BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Hvala shminkos
ev idem kuci valjda stignem na ostatak meca

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Amer spasio 3 BP servisom, vrijeme je za break 

4 4 Jedva 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Rutinskishminka je napisao/la:Amer spasio 3 BP servisom, vrijeme je za break

5-4 Mirza na servisu, mogli bi ovi psihički da puknu, morali bi ustvari
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 18 jul 2015, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo breaka evo ludilaaaaa
Bravo Mirza, odličan game, 2-1
2 1 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Tek sam ustao, totalno sam zaboravio na ovo 
Gdje pratite rezultat?

Gdje pratite rezultat?
http://live.realstreamunited.com/stream ... 98730.htmlsuhakrpa je napisao/la:Tek sam ustao, totalno sam zaboravio na ovo
Gdje pratite rezultat?
jos jedan break, Mirza ce servirati za pobjedu 
edit: sad ovi Madjari kontaju, ma nije ovo lose, za ove Federer igra, dobro smo i prosli
Bravo za Mirzu i Amera, sutra zavrsiti posao

edit: sad ovi Madjari kontaju, ma nije ovo lose, za ove Federer igra, dobro smo i prosli

Bravo za Mirzu i Amera, sutra zavrsiti posao

Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 18 jul 2015, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinska pobjeda 

Kraj. Kako je krenulo, dobro je završilo. Amer se u prvom i ponešto drugom setu nije mogao sastaviti sa lopticom, ali kako je vrijeme odmicalo, bilo je sve bolje i bolje.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hahaha sa igračem koji je završio karijeru pobijediš BRAVO naši Svaka Čast Amer Delic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Amer da sad opet pocne karijeru lagano bi dosao u TOP 200 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo. Nisam gledao cijeli treći i četvrti set, nisam više mogao morao vani izaći, crko bi od vručine u kući. 
Kako su 1. set igrali mislio sam da nema ništa od ovog ali me momci momački demantovaše. Sutra ovo završit. Može Mirza pobjedit Fucsovicsa. Vjerujem da će ovo na kraju biti 4-1 za nas.

Kako su 1. set igrali mislio sam da nema ništa od ovog ali me momci momački demantovaše. Sutra ovo završit. Može Mirza pobjedit Fucsovicsa. Vjerujem da će ovo na kraju biti 4-1 za nas.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Udjem na temu na pocetku meca : Buuu , Amer kriv za svaki poen. Zasto on igra u dublu?!
Na kraju meca: Bravo za Delica. Da se ponovo aktivira bio bi u top 200!
Dobrom Bosnji niko ne ugodi

ŠVRLJ
Ne provaljuj seVedo20 je napisao/la:Udjem na temu na pocetku meca : Buuu , Amer kriv za svaki poen. Zasto on igra u dublu?!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.