FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 00:14

@Hilmo; Slazem se sa tvojim misljenjem u ovom tvom
pred-posljednjem postu,osim u jednoj stvari,a to je davanje nove sanse Stojcevu. Zasto? Pa mislim da je odgovor na ti dat bezbroj puta do sada i nema smisla vise ponavljati. Radije,ako Alispahic nije prva solucija,gurnuti Radovca mjesto Stojceva,a na njegovo mjesto Rustemovica. Gore ne moze biti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 jul 2015, 00:16

Arena prenosi Zrinjski Olimpik, jedino bht1/mojatv al nije izašao program za subotu, sutra će se znati valjda. Logično je da prenose šampiona tako da ja vjerujem će bit .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 jul 2015, 00:20

zagorski je napisao/la:@Hilmo; Slazem se sa tvojim misljenjem u ovom tvom
pred-posljednjem postu,osim u jednoj stvari,a to je davanje nove sanse Stojcevu. Zasto? Pa mislim da je odgovor na ti dat bezbroj puta do sada i nema smisla vise ponavljati. Radije,ako Alispahic nije prva solucija,gurnuti Radovca mjesto Stojceva,a na njegovo mjesto Rustemovica. Gore ne moze biti.
Ma i ja to kažem brate. Prokockao je sve svoje šanse. Daleko od toga da je on loš fudbaler ali je previše neozbiljan u igri a taj luksuz u ovakvim utakmicama sebi ne možemo priuštiti.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 00:29

hilmo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:@Hilmo; Slazem se sa tvojim misljenjem u ovom tvom
Ma i ja to kažem brate. Prokockao je sve svoje šanse. Daleko od toga da je on loš fudbaler ali je previše neozbiljan u igri a taj luksuz u ovakvim utakmicama sebi ne možemo priuštiti.
Skoro slicno se moze reci i za Puzigacu,samo sto na toj poziciji nemamo bas neku adekvatnu alternativu,a nesto eksperimentisati u takvoj utakmici moglo bi ispasti jos gore .

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 jul 2015, 00:31

I gdje sad se igra utakmica prvog kola sa Drinom?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 20 jul 2015, 00:39

hilmo je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Zivim za dan kad budemo igrali sa 3 igraca u zadnjoj liniji. Trenutno su po meni Barbaric, Stepanov i Tatko ta trojica.
:bow: :bow:
Nećemo mi to dočekati, i ne trebamo jer rijetko ko igra tu formaciju.

@duskajurisic
Pored skauta je bih samo doveo neko bolje ime za trenera golmana. Ovo ostalo sto imamo je dobro, zamo pa odlično.
Hilmo, Brazil 2002 prvak svijeta - formacija 352, Antonio Conte sa Juventusom harao ligom - formacija 352. U ovoj formaciji (koja se moze mjenjati i u toku utakmice) dobijas intenzitet i puno vise lopti u 16 metara. Ta for. je najslicnija onoj 532 gdje se samo krilni igraci vrate nazad. Podrazumjeva se da su krilni igraci munje. U nasoj ligi mislim da nam niko ne bi mogao parirati a moj izbor bi bili Bekic 2 i Hebibovic. U zavisnosti od rezultata i stanja na terenu povuces bekove (ako je to potrebno) i imas beton 532. Imamo mnogo opcija na krilnim pozicijama Bekic 1 Okic pa i Velkoski uz vec spomenute. Namjerno nisam stavio Duljevica jer bih ga priblizio golu kao drugog napadaca, s tim da i on igra krilnog vrhunski i uvjek moze pomoci na toj poziciji. Kad su dosli Bekic 2 i Hebibovic ponadao sam se da je to, to i da je odluceno da se prelazi na ovu formaciju. Nada jos uvijek postoji jer sam uvjeren da uz ovoliko krilnih igraca bez problema mozemo u nasoj ligi uci u tu "avaturu". Jos sam vise uvjeren u to da bi smo se tada doslovno rezultatski debelo odmakli od svih ekipa u PL. Bayern cesto u zadnje vrijeme igra sa tri igraca nazad, ima jos primjera a svaki napadac na svijetu ce ti reci da je za ovu opciju iz prostog razloga jer imaju do 50% vise "pravih" lopti. Protiv bunkera u nasoj ligi kojih smo se nagledali i kuci i na strani ta formacija izgleda otprilike 343 ili 3412 s tim da opet krilni igraci imaju najznacajniju ulogu i mjenjaju se prvi. Ja bih to volio vidjeti a vjerujem i svi pravi ljubitelji fudbala, a posebno navijaci FKS. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 20 jul 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 00:40

