AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 18 jul 2015, 22:26

Licimo na Cataniu. Kreativnost nam kao u prvacica. Steta sto ga Poli zabiberi, sad ga Ebu Hamza ne istjera iz pocetne postave.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 18 jul 2015, 22:45

Zalosno ali istinito , gledat dominaciju Lyona i kako se Milan brani. Mnogo rada rada i samo rada. Iako je tek pocetak ovo sve mislim da se jasno treba dati na znanje igracima koji treba da idu. Care moj transver lista , mozes trenirati sa ekipom ali to ti je sve sto ces dobiti. Jbt koji je smisao nocerina u prvoj , zaccardo da dobije pola sata. Kad svi znamo da ti igraci nemaju mjesto ni u proslogodisnjem Milanu a kamoli onom koji zeli da se bori za top 3.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2015, 23:03

UrbyEmanuelson je napisao/la:Tek se ukljuci i Poli ga zakuca,licimo li na sta ljudi ? :D
Najviše ličimo na Milan iz prethodne dvije sezone. Gledao sam drugo poluvrijeme do 80. minute i nisam primjetio ništa pozitivno :?
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jul 2015, 23:11

Ovo ne lici ni na sta.... ova sredina je dokaz da bacca i adriano nece se nadavati golova, osim ako se ne dovedu najmanje 2 igraca u sredini (a po zelji i 3 ne bi bila viska) jer je ocajno ovo nisu akciju za 90 minuta napravili :S i odbrana je losa 1 stoper mora al mora doci, dok bi drugi bio pozeljan.... po ovome do sada prikazanom nikakvog napretka nema i sve je kao prethodne dvije sezone.... uigrana akcija= nemoguca misija
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 19 jul 2015, 00:09

Po meni,jedina svijetla tacka je mali Calabria.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2015, 00:12

hajde boga ti, sto ce nam veznjaci, prioritet je ibrahimovic :zzz:

nisu normalni majke mi, ja malo pogledao, smorio se ziv, apsolutno nikakvog napretka od (pret)prosle sezone.
dobro, ne ocekujem ni od mihajlovica da u mjesec dana napravi pitu od go.vana, al' bez jednog kreativca na sredini nam ni bog nece pomoci iduce sezone.

sta bi pobogu brate sa romagnolijem, pa hoce li konacno neko doci? :salut:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jul 2015, 00:57

Mislim da Slinisa igra namjerno sa ovim sastavom da vidi ko zasluzuje ostati u klubu, znate da se mora rješavati igraca...treba vidjeti kako ce to izgledati s prvim timom.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 19 jul 2015, 01:14

celikmilan je napisao/la:Ovaj prelazni rok još nije gotov, barem se nadam ali za sad Galliani ne zaslužuje ono njegovo transfer guru. Koliko je to do njega a koliko do Berlusconia ne znam. Kupio Baccu za onoliko novca koliko su trazili pa im prodao Ramia za deset puta manju svotu iako je Rami mogao još poslužiti. Nakon što nas je Monaco onoliko zavlačio za Kondogbiu i na kraju smo ispušili poslali smo im El Shaarawya na posudbu uz mogućnost kupovine za siću iako je mogao odigrati barem još prvu polusezonu da se vidi jeli ostao u onoj formi pred kraj prošle sezone. Na njegovo mjesto je doveo Luiz Adriana kojega je mogao dovesti besplatno poslije te prve polusezone kad bi mogao zamjeniti El Shaarawya ako ovaj ne odreaguje kako bi trebalo. A i vraćen je Niang. Kako oni misle da iskombinuju to sve kad imaju nekoliko sličnih igrača: Menez, Niang, Luiz Adriano. Pored Bacce i da ne zaboravimo Matria misle još i Zlatana da dovedu.

I još sad ova priča da će kupiti ovog Abdennoura za 30 miliona i ostaviti ga na posudbi pošto ne može igrati zbog pasoša. Ko je tu lud? Desi se čovjek slomi nogu na kraju sezone i pauzira pola godine, godinu a ti dao tolike pare za njega. I šta onda?

A i Roma nas levati. Prodali nam Bertolaccia za 20 miliona a za Romagnolia traže 30 a naši nude 25 miliona. To je 45, 50 miliona za dva igrača koje Roma uopće nije ni koristila u svom timu.

Ovdje baš nešto lud radi zbunjenom.
Zanimljiv post, daj boze da ovo na dobro izadje, sve su prilike da nece....

