1-3 tamo uz dva crvena,i 0-0 na Anfieldu.moustapha je napisao/la:Kakvi su vam ove godine rezultati protiv Fulhama u Premiershipu?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
ma mi smo se zeznuli u prvoj utakmici sa onako losom igrom,bilo je za ocekivat neizvjesnost i ovaj rezultat,igraci su dosta skloni greskama u odbrani ove sezone,nazalost i veceras.al vidjecemo sta ce se desiti do kraja utakmice...nada zadnja umire...YNWA
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- the scouser
- Kontakt:
Sta ocekivat' kad napad predvode El Zhar i onaj degen Degen
Slaba nam je klupa jbg 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- moustapha
- Kontakt:
Da bas je klupa slaba bila. Sve neka djeca ulazila. Atletico je hrabro odigrao do kraja.
#divovi
*ebi ga.. nemamo srece.. A sad nam preostaje nedelja i utakmica protiv Chelsea.. i borba za 4. mjesto
12. sigurno navijam za Fulham

12. sigurno navijam za Fulham

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- LiverpoolShwaty
- Kontakt:
odbrana je katastrofalna...nemam komentara...
on uvodi momke koji nemaju iskstva...
vrijeme je da se napokon pocu desavati neke promjene u ovom klubu
' You'll Never Walk Alone ! Liverpool F.C !
igracima svaka cast, borili su se, ali nazalost to nije bilo dovoljno, atletico je bio bolji kada se sve sabere i sasvim zasluzeno prosao dalje, defanzivna igra u gostima nas je kostala prolaska dalje ai slaba kluba u ovoj utakmici, jednostavno nismo imali kako treba zamjene, a i rafa mi nije jasan sa zamjenama, uvodi pacheca umjesto da uvede grka, pa nek ga posalje u napad, jedino smo tako mogli doci do gola, a ne bilo je nabijanje lopte na kuyta, a od toga nema nista, jos dvije utakmice i da napokon zavrsi ova sezona, koju treba sto prije zaboraviti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
BJEZI SJEDEM PRVI PUT OVE SEZONE LIVER DA GLEDAM
kad ono jad cemer bijeda
promjene
kad ono jad cemer bijeda
promjene
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- TheScouser
- Kontakt:
Ne s*eri majke ti, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao/la? Sve sto mogu reci je: svaka cast momci, nocas ste dostojanstveno branili boje svog kluba. YNWALiverpoolShwaty je napisao/la:odbrana je katastrofalna...nemam komentara...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
rafa je uradio ono sto se od njega i ocekivalo
sada nam niko ne moze reci da ovo nije gubitnicka sezona.

You are someone else I am still right here
Hebiga opet nejmadosmo srece onaj kreten domingez je trebao dobit crveni babel je za slican faul dobio direktan al bilo bi glupo da njih krivimo samo smo krivi s nestrpljenem ocekujem preuzimanje kluba kako je najavljeno polovinom juna od onih kineza jedino to nam moze pomoci na duge staze volio bih da rafa ostane jer nam ne bih pomogla promjena trenera mada sumnjam da ce ostat niko ni da kaze rafa ostani ili slicno ako rafa ode treba se prodati torres lik kad je zdrav najbolji je na svijetu al ko u inat lik stalno povrijedjen mogu se uzeti dobre pare i dovesti nekog dobrog napadaca il dva ima ih te dzeko te luis fabiano onda higuain adebayor isto s torresom ne ide previse nam fali il krila dovesti na kraju krajeva nisam ocekivao nas prolaz a zamalo da prodjemo letargicni i apaticni smo u odbrani treba i tu 2 igraca promijenit totalni remont ekipe na ljeto samo molit Boga da kinezi dodju imaju para ko blata cim kontaju izvalit se oko 700 miliona
Pazza Inter amala!!
U zadnje vrijeme se nikako nismo povlacili protiv drugih ekipa i bas veceras se povuku, u veoma vaznoj tekmi povlace se na domacem terenu "Bruka". Nevjerovatni i neprevazidjeni strucnjak kakav je BENITEZ, pa treba mu spomenik dici. Njegove taktike su ne nadmasive i sa puno inteligentnih poteza u izmjenama igraca. "RAFA BENITEZ"..a igraci nema nista reci ni za jednog, sto su mogli uradili su odlicno. Ipak ponosan na "igrace"
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Joj fera jarane haj eto reci ko je bolji trener od rafe a da ga mozemo dovest cak mourinho koji je dokazao sinoc da je najbolji na svijetu nikad rafu nije izbaciofera je napisao/la:rafa je uradio ono sto se od njega i ocekivalo![]()
Pazza Inter amala!!
- mighty_reds
- Kontakt:
nije Benitez meni kriv veceras stvarno...kriva je situacija u klubu da uvodimo polu-igraca da nam donesu prevagu..El Zhar drug moj bolje da pocne gradit karijeru dok je jos mlad i da se proslavi negdje drugo...Degen jbg momak se trudi al ne more kod nas a za Pacheca ima vremena od njega ocekujem...vala hvala Bogu pa zavrsi ova sezona najduza godina u zivotu mene kao navijaca 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
ma rafa je najbolji trener liverpoola svih vremena i volio da do smrti ostane na klupi da jos dugo uzivamo u ovome.
- TheScouser
- Kontakt:
Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...fizolof je napisao/la:Joj fera jarane haj eto reci ko je bolji trener od rafe a da ga mozemo dovest cak mourinho koji je dokazao sinoc da je najbolji na svijetu nikad rafu nije izbacio
Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha.

