Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Nacho Monreal je neki dan izjavio da neće otić iz Arsenala. Kakvi Ghulami i bakrači. . .
Pa onaj Nacho iz prošle sezone je kosmička letjelica za Ghulama. I na sve to,vrlo dobro znamo koliko samo jedan novi igrač u odbrani može značiti radi 'držanja linije'. Glupost!
A ne znam otkud to da Real proda Benzemu. Ko će im onda igrat napadača?
Na kraju bi mi vrlo lako mogli završit sa 9kom u vidu Edina Džeke. . .
Pa onaj Nacho iz prošle sezone je kosmička letjelica za Ghulama. I na sve to,vrlo dobro znamo koliko samo jedan novi igrač u odbrani može značiti radi 'držanja linije'. Glupost!
A ne znam otkud to da Real proda Benzemu. Ko će im onda igrat napadača?
A.F.C. Bournemouth!
ONI TI GA PUŠE EDINEEEEEE
EDINEEEEE
EDINEEEEEEEEE

EDINEEEEE
EDINEEEEEEEEE

Juventus are planning a summer raid for Arsenal midfielder Mesut Ozil, according to Tuttosport.
The Italian paper claims Max Allegri’s side are mulling over a £27.8m offer as they plan to rebuild their squad following a couple of high-profile departures.

The Italian paper claims Max Allegri’s side are mulling over a £27.8m offer as they plan to rebuild their squad following a couple of high-profile departures.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mnogo su ponudili!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Prica se da Benitez hoce da igra sa Ronaldom u spicu.rambo16 je napisao/la: A ne znam otkud to da Real proda Benzemu. Ko će im onda igrat napadača?
Dzeko je nivo Girouda. Roma je pravi klub za njega.
Ozila bi pustio jedino ako bi u drugom smjeru dosao Pogba. A i to sam da Paja i Seamen dobiju svog crncugu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma nemaš koga ni uzet iz onog Juventusa, a davat klasu poput Ozila.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma jadni Italijani misle da mogu dovesti takvu klasu za sicu i to iz jednog Premijerligasa! 
Nego...
CCN javlja da smo ponudili €45m za Benzemu. Real voljan da pregovara.

Nego...
CCN javlja da smo ponudili €45m za Benzemu. Real voljan da pregovara.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Je l' sramota ako kažem da se slažem s ovom izjavom?BigBigBang je napisao/la:Ghoulama nisam puno pratio ne znam sta bi rekao o njemu premalo znam da bi sudio o kvaliteti. Sto se Kolasinca tice taj se nije jos izborio da bude starter u Schalkeu on nema ni sezonu konstantnog igranja u Schalkeu (vjerovatno bi imao da nije bilo povreda) a kamoli da je imao neku vrhunsku sezonu da bi ga dovodili u jaci tim i jacu ligu. Nama trebaju instant pojacanja dakle ljudi koji su vec sada bolji od Gibbsa i Monreala a ne neko ko bi mozda nekad mogao biti bolji. Isto tako iako mislim da nemamo top kvalitetu na toj poziciji ipak ima pozicija koje su puno prioritetnije od lijevog beka jer to nisu neke vitalne pozicije poput napadaca, stopera, dmfa, na poziciji lijevog beka mogu proci i solidni igraci.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- Marsal
- Kontakt:
Sramota je ne slagati se sa 80% Pajinih postova.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Paja je izrastao u jednog kvalitetnog forumasa. Prije svega objektivnog, ono sto nekad nije bio.
Nekad se nisam slagao s njim, mozda cak sa 90% njegovih komentara
a sad se slazem vrlo cesto.
Inace je ovdje nekad bilo jednoumlje i sloga, sto je lijepo ali nije bilo normalnih objektivnih diskusija. Morao si biti pozitivac i najavljivati titule inace nisi u pravu i napadaju te.
Sada je ova tema mnogo kvalitetnija. Objektivnija.
Zasto dizati u nebesa nekog panja? Kad neko ne zna, on ne zna. Taman da nosi dres mog rahmetli dede.
Nekad se nisam slagao s njim, mozda cak sa 90% njegovih komentara

