NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

PerryFred
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la PerryFred » 20 jul 2015, 11:44

Cazinska krajina nikad neće zaboraviti Tomašicu, Omarsku i Trnopolje. Bra'o SN :bow:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 jul 2015, 12:49

Srbine dovoljno si rekao sa zadnjim svojim citiranjem na moj post.Pa koji debil moras biti da usporedjujes parolu za ratnog zlocinca i za genocid :puke: **** srbine :puke: :puke: :puke:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 jul 2015, 13:10

Bihac96 je napisao/la:Srbine dovoljno si rekao sa zadnjim svojim citiranjem na moj post.Pa koji debil moras biti da usporedjujes parolu za ratnog zlocinca i za genocid :puke: **** srbine :puke: :puke: :puke:
Bošnjaku, ja ne znam zašto ti misliš da je tvoje mišljenje ispravnije od mog? Ti šatro znaš da je bio genocid, ja znam da nije, i ne možemo se složiti, stoga postoji međunarodni sud da odluči o tome. Koliko znam, još presuda odnosno rezolucija nije donesena, stoga... Isto i za Ratka, ja mislim da je heroj, ti misliš da je zločinac, ne možemo se složiti, zato mu se i sudi, kad i ako ga osude biće ratni zločinac i nek pišu kazne koliko hoće za parole i skandiranja. Nisi ti ni kadija ni sudija, nit sam ja. Bošnjaku. :wave:
Champion1 je napisao/la:
U bokte, vide činjenica, sunce ti poljubim? Jesi to ti računao procente 90% zločina Srbi, a ostatak ostali? A dobre činjenice. :D

Al' rasprava ode sad na neku drugu stranu, nek me banuju šta mogu, ali samo odgovaram. Bitno je što se tiče utakmice same, navijačka pobjeda Bišćana, pobjeda Rudara na terenu, incident na tribinama, bu-ha, proće sve za 3 dana i gotovoooo. Pozdrav svima!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jul 2015, 13:27

K0MT je napisao/la: Moj pasoš bosanski, hvala Bogu, ko i lična. Nit želim bit Srbija, Bosna moja ponosna!
K0MT je napisao/la:Isto i za Ratka, ja mislim da je heroj. Pozdrav svima!
Nemoj se molim te ponositi Bosnom, ustvari lazes i pokusavas izgladiti situaciju na forumu. Usrani si nacionalista kojem je idol ubica nezasticenih, nejakih, maloljetnih i tek rodjenih. Jos nije kasno da se ubijes.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 jul 2015, 13:33

Zašto bih lagao, druže puca mi ona stvar za situaciju na forumu. Možemo nastaviti na pp ili na nekoj društvenoj mreži.
Ja sam rođen i živim u Bosni. Moji ovdje žive vijekovima, isto kao i tvoji (čak i duže). Bosna je moja koliko i tvoja. Nit ću ja iz Bosne nit ona iz mene. Samo budale i neobrazovani idiotu mogu tvrditi da je Srbija naša zemlja (mislim na narod iz RS). I nije mi idol.

Srdačan pozdrav iz Prijedora. :tralala: :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 13:38

SN :bow:
Iz sveg srca vam želim da se plasirate u Premijer ligu BiH !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jul 2015, 13:52

Nije ti idol, ali ti jeste heroj, super, sad mi je lakse, hhh.

Dok takvi kao ti budu velicali heroje poput Mladica i slicnih njemu na svakom mogucem koraku, necemo nikad ni ici naprijed.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 jul 2015, 14:17

Gore je vaše navijanje sa Nož, žica, SREBRENICA, i ratko mladic nego sve nase parole koje mozemo napisati. Čitav svijet je priznao GENOCID, čitav svijet zna da je ratko mladic ratni zločinac, i on je tebi heroj, branite se koliko hocete, ali i sami znate da ste genocidni narod. I ovdje moramo ici do kraja, tuziti pričati o ovom, ne smijemo dati da se zataška

