FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 19 jul 2015, 15:17

emirzlaTu je napisao/la:
Gorki je napisao/la: Ako dodjes na istu tribinu gdje su i Fukare,ne mora automatski znacit da morate navijat.Dodjite i sjednite sa strane,al moramo svi zajedno bit,svi ko jedan...pozz
U Zenici sa strane mozes sjesti ako si sa malim dijetom pa da te specijalci puste kroz onu kapiju pokraj navijaca da sjedis, a da ces sjediti medju Fukarama, znas(?) i sam da to i nije praksa. Istina jedino da ne moras plaho trositi grlo.

200-250 neka ocekivana cifra po mom misljenju.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 19 jul 2015, 15:25

NKMramor je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la: S obzirom da će meč s Čelikom u 1. kolu Premijer lige Sloboda igrati u nedjelju, 26. jula, postoji mogućnost da Tuzlaci u srijedu odigraju prijateljsku utakmicu s nekim klubom s područja TK, o čemu će odlučiti Musemić koji je poslije Pohorja otišao obitelji u Sarajevo. (tl)
Ajde u Mramor... :pray: :pray: :bow:
Pa da nam igrace osakate Kopaci Mramor :mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 19 jul 2015, 15:28

merak je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la: S obzirom da će meč s Čelikom u 1. kolu Premijer lige Sloboda igrati u nedjelju, 26. jula, postoji mogućnost da Tuzlaci u srijedu odigraju prijateljsku utakmicu s nekim klubom s područja TK, o čemu će odlučiti Musemić koji je poslije Pohorja otišao obitelji u Sarajevo. (tl)
Ajde u Mramor... :pray: :pray: :bow:
Kome trebaju polomljene noge :P
Malo čudna situacija da ja pričam o tome kao navijač Slobode iz Mramora (s' obzirom da pratim i Mramor, što je logično) ali... Kada nisu lomili noge kad' smo ih izbacili u kupu, vjerujem da ne bi ni sada. Tim više što je tim Mramora sada sastavljen od juniora. :D A i da pogledam ponovo Slobodu ( <3 ), sada jaku, na stadionu na kojem sam odrastao. ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jul 2015, 15:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:kako sam cuo za sad je oko 300 karti prodato, koja gore-dole...ne znam sta da mislim o tom broju..obzirom da ce se sigurno prodati jos ulaznica do prve domace utakmice i da je ovo ustvari prvi put da ozbiljno prodajemo sezonske ulaznice to djeluje kao jako pristojan broj- jbg svijet nije naucio da kupuje sezonske...vjerujem da ce biti nekih 400-500 kartica do kraja, ukoliko ne budu jako dobri rezultati prvih par kola...ako budu mogli bi da opalimo pristojan broj

s druge strane obzirom na jaku kampanju moze se reci da je 300 komada do sad tanko...opet mislim da cemo tek pred utakmicu sa Borcem imati pravu sliku koliko kartica je prodato

a sto se tice rekorda, mislim da sad nije oboren proslogodisnji, nego mozda desetogodisnji rekord :mrgreen:
Dobro si rekao za broj sezonskih, plafon 500 komada.....ja sam mislio da ce se prodati cirka 1000 komada......a protiv Rudara ocekujem mozda 1500-2000 raje.....1. avgust.....neatraktivan protivnik....paklena vrucina......patnja bez reflektora.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jul 2015, 15:38

Skver je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kako sam cuo za sad je oko 300 karti prodato, koja gore-dole...ne znam sta da mislim o tom broju..obzirom da ce se sigurno prodati jos ulaznica do prve domace utakmice i da je ovo ustvari prvi put da ozbiljno prodajemo sezonske ulaznice to djeluje kao jako pristojan broj- jbg svijet nije naucio da kupuje sezonske...vjerujem da ce biti nekih 400-500 kartica do kraja, ukoliko ne budu jako dobri rezultati prvih par kola...ako budu mogli bi da opalimo pristojan broj

s druge strane obzirom na jaku kampanju moze se reci da je 300 komada do sad tanko...opet mislim da cemo tek pred utakmicu sa Borcem imati pravu sliku koliko kartica je prodato

a sto se tice rekorda, mislim da sad nije oboren proslogodisnji, nego mozda desetogodisnji rekord :mrgreen:
Dobro si rekao za broj sezonskih, plafon 500 komada.....ja sam mislio da ce se prodati cirka 1000 komada......a protiv Rudara ocekujem mozda 1500-2000 raje.....1. avgust.....neatraktivan protivnik....paklena vrucina......patnja bez reflektora.
protiv Rudara ce posjeta ce biti sezonske karte koliko prodamo, 100-ak fukara + 300 ljudi MAXIMUM..1.augusta je Brodolom hehehe sto znaci da ako dobacimo do 1000 ljudi na stadionu to je premije (pod uslovom da ne prodamo vise od 500 sez karti)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jul 2015, 15:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:protiv Rudara ce posjeta ce biti sezonske karte koliko prodamo, 100-ak fukara + 300 ljudi MAXIMUM..1.augusta je Brodolom hehehe sto znaci da ako dobacimo do 1000 ljudi na stadionu to je premije (pod uslovom da ne prodamo vise od 500 sez karti)
Haman ce mo se skupiti ko' pilici na dijelu B i C tribine ispod loza, na sjeveru ce biti nemoguca misija boraviti.......dobri domacini nam vodili klub pa nam odrzavali reflektore.....koliko li ce nas ti dobri domacini (bivsi predsjednici - kriminalci) kostati.......sramota, onakve reflektore zapustiti.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 19 jul 2015, 15:49

jest se iskomplikovalo ovo sa Piricem izgleda da jos nismo zreli da se to zavrsi na vrijeme i kako treba :salut: :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2015, 15:54

još lomaaaa, igraj Slobodo, volim teee :ljepota:

