Nedjelja 20:00miretm je napisao/la:kad igramo u bl ?BlueFamily je napisao/la:Lijepa stvar sto je SAVEZ promjenio termin utakmice,jer neki dan spomenuh da ni po jednim Uefinim pravilima ne mogu se 2 takmicarske utakmice odigrati u 3 dana.To mi je bilo cudno i porazavajuce.Vjerujte mi u BL cemo konacno uzet 3 boda.Idemo po makar jedno zlato ove godine
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Bice u cevrtakmukitmovac je napisao/la:Mire falio ti je pajdas u Madjarskojmiretm je napisao/la:nisam to primijetioChWilla je napisao/la:realno u našem današnjem kopu si sa 70 kg rmpalija...
ko je bio u mađarskoj zna da je bilo i spavanja na tribini, kad sa 55 kg mase pretjeraš sa "dandarom" i cugom...![]()

19TM87 ZAVIDOVICI
Ne znam,ne pijemChWilla je napisao/la:pa hoće to kad te spusti, i od same cuge

Volim te Željo !
-
- Kontakt:
Eh da mi je dozivjet jos jednom onakvu atmosferu kao protiv njukastla,pa da na miru umrem.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
vrlo teško. al' može biti k'o protiv plzena recimo, nadam se sa boljim krajnjim rezultatom.
-
- Kontakt:
Bice to sve dobro, raja koga god imate zovite na tekmu, svaki navijac je bitan.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, niti jedan klub koji je posjetio Sarajevo i cijelu zemlju, nije ni blizu tadasnjeg Newcastela. Treci klub u Engleskoj, zamisli da danas Arsenal gostuje Zelji. Napunili bi Kosevo 3 puta.BlueFamily je napisao/la:Eh da mi je dozivjet jos jednom onakvu atmosferu kao protiv njukastla,pa da na miru umrem.

da li ima snimak citave tekme iz madjarske ???
izvoli drug
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Nakamura je napisao/la:da li ima snimak citave tekme iz madjarske ???
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Nakamura je napisao/la:da li ima snimak citave tekme iz madjarske ???
hvala brate puno

Ma nece se primjetit kilaza
ako svih 3,500 il 4 000 dusa na jugu to uradi, to ce izgledat kao jedna cijelina, u svakom slucaju ispod 20, 000 ne bi trebalo biti

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
http://fkzeljeznicar.ba/uclanite-se-u-f ... eta/15587/
Veliki
za ovu stvar. Vjerujem da će mnogima ovakav vid učlanjenja odgovarati. Ovo ljeto su napravili više pomaka od mnogih prije. Samo nastavite.
Veliki

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Jel ostalo dresova u shopu i kakvo je stanje sa velicinama?
evo od 1 do 31 augusta ispred bbi summer market nesto kao ono sto bude zimi bice izgleda i nasa kucica tu ....
samo tako radite Mi smo Željini Željo je nas .......1921 http://****/1OhhXRO
samo tako radite Mi smo Željini Željo je nas .......1921 http://****/1OhhXRO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni se svidja kod poljskih ekipa to sto je cijela tribina u istoj boji, eno Lech npr. Mozda bi se mogao uvesti neki trend nosenja plave na jug. U posljednje vrijeme je ima sve manje i manje, a vise crne npr,

Crno je u modi, to je trend koji se gura kod nas, pogotovo zimi al ne prati raja 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
FK Željezničar je donio odluku da se svim navijačima koji su bodrili Željezničar u Budimpešti dodijeli besplatna karta za južnu tribinu za susret sa Ferencvarosem..
Svaka čast upravi na svemu što su dosad uradili

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
http://fkzeljeznicar.ba/besplatne-ulazn ... sti/15600/Željooooo je napisao/la:FK Željezničar je donio odluku da se svim navijačima koji su bodrili Željezničar u Budimpešti dodijeli besplatna karta za južnu tribinu za susret sa Ferencvarosem..
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".