FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
onda ti je ili još jedan od sadikovića ili kokot rezerva.
-
- Kontakt:
Definitvno ova ekipa nije toliko loša uzmmemo li u obzir da su ovo svi igrači koji su željni dddokazivanja,i da će poginut na terenu.A sve u svemu oko 60-te ubacit nekoga ko može preokrenut sve na terenu.Peterski je napisao/la:Nema potrebe pomjerati, može se sa par igrača svježih dobiti aparatisani Borac.
Uostalom, ovi što su srali za pojačanja...mislim da bi još eventualno jedan igrač zakrpio sve rupe da imamo zamjenu na svakoj poziciji....pogledaj nam drugi tim:
Kjosevski
Livaja - Hodzurda - Uzelac - Mladenovic
Hasanović - Sadiković
Šehić - Hiroš - Diatta
Stokić
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
I da vas pitam zna li neko da napravi isječak sa utakmice,a da u tom isječku bude svaki kontakt lopte Blagojevića..Ako je nekome mrsko to da radi,neka meni kaže program preko kojeg to mogu raditi i sve to staviti u jedan klip.Jednostavno fasciniran sam njegovim pregledom igre i mirnoćom.I volio bih da mi objasnite kako se to radi makar na PP.Hvala 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
dado je fudbaler i poKogaBrigaZaNick je napisao/la:Svaka cast!!! Meni je Dado jedan od drazih i boljih igraca i stvarno mi nije jasno kako vise ljudi to ne vidi. Fazon je u tome sto mi moramo srati po nekom, bilo za to osnova ili ne.FKZ1921 je napisao/la:Ne vidim nikakvog smisla porediti,po bilo cemu,Dadu i Nuspahica. Dado nije od juce bahnuo u Zelju i iznenadio nas sa dvadeset minuta dobre igre.neroazzuro je napisao/la:Fakat sam zaboravio pohvaliti partiju Dade, a Boga mi, i Enisa Sadikovica.
Nadam se samo da ovo nije samo trenutni bljesak poput Nuspahicevog lani.
Naprosto nije korektno ta dva igraca stavljti u kontekst.
Ne dam na tog momka. Ne poznajem ga licno,ne poznajem nikog njegovog. Naprosto,prema momku se nepravedno. Ono sto vidim na terenu,na svakoj utakmici,to je kvalitet,korektan odnos prema igri...i na kraju krajeva,sto je najbitnije,on ima rezultat koji je mjerljiv kroz njegovu statistiku.
Dajte ljudi,budite realni. U dva poteza na utakmici sa Balzanom(gol i situacija kad je primio onu loptu na prsa i gurnuo Djelmica u sansu)pokazao je vise nego neki za cijelu polusezonu. Da je neko drugi zabio onaj gol pricalo bi se danima o tome.Momak je skroman,ne zna se glupirati,ne zna se dodvoravati nikom,pa ni navijacima...I ne treba. Njegovo je da igra. A on igra.
-
- Kontakt:
Neko rece u pola 7,a neko rece da je u 7.Evo i ja cekam hoce li ko napisati kad je tacno.bagrcavi je napisao/la:U kolko je trening danas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
klupska duznost ispunjena!
Broj clanske karte 527
Broj clanske karte 527
-
- Kontakt:
Sad sam na miru pogledao utakmicu jer moje srce teško podnosi uzbuđenja. Doktori kažu da je urođeni šum mada ja mislim da sam ga fasovo one aprilske noći protiv Videotona.
Što reko Pile bilo je ovdje svega i svačega. Masu stvari ima za popraviti, a i fali tu još kvaliteta za ovakve utakmice i protivnike.
Imali smo sreće i borili smo se koliko smo znali i mogli.
Srce mi je kao Trebević bilo kad je poslije gola zaorilo stadionom mi smo Željini Željo je naš. Koliko je ovaj naš moto istina u ovim vremenima vidjet ćemo u revanšu. Ako ne bude 20 milja onda je sve šuplja.
Maslačak je legao na kraju i uvijek pomislim e kakve bi tekme i atmosfera bila da mi imamo ovakav stadion ili makar na krov na jugu.
Teška sam tekma čeka i još jedno veliko ćudo za prolaz.
Što reko Pile bilo je ovdje svega i svačega. Masu stvari ima za popraviti, a i fali tu još kvaliteta za ovakve utakmice i protivnike.
Imali smo sreće i borili smo se koliko smo znali i mogli.
Srce mi je kao Trebević bilo kad je poslije gola zaorilo stadionom mi smo Željini Željo je naš. Koliko je ovaj naš moto istina u ovim vremenima vidjet ćemo u revanšu. Ako ne bude 20 milja onda je sve šuplja.
Maslačak je legao na kraju i uvijek pomislim e kakve bi tekme i atmosfera bila da mi imamo ovakav stadion ili makar na krov na jugu.
Teška sam tekma čeka i još jedno veliko ćudo za prolaz.
