Učlani se u klub, objavi fotku članske sa svojim imenom i pozovi tri prijatelja. Napravi screenshot Facebook statusa i objavi ga ovdje. Čekaju te nagrade!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zvanična još nije objavila ali pretpostavljamo da ide. Jedan od rijetkih momaka koji su tako tiho i neprimjetno prošli kroz Želju a ostavili tako veliki utisak i poštovanje spram navijača. Često sam ga vidjao ispred zgrade pošto mu djevojka živi u istoj, nikad mu nije bilo teško da stane, da popriča, tih, skoro neprimjetan, prosto mu bude neugodno kada se pozdravlja i kaže da mora da ide. Neka mu je sretno. Mogao je otići za više ali ako će ovaj novac biti u komadu bez nekih rokova, uredu je.Valter je napisao/la:Kvesa odigraj u cetvrtak jos jednu odlicnu utakmicu i neka te prati svako dobru.
I ZNAJ, GDJE GOD DA ODES JEDAN SI OD NAS I TVOJ DOM SE ZNA.
Upravo zbog ovoga sam par puta napisao nadam se da ce vec sutra poceti prodaja ulaznica pa da se bar mi koji smo blizu obezbijedimo na dan ili dva prije pa ovi sa strane kad dodu na dan utakmice da ne bude puno guzve.ultrassa1921 je napisao/la:Ma hajde cimanija radi 2 marke je rasprava ,a nije vam zao uvalit se 10-20km u kladionicu i bingo....nebitno...samo mora bit vise onih kucica za prodaju karata prosli put 15minuta kartu uzimao i vidim raja komentarise okolo da nema smisla nikakvog itd itd.....takodje pohvale za nase podruznice sirom BiH,veliko im hvala sto nasu tribinu cine boljom i jacom i oni su istinski primjer prave ljubavi prema klubu,..kada njima nije tesko dati 20-30km za tekmu zar je vama puno 7?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma nema sanse, ovo se vec jednom pomjerilo, pa ne bi vise na to prostali iz BudimpestemercedesBenzel je napisao/la:koliko je jadan ovaj savez ma ni milimetra da nam pomogne , znaci u 18 h ako se bude igralo a bude kao danas garantujem da ce sigurno trecina ljudi odustat od dolaska na stadion , potrebno je 20 000+ ljudi. Da li iko moze da mi kaze u cijoj je nadleznosti i ko moze da pomogne da se taj termin pomjeri ?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sport klub ili ?bistrikboy je napisao/la:Za par minuta na **** pocinje prenos prijateljske gladbach-standard...
Opet za plave navijamobistrikboy je napisao/la:Za par minuta na **** pocinje prenos prijateljske gladbach-standard...
Njemački ****, nekada DSFSport klub ili ?
Hvala.Astren je napisao/la:Njemački ****, nekada DSFSport klub ili ?
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, lakilone, Lokomotifa, NekoSaDaleka, Pablo11 i 58 gostiju.