GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2015, 11:40

GoskGabela je napisao/la:Mamic je izlozen javnom lincu kao nijedan covhek do sad,tek ako mu se dokaze krivnja moze se nesto govorit ovo do sad je sve lajanje pusto,recimo jedan sanader lopov koji je ukro preko 30mil €,nije ni priblizno bio javno lincovan kao z.m
Javni linč kuknjava Politički progon kuknjava Kme,kme kuknjava

Čuj ako se dokaze krivnja.Neki su i dalje slijepi pored zdravih ociju i hrpom dokaza ispred sebe.Crno na bijelo.Sam krajnji čin dokazivanja krivnje će biti ona zadnja lopata kojom ga se smjestilo duboko u zemlju u kovceg odmah pored Mumije Mirka.

Uostalom,Tatta je već priznao da je radio to što je radio.Stvar je u tome što on u svom shizo svijetu i dalje vjeruje da je to svo vađenje novaca iz kluba bilo prema propisima što je :rol:

Izbori :kafa:

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 18 jul 2015, 11:55

Nisam ja protiv socios modela,mislim da bi to bila odlicna stvar ne samo za dinamo vec za sve ostale klubove
Ali z.m je bas izlozen javnom lincu,svi ga.optuzuju,msm ne branim ga ja,al dokazite covjeku krivnju,jbt pa ni dragan paravinja nije bio ovako sikaniran,najmanje deset puta je dolazila inspekcija u gnk i nista
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 jul 2015, 12:04

SiamoNoi je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:Mamic je izlozen javnom lincu kao nijedan covhek do sad,tek ako mu se dokaze krivnja moze se nesto govorit ovo do sad je sve lajanje pusto,recimo jedan sanader lopov koji je ukro preko 30mil €,nije ni priblizno bio javno lincovan kao z.m
Javni linč kuknjava Politički progon kuknjava Kme,kme kuknjava

Čuj ako se dokaze krivnja.Neki su i dalje slijepi pored zdravih ociju i hrpom dokaza ispred sebe.Crno na bijelo.Sam krajnji čin dokazivanja krivnje će biti ona zadnja lopata kojom ga se smjestilo duboko u zemlju u kovceg odmah pored Mumije Mirka.

Uostalom,Tatta je već priznao da je radio to što je radio.Stvar je u tome što on u svom shizo svijetu i dalje vjeruje da je to svo vađenje novaca iz kluba bilo prema propisima što je :rol:

Najgore od svega što se Četnikov iskaz, a i sama njegova obrana temelji na tome što se novac po aneksima ugovorima između igrača i Četnika odvijao legalno, a zanemaruje se da je samo postojanje menadžerskog ugovora između igrača i bilo kojeg funkcionera jednog kluba - protuzakonito.

Zakon o sportu, član 27, stav 3.
GoskGabela je napisao/la:al dokazite covjeku krivnju,
Dokazano već x puta i sad se svakom treba pojedinačno objašnjavati: direktan sukob interesa, sukob interesa preko sina, nepoštivanje prava članova, itd., a i samo kršenje statuta (nepotizam, javna potpora političkoj stranci) je dovoljna da **** iz kluba. Guglaj.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2015, 12:08

Da nije radio to što je radio ne bi bio izlozen nikakvom "linču".Profesionalni rizik.Navijaci/clanovi/simpatizeri Dinama su godinama izlozeni lincu jer zele promjene u klubu pa ne vidim da je itko posebno plakao zbog toga.

Što se tiče tih inspekcija dovoljno je vidjeti kakve su optuzbe.Davanje mita pa ćemo se pravit da nema nikih problema ovo ono,tko zna koliko daleko to seže...

A kad spominjemo inspekcije tu je i jedna koja je utvrdila kršenje zakona o udrugama sto je i sud potvrdio pa ako zbog niceg drugog zbog toga bi morao svaki dan biti izlozen "javnom linču" s obzirom da se klub oglusio na sve odluke i dalje nastavlja po svome kao neka shizo država u državi.