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jul 2015, 14:20

K0MT je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Srbine dovoljno si rekao sa zadnjim svojim citiranjem na moj post.Pa koji debil moras biti da usporedjujes parolu za ratnog zlocinca i za genocid :puke: **** srbine :puke: :puke: :puke:
Bošnjaku, ja ne znam zašto ti misliš da je tvoje mišljenje ispravnije od mog? Ti šatro znaš da je bio genocid, ja znam da nije, i ne možemo se složiti, stoga postoji međunarodni sud da odluči o tome. Koliko znam, još presuda odnosno rezolucija nije donesena, stoga... Isto i za Ratka, ja mislim da je heroj, ti misliš da je zločinac, ne možemo se složiti, zato mu se i sudi, kad i ako ga osude biće ratni zločinac i nek pišu kazne koliko hoće za parole i skandiranja. Nisi ti ni kadija ni sudija, nit sam ja. Bošnjaku. :wave:
Champion1 je napisao/la:
U bokte, vide činjenica, sunce ti poljubim? Jesi to ti računao procente 90% zločina Srbi, a ostatak ostali? A dobre činjenice. :D

Al' rasprava ode sad na neku drugu stranu, nek me banuju šta mogu, ali samo odgovaram. Bitno je što se tiče utakmice same, navijačka pobjeda Bišćana, pobjeda Rudara na terenu, incident na tribinama, bu-ha, proće sve za 3 dana i gotovoooo. Pozdrav svima!
ja ti navodim cinjenice koje nisam ja izmislio vec koje su utvrdili sudovi,komsije (npr ako ne znas skupstina RS trazila je da se obrazuje komsija 2006 koju je cinilo slagat cu ti tacan br 6 srba 2 stranca i bosnjak (ovo ti navodim da ne bi mislio neki "stranci" cinili komisiju) kako bi utvrdili sve sto se desilo u srebrenici i oko nje i ta komisija je potvrdila da je bio genocid i sve ostalo i to je usvojeno ali zbog politike koja vlada u RS nastavljeno je starom pricom tj poricanjem i skupljanjem poena na osnovu toga) ili ljudi koji su sturcni u svojim oblastima itd.. ja nemam razloga da izmisljam tj da krijem istinu i stidim se pojedinih djela koja su pocinili pripadnici mog naroda (iako ja u BiH smatram sve svojim narodom bez obzira na vjeru ali poslije rata nam je sto nametnuto sto zbog desavanja da moramo svi u svoje torove kao ovce)... ti "druze" napises jednu recenicu pa se u narednoj odma demantujes.. za tebe heroj neko ko je ubijao i naredjivao da se ubijaju neduzni i nenaoruzani muskarci,zene,djeca,bebe.. sa tobom ja onda nemam sta pricati vec ti posjeti kakvu ustanovu dok nije kasno ili izadji iz tog svog okruzenja pa prohodaj malo gradovima gdje nema nacionalizma i gdje se ne gleda vjera.. uzivaj nacionalisticki zadojeni stvore
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 20 jul 2015, 15:21

nema se vise sta raspljavati ako je njemu ratko mladic heroj... a glumi ovdje nekog bosanca, po*erem se na takve "bosance" cetnike

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 20 jul 2015, 19:13

Jesu pustili ovu dvojicu?
Evo ne znam..

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 jul 2015, 19:15

Da ne citiram svakog, a i da ne dužimo ovo, ode to previše, a tema NK Jedinstvo, možemo nastaviti na pp kad god hoćete... uglavnom se obazirite na to što mi je dotični heroj - što vam je problem prihvatiti što ja mislim da je heroj? Ja nemam problem sa tim što ga vi smatrate zločincem. Smatrajte i mene i njega čim hoćete. Niste vi nikakav sud, a ni ja, već obični forumaši.
@Champion1 piše da je ubijao, naređivao ubijanja, izvoli ljudino, kad već znaš tako dobro, sigurno imaš i dokaze pa ih dostavi gore gdje mu sude, možda ubrzaš proces, pa ga fino i osude ratnim zločincem, pa ga onda zovi tako koliko hoćeš. I molim te, živo me zanima, kad već nisi izmislio te svoje činjenice sa prošlog upisa, dostavi mi izvore istih na email ili ovdje u pp.
@nebeskasila Što te čudi onda, ako smo genocidni narod, što ste dobili po ušima, kad ste došli u goste kod genocidnih i provocirali? Šta si očekivao tada, od genocidnog naroda, da vam iznesemo kolače? Jesmo li genocidni ili nismo...

