FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2015, 15:53

Sto se tice financija MCXW sto vise para mom SARAJEVU ja sve vise sretni. Tih 200 k km taman za saida za godinu dana.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 jul 2015, 16:00

zagorski je napisao/la:Ova uprava,jos ako rijesi pitanje stadiona,zasluzuje da im se veliki spomenik podigne! Sto neko rece,u ovakvoj drzavi ovo sve postici to je nevjerovatno.
Još malo pa ćemo biti prinuđeni svi kolektivno da ih izlijemo pored Haseta jednom od legura.

btw.

Što je jednom predsjednik rekao svaka od ovih rata koja ide u PUFBiH je mogla otići u plaćanje mnogo kvalitetnijih igrača nego što su to sada. Dug prema PUFBiH nas još ograničava što se tiće love koja treba ići za mnogo kvalitetnija pojačanja. Jedva čekama Novembar pa da konačno prodišemo kao ljudi. Nije džaba rekao predsjednik da će FKS za 3 godine igrati grupu barem EL tako će i biti on najbolje zna razloge zašto je to rekao javno, a jadan od razloga je nestanak duga, a ima ih još mnogo.

btw.

Vidim Predsjednika u Titovoj u 10 sati ujutro za Bajram šeta sa nekim od kolega to šminka odjelo ovo ono kakav dingospo. :bow:
SRETAN BROJ - 1725

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 19 jul 2015, 16:10

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2015, 16:14

pitic je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ova uprava,jos ako rijesi pitanje stadiona,zasluzuje da im se veliki spomenik podigne! Sto neko rece,u ovakvoj drzavi ovo sve postici to je nevjerovatno.
Još malo pa ćemo biti prinuđeni svi kolektivno da ih izlijemo pored Haseta jednom od legura.

btw.

Što je jednom predsjednik rekao svaka od ovih rata koja ide u PUFBiH je mogla otići u plaćanje mnogo kvalitetnijih igrača nego što su to sada. Dug prema PUFBiH nas još ograničava što se tiće love koja treba ići za mnogo kvalitetnija pojačanja. Jedva čekama Novembar pa da konačno prodišemo kao ljudi. Nije džaba rekao predsjednik da će FKS za 3 godine igrati grupu barem EL tako će i biti on najbolje zna razloge zašto je to rekao javno, a jadan od razloga je nestanak duga, a ima ih još mnogo.

btw.

Vidim Predsjednika u Titovoj u 10 sati ujutro za Bajram šeta sa nekim od kolega to šminka odjelo ovo ono kakav dingospo. :bow:

Šta rece Zujo za Kustruricu.
Ma covjek mi se ne sviđa mnogo se folira. :urnebes: Pa gdje se nece folirati ,covjek je predsjednik FK.SARAJEVA. :njanjanja:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2015, 16:15

Dug prema PU FBiH
31.12.2014
Osnovica: 1 715 404.45
Kamata: 1 482 844.05
---------------------------
Ukupno: 3 198 248.50

30.06.2015.
Osnovica: 1 086 259.20
Kamata: 1 482 844.05
----------------------------
Ukupno: 2 569 103.25

30% od ove prve glavnice na dan 31.12 je 514621 KM, što bi u prevodu značilo da je nama ostalo da platimo 571637km i onda nam se otpisuje Kamata i mi smo na 0. To je taman ovaj period juli august novembar, kako je i predsjednik rekao. Odličan finansijski plan i potez, neki u novembru uz otpis kamate od preko milion i glavnice 30% a neki na 10 godina i sve moraju platiti, baš imaju finansijske magove. Već **** mame a tek kad ne bude islo 200 000km mjesečno na dug. To su ti 5-6 kstra jaka igrača, sa platom od 25000-30000 mjesečno. Razmislite malo o tom.

Na ovo sve treba dodati da je isplaćen dug od preko milion maraka na osnovu potraživanja bivših igrača, dobavljača, komunalija, pičaka materina , eto gdje nam je budžet jeboti obitelj ja.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 jul 2015, 16:18, ukupno mijenjano 3 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jul 2015, 16:17

Dejan Bandović karijeru će nastaviti u Iranu, a potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Siah Jamegan Khorsan FC koja je iz grada Mashhada.
Sretno Dejo, hvala za dobre trenutke u bordo dresu ;)
1946

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 19 jul 2015, 16:18

pitic je napisao/la:Kada se vrati dug do Novembra poslije toga pojačanja će biti mnogo bolja i kvalitetnija i ići će više love za dovođenje boljih igrača. Samo strpljenja...
Zar Vam Ibrak nije rekao na pressu "u ovom trenutku pravimo ekipu za 2-3 godine i pruzanje mlađim igračima da igraju.."
Evo ne znam..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2015, 16:18

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Dejan Bandović karijeru će nastaviti u Iranu, a potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Siah Jamegan Khorsan FC koja je iz grada Mashhada.
Sretno Dejo, hvala za dobre trenutke u bordo dresu ;)
Sretno i navijacima tog iranskog kluba, nek spreme apaurina i dova..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 19 jul 2015, 16:30

slika

Tako poceti pa sta bude bude
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 jul 2015, 16:31

amypitar je napisao/la:
pitic je napisao/la:

btw.

btw.