@bazero
Da,to je fascinanto kako niti jedan novinar ne spominje više nego očit i od strane Mamica priznat sukob interesa.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 18 jul 2015, 12:13

Sud je nadlezan za to,ako on dokaze,treba ga javno lincovat,pa cemo viditi
A za dinamo jest najbolji ustroj po socios modelu,jedan clan jedan glas i biraj

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 jul 2015, 12:28

GoskGabela je napisao/la:Sud je nadlezan za to,ako on dokaze,treba ga javno lincovat,pa cemo viditi
A za dinamo jest najbolji ustroj po socios modelu,jedan clan jedan glas i biraj
Da ti neko pred očima siluje ženskog člana obitelji, a nemaš nikakvih dokaza osim svog svjedočanstva, pito bih te bi li čekao "dokaz suda" da, u najmanju ruku, javno "linčuješ" tog silovatelja.

Usput, ne samo za Dinamo nego za bilo koju drugu udrugu građana je "jedan član - jedan glas", po Zakonu o udrugama, JEDINO MOGUĆE RJEŠENJE.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 18 jul 2015, 12:32

Ja.kazem hrvatska je puna.osudjenih kriminalaca koji su se teretili.za triput vece iznose nego mamic pa nije ovakav linc bio,samo to

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 jul 2015, 18:49

Ne mozes s njima pričat kad oni znaju sve..bolje i od Mamića :tokralju:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 18 jul 2015, 18:51

Rosicky ipak vise zna, samo je njegovo tkivo slabo. ŽASU.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 18 jul 2015, 18:59

Imaju dokaze boli glava...

"Najrelevantniji oni sa nogomet plus"... i to nekakvi izvjestaji pitaj Boga ko ih je pravio i krojio... a onda sami sebi pucaju samare i dijele pljuske kad kazu da mamic ne izbacuje nikad u javnost izvjestaje...

Pa odakle onda vama i onim sa nogplus... jadni i bijedni pokusaju ocrnjavanja...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 jul 2015, 19:54

GoskGabela je napisao/la:Ja.kazem hrvatska je puna.osudjenih kriminalaca koji su se teretili.za triput vece iznose nego mamic pa nije ovakav linc bio,samo to
Slažem se. S razlogom je tako, s obzirom kako loše i kriminalno vodi klub i na kakvog se protivnika namjerio. Dao Bog da se svakog kriminalca tako ''linčuje''.
Rosicky je napisao/la:Ne mozes s njima pričat kad oni znaju sve..bolje i od Mamića
SVE!
Utopija je napisao/la:Imaju dokaze boli glava...
Dokazi zbog kojih će Četo ležat u ćuzi.
Utopija je napisao/la:"Najrelevantniji oni sa nogomet plus".
Evo i tebi kao i onom klaunu lažljivom zadatak da nađeš 3 neistinita članka s tog portala.
Utopija je napisao/la:mamic ne izbacuje nikad u javnost izvjestaje...
Ne izbacuje, a morao bi. Zakon o udrugama, članovi 7 i 24.
Znam sve.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 jul 2015, 19:58

Al nigdje dokaza..konkretni bilo sta..oni tako kazu i ako se ne slozis glup si..koji likovi hahahh

Pozivaju se na jedan portal koji pise gluposti i relevantan je ko modra lasta.
Svaka cast na hrabrosti

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 18 jul 2015, 20:58

Pa hajd mi reci odakle vam onda fin izvjestaji koje ovdje cesto postavljate kao neki dokaz protiv Mamica starijeg, ako on, kako vi kazete, krije to ko zmija noge... nemoj mi samo reci neki od clanova skupstine to slikaju mobitelom pa dijele vama jer bi vas onda smatrao za lude i bolesne ljude sa ozbiljnim problemima. ..

Dakle sami sebi pucate samare i pljuske, te skacete u stomak...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2015, 21:36

Reci cu ti ja ako obecas da ćeš si par šamara opalit (u duhu ovog tvog "sami sebi pucate samare i pljuske") jer konstantno nebuloze piseš uvjeren da si u pravu.Izgleda da te zanima tema pošto si tako uporan pa bi se u tom slučaju ako ništa mogao barem malo informirat prije nego išta kreneš pisat.Postoji google ako nista drugo.Vrlo je jednostavno.

