FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2015, 13:12

Kako je samo vruce i sparno pa ima da punku na terenu i jedni i drugi, strah me da neko ne padne ne daj Boze.

Da je kako izdrazati kao u prvoj utakmici, oni moraju napasti a nasi da strpljivo cekaju jednu kontru da zavrsimo posao.

Samo hrabro i strpljivo. :pray:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 19 jul 2015, 13:13

Pojma ja nemam sa kakvim ćemo kadrom ući u slijedeću sezonu. Fali nam par igrača ionako. U nas igrača prodaju preko noći i ne bih sad na tu temu. Borba će biti žestoka i nemaš nikakve garancije da ćeš opet u Evropu jer će 5-6 se ravnopravno boriti za istu.
Meni bi samo žao bilo da na Koševu ne bude spektakl pred 30 milja jer rijetko igramo ovakve utakmice.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 19 jul 2015, 13:16

[youtube][/youtube]

samo da Baho opet prenosi u cetvrtak :D

Ponovilo se ako Bog da :thumbup:
SWRA

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 jul 2015, 13:17

Ma kakvo spustanje cijene, manite se glupe price..Cijene su odlicne, povoljne kakav je protivnik, rezultat iz prve tekme, ulog..Sramota vas treba bit ako ne dodjete.Znam ljude iz manjih mjesta BiH koji ce dati puno vise para od ljudi koji su iz Sarajeva pa se ne zale, naprotiv drago im je sto ce za te pare moci gledati takvu utakmicu.
Kakvi su kod nas u seheru standardi, 2KM da je puno? Ma gluplju pricu dugo nisam cuo.Uvijek znate srat oko karti, al uvijek ista prica..Imamo igrace, koji nose nasu igru, iz vlastitog pogona, i da mi za to bude zao dat pisljive dvije marke? Vi hocete da gradite stadione? Zeljo nikad nije imao manje navijaca, fanatika.yebes dijasporu, njima nikad niko nece ni ugodit, nit nas klub treba nekom ugadjat.Obavite svoju yebenu duznost, uclanite se, kupite dres, kartu i idemo u trece pretkolo zajebavat se po Belgiji ..druzenje uz zelju vrijedi vise od bilo cega, a uvijek ce bit seronja..

VOLIM TE ZELJO!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 19 jul 2015, 13:19

Valter je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Cijene karata su samo jedan dio mozaika i po meni ih nije trebalo dizati jer nije način da probamo sa 20 milja otići na 30. Bojim se da naši i ne pokušavaju to nego udari po karti, doći ko ionako dolazi, zaradit će se toliko i toliko i tu je kraj njihove pameti i napora.
Ovakve prilike treba koristiti jer na niskim smo mi granama kad je Evropa u pitanju i u 10 godina ti dođe neko zvučnije ime, a i Evropu će sve teže i teže biti izboriti.
Nema veze, nemam više živaca da pišem, ko je skonto skonto je, ko nije šta ću mu ja.
Rece da vise nemas zivaca da pises. Bilo bi to lijepo kada se ti i i slicni sa svojim multipliciranim nikovima ne bi ovdje javljali barem do cetvrtka da ostali pokusaju koliko-toliko stvoriti pozitivnu atmosferu oko utakmice.
UNAPRIJED HVALA, iako znam da nema nista od toga
Multiplicirani nick-ovi :crazy:

Ćudnih mozgova. Kakvo jednoumlje i paranoja ovdje vlada za nepovjerovati.

Udri Aldine (udario si i mene 5-6 puta, halalolsun) imaš i pravo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 13:21

nije nijedan od vas dvojice klon i to zna svako ko malo duže čita. nema potrebe da se vrijeđamo zato što se ne slažemo, jer nije niko od vas zlonamjeran za razliku od nekih drugih.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 19 jul 2015, 13:22

[/quote]Evo na kraju samo ću te upitati kako je to moguće da klub koji ima kako se volimo pofaliti 400 milja simpatizera i navijača ne može dovesti na stadion 30 milja na prilično poznato ime i povoljan rezultat jednom u 10 godina.
Pa to je zicer čovječe i baš se treba potruditi da ga promašiš.[/quote]

možda tako što je 97% tih kita od simpatizera i navijača, pa 30 milja od rata nije bilo ni protiv koga osim newcastlea bez obzira na cijene, termine, rezultate i sve ostalo?

