Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cepi1981 » 18 jul 2015, 23:19

Dobro bi mu promjena dosla, jos da su pametni bili da dovedu i Spahu. Mogli su dovesti defanzivca svjetskog kova i to za sitnu lovu iako je u godinama ali najmanje jos 2,3 sezone ima da bude u top formi. Dzeki ce dobro stajati bordo boja haha
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 19 jul 2015, 00:49

Dzeko nece nigdje.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 jul 2015, 02:13

Dok se u italiji pise da ce Dzeko slijedece sedmice biti predstavljen kao novi igrac Rome, u Engleskoj nova prica

http://metro.co.uk/2015/07/19/arsenal-l ... o-5302690/

Sezona kiselih krastavaca.... moras je voljeti. :tokralju:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 jul 2015, 02:19

@Manuel , mislio sam na Pellegrinija kojeg treba hraknut :mrgreen: .. Ne tebe druze :D .. Doce ti edin u rim i osvojit ce te sve titule :cool:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 19 jul 2015, 02:21

SlevinKelevra je napisao/la:Dok se u italiji pise da ce Dzeko slijedece sedmice biti predstavljen kao novi igrac Rome, u Engleskoj nova prica

http://metro.co.uk/2015/07/19/arsenal-l ... o-5302690/

Sezona kiselih krastavaca.... moras je voljeti. :tokralju:
slika

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 jul 2015, 02:26

Puno se prica u prazno,svi imaju neku svoju pricu, dok sto se tice Edina i njegove karijere postoji samo jedno, a to je odlazak iz Cityja, sad, odmah. Roma bi mu vjerovatno legla, klub koji nema kvalitetnog napadaca u ovom trenutku, i dolaskom Dzeke Romi dosta rastu sanse da osvoji titulu. Da su prosle sezone imali napadaca do zadnjeg kola bi se borili s Juventusom, pa ko osvoji.

Dok ostanak u Cityju ne donosi nista novo, preslikanu sezonu od prosle, jer pitanje je koliko ce City utakmica igrati s dva napadaca, plus i kad odigraju pitanje je ko ce Dobiti priliku, Dzeko ili Bony. Dakle, crno.
DD

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 19 jul 2015, 08:52

Sanse da City proda Edina Arsenalu su 0 kroz 0
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jul 2015, 09:13

Pa ako ljudi ponude onoliko koliko treba i Roma da ponudi, Edin ode u Arsenal...ali tu su vec male sanse poznavajuci transfer politiku Arsenala...mada, ako je istina da su nudili 60 miliona za Higuaina, onda bi Dzeku dzaba doveli...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 jul 2015, 09:28

Arsenal
slika

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 19 jul 2015, 09:40

City zateže zbog činjenice da se prelazni rok završava 31.08.2015 u ligama petice i još uvijek imaju vremena da sebi dozvole taj luksuz i eventualno saslušaju i druge ponude. Jednostavno ljudi žele da profitiraju maksimalno iz tog transfera. Džeko je i dalje najbliži prelasku u AS Romu, ali u kojem modelu to je još uvijek upitno. Problem posudbe (iako bi City objeručke prihvatio tu opciju) je visina plate koju bi klub kojem je Edin posuđen trebao isplaćivati obaveze prema ugovoru Edina sa Cityem.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 jul 2015, 10:23

dubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopu :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 jul 2015, 10:48

krmpotich je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopu :rol:
Kad' sam saznao za taj slučaj, tačno sam htio se smijati od muke razlogu njegovog neigranja..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jul 2015, 12:20

krmpotich je napisao/la:
Pa vjerovatno im se ucinilo da nije neki covjek a ni igrac. Ni prvi ni zadnji. Ako je istina da je ono famozno pismo Zlatanovog oca stiglo ne bi me cudilo da mu nisu dali mjesto jer je bio premlad a kada su takvi u pitanju prednost uvijek imaju domaci igraci. Koliko je samo velikih igraca koji su porijeklom iz Bosne izabralo druge reprezentacije da je stvarno tesko pisati o tome. Za neke je kriv savez a za nekolicinu vjerujem i da nije. Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 jul 2015, 12:32

bhfanatic14 je napisao/la:@Manuel , mislio sam na Pellegrinija kojeg treba hraknut :mrgreen: .. Ne tebe druze :D .. Doce ti edin u rim i osvojit ce te sve titule :cool:
Yebiga brzoplet sam :mrgreen:

Samo nek dodje pa da sve osvojimo :opaopa:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 jul 2015, 12:48

dubrovnik je napisao/la: Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.
Posle debelog Ronalda, najbolji napadac koji je krocio na zelene pašnjake. Cak sam si i zbavio njegov dres :thumbup:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jul 2015, 13:33

krmpotich je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.
Posle debelog Ronalda, najbolji napadac koji je krocio na zelene pašnjake. Cak sam si i zbavio njegov dres :thumbup:
Meni je Zlatan najdrazi igrac kojeg sam u zivotu gledao bez obzira na sve. Dojam naravno pojacava i njegovo porijeklo i ti nasi korijeni. Ono ic na kraju ga definira puno vise nego stotine dreseva koje je nosio.
A i Zlatan je ime koje je karakteristicno i stvarno vezano samo za BiH. A o njegovom nogometnom umijecu je nepotrebno i pisati. Eto da se i ja i ti u necemu slazemo cini mi se prvi put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 jul 2015, 18:52

dubrovnik je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Pa vjerovatno im se ucinilo da nije neki covjek a ni igrac. Ni prvi ni zadnji. Ako je istina da je ono famozno pismo Zlatanovog oca stiglo ne bi me cudilo da mu nisu dali mjesto jer je bio premlad a kada su takvi u pitanju prednost uvijek imaju domaci igraci. Koliko je samo velikih igraca koji su porijeklom iz Bosne izabralo druge reprezentacije da je stvarno tesko pisati o tome. Za neke je kriv savez a za nekolicinu vjerujem i da nije. Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.
Ma on je vec tada bio igrac Ajaxa i placen preko 10 miliona. Tu pricu o prednosti domacih igraca koji svi zajedno nisu kostali ni 10% koliko je Zlatan vec tada kostao mogu pricati nekom drugom.

Sjetim se najmilijih uhljupima koji nisu znali upaliti tv da pogledaju ko je Zlatan ali znali su uzeti pare i bilo im je draze ubaciti neki balvan u repku jer su mogli profitirati.
Znam 100% da je svaki put na TVu holandski komentator Zlatana nazivao onim sto je tada bio i cemu se nadao, Bosanac. (gledao sam tekme Ajaxa) Kasnije kad je sve propalo i kad je poceo igrati za Svedsku postao je njihov i nijedan komentator vise nije govorio Bosanski napadac Zlatan Ibrahimovic. :(

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 19 jul 2015, 18:56

'Ebo vas Zlatan. Ne zagadzujte temu naseg Dijamanta sa Svedjaninom.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 19 jul 2015, 19:07

Bilo prošlo, ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 19 jul 2015, 20:40

malta071 je napisao/la:'Ebo vas Zlatan. Ne zagadzujte temu naseg Dijamanta sa Svedjaninom.
:thumbup: :kafa: :bih:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, Mostarska i 36 gostiju.