Da je kako izdrazati kao u prvoj utakmici, oni moraju napasti a nasi da strpljivo cekaju jednu kontru da zavrsimo posao.
Samo hrabro i strpljivo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Multiplicirani nick-oviValter je napisao/la:Rece da vise nemas zivaca da pises. Bilo bi to lijepo kada se ti i i slicni sa svojim multipliciranim nikovima ne bi ovdje javljali barem do cetvrtka da ostali pokusaju koliko-toliko stvoriti pozitivnu atmosferu oko utakmice.rodom s Mejtaša je napisao/la:Cijene karata su samo jedan dio mozaika i po meni ih nije trebalo dizati jer nije način da probamo sa 20 milja otići na 30. Bojim se da naši i ne pokušavaju to nego udari po karti, doći ko ionako dolazi, zaradit će se toliko i toliko i tu je kraj njihove pameti i napora.
Ovakve prilike treba koristiti jer na niskim smo mi granama kad je Evropa u pitanju i u 10 godina ti dođe neko zvučnije ime, a i Evropu će sve teže i teže biti izboriti.
Nema veze, nemam više živaca da pišem, ko je skonto skonto je, ko nije šta ću mu ja.
UNAPRIJED HVALA, iako znam da nema nista od toga
ma niko se gore ne osjeca ugodno,vjerujem ni protivnicki igraci,ne zbog navijaca neg Staljin stylw stadionaChWilla je napisao/la:nama je teška i sa travnikom. ali uz ponovljen pristup iz prve utakmice ja nemam nikakav razlog da mislim da ćemo odigrati lošije. koliko god se pričalo o baksuzu koševa i nefudbalskoj daljini tribina, nas tu nisu nadigrali ni oni koji su nas rasuli na strani.
Ima par klipova na youtube samo potrazi.corleone87 je napisao/la:Hoce li biti kakav klip navijanja iz Budimpeste..?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.