Još me zanima, pošto ste me više puta nazvali nacionalistom - šta je tu loše, pobogu? Imate li vi predstavu uopšte šta je nacionalizam?
I na kraju, haha, skoro su mi govorili na sličnoj raspravi, neki "vaši" (s čim ja apsolutno nemam problem, ali se njihova izlaganja uvijek odvijaju u tom pravcu): "ti si Bosanac, pogledaj ličnu kartu, gdje živiš, uzmi pasoš, itd.", a sad odjednom ovdje nisam Bosanac, pa eto zamolio bih vas, pošto se često igrate suda, da mi kažete šta sam ja onda (bez fejsbuk odgovra tipa "ti si debil" itd.)? :D

Pitanje za navijače Jedinstva, jeste li Topića prodali u Estoniju ili je otišao slobodan igrač? I znam da je god vas bio napadač Stojanov, zanima me kako se kod vas pokazao?

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 20 jul 2015, 19:27

K0MT je napisao/la:Da ne citiram svakog, a i da ne dužimo ovo, ode to previše, a tema NK Jedinstvo, možemo nastaviti na pp kad god hoćete... uglavnom se obazirite na to što mi je dotični heroj - što vam je problem prihvatiti što ja mislim da je heroj? Ja nemam problem sa tim što ga vi smatrate zločincem. Smatrajte i mene i njega čim hoćete. Niste vi nikakav sud, a ni ja, već obični forumaši.
@Champion1 piše da je ubijao, naređivao ubijanja, izvoli ljudino, kad već znaš tako dobro, sigurno imaš i dokaze pa ih dostavi gore gdje mu sude, možda ubrzaš proces, pa ga fino i osude ratnim zločincem, pa ga onda zovi tako koliko hoćeš. I molim te, živo me zanima, kad već nisi izmislio te svoje činjenice sa prošlog upisa, dostavi mi izvore istih na email ili ovdje u pp.
@nebeskasila Što te čudi onda, ako smo genocidni narod, što ste dobili po ušima, kad ste došli u goste kod genocidnih i provocirali? Šta si očekivao tada, od genocidnog naroda, da vam iznesemo kolače? Jesmo li genocidni ili nismo...

Još me zanima, pošto ste me više puta nazvali nacionalistom - šta je tu loše, pobogu? Imate li vi predstavu uopšte šta je nacionalizam?
I na kraju, haha, skoro su mi govorili na sličnoj raspravi, neki "vaši" (s čim ja apsolutno nemam problem, ali se njihova izlaganja uvijek odvijaju u tom pravcu): "ti si Bosanac, pogledaj ličnu kartu, gdje živiš, uzmi pasoš, itd.", a sad odjednom ovdje nisam Bosanac, pa eto zamolio bih vas, pošto se često igrate suda, da mi kažete šta sam ja onda (bez fejsbuk odgovra tipa "ti si debil" itd.)? :D

Pitanje za navijače Jedinstva, jeste li Topića prodali u Estoniju ili je otišao slobodan igrač? I znam da je god vas bio napadač Stojanov, zanima me kako se kod vas pokazao?

Polahko povući ćeš ti te riječi. Samo polahko.. :bih:
Evo ne znam..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 jul 2015, 19:31

Danas u Prijedoru Emdzo govori kako je pocinjen genocid, mogli su i njega privesti :urnebes:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 jul 2015, 09:02

ima li nekih novosti o eventualnim pojačanjima ili tako nešto?
nisam u Bihaću trenutno pa ne mogu saznati šta se dešava...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 21 jul 2015, 11:46

anonymous001 je napisao/la:ima li nekih novosti o eventualnim pojačanjima ili tako nešto?
nisam u Bihaću trenutno pa ne mogu saznati šta se dešava...
Sutra utakmica u Bihacu protiv Vinogradara, pa cu otici vidjeti kakvo je stanje...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 jul 2015, 12:56

U koliko je utakmica sutra?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jul 2015, 13:04

Srbine procitaj moj post prije 2-3 stranice, sta smo prezivjeli, jedno je jarane dobiti batine zbog parole a drugo je dobiti batine i jos ti vrijedjaju familiju, psuju majku tursku sa povicima sad cemo te guziti majku ti jbm, ovako smo ti oca u ratu tukli i te pogrdne cetnicke povike, kazem ti procitaj moj post jer sam bio na utakmici i sve sto sam napisao bila je istina.

Topic je otisao u Estoniju kao slobodan igrac a Uros je dobar napadac za ovu ligu za PL sasvim solidan.

Za ovog sto je pitao jesu li ova dva pustena svi su momci pusteni u ponoc i krenuli smo kuci iz PU Prijedor nakon skoro 4 sata maltretiranja od strane njih.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jul 2015, 15:28

[youtube][/youtube]
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 21 jul 2015, 20:15

tropic je napisao/la:U koliko je utakmica sutra?
18h
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija i 4 gosta.