-
- Kontakt:
takodje maloprije obavio duznostmanijakinho je napisao/la:klupska duznost ispunjena!
Broj clanske karte 527

steta sto nema dresova, samo jos jedan plavi velicine S ostao.
SWRA
-
- Kontakt:
Nema sta, lavovska pobjeda. Pisao sam jos prije utakmice da je kljuc zatvoriti bokove Ferenca jer im sve ide na taj fazon. Odovic je to odlicno primjetio, i vjerovatno na poluvremenu jos vise ukazao na propuste u defanzivi, kojih je bilo. Drugo poluvrijeme odigrano savrseno, i takticki i trkacki. Svaka cast na zrelosti i nagrada je morala doci. Svi su odigrali odlicnu utakmicu i ovo je bila klasicna timska pobjeda. Nema potrebe nekoga izdvajati, svi su dali svoj maksimum i dosli do velike pobjede.
Revans ce biti paklen, mozda i gori od prve utakmice, ali i mi se mnogo pitamo. I igraci, ali i navijaci. Nase je da napravimo paklenu atmosferu, da ponesemo igrace i rezultat nece izostati. Ja vjerujem Odovicu kao i prvog dana, jednostavno covjek je najbolji trener u ligi, i sada je svima pokazao koliko vrijedi. Madjari se nece predati, oni i dalje vide svoju sansu, rekao bih da su i dalje favoriti. Mi moramo odigrati i bolju utakmicu od prethodne da bi prosli dalje. Siguran sam da hocemo. Bicemo mnogo opasniji naprijed i Ferenc ako ne postigne rani gol bice na pragu eliminacije. Otvorit ce nam se mnogo sansi koje trebamo iskorisiti i proci dalje.
Navijacima svaka cast. Pokazali su jos jednom kako se bodri klub. Mozda ima nekih problema i turbulencija, ali kada treba Zelji Manijaci su tu. Posebna pohvala za toliko spominjani "maslacak" i ocekujem da bude hit i na Kosevu. Madjarska i Budimpesta imaju veze s Dunavom kojim brodovi plove, i siguran sam da se barem jedan zove Zeljo i da proci. Maslacak sam vjetar me nosi....
Revans ce biti paklen, mozda i gori od prve utakmice, ali i mi se mnogo pitamo. I igraci, ali i navijaci. Nase je da napravimo paklenu atmosferu, da ponesemo igrace i rezultat nece izostati. Ja vjerujem Odovicu kao i prvog dana, jednostavno covjek je najbolji trener u ligi, i sada je svima pokazao koliko vrijedi. Madjari se nece predati, oni i dalje vide svoju sansu, rekao bih da su i dalje favoriti. Mi moramo odigrati i bolju utakmicu od prethodne da bi prosli dalje. Siguran sam da hocemo. Bicemo mnogo opasniji naprijed i Ferenc ako ne postigne rani gol bice na pragu eliminacije. Otvorit ce nam se mnogo sansi koje trebamo iskorisiti i proci dalje.
Navijacima svaka cast. Pokazali su jos jednom kako se bodri klub. Mozda ima nekih problema i turbulencija, ali kada treba Zelji Manijaci su tu. Posebna pohvala za toliko spominjani "maslacak" i ocekujem da bude hit i na Kosevu. Madjarska i Budimpesta imaju veze s Dunavom kojim brodovi plove, i siguran sam da se barem jedan zove Zeljo i da proci. Maslacak sam vjetar me nosi....
-
- Kontakt:
Ajde Aldine ubaci dozu negativnosti,dok si ti negativan Željo ti se inati i demantuje te.Ajde Aldine pucaj.
-
- Kontakt:
7,10,15
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Kad počinje prodaja istih.Prihvatljivo jer ipak dolazi renomirana ekipa za razliku od maltežana.fedeltafrotta je napisao/la:7,10,15
A sad SPEKTAKL.( Ja načuo-ako lažu mene lažem i ja vas)Al to nek vam kažu ovi insajderi.
Budimo svi AldinBlueFamily je napisao/la:Ajde Aldine ubaci dozu negativnosti,dok si ti negativan Željo ti se inati i demantuje te.Ajde Aldine pucaj.

- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Koliko je jug za clanove ili je za sve 7?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: FK Željezničar
:-*prisutanod1964 je napisao/la:Kad počinje prodaja istih.Prihvatljivo jer ipak dolazi renomirana ekipa za razliku od maltežana.fedeltafrotta je napisao/la:7,10,15
A sad SPEKTAKL.( Ja načuo-ako lažu mene lažem i ja vas)Al to nek vam kažu ovi insajderi.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Nadam se da ce vec od ponedjeljka pustiti ulaznice u prodaju makar na Grbavici da se mogu kupiti.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 18 jul 2015, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, b00t, ELDIABLO20, F1921B, Hrasno15, Pablo11, Tramvaji29877, zeljovolimte i 118 gostiju.