Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobro je imam sa kim slavit kad da ahmetovic golSaltCityAttack je napisao/la:Naso bi mu ja link..neka covjeka sa mnom ce ovdje na forumu bit ebite se vo sto idete nemojte nas dirat i zajebavat
https://www.ytcropper.com/cropped/Jb55acc739ea793Chinaglia je napisao/la: prijateljska Radnički
Bilo je i za Slobodu, naslov "Duplo skuplje karte" i onda na kraju teksta radi reda dodata recenica da pocinje prodaja sezonskih od 50 KM .ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se bude igralo , igrat ce se garant sa Slogom... sta ces koga drugog traziti
a sad je previse zgusnut kalendar za takve "egzibicije" da se svako malo igra negdje prijateljska...do pauze se mora odigrati 18 kola i 1/8 finala kupa
mada te prijateljske bi sigurno koristile Kosticu, Skahicu i Nikolicu jer ce im vjerovatno trebati utakmica
i evo gledam objavljeno na ss.ba konkretno da Zeljo prodaje sezonske, prije je bilo za Celik i Sarajevo takodjer objavljeno...samo nasi vrli dopisnici vazda pokazuju koliko im je stalo do Slobode pa da poguraju malo i informisu makar ovako..a o Sulji i Azmiru i 200 maraka su odmah prenijeli
olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
Treba akcije neke na panonskom praviti, tu se skupi cijeli kanton. Ako dijete dobije neki suvenir Slobode, slika se sa igracima ili nesto slicno taj ce i navijati za Slobodu, a ne za sarajevske klubove. Ali daleko smo mi od dijeljenja suvenira
Napokon je i Valensija rešila pitanje golmana. Nisu u pitanju Sirigu, Valdes, Žulio Cezar, Romero ili Rui Patrisio koji su dovodili u vezu sa Slepim miševima prethodnih dana, već Metju Rajan! Golman Briža koji se pominjao kao potencijalno pojačanje nekih premijerligaških klubova, nastavlja karijeru u Valensiji. On će danas doputovati na lekarske preglede, a spekuliše se da visina transfera iznosi 7.000.000 evra.LUTVO je napisao/la:Metju Rajan u Valensiji za 7.000.000 eura, da li to znači da Pirić ostaje u Brižu, imali neko više informacija o njegovom oostanku
I raspored za casoveHeller je napisao/la:olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
Treba akcije neke na panonskom praviti, tu se skupi cijeli kanton. Ako dijete dobije neki suvenir Slobode, slika se sa igracima ili nesto slicno taj ce i navijati za Slobodu, a ne za sarajevske klubove. Ali daleko smo mi od dijeljenja suvenira
to je vjerovatno i najbolja ideja 5000 komada za 50-ak KM i dijelit po skolamapinoglavi je napisao/la:I raspored za casoveHeller je napisao/la:olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
Trenutno korisnika/ca: meecko, rukometubih23 i 10 gostiju.