DrustveniParazit je napisao/la:I gdje sad se igra utakmica prvog kola sa Drinom?
Travnik
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jul 2015, 00:58

raja opuštenoo
imamo najbolji tim u drzavi, lovit cemo duplu krunu. imamo najbolju upravu u regionu! gradi se jedan od najmodernijih trening kampova u regionu, tu ce se radjati buducnost ne samo FK Sarajeva vec i Bosne i Hercegovine.
Abd uskoro ce se pravit i stadion, samo polahko. klub bez dugova, pun ambicija, ima perspektivu, buducnost, samo nebo je granica od ovoga sto imamo sad moze se nesto prelijepo izroditi. samo ne treba zuriti, znam da smo svi mi nestrpljivi i odmah bi htjeli ulazak u LP, odmah bi htjeli uspjehe ali tako ne ide, mora se ici korak po korak, drugacije ne moze.
Ispadamo iz Europe, pa Boze moj sta ces, okrecemo se ligi, od sljedece subote Bordo Div pocinje da gazi ligom, idemo svi sa njim, svi cemo ga pratit.
Polahko ali sigurno, ovaj klub raste, svakim danom sve vise i vise, i zbog toga nemamo pravo da budemo nezadovoljni, imamo pravo samo da podrzimo ljude koji vode ovaj klub i da podrzimo nase igrace kad god, gdje god i s kim god igrali..

VOLIM TE SARAJ'VO

[youtube][/youtube]
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jul 2015, 01:00

Jel' gledo neko Nermina, kakav je bio i gdje je igrao?
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2015, 01:08

Cuj ti hilme sanse za prolaz imamo 1%. Pa da Sarajvo igra sa ostatkom svijeta imali bi bar 20% a ne sa sranjem plavim. Sanse su 35 65 u korist poznena. I ovo sam im dao teska srca.

Za poraz je kriv onaj konj lijeni koji ceka 20 minuta da skonta da treba dres. 2 razlog je mother fucker DELAC, (krivicu snosi kusturica,dino i ibraka). Pa ovde se prica koda su imali 20 sto posto sansi a pri tome mi nismo pola centra presli. Ljudi su imali 3 polu sanse 2 gola dali (i to kad smo bili bez najboljeg igraca u odbrani na terenu)

Stvari ko je moramo ispravit a kostaju 0€ to su:

MS7 otkaz cisti papiri
Dovest strucne ljude u umladinske pogone tipa: Hadzibegic, husref,enver, itd
Otkaz dat svim trenerima u umladinskom pogonu
Dzenu zadrzat na kormilu dok nedode kriza a kad dode dovest trenera tipa bajevic, a dzeno da mu bude assistent

Uzet kosevo u koncesiju na 100 godina (ako moze) ako nemoze, uzet onu livadu na otoci i gradit novu AFH arenu.

Djecu od pjetlica pocet ucit profesionalnosti. Postavljat pravilnik koji se mora postovat (izhrana, spavanje,pusenje,rakijanje,drogiranje) i odma cim ono pocne sa 12 godina da pusi pije odma mu ispusnicu roditeljima urucit.

Primjer je recimo dulja i samir vs cimirot, njih dvoica su veci talenti od cimija al slauf je vec uradio da cimija zeli citava evropa a ovoj dvoici ce bit domet nk split varetks. Puzi 12 metara trci i onda dise koda nijedno plucno krilo neradi.

STA HOCU DA KAZEM TREBACE VREMENA DA MI SVE OVO IZGURAMO MNOGO VISE OD 2-3 GOD. Ja bi prije reko 7-8 godina, al sad trenutno mi smo visoko iznad pl bih al veoma nisko ispod evrope.

Izvinite za dug post al me hilmo potako sa 1% pa nismo vrbanjusa bog ti dao :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jul 2015, 01:10

Pitar6785 je napisao/la:Cuj ti hilme sanse za prolaz imamo 1%. Pa da Sarajvo igra sa ostatkom svijeta imali bi bar 20% a ne sa sranjem plavim. Sanse su 35 65 u korist poznena. I ovo sam im dao teska srca.

