Rosicky je napisao/la:Al nigdje dokaza..konkretni bilo sta
Evo ih samo za tebe:
Rješenje Sportske inspekcije
Četnikovo priznanje
Nacrtano samo za tebe
Kršenje i vlastitog statuta:
Isticanjem podrške političkoj stranci
Rušenjem ugleda
Rosicky je napisao/la:oni tako kazu i ako se ne slozis glup si..
Otprilike tako nekako, ali mislim da je prigodnije da ako se ne složiš, nakon svega ovoga, da Mamič krši zakon i statut, onda si gutač Četnikove sperme.
Rosicky je napisao/la:Pozivaju se na jedan portal koji pise gluposti i relevantan je ko modra lasta.
Nađi i ti, zajedno sa svoja dva istomišljenika, tri netočna članka s tog portala i ja se više neću pozivati na njega.
Utopija je napisao/la:Pa hajd mi reci odakle vam onda fin izvjestaji
To pitaj njih ako te toliko zanima.
Jel tebi jasno da nije bitno odakle meni ili nekom drugom ko ga je objavio. GNK Dinamo
mora, sukladno Zakonu o udrugama i svom statutu, na svojoj stranici,
kao i svaki normalan klub, svojim članovima objaviti svoj financijski izvještaj, a ne ga prezentirati 70-orici ni od koga izabranih klimača glavom.
I problem je što se i tu krši Zakon o udrugama (članovi 7 i 24) i što financijskih izvješća za ranije godine nema čak ni na tom nogomet+, kamoli negdje drugdje, a to što je negdje objavljen - meni još bolje se i dalje krši Zakon, a daje mi argumente za popišat se po toj izdrkotini od kluba, Četniku i vama koji ga podržavate.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.