EmirTM87 je napisao/la:Dolina je napisao/la:Na lavoru će sigurno biti najmanje 10 000 navijača. To je isto toliko potencijalnih potrošaća. Mislim da bi Fanshop trebao kompletan biti ispred stadiona, do tada moraju nabaviti što više rekvizita.
Što se tiće karata, ostaviti iste cijene kao i protiv Maltežana s tim da uz svaku kupljenu lartu treba podijeliti letak o članstvu, godišnjim kartama, Fanshopu, kako dres naručiti pouzećem itd.
Ako bude samo 10.000 popisam se na nas ko na navijacku skupinu !
Bice 10000,ali mozda generacije 50+,koji dolaze po osvetu ferencvarosu! Jbt,pa u ovih 7 dana me u mahali pita bar 15tak djuturuma,za koje nisam ni znao da su zeljovci,a kamo li da su nekad isli na tekme,kad je utakmica na kosevu i svi se euforicni pripremaju da idu. E sad samo zamislite,nakon sinocne pobjede koliko ce raje doci. Bice krcato,upamtite sta vam kazem,raja se nalozila pravo,ugasite malo komp,idite do grada,progovorite s ljudima,pa ce biti jasnije.
A sto se tice Želje i madjara i abd prolaza dalje,da se ponovim jos jednom,za one sto misle da nemamo vise iznenadjenja: "Niko ne zna,pa ni mi sami,sta moze i koliko moze ovaj Željo! "
Bitno je samo podrzati ove mlade lavove,oni ce dati svoj maksimum,a rezultat ce doci!