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 jul 2015, 09:54

Zenga je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:Ovaj prelazni rok još nije gotov, barem se nadam ali za sad Galliani ne zaslužuje ono njegovo transfer guru. Koliko je to do njega a koliko do Berlusconia ne znam. Kupio Baccu za onoliko novca koliko su trazili pa im prodao Ramia za deset puta manju svotu iako je Rami mogao još poslužiti. Nakon što nas je Monaco onoliko zavlačio za Kondogbiu i na kraju smo ispušili poslali smo im El Shaarawya na posudbu uz mogućnost kupovine za siću iako je mogao odigrati barem još prvu polusezonu da se vidi jeli ostao u onoj formi pred kraj prošle sezone. Na njegovo mjesto je doveo Luiz Adriana kojega je mogao dovesti besplatno poslije te prve polusezone kad bi mogao zamjeniti El Shaarawya ako ovaj ne odreaguje kako bi trebalo. A i vraćen je Niang. Kako oni misle da iskombinuju to sve kad imaju nekoliko sličnih igrača: Menez, Niang, Luiz Adriano. Pored Bacce i da ne zaboravimo Matria misle još i Zlatana da dovedu.

I još sad ova priča da će kupiti ovog Abdennoura za 30 miliona i ostaviti ga na posudbi pošto ne može igrati zbog pasoša. Ko je tu lud? Desi se čovjek slomi nogu na kraju sezone i pauzira pola godine, godinu a ti dao tolike pare za njega. I šta onda?

A i Roma nas levati. Prodali nam Bertolaccia za 20 miliona a za Romagnolia traže 30 a naši nude 25 miliona. To je 45, 50 miliona za dva igrača koje Roma uopće nije ni koristila u svom timu.

Ovdje baš nešto lud radi zbunjenom.
Potpisujem sve i jednu rijec!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 jul 2015, 16:19

slika

slika

hoce li on i adriano igrati protiv intera 26.-27. ( ne znam tacno koji je datum)?
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 19 jul 2015, 17:56

Jest da je izvor ko **** al et
Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 2m2 minutes ago

It's all true: Ibrahimovic has received yesterday from PSG the assurance that in 2 weeks he will be allowed to join Milan
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2015, 20:02

Ovaj Tancerdi je kraljina, kao neki lafo klasni novinar, a uvijek ofula. :rol:

To za Ibrahimovica se ne zna nista, neko je objavio vijest da ce sa PSG sporazumno raskinuti ugovor, al' sve je to rekla kazala. Ne bi me cudilo da i u Real na kraju ode, a ovi nasi jadnici oblijetaju oko njega. :zzz:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jul 2015, 20:24

Izgleda da nam se sprema isto kao i prethodnih godina :D

Samo da znate, ja sam tu i čitam vas redovno samo mi je mrsko pisati :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 jul 2015, 21:19

Savic u Altetico za nekih 12 miliona €, a mi dajemo po 30 miliona € za igrače koji ako ništa nisu bolji od njega...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 jul 2015, 21:22

Problem je sto Savic nikada ne bi zavrsio u Milanu za 12 miliona. Trazila bi se daleko veca cifra od Milana.

Romagnoli kosta 30. Savic i Ogbonna za manje od 25. A odbrana DALEKO bolja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2015, 23:06

joj boze, muka kad imamo para, muka kad nemamo... :mrgreen:

ma pristat ce roma na kraju dati romagnolija, jos ako se i onaj abdenur kaparise, ma elhamdulilah... ali gore mi je, sta sa veznjakom? :salut: svaki igrac sa kojim smo se povezivali (ili smo mogli u buducnosti) je izgubljen, evo bas citam da ce i onaj mutinjo mozda u arsenal.

a soriano odbio napoli jer vec neko vrijeme ceka ponudu milana :lolno:

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2015, 23:08

FaraonTM je napisao/la:
Samo da znate, ja sam tu i čitam vas redovno samo mi je mrsko pisati :mrgreen:

ne lazi, znamo da nas vise ne volis :plac:

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 19 jul 2015, 23:12

IlPrincipino je napisao/la:Problem je sto Savic nikada ne bi zavrsio u Milanu za 12 miliona. Trazila bi se daleko veca cifra od Milana.

Romagnoli kosta 30. Savic i Ogbonna za manje od 25. A odbrana DALEKO bolja.
Sadasnja situacija Milana lici na Real zadnjih 15ak godina, cim su oni zainteresovani za igraca odmah dupla cijena. Ovo sto si napisao iznad je istina i jako cudno, dakle ako mi obicni smrtnici, forumasi, vidimo - kako onda ljudi koji obavljaju taj posao nisu u stanju skontati?

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jul 2015, 23:21

Najveci problem je sto Milan nece igrati ligu prvaka i zato mu nabijaju ogromnu cijenu za igrace koji nisu bog zna sta, ali moraju kupovati ukoliko zele da izbore lp iduce godine...pa mislite da bi Martinez odabrao Atletico da je Milan u lp ??

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 jul 2015, 23:36

Cagliari fullback Murru plans to turn down ACMilan offer to play in SerieB.
:damn:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.