Šta rece Zujo za Kustruricu.
Ma covjek mi se ne sviđa mnogo se folira. :urnebes: Pa gdje se nece folirati ,covjek je predsjednik FK.SARAJEVA. :njanjanja:
Kako mogu pogledati tu izjavu? hvala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2015, 16:31

ZaLe98 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Kada se vrati dug do Novembra poslije toga pojačanja će biti mnogo bolja i kvalitetnija i ići će više love za dovođenje boljih igrača. Samo strpljenja...
Zar Vam Ibrak nije rekao na pressu "u ovom trenutku pravimo ekipu za 2-3 godine i pruzanje mlađim igračima da igraju.."

Ma i ovaj igracki kadar sto imamo, je vise nego predobar za ovu ligu. :salut:

@ obiteljskicovjek
Imas u avazovom sportu Zujin interviju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jul 2015, 16:35, ukupno mijenjano 2 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2015, 16:34

Jedva cekam liga da pocne pa da vidimo na cemu smo,mora se odmah krenuti jako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jul 2015, 16:37

Mi ako ne budemo prvi na polusezoni to će s obzirom na raspored na proljeće biti nemoguća misija.
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2015, 16:45

MirzaMuki je napisao/la:slika

Sve inekako,ali Milos u prvih 11 to nikako :nene:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 jul 2015, 16:54

amypitar je napisao/la:
ZaLe98 je napisao/la:

Ma i ovaj igracki kadar sto imamo, je vise nego predobar za ovu ligu. :salut:

@ obiteljskicovjek
Imas u avazovom sportu Zujin interviju.
Hvala brate, nije mi jasno zasto intervju s njim kad nije u njihovom klubu. A kristalno jasna mi je potreba da se komentarise GOSPODIN Kusturica. Mnogima ne ide u glavu da neko iz ljubavi (a ne za svoju korist) moze raditi posao za SVOJ klub i to na kakav nacin, pa tako i ovim sitnim jajarama sto bi mrtvu majku prodali za 40 maraka. Boli to kvazibiznismene kada vide da je neko uspjesan, krenuo ne sa nule nego iz debelog minusa i to ne sa drzavnim kapitalom. Neka jedu damu, gledaju i narucuju clanke i intervjue po seoskim medijima. MI SMO DIVOVI u svakom smislu te rijeci.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2015, 16:55

zagorski je napisao/la:
MirzaMuki je napisao/la:slika

Sve inekako,ali Milos u prvih 11 to nikako :nene:

Nigdje bekova,ovo ko da je selektiro Pape. :urnebes:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2015, 16:58

--------------ostri--------------
hebib--stepa---barba--puza
-----cimi------rustem--------
dulja------krle--------bekic2
----------benko---------------
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2015, 16:59

Ja sve više počinjem vjerovati da je naš skauting protivnika kontraproduktivan. Jebote napisao sam na forumu analizu za koju mi je trebalo 3-4 sata života, nije mi to posao. I pazi šta sam ja mogao pretpostaviti a naša skauta služba nije.

-Leh po desnoj strani je prejak, nismo ni jednom tamo prošli. Velkoski nevidljiv.
-Imaju tranziciju sa 2-3 dodira, treba faul praviti čim je krenu iznositi, 20 puta su nam došli na 16 za pola sekunde
- Imaju prekide ofanzivne prejake, odbrambene na uigranu kombinaciju prelome, kad smo god imali prekid bilo je opasno al njih 5 u offsideu.
- Imaju lošeg desnog beka defanzivno, Duljević ga je smiješnim pravio al nedovoljno smo eksploatisati desnu stranu
- Ne znaju reagovati na promjene ritma, umrtvi **** igru nemoj se s njima nadigravati
- Ubili su nas na sredini a to smo trebali biti dominantni na svom terenu
- Imamo bolju odbranu od njihove, uvlače se u svoj sesnaesterac, prespori su , pobjeće im Benko i pobjegao je al nedovoljno

I Još masu toga. Pa skaute šta si skautiro.

U poznanu izaći sa 5 vezanih, jedini način da se oni dobiju, bez krila i kroz sredinu, možda 4-5-1 stavi Rustemovića samo defanzivni zadaci, stavi Radovca i mešu kao centralne veze, Cimirotu daj slobodu nek igra više ofanzivno , stavi Duljević ko polušpica, Benko u napad i siguran sam da bi ih namučili. Molim vas usvojite da ih morate udarit ha prime loptu. I morate se kretati linijski, kad odbrana izađe mora se i veza pomjeriti, i napad i obrnuto, ne može bit rupa od 50 metara na terenu sa naša 2 igrača , razmak maksimalno 10 metara među linijama linijama u fazi branjenja, ofanzivno do 20 metara. Molim vas vi to možete, ja se nadam bogami jer uz pravu taktiku ovo bi mogo bit šou od ekipe.

Pišem s mob. Pa ima grešaka al poenta je jasna.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 jul 2015, 17:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2015, 17:00

Evolution87 je napisao/la:--------------ostri--------------
hebib--stepa---barba--puza
-----cimi------rustem--------
dulja------krle--------bekic2
----------benko---------------
I ja bih ovako pokusao, Krle je inteligentan igrac i mislim da bi na ovoj poziciji fino odigrao, ne bi carinio loptu kao Milos. Ili ovako ili ona formacija sto je Ajax postavljao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 jul 2015, 17:04

Izgleda svi zaboravili Tatka, pa on ima pravo nastupa i nije nigdje otisao, jos je kapiten.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, jurisicduska, ristagrad i 46 gostiju.