Za poraz je kriv onaj konj lijeni koji ceka 20 minuta da skonta da treba dres. 2 razlog je mother fucker DELAC, (krivicu snosi kusturica,dino i ibraka). Pa ovde se prica koda su imali 20 sto posto sansi a pri tome mi nismo pola centra presli. Ljudi su imali 3 polu sanse 2 gola dali (i to kad smo bili bez najboljeg igraca u odbrani na terenu)

Stvari ko je moramo ispravit a kostaju 0€ to su:

MS7 otkaz cisti papiri
Dovest strucne ljude u umladinske pogone tipa: Hadzibegic, husref,enver, itd
Otkaz dat svim trenerima u umladinskom pogonu
Dzenu zadrzat na kormilu dok nedode kriza a kad dode dovest trenera tipa bajevic, a dzeno da mu bude assistent

Uzet kosevo u koncesiju na 100 godina (ako moze) ako nemoze, uzet onu livadu na otoci i gradit novu AFH arenu.

Djecu od pjetlica pocet ucit profesionalnosti. Postavljat pravilnik koji se mora postovat (izhrana, spavanje,pusenje,rakijanje,drogiranje) i odma cim ono pocne sa 12 godina da pusi pije odma mu ispusnicu roditeljima urucit.

Primjer je recimo dulja i samir vs cimirot, njih dvoica su veci talenti od cimija al slauf je vec uradio da cimija zeli citava evropa a ovoj dvoici ce bit domet nk split varetks. Puzi 12 metara trci i onda dise koda nijedno plucno krilo neradi.

STA HOCU DA KAZEM TREBACE VREMENA DA MI SVE OVO IZGURAMO MNOGO VISE OD 2-3 GOD. Ja bi prije reko 7-8 godina, al sad trenutno mi smo visoko iznad pl bih al veoma nisko ispod evrope.

Izvinite za dug post al me hilmo potako sa 1% pa nismo vrbanjusa bog ti dao :mrgreen:
Ovo boldano :thumbup: I sa ostalim stvarima koje si naveo se slažem 99%, samo nešto sumnjam da išta od toga košta 0€ kako si ti rekao :mrgreen:
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2015, 01:17

Jedino sta kosta oprenina za ove sto su zastalno primljeni.

Ms7 vise bi koristi imali dat njemu njegove plate (koliko god da ima jos ugovora) i dat nekom akademcu mjesto.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2015, 01:20

Ibro bilder, nikad u zivotu nije branijo, golmane koje on trenira samo nazaduju, ko i vecina trenera u omladiskim pogonima. Samo ne interesuje dali je ova uprava nova sa dinon i kustom primila ove polu profesionalce il je to uprava prije njih.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jul 2015, 01:26

Pitar6785 je napisao/la:Jedino sta kosta oprenina za ove sto su zastalno primljeni.

Ms7 vise bi koristi imali dat njemu njegove plate (koliko god da ima jos ugovora) i dat nekom akademcu mjesto.
Kako ba ne košta, košta i davanje otkaza svim navedenim, košta i dovođenje stručnih ljudi u akademiju naravno, košta i dolazak trenera tipa kojeg si naveo.
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 jul 2015, 01:34

Jos vise kosta nedolazak strucnih :)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 jul 2015, 04:57

Jedan jedini krivac je, hajd' da budem fin ovaj put - Ostrakovic.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jul 2015, 05:27

MCMXLVI je napisao/la:Jedan jedini krivac je, hajd' da budem fin ovaj put - Ostrakovic.
Jeste kriv, ali daleko od toga da je jedini krivac.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jul 2015, 07:21

Ne znam sto je Ostrakovic jedini krivac... Da nije mozda on trebao i koji go dati?

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jul 2015, 08:00

amstaff je napisao/la:Ne znam sto je Ostrakovic jedini krivac... Da nije mozda on trebao i koji go dati?

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Izgleda da jeste.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ichiniSan
Kontakt:

Post Postao/la ichiniSan » 20 jul 2015, 08:13

BitiSrcemVezan je napisao/la:Jel' gledo neko Nermina, kakav je bio i gdje je igrao?
Ja sam malo nešto gledo, vidio sam da se natrcao i da je uzeo 99 :D Kad god sam ga vidio bio je iza napadaca i u 90.' je izasaoizašao iz igre

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave i 41 gost.