Sloboda do groba, života mi moga :!:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jul 2015, 16:28

Skver je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:protiv Rudara ce posjeta ce biti sezonske karte koliko prodamo, 100-ak fukara + 300 ljudi MAXIMUM..1.augusta je Brodolom hehehe sto znaci da ako dobacimo do 1000 ljudi na stadionu to je premije (pod uslovom da ne prodamo vise od 500 sez karti)
Haman ce mo se skupiti ko' pilici na dijelu B i C tribine ispod loza, na sjeveru ce biti nemoguca misija boraviti.......dobri domacini nam vodili klub pa nam odrzavali reflektore.....koliko li ce nas ti dobri domacini (bivsi predsjednici - kriminalci) kostati.......sramota, onakve reflektore zapustiti.

Nema druge nego da navijači t.j. UG Prijatelji pokrenu akciju za osposobljavanje rasvjete. Otvoriti poseban račun pa polako.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jul 2015, 16:38

sloboda72 je napisao/la:Nema druge nego da navijači t.j. UG Prijatelji pokrenu akciju za osposobljavanje rasvjete. Otvoriti poseban račun pa polako.
Svaka cast prijateljima......ali ta cifra je prevelika i za grad.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jul 2015, 17:18

Ovog smo mogli dovesti u Slobodu.
http://nogolopta.com/wp-content/uploads ... 75x330.jpg

Ponovo na terenu: Debitantski nastup Zlatana Muslimovića u dresu slovenskog prvoligaša
Autor: Ajdin T 18 srpnja, 2015 u Nasi u ino-ligama.

Bh. napadač Zlatan Muslimović ponovo se vratio na teren nakon godinu dana bez angažmana.
Zlatan je 15. jula 2014 godine napustio redove kineskog GZ Renhea, da bi istog datuma ove godine priključio se redovima slovenskog prvoligaša NK Zavrč.
Samo dva dana poslije Zlatan je upisao debitanstki nastup za svoj novi tim i to na gostovanju njegovog tima na Ljudskom vrtu kod ekipe Maribora. Utakmica Maribor-Zavrč je bila prva utakmica u novoj takmičarskoj sezoni 1.SNL, a rezultat na kraju susreta je glasio 1:1.
Za goste iz Zavrča je pogodio Jure Matjašič u 10 minuti susreta, a za domaće Luka Zahovič u 39 minuti. Naš Zlatan Muslimović je na teren ušao u 65 minuti ovog susreta.
Ekipi NK Zavrč ovo je treća sezona u 1.SNL. U sezoni 2012/13 osvojili su 2.SNL, da bi u sezoni 2013/14 završili na petom mjestu 1.SNL. Isti plasman su ostvarili i predhodne sezone. Najbolji plasman u okviru slovenskog nacionalnog kupa ostvarili su u sezoni 2011/12 i 2014/15 plasmanom u četvrtfinale.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jul 2015, 17:21

ljudi koji vode stadion oklijevaju da urade ovo osnovno sto moraju (stanje travnjaka, zalijevanje travnjaka, wc-i, voda, ulazi, smjestaj za goste, sobe za sluzbena lica) dok ne dodje do tog da apsolutno moraju po cijenu kazni ili suspenzija - kazne smo i placali i placat cemo i dalje...a jos da rade nesto sto im nije nuzda-nisu bas odusevljeni s tim :D

a Sloboda sa stadionom nema nista, nit moze uradit sta bez odobrenja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jul 2015, 17:23

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Nema druge nego da navijači t.j. UG Prijatelji pokrenu akciju za osposobljavanje rasvjete. Otvoriti poseban račun pa polako.
"Jedna firma jedna sijalica"!
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jul 2015, 17:30

Skver je napisao/la:

Kad sno prodali Cvijetinaa Blagojevića C. Zvezdi sagradili smo reflektore. Dakle iznos jednog transfera bio je dovoljan za gradnju. Za popravak treba puno manje.MA BIĆE TO, TUZLA JE OVO.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jul 2015, 17:35

sloboda72 je napisao/la: "Jedna firma jedna sijalica"!
Ogovorio ti je @ultrasstyle_tz......

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jul 2015, 17:38

Za JU Stadion je spas da .EZAM otvori još jedan restoran-ćevabdžinicu i to na Tušnju. Za početak može 5 puta 5.Kasnije samo širi i to sve u staklo.
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jul 2015, 17:46

sloboda72 je napisao/la:Za JU Stadion je spas da .EZAM otvori još jedan restoran-ćevabdžinicu i to na Tušnju. Za početak može 5 puta 5.Kasnije samo širi i to sve u staklo.
I Bingo i Sydney
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 jul 2015, 18:34

sloboda72 je napisao/la:
Skver je napisao/la:

Kad sno prodali Cvijetinaa Blagojevića C. Zvezdi sagradili smo reflektore. Dakle iznos jednog transfera bio je dovoljan za gradnju. Za popravak treba puno manje.MA BIĆE TO, TUZLA JE OVO.
Dijete Slobode :mrgreen:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 19 jul 2015, 19:58

u nedelju na bht 99% celik-sloboda :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 jul 2015, 20:15

dzekooooTz je napisao/la:u nedelju na bht 99% celik-sloboda :D

Nedjelju? Na rezultati. com piše da se u subotu u 17:00 igra...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.