FrancescoTotti je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:pa na toj listi je lihtenštajnska liga ispred nas .
Pa i treba da bude, obzirom da je Vaduz ima solidne rezultate zadnje dvije sezone (tekuću i prethodnu) i napumpao ogromne koeficijente.
P.S. Nakon 5 godina odlučio sam ponovo da se registrujem na forum, budite fini prema meni za početak.

Nikad nisu prošli drugu rundu Europa Lige... i dalje ne vidim zašto je njihova liga ispred.
i dobrodoš'o

Odgovor leži u tome što se gleda prosjek poena za koeficijent, kod njih ima samo 1 klub i ima 3 od zadnjih 5 sezona preko 2.0 koef.
Kod nas ima 4 predstavnika i onda prosjek bude dosta lošiji jer imaš ekipe koje se odmah oproste...
Npr. prošle godine mi smo imali ukupno 7.000 poena, a Lihtenštajn 2.500... eh sad kod nas je konačni koef bio 1.75 jer 7.000 podjeljeno na četri kluba je 1.750, a 2.500 podjeljeno na jedan klub je 2.500 tako da je njihova prošla sezona bolja za gotovo 1.000...
Nadam se da me shvataš...
P.S. Ovu sezonu recimo mi imam već 4.000, a Lihtenštajn ima 2.000 - tako da je naš trenutno ovosezonski koef. 1.000 (4.000/4), a Lihtenštajn ima 2.000...
Samo Saraj'vo.