Inace je ovdje nekad bilo jednoumlje i sloga, sto je lijepo ali nije bilo normalnih objektivnih diskusija. Morao si biti pozitivac i najavljivati titule inace nisi u pravu i napadaju te.
Sada je ova tema mnogo kvalitetnija. Objektivnija.
Zasto dizati u nebesa nekog panja? Kad neko ne zna, on ne zna. Taman da nosi dres mog rahmetli dede.
Paja objektvan;
tema kvalitetnija;
neko nekad najavljivao titule ?
nekog mi ovdje uzdizali u nebesa ?
Daj ba, ovo je skrivena kamera.
tema kvalitetnija;
neko nekad najavljivao titule ?
nekog mi ovdje uzdizali u nebesa ?
Daj ba, ovo je skrivena kamera.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Paja objektvan; Naravno da jesam.
tema kvalitetnija; To je upitno jer na njoj obitavaju eksperti poput tebe i jos par njih gdje se mogu cuti raznorazni biseri u vidu Vitsel playmaker Pirlo dmf, Giroud ko Drogba...
neko nekad najavljivao titule ? Naravno onaj rambo je cak nudio neke opklade za iducu sezonu a i tokom prosle sezone za vrijeme onog niza pobjeda.
nekog mi ovdje uzdizali u nebesa ? Ma niste dje bi vi...
tema kvalitetnija; To je upitno jer na njoj obitavaju eksperti poput tebe i jos par njih gdje se mogu cuti raznorazni biseri u vidu Vitsel playmaker Pirlo dmf, Giroud ko Drogba...
neko nekad najavljivao titule ? Naravno onaj rambo je cak nudio neke opklade za iducu sezonu a i tokom prosle sezone za vrijeme onog niza pobjeda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Paja je objektivan kad kaze da Giroud nije svjetska klasa i da bi nam dobro dosao bolji napadac.
Nije objektivan kad kritikuje Cazorlu jer je jedan od najboljih igraca ekipe.
Nije objektivan kad kritikuje Cazorlu jer je jedan od najboljih igraca ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
BigBigBang je napisao/la:Paja objektvan; Naravno da jesam.
Primjer pajine objektivnosti. Stavkom dva si demantovao stavku 2.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Paja prvo da je obrazli covjek ne bo trebao bit na forumu. O svemu dalje je suvisno pricati. A da ne govorim kako laze i mutlja da bi ispalo da su njegovi argumenti validni.
Celik!3,2,2.
Ja sad najavljujem titulu. I ispoštovat ću opkladu
Prošle sezone nisam ništa najavljivao
A.F.C. Bournemouth!
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Naravno da nema niceg sramnog,ne vrijeđa nikog,ne omaložava nikog,iznosi stav s kojim se djelimicno slažem,.Amarildo je napisao/la:Je l' sramota ako kažem da se slažem s ovom izjavom?BigBigBang je napisao/la: Ghoulama nisam puno pratio ne znam sta bi rekao o njemu premalo znam da bi sudio o kvaliteti. Sto se Kolasinca tice taj se nije jos izborio da bude starter u Schalkeu on nema ni sezonu konstantnog igranja u Schalkeu (vjerovatno bi imao da nije bilo povreda) a kamoli da je imao neku vrhunsku sezonu da bi ga dovodili u jaci tim i jacu ligu. Nama trebaju instant pojacanja dakle ljudi koji su vec sada bolji od Gibbsa i Monreala a ne neko ko bi mozda nekad mogao biti bolji. Isto tako iako mislim da nemamo top kvalitetu na toj poziciji ipak ima pozicija koje su puno prioritetnije od lijevog beka jer to nisu neke vitalne pozicije poput napadaca, stopera, dmfa, na poziciji lijevog beka mogu proci i solidni igraci.
Ghoulama sam upratio u onih par utakmica(10+) što odgledah Napoli prošle sezone,.Vecinom derbiji u Italiji uz dodatak par Evropskih utakmica,konkrentno zavšrnice-knockout faze..Nacho(u formi kakvoj je zadnjih par mjeseci) prije njeg bilo kad i bilo gdje ako se vec spominje kao njegova zamjena,.Sigurno da bi @Magica(možda ga i "prenese" na ovaj pdf pa i procita ) ili neki drugi simpatizer Napolija mogao sveukupno kvalitetnije da odgovori o pomenutom Alžircu ali vjerovatno nije ni bitno s obzirom da su to "mahalske" priče u nešto preciznije opisumore bit bidne ali i ne mora -rekla-kazala.
