Stand u cetvrtak i stand za ovaj summer fest ispred BBI bi mogli bas pogurati clanarinu.ChWilla je napisao/la:obzirom da je do kraja dana prebačen i 600-ti, mislim da možemo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dokumente moras pokazat.miretm je napisao/la:Ako neko moze doc do moje besplatne karte halal mu bilo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vitez 50 nasTihi je napisao/la:Bus dolazi (Jelah)miretm je napisao/la:bice i nas dostabistrikboy je napisao/la: Nije ultra ali dobar potez kluba![]()
Inace kapa dole za ovo sa clanarinom putem poste/interneta.2000 clanova do Radnika bi bilo extraVidim ide bus manijaka iz Maglaja u cetvrtak,garant ni Zivinice nece razocarati
![]()
![]()
![]()

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi ti momci idu na tekme i bez ove besplatne karte.. al lijep gest od kluba. Kad smo kod ultre ( danas jedan od nasih navijaca koji je bio u Madjarskoj napisao je jednu pametnu.. kaze ovako.. od extremnih sportova najvise voli gostovanja ) Sad je na dijaspori i raje iz ostalih gradova BiH ,pa i ovi iz Sarajeva sto nemaju puno slobodnog vremena da pokazemo klubu da ga volimo. . da nije samo mrtvo slovo na forumubistrikboy je napisao/la:Nije ultra ali dobar potez klubaTMmanija2012 je napisao/la:Bravo besplatne karte za momke koji su bili u MađarskojZasluzili su !!!
![]()
Inace kapa dole za ovo sa clanarinom putem poste/interneta.2000 clanova do Radnika bi bilo extraVidim ide bus manijaka iz Maglaja u cetvrtak,garant ni Zivinice nece razocarati
![]()
![]()

Do cetvrtka 100% masamo hiljadu.
Bit će Jug kao protiv Plzena. Samo onaj za megafonom neće biti isti 

Evo ne znam..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ponovo kazem da je nevjerovatna steta za termin. Evo, ja idem sa ekipom, ali vec sam cuo da ljudi ne idu samo zato sto je rano tekma, pa bilo to radi posla, ili vrucine... Da je u 21:00, mislim da bi lagano prebacili 20 000, ovako sa 15 cu biti prezadovoljan.
Ako ima neko iz jelaha ili Tešnja dali zna hocel biti organiziran prevoz na utakmicu.
Ja ne znam kako ce raja izdrzati ako ne dozvole da se unese manja boca sa vodom, nista oni sokici na slamku sto prodaju po tribinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Stvarno lijepo od strane kluba vezano za momke koji su isli u Budimpestu. Ovu registraciju putem interneta da ne spominjem... Postajemo polako veliki klub!
Sa mnom dolaze aBd jos trojica ili cetvorica manje redovnih u cetvrtak.
P.S. Neandertalac, jel ono fakat bila ozbilja? Nesto mi loziona nije tvoj stil.
Sa mnom dolaze aBd jos trojica ili cetvorica manje redovnih u cetvrtak.
P.S. Neandertalac, jel ono fakat bila ozbilja? Nesto mi loziona nije tvoj stil.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
nije ložiona, ali naprosto nije takva stvar da iko sa 100% može reći danas ili sutra dok se fizički ne završi...
Sa TK-a će biti mala invazija na Koševo. Znam dosta raje koja će ići, što mlađe, što nas staraca. A za koliko još ne znam.
Iz Brčkog takođe dolazi dobra ekipa, to mi je jaran na FB javio. Bit će veselo uglavnom.

i u visokom se raspituju za karte oni što rijetko ili nikako ne idu na tekme
Napokonterabajt je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/uclanite-se-u-f ... eta/15587/
Idemo manijaci iz susjednih gradova i dijaspore koji zele postati dio porodice fkzeljeznicar.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svaka čast upravi za ovaj potez sa besplatnim kartama za "mađare".
To su ti mikro potezi kojih samo da je bilo više Koševo bi bilo u četvrtak bilo tjesno jer najpopularniji i najveći klub ove države to zaslužuje.
Naš klub je uvijek imao dušu i ono nešto što drugi nemaju i tu tradiciju treba njegovati. Nije ba sve u parama.
Pohvala i za online članarine.
Iće ovo sa članskim dobro, pogotovo ako se prođu mađari i nastavi se ova pozitivna atmosfera. Ja lično čekam da malo prođe ova vrućina pa da trznem sebi i malom po jednu i nisam jedini sigurno.
To su ti mikro potezi kojih samo da je bilo više Koševo bi bilo u četvrtak bilo tjesno jer najpopularniji i najveći klub ove države to zaslužuje.
Naš klub je uvijek imao dušu i ono nešto što drugi nemaju i tu tradiciju treba njegovati. Nije ba sve u parama.
Pohvala i za online članarine.
Iće ovo sa članskim dobro, pogotovo ako se prođu mađari i nastavi se ova pozitivna atmosfera. Ja lično čekam da malo prođe ova vrućina pa da trznem sebi i malom po jednu i nisam jedini sigurno.
Ako nas bude 20 i više hoće ako bude manje autima se ideantibot je napisao/la:Ako ima neko iz jelaha ili Tešnja dali zna hocel biti organiziran prevoz na utakmicu.

AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
Svaka vama ljudi čast. Ja da se pitam ja bih vama svima iz drugih gradova dao besplatne godišnje za jug. Šta bi falilo 30-50 godišnjih podijeliti u Travniku, Konjicu, Visokom, Maglaju, Tešnju, Vitezu, gradovima TK-a. Pa vas jedna tekma košta ko godišnja za jug. Ako naši baš cicijaju i ne žele biti ni marke na "gubitku" neka vam za kupljenu člansku dadnu godišnju za jug džaba ionako se neće sve prodati.voltron30 je napisao/la:Sa TK-a će biti mala invazija na Koševo. Znam dosta raje koja će ići, što mlađe, što nas staraca. A za koliko još ne znam.Iz Brčkog takođe dolazi dobra ekipa, to mi je jaran na FB javio. Bit će veselo uglavnom.
I tako ima more načina gdje naš legendarni klub može pokazati da je klub raje i cijele BiH.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ljudi dosli su dresovi u fan shop, sigurno stotinjak istih. Danas sam narucio jedan sa natpisom, trebao bi biti gotov za 3,4 dana.
Clanske i godisnje sutra od 11 do 18.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Clanske i godisnje sutra od 11 do 18.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Odlican potez uprave za ove karte momcima koji su bil u Madjarskoj
, to je jedan od poteza o kojima treba voditi racuna jos da za godisnje nesto odrade za penzice i skolarce da nekako privuku bio bi za 10, ali mozda i ja previse ocekujem.
O ovakvim stvarima se neki dan vodila rasprava a neki su okrenuli da se kuka za 2-3 KM.
Klub treba pokazati da mu je stalo do navijaca na neki nacin, a sa standom na kome ce prodavati dresove i salove ispred stadiona ce visestruko nadoknaditi ako uspiju to organizovati, sto svakako nije neka matematika,

O ovakvim stvarima se neki dan vodila rasprava a neki su okrenuli da se kuka za 2-3 KM.
Klub treba pokazati da mu je stalo do navijaca na neki nacin, a sa standom na kome ce prodavati dresove i salove ispred stadiona ce visestruko nadoknaditi ako uspiju to organizovati, sto svakako nije neka matematika,
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Baja spominje li iko dresove za djecu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.