harry_90 je napisao/la:Opet ovaj,dosadan si postao..ali vidim da nemas pametnijeg posla,vec cekat sta cu ja napisat u vezi ovog superstara..ja svoje sto sam imao napisao sam...
zasto nije otisao na operaciju dok je trajala sezona u NBA..koliko se ja sjecam mogao je tad otici,ali je odugovlacio,pa tek na kraju sezone ode na operaciju..koliko se sjecam ovdje je bilo insajdere koji su imali info da ce doci,kad im na kraju sam igrac zavuce sa tim da nece doci !
Kakva bjezanija,ja sam reko ako hoce da se raspravlja nije problem,vidim ne znas procitat sta je napisano..aa sjetio se i ti B divizije kad je target spomenuo

nisam ja zatrokiro,vec nemam skim ovdje da normalno pisem,ti si posebna vrsta

Hajde da ti i ovo objasnim, posto neko neke stvari ne shvata, ili neces da shvatis jer u modi je pljuvati. Do povrede je Juka imao bolove, koji su rijesavani blokadama i raznim terapijama a ti bolovi su se pogorsali kada se povrijedio protiv Finiksa. Da bih se rijesio ljetne lige i dosao ovdje da igra za reprezentaciju, igrao je i povrijeđen što govori njegova statistika u drugom djelu, pazi Juka ne odlucuje o tome nego doktori Denvera koji ima jedno 30 otprilike, jer ne igra Juka u Cekircicima i odlucuje kada hoce nego kako oni kazu.
Mjesec dana doktori Denvera su gledali nalaze i sve i odlučili kada i šta, znaci njihov si projekat i oni brinu za tebe, od hrane , zdravlja kada ides i kako ides na operaciju nije ovo Bevba pa da ti kaze kako i sta

Tvoje je kada dodjes na ovaj nivo da samo igras a sve ostalo ljudi odlucuju za tebe, i logicno je da ga zele spremnog za iducu sezonu, nego da im se trosi i igra za repku, jer Amere boli briga za neke reprezentacije. I jos da nadodam par stvari, kada nas je Juka uveo u A diviziju zajedno sa kolegama platio je Denveru oko 800 k dolara kazne...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001