Danas udje da provocira na glavnoj. Post mu prijavljen on kasnije normalno opet dodje. Sto da ne, kad mu se moze. Dopusteno im je da nas yebavaju izgleda.Sabinho je napisao/la:Koja je poenta tvog posta?SlevinKelevra je napisao/la:Jes' zayeban ovaj Lech u pm
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Poente nema... Frustriran sam jer ih cekam za 87,90 KM, a s obzirom na 0:2 protiv svemirskog Sarajeva, mislio sam da ce otpuhati neki tamo Pogon, ali ne daju se momci.Sabinho je napisao/la:Koja je poenta tvog posta?SlevinKelevra je napisao/la:Jes' zayeban ovaj Lech u pm

Zamijenio si me s nekim...joker90 je napisao/la:Danas udje da provocira na glavnoj. Post mu prijavljen on kasnije normalno opet dodje. Sto da ne, kad mu se moze. Dopusteno im je da nas yebavaju izgleda.Sabinho je napisao/la:Koja je poenta tvog posta?SlevinKelevra je napisao/la:Jes' zayeban ovaj Lech u pm

Za vas je svemirsko, za njih nije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I ti znas da je razlika u pet deka, bez obzira sto ste u centru paznje u zadnje vrijeme... Cak smo bili blize pobjedi u zadnjem derbiju.Sabinho je napisao/la:Za vas je svemirsko, za njih nije.
Ajde, Lech, majku vam

Sretno tebi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, ajde na rezultatima im pogledaj sastav. Jel igraju sa najjacim igracima?Sabinho je napisao/la:Sretno tebi.
Odmaraju pet prvotimaca za susret protiv Sarajeva. **** ga nista ne prepustaju slucaju.SlevinKelevra je napisao/la:E, ajde na rezultatima im pogledaj sastav. Jel igraju sa najjacim igracima?
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Post prijavljen radi offtopica, uz par ispravki:bojamora je napisao/la:Mene samo sad zanima kako če te podnjeti utakmicu Želje protiv Mađara na gradskom stadionu. Hoče te li to sve trpiti u mišijim rupama gdje vam je i mjesto ili če te sve učiniti da pokvarite spektakl udarajući kukavički gostujuće navijaće kao što ste radili protiv Maribora, bacajući možda suzavce ili na neki drugi jadni način. Molim odgovor. Baš me zanima kako če te doživjeti četvrtak. Hvala na odgovoru.
Će a ne če, podNIJEti a ne podnjeti, hoĆe a ne hoČe.
Inače poželit ću želji sreću protiv mađara a ti dalje čitaj našu temu umjesto što se spremaš za spomenuti 'spektakl' i pozivaš što više raje na isti da vas što više bude jer samo Bog dragi zna kada će vam se opet pružiti ovakva prilika da vidite 3.pretkolo EL.

Drugo pretkolo Bajo moj igrate da napomenem. Jos pure jesti morate da bar POKUSATE biti kao mi prosle godine.bojamora je napisao/la:Mene samo sad zanima kako če te podnjeti utakmicu Želje protiv Mađara na gradskom stadionu. Hoče te li to sve trpiti u mišijim rupama gdje vam je i mjesto ili če te sve učiniti da pokvarite spektakl udarajući kukavički gostujuće navijaće kao što ste radili protiv Maribora, bacajući možda suzavce ili na neki drugi jadni način. Molim odgovor. Baš me zanima kako če te doživjeti četvrtak. Hvala na odgovoru.
Jos pure mitomani, jos!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ljudi, nije to otić u Srebrenik na kafu, cuj Centrotrans. Ko ode s ovima, taj nije normalan.. Nayebat džabe ba u putu, šta vam je..Alpasinac je napisao/la:Ukoliko neko sa foruma planira putovati u Poznan neka zna sljedeče
Uplate Poznan ! Subota do 16 h ! Agencija centrotrans Ferhadija! Nedelja od 18 h do 22h Ginis pub Ferhadija! I zadnji rok ponedeljak od 8h do 12 h Agencija Centrotrans Ferhadija! Broj mjesta je ograničen ne čekajte svi zadnji dan. Idemo Horde svi ko jedan ! Napomena : posebna pravila puta i busa !!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Koliko ja znam to je jedina opcija i grupa ide tako.amorovski je napisao/la:Ljudi, nije to otić u Srebrenik na kafu, cuj Centrotrans. Ko ode s ovima, taj nije normalan.. Nayebat džabe ba u putu, šta vam je..Alpasinac je napisao/la:Ukoliko neko sa foruma planira putovati u Poznan neka zna sljedeče
Uplate Poznan ! Subota do 16 h ! Agencija centrotrans Ferhadija! Nedelja od 18 h do 22h Ginis pub Ferhadija! I zadnji rok ponedeljak od 8h do 12 h Agencija Centrotrans Ferhadija! Broj mjesta je ograničen ne čekajte svi zadnji dan. Idemo Horde svi ko jedan ! Napomena : posebna pravila puta i busa !!
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sretno momcima koji idu abd da ih dobro poljska murija cuva 

