FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.
FEDERER= KLOC
hahaha...mislis da to murija nece rascistiti...u tome ce biti expresno brzi, vjeruj mi...nego ubaciti nekoga unutra, i cekati da javiTM87_Maniacs je napisao/la:kakav TV.. svi pred stationMaliMemo je napisao/la:Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.![]()

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ti si stvarno smijesan...gdje je to dopusteno gostujucim navijacima, a domacim zabranjeno...idi umij se, pa napisi koju pametnu...Iker C je napisao/la:Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
A ma znam da to nigdje nije dopušteno, ali je to pravilo stvano glupo. A ti nemoj odmah da vrijeđaš.Gigant je napisao/la:Ti si stvarno smijesan...gdje je to dopusteno gostujucim navijacima, a domacim zabranjeno...idi umij se, pa napisi koju pametnu...Iker C je napisao/la:Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.

FEDERER= KLOC

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Sorry ako si se nasao uvrijedjenim, ali malo ti je pitanje bilo bezzeIker C je napisao/la:A ma znam da to nigdje nije dopušteno, ali je to pravilo stvano glupo. A ti nemoj odmah da vrijeđaš.Gigant je napisao/la:Ti si stvarno smijesan...gdje je to dopusteno gostujucim navijacima, a domacim zabranjeno...idi umij se, pa napisi koju pametnu...Iker C je napisao/la:Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.

Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ili druga situacija, mi vas puknemo, i zeznemo u borbi za titulutanzla je napisao/la:Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.

-
- Kontakt:
ma nadlijetat cemo mi zracnim jedinicama, kaskaderima, svim i svacim.. samo da se gleda...bar 5 minutaGigant je napisao/la:hahaha...mislis da to murija nece rascistiti...u tome ce biti expresno brzi, vjeruj mi...nego ubaciti nekoga unutra, i cekati da javiTM87_Maniacs je napisao/la:kakav TV.. svi pred stationMaliMemo je napisao/la:Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.![]()
ili jos gore, da slusamo na radiju dok se Nikola bude javljao sa Koseva

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987
Ta druga situacija mi se čini manje vjerovatnom od ove prve.Gigant je napisao/la:Ili druga situacija, mi vas puknemo, i zeznemo u borbi za titulutanzla je napisao/la:Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.svejedno, kako god okrenes, belaj
Ne navija on za koridase! Fulio si...Gigant je napisao/la:Pa dosta se vama stimaloAlipasino je napisao/la:Ovo je sve radi Borca.Borcu se stima i on ce biti prvak.Kakve 3 tekme.Sto ih nisu novcano kaznili vise a recimo sa 1 tekmom kaznit sa praznim stadionom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Valjda ce oni iz uprave sarajeva dati prenos sad kad im navijaci nece doci treba uzet neke loveo d te utakmice valjda ce neka TV kuca dati neku lovu za ovu utakmicu, pored svega sto ce ta tekma biti gledana samim tim i ta TV kuca bi imal koristi i urapva FKS i navijaci, aBd do derbija ce se to srediti
Mes Que Un Club
Tražiće se opasna lova za prenos utakmice, u to sam uvjeren. Možda jedino Švrakić da pljune lovu ili onaj brko Ćaleta sa OBN-a, BHT i FTV nemaju za kifle, a sumnjam da bi i TVSA mogla platit neku veliku cifru.
Daj bože.
Daj bože.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto se prije pomorite da necete gledati derbi lakse ce vam biti. Ako se nesto neocekivano desi i neko obezbjedi prijenos to ce biti ekstra stvar a ako ne bude nista vec ste se ranije pomirili sa tim.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Sto se prije pomorite da necete gledati derbi lakse ce vam biti. Ako se nesto neocekivano desi i neko obezbjedi prijenos to ce biti ekstra stvar a ako ne bude nista vec ste se ranije pomirili sa tim.
Iskreno ja sam se vec pomirio sa tim prenosom da nema, jer ce traziti ludjacku cifru i od te ljubaiv nema nista nego hvataj se radio prijemnika i to je to jbgaaa.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ovo je i smiješno i žalosno oko derbija...pa kakav um može smisliti zabranu najveceg državnog derbija ili odrediti da se igra pred praznim tribinama

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Bolje skontaj kakav um to uradi svom klubu 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
I sta kazes Sejo, malo je falilo .. 

AMAR OSIM
Ma ne zanimaju me oni...ne bih da popijem opet ban zbog komentara o njima...oni imaju svoju furku i boli me briga.Seyo_TM je napisao/la:Bolje skontaj kakav um to uradi svom klubu
Vec što se to nama zabranjuje i namece neka volja ko mi "ni luk jeli ni luk mirisali"

Hoce da gledam i bodrim svoj klub

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem kakve smiješne kazne izriču pojedinima, a drugima drakonske. JADNO
Pa zar je moguće da je Velež kažnjen sa 4.000, a Zrinski sa 3.000. Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000. A Veležu 4 hiljade zbog slabe organizacije.
Gdje su sad mediji. Napadali su Želju sa svih strana svim mogućim sredstvima i dobio je drakonsku kaznu u odnosu na ove, koje su presmiješne. Stvarno ne mogu da vjerujem kako se kažnjava.
I Sarajevo je dobilo preoštru kaznu. Gdje je sad Damjanović i hoće li možda spomenuti navijače Borca koji svako drugo kolo ulijeću, a za svako treće ulijetanje dobiju kaznu. Je li se to Travnik možda zaboravio
I onda će ponovo biti ugroženi, a komletno suđenje je u njihovim rukama, tj. ugroženih iz RS-a.
Pa hoće li iko stati na našu stranu, hoće li iko braniti naše interese, dokle ćemo šutjeti. A budite ubijeđeni da će se veliko sr*nje napraviti oko završetka prvenstva. Zakinut će nas(Želju) maximalno i nemojte onda kukati, ovakvi mutavi smo to i zaslužili.
Pušina jest da si kitar, al vraćaj se što brzo i pošamaraj to tamo, dosta je više vođenja fudbala iz razno raznih selendri.
Pa zar je moguće da je Velež kažnjen sa 4.000, a Zrinski sa 3.000. Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000. A Veležu 4 hiljade zbog slabe organizacije.
Gdje su sad mediji. Napadali su Želju sa svih strana svim mogućim sredstvima i dobio je drakonsku kaznu u odnosu na ove, koje su presmiješne. Stvarno ne mogu da vjerujem kako se kažnjava.

I Sarajevo je dobilo preoštru kaznu. Gdje je sad Damjanović i hoće li možda spomenuti navijače Borca koji svako drugo kolo ulijeću, a za svako treće ulijetanje dobiju kaznu. Je li se to Travnik možda zaboravio

I onda će ponovo biti ugroženi, a komletno suđenje je u njihovim rukama, tj. ugroženih iz RS-a.
Pa hoće li iko stati na našu stranu, hoće li iko braniti naše interese, dokle ćemo šutjeti. A budite ubijeđeni da će se veliko sr*nje napraviti oko završetka prvenstva. Zakinut će nas(Želju) maximalno i nemojte onda kukati, ovakvi mutavi smo to i zaslužili.
Pušina jest da si kitar, al vraćaj se što brzo i pošamaraj to tamo, dosta je više vođenja fudbala iz razno raznih selendri.