a ne, nije to, dvije marke su problem...[/quote]

E moj jarane tih 97 posto kita su oni koji pune stadione, kojem kad udaš dres ili člansku itd. možeš nešto zaraditi. A tih 97 posto kita su 97 različitih slučajeva i svaki od njih pada na različitu stvar da bi došao na tekmu ili potrošio koju marku na Želju.
A ovo nas par milja bolesnika ili maksimalno 15 milja što se relativno brzo mobiliše bez posebnog truda ne može finansijski pogurati ni Travnik, a ne Želju.
Ja dvije marke gotovo da nisam ni spomenuo u tom kontekstu i ne znam što ste se toga ufatili.
Ja samo kažem da ovi naši ako nisu u stanju dovući 30 milja na ovakav zicer kako će šta komplikovanije uraditi.

Može li iko od ovih upućenijih potvrditi ovo za Kvesu[/quote]
Buraz,vjerujem da si stariji od mene,pa,bih volio da se ne uvrijedis i skoro mi je uvijek drago procitati tvoj post,ali ovaj put se ne slazem s tvojim rezonom.To da 97% k. "navijaca" puni stadione je iskreno glupost,barem u nasoj drzavi.Ovaj narod je pored mnogih drugih stvari izgubio zelju za sportom uopste,kako bavljenjem tako i gledanjem,ovo je cinjenica jer vidim i cujem kako raja razmislja..svakom je postalo interesantnije da bleji u televiziju nego da digne guzicu i barem prohoda,da se masnoca rastali malo a da ne govorim da placa i samo 2 marke kako Chwila kaze..znaci tuzno je al istinito da smo postali toliko lijen narod generalno a samim tim i u sportskom smislu..Ja igram dva puta sedmicno u hotonju termin,to je 60 maraka mjesecno,a nisam guzonja,cak ni blizu,nego neke druge stvari pazim gdje mogu ..za Zelju nemam ni potrebu govoriti da cu izdvojiti koliko god da kosta,cak kupujem pojedinacno karte a ne sezonsku da bi vise klub zaradio..Imas grad Sarajevo,nas ponos,gdje na utakmicu Rukometne Lige prvaka dodje 2000 gledalaca ,kontam za.**** sam se fulio dvoranu,a nije karta bila ni 15 ni 20KM...Znaci ovaj narod je smijesan u svakom pogledu,mentalitetom i nema roba Bozijeg ko bi nam ugodio i Dalaj lama bi reko gonite se u p. mat.erinu..Eto ziv ti meni i zdrav bio,razmisli jos malo i o ovome..Ovima iz Gracanice,Brckog,Konjica i ostalih gradova mogu samo reci jedno DA ZNATE STA ISTINSKA LJUBAV ZNACI i nemojte da vas bilo ko koleba oko toga,jedan je ZELJO!!!
Željezničar za život cijeli !

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 jul 2015, 13:23

Mogli i ste i vi na opste diskusije. Stalno se vrti ta prica, i kako kazu: slazemo se da se ne slazemo. Fkt se osjeti neka negativna atmosfera. Ja znam da niko, odnosno velika vecina, ne misli nista lose svojim pisanjem, ali sada nije pravo vrijeme za to. Trebamo se skupiti i pomoci Zelji, na kraju krajeva pomoci sebi i doci na tu tekmu, nafurati sto vise raje mozemo da dodju na tekmu, od naprdjivanja nemamo nista. Mnogo je stvari koje treba popraviti, to je cinjenica, ali ne sada i ne na ovaj nacin. Vrlo lahko se atmosfera s foruma prenese i na raju koja i ne cita mnogo sta mi pisemo, pa ce neko shvatiti i pogresno. Ja sam prvi spreman da kritikujem i upravu i igrace i strucni stab, ali kada bude vrijeme za to, a trenutno nije.