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
potpis i nadam se da nikad nece biti, to smece ne zelim vidjeti ni blizu anfieldaTheScouser je napisao/la:Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...fizolof je napisao/la:Joj fera jarane haj eto reci ko je bolji trener od rafe a da ga mozemo dovest cak mourinho koji je dokazao sinoc da je najbolji na svijetu nikad rafu nije izbacio
Ali ne, nas trener nije Mourinho (Hvala Bogu dragom) i nas Kuyt nije igrao desnog beka kao sinoc Eto'o. Znas vazno je s*rati i pljuvati po drugima, kao sto to radi gospon Mourinho - nabijem vise i vas pojedine "navijace" i ovog portugalca na neku stvar... bas me interesuje da li bi se on prihvatio trenerskog posla sa ovakvom ekipom Liverpoola??? Ja, ja - aha.
Sarajevo i Liverpool
Tacno! Dovoljno je pogledati broj trofeja koje je osvojio. Da nema Rafe mi nikad titulu prvaka Engleske ne bi osvojili, nikad!fera je napisao/la:ma rafa je najbolji trener liverpoola svih vremena i volio da do smrti ostane na klupi da jos dugo uzivamo u ovome.
nema potpisa
Čovjek je sinoć pokazao da ne zaslužuje voditi Liverpool. Atletico ih je pritisnuo, a on ne zna šta da radi, mota rukama, daje neke instrukcije, baš me zanima šta govori? Jednostavno čovjek nema muda da napadne, da krene svim silama, da ubaci napadače, samo čeka šta će se desiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta ti pricas ? KO SI TI NA OVOJ TEMI KAO PRVO ? JESI LI MODERATOR ? neces ti određivati ko ce sta pisati. jel tebi neko brani da volis rafu ? jel te neko tjera da ga blatis da molis da dođe drugi trener u Liverpool ? Pametnjakovicu Murinho se branio jer je imao plus 2 a rafa je bio jedan gol u minusu tako da kuyt nikako nije mogao igrati desnog beka. a kada su vodili 2-0 ja bi bio najsretniji da se liverpool zatvorio i zavrsio tim rezultatom. ja ne znam samo odakle si ti u sve ovo uveo mourinha ali vidim po tvojoj kulturi da sa tobom se ne moze nista ozbiljno raspravljati samo se moze psovati a ja necu da se spustam na taj nivo zato molim te meni se ne obracaj, ne citiraj i da se nisi usudio vise nikada da tim nadrkanim tonom pises stvari koje se odnose na mene.TheScouser je napisao/la:Tako ti je moj filozofe kad se sve strucnjaci javljaju da komentarisu trenera i igru pojedinih igraca. Treba biti realan pa reci da smo bili bolji, da uopce nismo nadigrani i da smo nezasluzeno ispali, to je fudbal i cao...fizolof je napisao/la:Joj fera jarane haj eto reci ko je bolji trener od rafe a da ga mozemo dovest cak mourinho koji je dokazao sinoc da je najbolji na svijetu nikad rafu nije izbacio
lik pise ovdje o mourinhu isto kao da smo svi pisali samo o tome da nam je da on preuzme liverpool. a ja znam da ga ja nisam ni jednom spomenuo a nesto ne pamtim ni da ga je ostatak forumasa spominjao previse i onda dođe ovaj indijanac ovdje i pocne da psuje... a YNWA to samo potpise... ja se ne bi nikad spustio tako nisko i nakon ovakvog posta u kojem je vidljiv ocigledan nedostatak kulture stavio potpis nikad....
i da gledajuci dvije utakmice atletico je zasluzeno prosao. vi sami sebe lazete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.