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 19 jul 2015, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Aha, nisam to znao. Znam da su i vođe po fb pisali da se samo u grupi može otić, da je isti fazon ko sa Atinom što je bio.BitiSrcemVezan je napisao/la:Koliko ja znam to je jedina opcija i grupa ide tako.amorovski je napisao/la:Ljudi, nije to otić u Srebrenik na kafu, cuj Centrotrans. Ko ode s ovima, taj nije normalan.. Nayebat džabe ba u putu, šta vam je..Alpasinac je napisao/la:Ukoliko neko sa foruma planira putovati u Poznan neka zna sljedeče
Btw sretno im, trebaju muda do poda, realno.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Pogurajte koliko mozete bracu koja idu gore...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krivo mu sto ne smije gradom hodat' baRuleHz je napisao/la:Drugo pretkolo Bajo moj igrate da napomenem. Jos pure jesti morate da bar POKUSATE biti kao mi prosle godine.bojamora je napisao/la:Mene samo sad zanima kako če te podnjeti utakmicu Želje protiv Mađara na gradskom stadionu. Hoče te li to sve trpiti u mišijim rupama gdje vam je i mjesto ili če te sve učiniti da pokvarite spektakl udarajući kukavički gostujuće navijaće kao što ste radili protiv Maribora, bacajući možda suzavce ili na neki drugi jadni način. Molim odgovor. Baš me zanima kako če te doživjeti četvrtak. Hvala na odgovoru.
Jos pure mitomani, jos!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko će bit Hordaša? Hoće li biti prijenos? I kada se igra utakmica?
Evo ne znam..
Srijeda 20:45, Face TV. Hordasa ce biti, naravno, koliko?, vidjet cemo.ZaLe98 je napisao/la:Koliko će bit Hordaša? Hoće li biti prijenos? I kada se igra utakmica?
Haj sretno. Barem remi.hilmo je napisao/la:Srijeda 20:45, Face TV. Hordasa ce biti, naravno, koliko?, vidjet cemo.ZaLe98 je napisao/la:Koliko će bit Hordaša? Hoće li biti prijenos? I kada se igra utakmica?

Evo ne znam..
- LegendKiller
- Kontakt:
ajde ne lupetaj. Ko bude išao ovako preko agencije neće ni imati problema. Na dan tekme se dolazi u Poznan, policija te prati na stadion i otprati sa stadiona, isto kao i njihovi navijaci koji su došli na dan tekme. Preko agencije ti je dolazak najavljen i policija te prati.amorovski je napisao/la:Ljudi, nije to otić u Srebrenik na kafu, cuj Centrotrans. Ko ode s ovima, taj nije normalan.. Nayebat džabe ba u putu, šta vam je..Alpasinac je napisao/la:Ukoliko neko sa foruma planira putovati u Poznan neka zna sljedeče
Problema može imati samo onaj ko ne ide sa njima, ko ode npr. dan ranije u Poznan, kao njihovi što su došli ranije.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesam li pogresno vidio, ili je neo na glavnoj temi napisao da Sarajevo ima 35% sanse za prolaz? Sarkazam, ili...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, supervizor, Zigazaga i 32 gosta.