PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mortem, nemoj se blamirat' 
Znaci ustanovili smo da je Zeljo najbolji. Dokazi su tu.NKMramor je napisao/la:Prosjek bodova po sezoni BH klubova u ex-Yu ligi:
Željezničar-31,757
Sloboda-31,291
Velež-30,945
Borac-29,153
Sarajevo-28,642
Čelik-28,470
Iskra-27,000
Vječna tabela BHT Premijer lige (od ujedinjenja lige):Prosjek bodova po sezoni:
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
valjda ga i ti uspijes posjetiti
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jeli to rekose da su drugi po uspjesnosti BH tim a koji se takmicio i u ligi ex Yuge

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- molotovljev
Toliko o toj temi. Sad imamo i pečat 
Zaboravio sam a red je da se zahvalim momcima sa nickom @Mortem te @NKMramor koji su otklonili sve sumnje u to ko je najbolji klub jedne nam jedine. Najiskrenije se zahvaljujem i puno pozdrava za vas momci
Zaboravio sam a red je da se zahvalim momcima sa nickom @Mortem te @NKMramor koji su otklonili sve sumnje u to ko je najbolji klub jedne nam jedine. Najiskrenije se zahvaljujem i puno pozdrava za vas momci
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 19 jul 2015, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
TačdaunAjzea je napisao/la:Toliko o toj temi. Sad imamo i pečat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno.....FK Zeljeznicar je nas najuspjesniji klub.....Jedino da izmisljamo neku najnoviju istoriju, sto je inace praksa kod nas. Mozemo se mrziti, voljeti, svadjati ali neke stvari ne mozemo izbrisati.bagrcavi je napisao/la:Znaci ustanovili smo da je Zeljo najbolji. Dokazi su tu.
- molotovljev
Sta bola Sloboda ispred Veleza, niste odradili pola gostovanja prosle sezone.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kakve voo veze ima sa PL Prepucavanjem, ovo je za Opste Diskusije 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Od vas bolji u svakom slučaju... To što ste vi proveli više sezona, a imate isti prosjek bodova govori nešto. A ako se ne varam i prošle ste sezone završili ispod nas.rodjenisa je napisao/la:Jeli to rekose da su drugi po uspjesnosti BH tim a koji se takmicio i u ligi ex Yuge![]()
Jedan zanimljiv podatak... Zadnji put kad' je ligu napuštalo šest klubova, ispao je i Velež. Isto se očekuje i u predstojećoj sezoni.
Apply cold water to the burned areaNKMramor je napisao/la:Od vas bolji u svakom slučaju... To što ste vi proveli više sezona, a imate isti prosjek bodova govori nešto. A ako se ne varam i prošle ste sezone završili ispod nas.rodjenisa je napisao/la:Jeli to rekose da su drugi po uspjesnosti BH tim a koji se takmicio i u ligi ex Yuge![]()
Jedan zanimljiv podatak... Zadnji put kad' je ligu napuštalo šest klubova, ispao je i Velež. Isto se očekuje i u predstojećoj sezoni.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Posteno.Skver je napisao/la:Naravno.....FK Zeljeznicar je nas najuspjesniji klub.....Jedino da izmisljamo neku najnoviju istoriju, sto je inace praksa kod nas. Mozemo se mrziti, voljeti, svadjati ali neke stvari ne mozemo izbrisati.bagrcavi je napisao/la:Znaci ustanovili smo da je Zeljo najbolji. Dokazi su tu.
Haj sad malo da se svadjamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Brato nemoj ih viseBatva je napisao/la:Sta bola Sloboda ispred Veleza, niste odradili pola gostovanja prosle sezone.![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- molotovljev
Tako je, samo što je pojedinim miševima zabranjeno da pišu na opštim diskusijama pa prebacuju ovde...Heller je napisao/la:Kakve voo veze ima sa PL Prepucavanjem, ovo je za Opste Diskusije
Njima nije stalo do ozbiljne diskusije, cilj im je da miniraju teme i da svaku konstruktivnu raspravu unište i pretvore u zayebanciju.
F.K.SARAJEVO
Ako ne pocnu uvrede letjeti u sljedeca 3 posta prijavicu vas
Nullius in verba
Svrši li višemolotovljev je napisao/la:Tako je, samo što je pojedinim miševima zabranjeno da pišu na opštim diskusijama pa prebacuju ovde...Heller je napisao/la:Kakve voo veze ima sa PL Prepucavanjem, ovo je za Opste Diskusije
Njima nije stalo do ozbiljne diskusije, cilj im je da miniraju teme i da svaku konstruktivnu raspravu unište i pretvore u zayebanciju.
Evo ne znam..
- LuisGarcia
- Kontakt:
Sve lafo zeljo stariji klub a manje puta igrali ligu jugoslavije od nas 
Mitomani hahahaha
Mitomani hahahaha
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.