Isto važi i za Kolašinca,još jedan transfer o kojem se špekuliše(neam pojma ni koje to špekulisao,koji mediji ?)
Sea je pravi momciluk,vidi se da je sportista,fizicki je mašina,jak u duelima ali i kao fudbaler je školovan,mentalitetom Bosanac ali sa "švabskom" radnom etikom i disciplinom..Sigurno je jedan od onih od kojeg u Schalkeu dosta ocekuju,ima Schalke dosta talentovanih "klinaca",Meyer,Draxler,Goretzka,Kolašinac itd..Naravno,nisu svi "jednako dobri" ali su produkt jednog kvalitetnog rada u omladinskim selekcijama,.
Njegov dolazak pozdravljam ako vec tako i bude ali na prvom mjestu bi birao da ostane ovako kako jeste,Monreal i Gibs ocigledno nemaju problema jedan sa drugim,skoro pa ravnopravno djele minute,dosta dobro je tu funkcionisalo proše sezone..
Naravno da vjerovatno svi simpatizeri ovog kluba su spremni "pozdraviti" dolazak svakog kvalitetnog igraca na pomenutim(Paja pomenuo) pozicijama ali nas se na kraju ipak mnogo u suštini i ne tice šta ce i kud ce Wenger sa silnim milionima na što "Ameri" gledaju kao kapital,ako neko do sad nije skapirao da Arsenal nije klub koji se rasipa milionima jgb onda,fakat ne vrijedi da dalje diskutujemo,.Istina transferi Ozila i Sancheza daju nagovještaj da se "može" ali u oba slucaja govorimo o standardnim igracima dva velika svjetska kluba,igraci koji su svoje "pokazali" na najvecoj sceni,.Jasno da se ima ali za kvalitet a taj kvalitet i "provjereno" nije lako dostupno i vrijedi mnogo,jbg,.
Koliko ? Pojma nemam,ne tice me se..
Ja nikad nisam najavio ali ovaj Arsenal iz drugog dijela protekle sezone je mnogo zreliji nego prije par godina. Da je Monaco naletio malo kasnije, Arsenal bi ga otres'o k'o slinu.rambo16 je napisao/la:Ja sad najavljujem titulu. I ispoštovat ću opkladu
Naravno, konkurencija ne sjedi skrstenih ruku. Imas jedan jak Chelsea, United koji se trazi i mozda posloze kockice i City koji je u zadnjih godina uvijek ili prvi ili drugi. Klub koji je uvijek favorit za titulu. Nece ni ove godine biti drugacije. Liverpool?? ko zna kako ce ove godine krenuti. Mozda im se opet posreci.
Dovesti dobrog napadaca i sve je moguce. Moguce je i bez dovodjenja ali Giroud je, iako je konacno poceo davati golove i protiv velikih klubova, ipak slab za jace tekme, bas taj Monaco je dokazao tu slabost, kada se Zironja ispromasivao kao niko prije u Ligi Prvaka i najveci je krivac sto Arsenal ispade. Golman je isto tako bio dramatican ali taj je hvala Bogu zavrsio tamo gdje mu je uvijek bilo mjesto, na klupi.
Arsenal iz drugog dijela prosle sezone moze da se nosi sa velikim a kad bi se jos dovela kakva klasa u napadu, mislim na spica, onda bi to pogotovo moglo da izadje na dobro. Cak i bolje nego sto i veliki optimisti ocekuju.
Toliko je dosadno, vruće i sparno da sam rovio po arhivi ne bih li našao šta zanimljivo. Sutra će biti godinu dana otkako smo mogli pročitati ovaj komentar na priču o mogućem prelasku Messija u Arsenal.
Elem, priča se da će Real uzeti Reusa kako bi nama mogli proslijediti Benzemu.
taman da kupimo hobita na vrhunca raspada,super posao za amatere :lol:lik sve više fizički propada i samo je pitanje vremena kad će postat novi ronaldinho
Elem, priča se da će Real uzeti Reusa kako bi nama mogli proslijediti Benzemu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.