Evo stvarno ne znam zar se danas stvarno tako tesko informirat prije nego krenes pisat o temi o kojoj ocito pojma nemas.Svasta...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 19 jul 2015, 20:29

Rosicky je napisao/la:Al nigdje dokaza..konkretni bilo sta
Evo ih samo za tebe:
Rješenje Sportske inspekcije
Četnikovo priznanje
Nacrtano samo za tebe

Kršenje i vlastitog statuta:
Isticanjem podrške političkoj stranci
Rušenjem ugleda
Rosicky je napisao/la:oni tako kazu i ako se ne slozis glup si..
Otprilike tako nekako, ali mislim da je prigodnije da ako se ne složiš, nakon svega ovoga, da Mamič krši zakon i statut, onda si gutač Četnikove sperme.
Rosicky je napisao/la:Pozivaju se na jedan portal koji pise gluposti i relevantan je ko modra lasta.
Nađi i ti, zajedno sa svoja dva istomišljenika, tri netočna članka s tog portala i ja se više neću pozivati na njega.
Utopija je napisao/la:Pa hajd mi reci odakle vam onda fin izvjestaji
To pitaj njih ako te toliko zanima.
Jel tebi jasno da nije bitno odakle meni ili nekom drugom ko ga je objavio. GNK Dinamo mora, sukladno Zakonu o udrugama i svom statutu, na svojoj stranici, kao i svaki normalan klub, svojim članovima objaviti svoj financijski izvještaj, a ne ga prezentirati 70-orici ni od koga izabranih klimača glavom.

I problem je što se i tu krši Zakon o udrugama (članovi 7 i 24) i što financijskih izvješća za ranije godine nema čak ni na tom nogomet+, kamoli negdje drugdje, a to što je negdje objavljen - meni još bolje se i dalje krši Zakon, a daje mi argumente za popišat se po toj izdrkotini od kluba, Četniku i vama koji ga podržavate.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 19 jul 2015, 22:13

strašni Barišić :lol: rupa na kvadrat,čak šlagirani Pivarić izgleda kao igračina za ovog mrtvaca,eduardo počeo primati komične golove iako je poslije i obranio neku kitu,pripreme odrađene katastrofa od tako vrhunskog trenera :rol: baš me zanima koji će biti izgovor kad ga bude braco maknuo s trenerske pozicije,da nisu mu opet komunjare krive jer lik nema blage o treniranju, 5 milki upucali u Roga a obrana teška katastrofa,svaka čast Beseku koji je podcijenjen trener za ova prva dva kola s raspalom ekipom Osijeka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jul 2015, 23:18

Ma digao ih Mamic svojim prisustvom sto bi rekli obozavatelji hahaha

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2015, 23:57

Utopija je napisao/la:Mamic je tek danas oslobodjen... Nije mogao ni uticati na igrace... Citiraj me za 6 dana kad Dinamo razbije Folu u revansu, i kad za vikend ubije brasno u nekoj HNL nejaci....
slika

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jul 2015, 21:00

2-0 na poluvremenu kontra Fole uz Pjacinu simultanku, Molde udaljen tek pokoji milimetar. Nije da likujem, ali Maribor ispao od Kazahstanaca, Ludogorec još jučer od Moldavaca, Dinamo po desetu godinu zaredom ima bar 6 utakmica u euro-natjecanjima. Još Steaua gubi od Slovaka doma 2-0, ako i oni izgube, još dva nositelja u idućem pretkolu (Basel, Red Bull, APOEL, BATE, Celtic, Viktorija) i Dinamo opet nositelj u četvrtom. Nadajmo se. Čak se i BATE muči sa Ircima, može i tu biti svašta. Ali, prvo 180 minuta kontra Moldea, vjerujem da će se Dinamo pokazati jačim protivnikom i da se neće ponoviti neprobojni skandinavski bunker kao prošle godine kontra Aalborga.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 22 jul 2015, 21:13

Ovog machada ne mogu ocima majkemi,dzabe vam je mamicevci nece ga nitko kupit

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.