Da se probamo vratiti revans utakmici, gdje imamo jako dobar rezultat ali i jos mnogo posla. Da pisemo malo o Ferencu, o nasim igracima, da se pripremamo i lozimo jer nas Zeljo treba, kao sto i nama treba Zeljo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 19 jul 2015, 13:24

Neću više, odustajem. Izvinjavam se svima ako sam koga uvrijedio. Ispis.
Sretno nam u četvrtak i ako Bog da da prođemo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2015, 13:25

U klubu ocekuju dosta tezu utakmicu od ove prosle pa vi opet o kartama i cudima. I ja sam pristalica toga da su ostavili iste cijene i vise ljudi na stadionu a zarada ista ali nije tako i ne opterecujem se tim uopste.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 13:26

nama je teška i sa travnikom. ali uz ponovljen pristup iz prve utakmice ja nemam nikakav razlog da mislim da ćemo odigrati lošije. koliko god se pričalo o baksuzu koševa i nefudbalskoj daljini tribina, nas tu nisu nadigrali ni oni koji su nas rasuli na strani.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 19 jul 2015, 13:35

ChWilla je napisao/la:nama je teška i sa travnikom. ali uz ponovljen pristup iz prve utakmice ja nemam nikakav razlog da mislim da ćemo odigrati lošije. koliko god se pričalo o baksuzu koševa i nefudbalskoj daljini tribina, nas tu nisu nadigrali ni oni koji su nas rasuli na strani.
ma niko se gore ne osjeca ugodno,vjerujem ni protivnicki igraci,ne zbog navijaca neg Staljin stylw stadiona :D Oni ganjaju gol zaostatka i vjerujem da ce uraditi pritisak odmah na pocetku, na "foru" i dok imaju najvise snage,znaci prvih 15-20 minuta bi moglo biti kljucno..Smatram da nasi ne trebaju igrati klasicni bunker jer au ovi kvalitetni i sigurno bi ga i zabili,nego im odmah iz njihovih napada pokisat uigranu kontru spucat,osutat par puta i sa distance kao sto je Baja tamo osutao i malo ih upozorio da se ne mogu bas zahebavat previse napadacki a zapostavljat odbranu.Opet ce i trka i zalaganje biti kljucni po meni,ali Oda je tu tako da ne brinem plaho oko toga...
Željezničar za život cijeli !

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 19 jul 2015, 13:36

Josip Kvesić nakon četiri sezone odlazi iz Željezničara.
Naime sjajni lijevi bek dogovorio je sve sa timom Antalyaspor i u narednoj sezoni će nositi dres ovoga kluba.

Kako pišu turski mediji Kevsić je jučer dogovorio sve sa klubom za koji je nedavno potpisao i Samuel Eto'o te će nakon revanš meča protiv Ferencvaroša napusti Želju i karijeru nastavi u Turskoj.

Željezničaru će pripasti i obeštećenje jer Kvesić ima važeći ugovor sa Plavima.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 19 jul 2015, 13:37

Buće interesantno kako će Oda postaviti igru, nismo odavno bili u ovakvoj situaciji. Ne smije biti kockanja, to ti rezultat ne dozvoljava, a opet ne smiješ se pouzdati u taj jedan gol. Ne dao Bog da primimo gol i ostane tako, po onom vremenu treba odigrati produžetke.
Nisam nesto previse siguran za Rijada, zasluzio je da igra a opet bi mozda više volio vidjeti Stokica, ima više iskustva, barem u drugom poluvremenu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2015, 13:37

Hoce li biti kakav klip navijanja iz Budimpeste..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 jul 2015, 13:38

Usput da pohvalim i rad zvanicne stranice, stvarno se pocelo pisat svaki dan nesto novo.Bravo..

Idemo momci bez negative, sad ce cetvrtak..sad cemo se znojiti vise nego ikada..Samo hrabro !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2015, 13:39

corleone87 je napisao/la:Hoce li biti kakav klip navijanja iz Budimpeste..?
Ima par klipova na youtube samo potrazi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 19 jul 2015, 13:39

Zna li neko ima li trening danas?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 13:40

bio je jutros, popodnevni nema.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 19 jul 2015, 13:44

OK, tnx

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.