morao je Dzeno biti pametniji, vidi se da nije zreo jos uvijek.. Al evo mu skole, druga godina zaredom...
Mi nismo svjesni kakvu smo priliku propustili

Dan D , Joj da ga je zabit na startu il makar napravit sansu odma samo da im vodu u usi uvucemo. Vidio sam kad moraju napast sto mi reimo nismo iskoristili da su tanki nazad skroz , nego kad se onako organizovano brane.sto se transfera tice , ne moze se nasima nista prigovorit , gledam sta oni idioti u Hajduku rade za nepovjerovat . Vrsajevic i Tinko koji su igrali na svjetskom i jedan dao gol jedan ima asist ( da se razumjemo prosjecni igraci i za HNL ) al recimo glava iz Dinama bi ih tuhno za 5 miliona oboje najmanje. Iz Hajduka odu za nista. Tako da smo mi super sa obzirom na ligu i sve . Sto se tice Zvjezde i Ibanjeza , zato i jesu u **** kojim jesu . Delaca bi se slozio da placamo samo ako bi bio nas. A za njegovu platu moze se kupit solidan golman. Veceras zavisi sve ocel Stojcev odigrat nesta konacno , mada bi ja Radovca stavio naprjed prije nego njega.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 33 gosta.